Lempon E-pojat voittivat aluemestaruuden - C- ja E-junnujen kaudet päätökseen

8.4.2024

Huhtikuussa 6.-7. päivä pelattiin E- ja C-junioreiden kauden viimeiset sarjaturnaukset.

Lauantaina Lempon E-pojat voittivat upeasti aluemestaruuskultaa. Poikien hieno kausi päättyi finaaliturnauksen voittoon ilman yhtään tappiota. Onnea joukkueelle

C-junnut pelasivat kauden päätösturnauksensa lauantaina.

C-tytöt Musta päätti sarjakautensa kotiturnauksella Sääksjärvellä marssimalla pelipaikalle punaista mattoa pitkin. Päivän aikana pelattiin kolme tasaista ottelua ja nousujohteisen kauden paras peli pelattiin viimeisenä. Siihen oli hieno lopettaa sarjapelit ja loppusijoitus on mukavasti 39/145.

C-tytöt Sininen oli Peräseinäjoella pelaamassa sijoista 110-117. 2 voittoa ja 1 tappio: 2-0, 2-1 ja 0-2.

C-pojat päättivät sarjakautensa kotiturnaukseen Lempäälä-areenalla. Hienoissa puitteissa saatiin hyvä turnaus ja C-poikien lopullinen sijoitus 16.

Sunnuntaina E-tytöillä oli kevään viimeiset turnaukset Tiikerisarjassa. Lempo Hevonen ja Lempo Leijona matkasivat Paimioon A-finaaliin. Hevosten lopullinen sijoitus 4. ja Leijonien sijoitus 9. Upea päätös kaudelle.

E-tytöt olivat myös Akaassa D-finaalissa. Lempo Pantteri saavutti hienosti D-finaalissa sijan 3. Upea saavutus myös heiltä. Tämä porukka kehittynyt isoin harppauksin kauden aikana. Tästä on hyvä jatkaa.