Villihanhi beach-turnaus pe 18.6. - Turnausjoukkueet ja -systeemi selvillä

10.6.2021

Kesän kovin beach volley -turnaus pelataan Lempäälän Hääkiven kentillä perjantaina 18. kesäkuuta. Villihanhi beach-turnauksen pelit alkavat kello 16.30. 

Turnauksessa on mukana tänä vuonna kuusi todella kovaa paria. Turnausmuotoa muutettiin hieman suunnitellusta kahden parin jouduttua jäämään viime hetkillä pois.

Turnauksessa pelataan kahdessa kolmen joukkueen alulohkossa A ja B. Lohkossa kaikki pelaavat toisiaan vastaan yhden erän 21 pisteeseen (kahden erolla). Erävoitosta piste, tappiosta nolla. Tasapisteissä paremmuus selvitetään pikkupisteiden suhteella.

Jatkopeleissä pelataan kahdesta erävoitosta, mahdollinen kolmas erä pelataan 11 pisteeseen. Kaikki erät kahden erolla. Ensimmäisellä kierroksella lohkovoittajat lepäävät ja lohkojen 2- ja 3-sijoitetut pelaavat paikasta välieriin. A-lohkon 2. kohtaa B-lohkon 3. ja toisin päin. Näiden pelien voittajat etenevät välieriin lohkovoittajia vastaan.

Välierissä sama systeemi ja voittajat finaaliin. Näin joukkueille tulee enintään kahdeksan pelattua erää illan aikana.

A-lohko:
Sten Kruuda-Jani Antola
Joel Laakso-Lassi Nurminen
Henri Laine-Arttu Moisio

B-lohko:

Jyri Niemi-Tommi Roininen
Esa Kunnari-Olli Kunnari
Eetu Rantanen-Aleksi Mutka

TULOSPALVELU JA OTTELUOHJELMA TÄÄLLÄ

Turnauspaikalle voi tulla koronarajoituksien mukaan yleisöä ilman määrärajoituksia. Turnaus kuitenkin järjestetään koronatilanne huomioiden, paikalla on käsidesejä ja halukkaille maskeja ja yleisössä suositellaan turvavälejä. Tapahtuma on kokonaan ulkoilmassa.

Paikalla on Lempon buffetti, jossa myynnissä kahvia, makkaraa ja pientä makeaa. Maksaa voi käteisellä tai kortilla. Myös mobile pay -mahdollisuus pyritään saamaan.

Turnauspaikalle pyritään saamaan myös kuulutukset ja musiikkia. Otteluiden livelähettämistä myös selvitellään. Livelähetyksien alusta olisi todennäköisesti Lempo-Volleyn Facebook-sivu.

Hääkiven beach-kentät sijaitsevat Lempäälän keskustan vieressä, upealla alueella, osoitteessa Turuntie 628 (ajo-ohje).

Täältä voit katsella menneiden vuosien Villihanhi-turnauksien tunnelmia sijoitusten, tulosten ja kuvien muodossa 

Turnauksen yhteistyökumppanina toimii lempääläinen ravintola Villihanhi!

Tervetuloa!

Kuva: Kari Kautto

Videoesittelyssä Hääkiven beach-kentät.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kesän 2020 turnaustunnelmia.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.