Pudotuspeli-info 2023 naisten 1-sarjaan

6.3.2023

Tietopaketti Lempo-Volleyn naisten 1-sarjan pudotuspeleihin keväälle 2023.

Pudotuspelikaavio

Tulospalvelu löytyy täältä

Puolivälierät 11.-12.3.

Juju - Lempo-Volley
PuMa-Volley - TuUL
Kiisto - Erä
RaisU - LP Viesti Akatemia

Mahdolliset välierät pelataan 18.-19.3. ja mahdolliset finaalit 25.3.-2.4.

Pudotuspelisysteemi

Puolivälierissä ja välierissä pelataan kaksi ottelua. Kahdella voitolla etenee jatkoon. Jos voitot ovat 1-1, pelataan toisen ottelun jälkeen kultainen erä 25 pisteeseen ja sen voittaja etenee jatkoon. Finaaleissa pelataan paras kolmesta, kahdella voitolla mestari. Runkosarjassa paremmin sijoittunut saa ottelusarjoihin kotiedun.

Liput

Peruslippu 10 €
Alennuslippu 7 € (eläkeläiset, opiskelijat, varuspalveusta suorittavat)
Alle 16v ilmaiseksi
Kausikortti ei enää käy

Maksutapana käy kortti- ja käteismaksu sekä mobile pay. Lippuja voi ostaa vain lipunmyynnistä, joka aukeaa noin tunti ennen peliä.

Lempon ottelut

Puolivälierä Jujua vastaan pelataan lauantaina 11.3. Hakkarin liikuntahallissa kello 16 alkaen. Mahdollisten seuraavien otteluiden ajankohdat tiedotetaan, kun peliohjelmat on saatu sovittua.

Lempon kotikenttä

Lempo pelaa kotipelinsä Hakkarin liikuntahallissa, osoite Ahertajantie 3, 37550 Lempäälä. Autolla parkkipaikkoja on liikuntahallin läheisyydessä. Kannattaa saapua ajoissa paikalle. Pelipaikalle pääsee muun muassa busseilla numero 50, 52 ja 55 Hakkarin pysäkille.

Livelähetykset

Kaikki Lempon kotipelit pudotuspeleissä näkyvät maksullisen Solidsport-palvelun kautta, jonka kautta on näkynyt myös koko runkosarja. Juju-vieraspeli näkyy Karjalaisen livelähetyksen kautta. Mahdolliset seuraavien kierroksien pudotuspeliottelut näkyvät Solidsportin kautta.

Näin seuraat otteluita

Pelejä voi katsoa livenä tietenkin paikanpäällä tai livelähetyksen kautta. Livetulospalvelu löytyy liiton tulospalvelusta. Ennakot, raportit ja haastattelut löydät Lempo-Volleyn kotisivuilta. Pelin aikana Lempon Instagram-tilillä @lempovolleynaiset on peliseurantaa ja -tunnelmia. Myös muilla sosiaalisen median tileillä Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja Tiktokissa on joukkueen tunnelmia ja uutisia.

Lempon joukkue ja kulunut kausi

Lempo-Volley oli runkosarjassa sijalla kahdeksan. 18 otteluun tuli seitsemän voittoa ja 22 pistettä. Lempon puolivälierävastus Juju voitti runkosarjan. Keskinäiset pelit päättyivät voitoin 1-1.

Lempo-Volleyn joukkueeseen voi tutustua täältä