Lempolla vapaa viikonloppu ennen pudotuspelejä, vastustaja varmistuu lauantaina

28.2.2023

Lempo-Volleyn naiset pääsevät valmistautumaan huolella tuleviin 1-sarjan pudotuspeleihin. Runkosarja päättyi viime viikonloppuna ja Lempo varmisti pudotuspelipaikkansa. Runkosarja päättyi 2-3-tappioon Turun Urheiluliitolle.

Useilla muilla joukkueilla runkosarja päättyy vasta tulevana viikonloppuna, joten Lempo saa alleen vapaan viikonlopun. Puolivälierät alkavat lauantaina 11. maaliskuuta.

Vastustaja ei ole vielä selvillä puolivälieriin, mutta se on joko runkosarjan voittaja Juju Joensuu tai kakkonen helsinkiläinen PuMa-Volley. Lempo on runkosarjassa joko seitsemäs tai kahdeksas.

Vastustaja ratkeaa lauantaina, kun sijalla kahdeksan oleva Tapanilan Erä kohtaa Jujun kotikentällään. Jos Erä ottaa kolmen pisteen voiton, nousee se Lempon ohi seitsemänneksi ja Lempo on siis kahdeksas. Silloin Lempo kohtaisi Jujun. Jos Erä ei ota kolmen pisteen voittoa, Lempo pysyy sijalla seitsemän ja vastaan tulee PuMa. Erän pudotuspelipaikka ei ole vielä varma, sillä LP Vampula Akatemia on pisteen Erää perässä, mutta ei voi ohittaa enää Lempoa.

Näin Lempon puolivälierävastus selviää:

Juju - Lempo: Jos Erä voittaa lauantaina Juju-ottelunsa 3-0 tai 3-1.

PuMa - Lempo: Jos Erä voittaa lauantaina Jujun 3-2 tai häviää Jujulle.

Tulospalvelu

Sarjataulukko 28.2.2023

Runkosarjan päätösviikonloppu:

La 4.3. LP Vampula Akatemia - Kiisto
La 4.3. Erä - Juju
Su 5.3. PuMa-Volley - Juju
Su 5.3. RaisU - LP Viesti Akatemia

Kuva: Taisto Niukkanen