Taustajoukot

Päävalmentaja Jani Huurne

Valmennusura Lempo-Volley miehet ja naiset, LeKi naiset, MesTo naiset, Tampereen urheiluakatemia, Varala, LeKin tyttöjunioreita useissa eri ikäluokissa

Esittely Kovan luokan seuratyömies, joka on monessa mukana aina täysillä. Kokenut naisten valmentaja, ja sai viime kaudella Lempon kovaan lentoon. Hoitta myös 1-sarjan managerin tehtäviä.

Valmentaja Ilari Jokinen

Valmennusura Lempon naiset, LeKin ja Lempon tyttöjuniorit

Esittely Illu pelasi pitkän uran Jyryn ja Kisan miehissä ja pelaa yhä Lempossa Kuntosarjaa. Valmentanut tyttöjunioreita, ja menestyksekkään 03-kolmen ikäluokan johdattanut aikuisten sarjoihin. Tuo mukaan näkemyksiään ja huumoria ja tuntee pelaajat usean vuoden takaa.

Valmentaja Jyri Niemi

Valmennusura Lempon naiset, LeKin ja Lempon tyttöjuniorit

Esittely Jyri yhdistää pelaamisen ja valmentamisen, hän on Lempon miesten 1-sarjajoukkueen tähtilibero ja apuna naisten edustuksen valmennuksessa. Aikoinaan tuli mukaan 03-ikäluokan valmennukseen. Tuo täsmävalmennusta ja hengenluontia ryhmään. On mukana, kun pelihommilta ehtii.

Fysiikkavalmentaja Marko Panu

Valmennusura Lempäälän Jyryn poikajuniorit, LeKin miesten valmennusryhmässä, Iskun liigajoukkueen apuvalmentaja, Lempon miesten ja naisten fysiikkavalmennus

Esittely Todellinen fyysisen suorituskyvyn huippuosaaja. Ammatiltaan osteopaatti ja urheiluhieroja, ollut Suomen miesten lentopallomaajoukkueen fysio ja pelasi liigaa Iskussa. Mukana miesten ja naisten edustuksien fysiikkavalmennuksessa.

Huoltaja Päivä Francke

Esittely Urallaan 229 ottelua naisten SM-sarjassa. Ollut mukana 05-ikäluokan valmennuksesta ja tuli mukaan edustusjoukkueeseen huoltajan roolissa. Tarvittaessa myös pelillinen neuvo varmasti löytyy takataskusta.

Rahastonhoitaja Päivi Jokinen

Esittely Todellinen seuratyöntekijä jo usean vuoden ajalta. Mukana seuran hallituksessa. Aina järjestämässä ja touhuamassa, todella tärkeä palanen joukkueen taustalla, jotta asiat toimivat!

Tiedottaja Antti Raunio

Esittely Hoitaa tiedotusta ja viestintää miesten ja naisten edustusjoukkueissa ja koko seurassa. Lähes kaiken esillä olevan materiaalin taustalla jollain tapaa.