Lempon runkosarja päättyy su 26.2. - Turun Urheiluliitto saapuu Hakkariin suurien panoksien peliin

20.2.2023

Lempo-Volleyn naisten 1-sarjajoukkueen runkosarjaa on pelattu 17 ottelua ja jäljellä on yksi ottelu. Runkosarjapäätöksessä Lempo kohtaa Turun Urheiluliiton kotikentällään Hakkarin liikuntahallissa kello 15.

Panokset ovat tapissa: Lempo lähtee peliin sijalta kuusi ja Urheiluliitto sijalta seitsemän. Eroa joukkueilla on vain piste. Lisäksi molemmat joukkueet pelaavat myös omista pudotuspelipaikoistaan, kun kaikilla joukkueilla on 1-3 runkosarjapeliä jäljellä.

Sijalla kahdeksan LP Vampula Akatemia on kolme pistettä Lempon takana ja sijalla yhdeksän Tapanilan Erä viisi pistettä Lempon takana. Pelien mennessä tietyllä tavalla ristiin, koko takana oleva kolmikko voi nousta Lempon edellä.

Toisaalta Lempolle riittää myös yksi sarjapiste turkulaisia vastaan jatkopaikan varmistamiseen. Mielenkiintoinen ottelu on Lempon kannalta myös tulevan viikonlopun Vampulan ja Erän keskinäinen kohtaaminen. Kaksikko pelaa sunnuntaina kello 13, joten Lempon pudotuspelipaikka voi ratketa jo ennen oman pelin alkua.

Jos Lempo etenee kahdeksan joukkoon, kausi jatkuu pudotuspeleissä.

Koko 1-sarjan runkosarja päättyy maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna, jolloin Lempo ei pelaa.

Lempon ja Urheiluliiton pelin liput 8/5€, peli livenä Solidsportissa.