Edessä pitkästä aikaa bussimatka - Lempo kohtaa sarjakolmosen Sammon Pielavedellä sunnuntaina

17.1.2022

Lempo-Volley jatkaa miesten 1-sarjan pelejään tulevana sunnuntaina 23. tammikuuta. Lempo matkaa legendaariseen Pielaveden liikuntahalliin, jossa vastassa on huikeaa kautta pelaava Pielaveden Sampo.

Peli alkaa kello 15 ja livelähetys näkyy Solidsportissa.

Lempo pääsee peliin sarjakärjessä, alla on 3-1-voitto Murikoista kotikentällä. Lempon voittoputki on kuuden pelin mittainen.

Sampo asettaa kotisalissaan huiman haasteen: keskikastiin arvioitu ryhmä on yllättänyt lentopalloväen ja on sarjan kärkisijoilla, juuri nyt kolmantena.

Sammolla viime viikonloppu pohjoisessa oli vaikea, aivan kuin Lempolla: tuloksina 3-2-voitto NaPasta ja 1-3-tappio Kiskolle. Sitä ennen Sampo oli voittanut kahdeksan kertaa putkeen. Sinä aikana kaatuivat niin Kyky, Murikat kuin Iskukin.

Alkukauden kohtaaminen Hakkarissa päättyi Lempolle 3-0 alkukauden parhaalla esityksellä. Sammolla iso juttu on farmipelaajien saaminen mukaan, ovatko Savo Volleyn Ilja Ivanov ja Kasper Pennanen Sammon matkassa. Savolla on tulevana pe-la-välillä Suomen cupin finaaliviikonloppu, joten kaksikko hyvin todennäköisesti nähdään sunnuntaina Pielavedellä.