Team Niemi/Roininen toi Lempon seurahistorian ensimmäisen beach-turnausvoiton Kalajoelta

4.7.2020

Lempo-Volleyta edustava beach volley -pari Jyri Niemi/Tommi Roininen toi seurahistorian ensimmäisen turnausvoiton Lempon nimissä! Niemi ja Roininen osallistuivat lauantaina 4. heinäkuuta kakkostason JNBT-kiertueen turnaukseen Kalajoella, josta tuomisina oli upea turnausvoitto!

Lempolaiset olivat läpi turnauksen loistavassa iskussa, sillä vain yksi peli kuudesta päättyi 2-1-voittoon, kaikki muut tyylipuhtaisiin 2-0-voittoihin.

Alkulohkossa Lempon pari voitti kaikki kolme peliään eräsuhteella 6-1 ja lohkovoittajana eteni jatkoon puolivälieriin. Niissä kaatui pari Jani Antola/Jyri Linnikko 2-0. Välierässä voitto parista Janne Heikkilä/Kalle Määttä 2-0 ja finaalissa samoin 2-0-eräluvuin voitto parista Atte Kyrölä/Jani Liski.

- Meillä oli kaksi liberoa kehissä, toinen oli hyökkäävä libero ja toinen puolustava libero. Kaikki voivat päätellä kumpi oli kumpi, kertoi Jyri Niemi tunnelmia turnauksen päätyttyä.

- Oli tosi hienoa pelata, ja tosi hyvä pössis pelata koko turnaus Tommin kanssa. Ja hieno voitto, kun pääsi kovia pelimiehiä vastaan taistelemaan! Tommi tunnetaan jatkossa lempinimellä "Monster Block" Roininen, ja itse sain ihan hyvin hyökättyä. Huippufiilikset ja kiertuepisteitä ropisi, Niemi tunnelmoi.

Kaksikko on mukana myös ensi perjantain kovatasoisessa Villihanhi beach-turnauksessa, joka pelataan perjantaina 10.7. Hääkiven kentillä Lempäälässä. Roinisen parina on Kasimir Vuorinen ja Niemen pari Ville Sorvoja.

JNBT-turnauksen tulospalvelu

Villihanh-turnauksen otteluohjelma ja lohkojako