Kapteeni Liisa Lahtinen: "Joukkueessa on pudotuspeliavauksen alla hyvä fiilis"

10.3.2023

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lempo-Volleyn historiallinen naisten 1-sarjan pudotuspeliottelu pelataan lauantaina 11. maaliskuuta kello 16. Silloin runkosarjan kahdeksas Lempo astelee kotisalin Hakkarin liikuntahallin parketille.

Vastassa on runkosarjan voittanut joensuulainen Juju. Juju on matkannut jo perjantaina kohti Lempäälää, millä koittaa saada pahimmat matkarasitukset pois jaloista.

– Joukkueessa on pudotuspeliavauksen alla hyvä fiilis. Meillä oli maanantaina joukkueilta, jossa saatiin viimeinen silaus yhteishenkeen, Lempo-Volleyn kapteeni Liisa Lahtinen paljastaa.

Juju lähtee ottelupariin suosikkina. Toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan heti sunnuntaina Joensuussa. Kahdella voitolla etenee välieriin. Voittojen ollessa 1–1, pelataan Joensuussa kultainen erä 25 pisteeseen.

– Syöttöpeli on ottelusarjan avain, verkollakin pitää olla aika vahva. Joka pallosta pitää taistella loppuun asti, Lempon hakkuri Tessa Francke näkee ottelusarjan.

Lempon päävalmentaja Jani Huurne kertoo, että valmistautuminen on sujunut hyvin.

– Päästään haastajana ilman paineita pelaamaan. Ollaan tällä viikolla hyvin valmistauduttu sekä henkisellä että fyysisellä puolella. Kevät on aina parasta aikaa, pleijareissa on se hieno homma, että saa aina seuraavana päivänä mahdollisuuden revanssiin, Huurne näkee.

1. OSAOTTELU LA 11.3. KLO 16 LEMPÄÄLÄSSÄ. Liput 10/7€. 

2. OSAOTTELU SU 12.3. KLO 17 JOENSUUSSA

Täällä ottelusarjan ennakko

Täällä Lempon pudotuspeli-info

Kuva: Taisto Niukkanen