Villihanhi puulaaki-turnauksessa tuttuja mestareita 2020!

19.9.2020

Perinteinen 9. puulaakilentopallon Villihanhi-turnaus pelattiin Hakkarin liikuntahallissa lauantaina 19.9.

Kahteen sarjaan (aamupäivällä Nautiskelijat ja iltapäivällä Iskumestarit) jaetussa turnauksessa oli mukana  12 harrastelijajoukkuetta. Turnaus pelattiin jälleen hienolla puulaakihengellä ja iloisella asenteella. Samalla myös koronatilannetta kunnioittaen ja käsidesiä runsaasti käyttäen.

Lempo-Volleyn miesjoukkueet vastasivat turnauksen talkoilusta, ja turnaus saikin taas pelaajilta paljon kiitoksia. Iso kiitos joukkueilla ja ahkerille talkoolaisille: ilman heidän panostaan ei turnauksen järjestäminen onnistuisi.

Itse peleissä saatiin tutut mestarit. Aamupäivän turnaukset vei Mutala neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä. Joukkue uusi viime vuoden mestaruutensa. Uutena joukkueena mukana ollut A-Volley selvitti heti tiensä toiseksi, ja oli jopa lähellä turnausvoittoa, eräpallon päässä.

Turnauksessa pelattiin peleissä aina kaksi erää, ja erävoitto oli sarjapiste. Tasapisteissä sijoituksen ratkaisi pikkupisteiden suhde.

Iltapäivän Iskumestarit-sarja oli huikea jännitysnäytelmä. Ennen viimeistä kierrosta kolmella joukkueella oli viisi ja yhdellä neljä pistettä.

Lopulta mestaruus ratkesi pikkupistellä, kun Dalton Volley ja uusi tulokas HSV olivat seitsemässä sarjapisteessä. Parempi pikkupistesuhde toi Daltonille toisen peräkkäisen mestaruuden.

Sijoitukset Iskumestarit:
1. Dalton Volley 7p (+57)
2. HSV 7p (+8)
3. Sääksi Volley 6p (+24)
4. Erkeme 6p (+14)
5. RKC 4p (-3)
6. Lempo  B 0p (-88)

Lopputulokset Nautiskelijat-sarja:
1. Mutala 9p (+46)
2. A-Volley 8p (+53)
3. Old Tigers 5p (+11)
4. Säijä 4p (-8)
5. Kiva 2p (-39)
6. Pistenikkarit 2p (-61)

Täällä turnauksen tulospalvelu

Kuvat: Antti Raunio. Ensimmäisessä kuvassa Dalton Volley, alemmassa Mutala.