Tommi Roininen Hääkiven kingi – Kingi-turnaus pelattiin paahtavassa helteessä

26.7.2019

Lempo-Volleyn ja Beach Volley Tampereen yhteinen beach volleyn Kingi-turnaus pelattiin perjantaina 26. heinäkuuta. Kello 17 alkanut Hääkivellä pelattu turnaus pelattiin paahtavassa +29 asteen helteessä.

Kingi-turnaussysteemissä jokainen pelaaja pelaa yksilöinä, eikä pareina kuten yleensä, ja erien pikkupisteet ratkaisivat. Kahdeksan pelaajan turnauksessa pelattiin neljän pelaajan alkulohkot. Lohkoissa jokainen pelasi jokaisen kanssa yhden erän 21 pisteeseen. Aina erän plus-miinus-saldo tuli pelaajalle pistesarakkeeseen. Lohkojen kaksi parasta etenivät finaalilohkoihin ja kaksi heikompaa alempaan jatkolohkoon.

A-lohkosta jatkoon etenivät Tommi Roininen ja Kari-Matti Jokiranta. B-lohkosta jatkoon tiensä selvittivät Sten Kruuda ja Jani Sällinen.

Alemmassa jatkolohkossa pelasivat sijoituksista A-lohkosta Jani Antola ja Jukka Leppänen ja B-lohkosta Antti Leppänoro ja Juha Heiskanen.

Finaalilohkossa turnauksen voittajaksi selviytyi Tommi Roininen. Toiseksi sijoittui Kari-Matti Jokirantaja kolmanneksi Jani Sällinen.

LOPPUTULOKSET:

  1. Tommi Roininen
  2. Kari-Matti Jokiranta
  3. Jani Sällinen
  4. Sten Kruuda
  5. Jukka Leppänen
  6. Jani Antola
  7. Antti Leppänoro
  8. Juha Heiskanen

Kiitos pelaajille hienosta ja erilaisesta turnauksesta, taas on biitsikulttuuria juurrutettu yhä syvemmälle myös Lempäälän hiekkapohjaan!

Kuvat: Antti Raunio