Supi-turnauksesta kolme mitalia ja naisilla oma harjoitusturnaus Hakkarissa

13.9.2020

Tässä koontia Lempo-Volleyn joukkueiden peleistä viikonloppuna 12.-13. syyskuuta.

Lempo-Volleyn naisten edustusjoukkuet järjesti Hakkarissa kotisalissaan kolmen joukkueen harjoitusturnauksen lauantaina 12.9.

Mukana olivat Lempon edustuksen lisäksi Oriveden Ponnistus ja Vilppulan Tähti. Kaikki joukkueet pelaavat samassa ylemmän 2-sarjan lohkossa, joten peleissä otettiin jo tuntumaa tuleviin vastuksiin.

Turnaus alkoi jo kello 12. Avauspelissä Lempo rynni selvään 3-0-voittoon OrPosta.

Vierailijoiden OrPon ja Vilppulan keskinäisen voitti OrPo 2-1.

Päätöspelissä Lempo kohtasi Vilppulan. Tiukan avauserän voitti Lempo, ja kaksi seuraavaa Tähti, eli peli Tähdelle 2-1.

Lempon saldo siis voitto ja tappio. Tahti oli loppuviikosta kova, joukkue pelasi kolme peliä ja 10 erää kolmeen päivään, kun torstaina kohdattiin Vesilahden Visa treenipelin merkeissä.

Lempolla on vielä harjoituspeli Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkuetta vastaan 24.9. klo 17 Vuoreksen liikuntahallissa.. Historiallinen 2-sarjan avauspeli pelataan tiistaina 29.9. Vilppulassa Tähteä vastaan kello 19.

Ensimmäinen 2-sarjan kotipeli on luvassa lauantaina 3.10. klo 12. Vastassa on LP Kangasalan 2-joukkue. Silloin on todellinen herkkupäivä, sillä kello 16 alkaa miesten 1-sarja Hakkarissa ottelulla Lempo - East Volley.

Lempo naiset.
Lempo CT 2.

Supi-turnauksessa säpinää

Usea Lempon tyttöjunnujen joukkue oli mukana lauantaina ja sunnuntaina 12.-13. syyskuuta eri puolilla Tamperetta pelattavissa Supi-turnauksen sarjoissa.

Lauantaina Lempon C2-tytöt olivat omassa sarjassaan sijalla 7. Joukkueen valmennus oli postiivisesti yllättynyt pelin tasosta tässä kohtaa kautta!

Tulokset C2:

Lempo-OrPo 0-2
Lempo-Pirkkala 2-0
Lempo - LPK Daim 2-0
Lempo - Eura 0-2
Lempo - Isojoen Urheilijat 2-1
Sijoitusottelun voittoon oli kiva päättää turnaus!

Lempo BT.

Sunnuntaina mitaleita

Sunnuntaina 13.9. Supi-turnauksessa oli mukana isompi kasa Lempon joukkueita: B-tytöt sekä D-tytöistä D AM, D 08 ja D 09.

B-tytöt voittivat sarjassaan hopeaa. Alkusarjassa Lempo voitti kaksi avauspeliään 2-0. Kolmannesta tuli tappio Maskun Katajalle 0-2. Välierissä 2-0-voitto LP Kangasalasta vei Lempon finaaliin hakemaan revanssia Maskusta. Finaali olikin jännäri: Masku voitti 2-1. Kolmas ratkaisuerä päättyi 15-5. Vahva esitys joukkueelta kauden alkuun, kun iso osa pelaajista nousi täksi kaudeksi C-junnuista B-ikäluokkaan.

D-tytöissä D AM -joukkue nappasi riemastuttavat kultamitalit voitettuaan 6v6-sarjan! Tulokset:

Lempo - YPa 2-0
Lempo - VesVi 2-0
Lempo - LPK Tuplat 1-1
Lempo - OrPo 2-0

D-tyttöjen 3v3-sarjassa 08-joukkue voitti hopeaa ja 09-joukkue oli kahdeksas. Turnaus tarjosi todella hyvää pelikokemusta myös lajin tuoreemmin aloittaneille! Ja uusi valmentajadebyytti nähtiin, ja samalla osoitus upeasta seuratyöstä: D 09 -joukkuetta valmentaa tällä kaudella Viivi Huurne, joka pelaa samalla Lempon naisten edustusjoukkueessa.