Anssi Vesanen palasi sarjapeleihin M2-joukkueen riveissä

17.4.2022

Lentopallolegenda Anssi Vesanen oli mukana Lempo-Volleyn miesten 2-sarjan puolivälierien avauspelissä Raision Loimua vastaan 16. huhtikuuta 2022.

Vesanen oli pelannut edellisen sarjapelin kevään 2021 SM-finaaleissa, kun Vesanen voitti Suomen mestaruuden VaLePan paidassa. Tuon kauden jälkeen Anssi kävi olkapääleikkauksessa, joka piti hänet pitkään poissa pelikentiltä. Nyt hän on kuntoutunut leikkauksesta hyvään kuntoon.

Vesanen kävi jo kevätkaudella miesten 1-sarjan harjoituksissa sparraamassa. Hän pelasi jo huhtikuun alussa Mastersien M40-sarjan SM-finaaleissa Lempon riveissä.

Kun M2-joukkue tarvitsi puolivälieräpeliin apua keskitorjujaosastolle, Vesanen vastasi kutsuun eikä jättänyt joukkuetta pulaan.

Vesanen pelasi 3-0-voitossa keskitorjujana avauskokoonpanossa ja teki 15 pistettä.

Hän oli edustuskelpoinen, koska oli viime kauden VaLePassa virallisesti pelaajalainalla eli hänestä ei tehty seurasiirtoa, vain pelaajalaina, VaLePaan. Niinpä hänen edustusoikeutensa oli tällä kaudella Lempo-Volleyssa ja vaikka siirtotakaraja on jo umpuetunut, ei Vesasen tarvinnut muuta kuin maksaa lisenssi ollakseen edustuskelpoinen 2-sarjassa.

Pelin tulospalvelu

Kuva: Antti Raunio