Lempon M2-joukkueen kausi päättyi pudotuspelien avauskierroksella - Iso kiitos kaudesta!

19.2.2023

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen kausi 2022-2023 päättyi lauantaina 18. helmikuuta pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Neljännesvälierissä Vilppulan Tähti oli parempi voitoin 2-0 ja eteni puolivälieriin ja Lempon kausi päättyi. Tähti voitti avausosan Vilppulassa 3-2 ja toisen ottelun Lempäälässä 3-1.

Lempo-Volleyn nuori joukkue uusiutui isosti kuluneelle kaudella ja mukaan tuli uusia omia junioreita ja valmentajaksi Pasi Korkola.

Kausi oli nuorelle joukkueelle oppia tuova. Alkulohkossa Lempo oli kolmen ottelukierroksen jälkeen neljäs viidestä joukkueesta. Pisteitä tuli 13. Lempo oli lohkossaan ainoa, joka sai pisteen alkulohkon voittaneelta KeiKalta.

Lempo oli 2-sarjan alkulohkorankingissa 12:s. Pudotuspelien avauskierroksella vastaan tuli rankingin 5:s Tähti, joka oli lopulta hieman liian kova vastus.

Lempo pelas 14 sarjapeliä, joista tuli kaikkiaan kolme voittoa ja viidennen erän tappioita kertyi viisi.

Joukkueen pelaajilla osan kausi jatkuu vielä juniorien ja miesten 1-sarjan peleissä.

Lempo kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta, jotka olivat mukana tukemassa ja kannattamassa joukkuetta! Iso, iso kiitos kaikille! Lempo toivottaa onnea myös vielä kauttaan jatkaville 2-sarjajoukkueille.