Miesten Kuntosarjassa Lempo 4 voitti B-lohkon, Lempo 3 A-lohkon neljäs

14.12.2019

Syyskauden Tampereen Kuntosarjat on saatu pelattua myös miesten osalta. Lempo-Volley 3-joukkue pelasi syyskauden A-lohkossa ja Lempo-Volley 4-joukkue B-lohkossa.

Lempo 3 sijoittui A-lohkossa sijalle 4. A-lohko oli tällä kaudella todella tiukka. Syyskauden mestari oli jälleen, ties kuinka monennen kerran TKT, josa pelaa muun muassa Lempon 1-sarjajoukkueen päävalmentaja Esa Kunnari. Sijat 4-8 olivat pisteen päässä. Lempon 3-joukkueessa pelasi muun muassa 1-sarjajoukkueen monivuotinen kapteeni Sauli Silpo.

Lempo 4 puolestaan voitti B-lohkon, kun syyskauden viimeisessä pelissä kaatui TKT-B erin 4-0. Se riitti kahden pisteen lohkovoittoon. Lempo 4 ei kuitenkaan nouse A-lohkoon, vaan Kuntosarjaan tehdään syksyn kahden lohkon sijaan kolme lohkoa. Kolmanteen lohkoon tulevat A-lohkon viimeiset ja B-lohkon parhaat, joten kevätkaudella ei nähdäkään Lempon joukkueiden keskinäistä peliä.

A-lohkon tulospalvelu syksy 2019

B-lohkon tulospalvelu syksy 2019

Myös naisten Tampereen Kuntosarja on saatu päätökseen jo aiemmin. Kolme Lempon joukkuetta (C05, KKP ja LPS) pelasivat B-lohkossa, ja ottivat upeasti kolmoisvoiton! Lisää naisten joukkueiden Kuntosarjan syyskaudesta voi lukea täältä.

Edit. 14.12. klo 13.49. Korjattu tieto, että Lempo 4 nousisi A-lohkoon. Vaikka Lempo 4 voitti B-lohkon, jatkaa se B-lohkossa, sillä lohkoja tehdään kevätkaudeksi yksi lisää, yhteensä kolme syyskauden kahden sijaan. Aluksi oli käsitys, että systeemi säilyy ja Lempo 4 nousisi.