Ennakko: Lempo kohtaa kahdesti Iskun: "Oman pelin eheys on avainasia"

8.9.2022

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

MITÄ: Harjoituspeli Rantaperkiön Isku – Lempo-Volley

MISSÄ: Pyynikin palloiluhalli, Tampere

MILLOIN: Pe 9.9. klo 19.30

LIVE: Lempo-Volley miehet Facebook

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue jatkaa harjoituspelejään kahdella kohtaamisella paikallisvastus Rantaperkiön Iskun kanssa.

Pyynikillä pelataan perjantaina 9. syyskuuta kello 19.30 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy. Toinen kohtaaminen on perjantaina 16.9. kello 19 Lempäälässä Hakkarissa.

Lempo on pelannut kaksi treenipeliä tähän mennessä. Liigajoukkueet Akaa-Volley ja VaLePa olivat vahvempia, Lempo saldosi yhden erävoiton kahteen peliin.

Nyt edessä on ensimmäinen treenipeli vieraskentällä. Viime kaudella Lempo ja Isku kohtasivat pudotuspelivaiheessa välierissä. Silloin Lempo meni voitoin 2–0 finaaleihin.

Lempon matkassa Pyynikillä on myös nuorempia pelaajia 2-sarjan ringistä.

Missä kohtaa kautta mennään, päävalmentaja Tuomas Alatalo?

– Ihan hyvässä kohtaa mennnään tässä kohtaa. Pari kovaa treenipeliä tekivät hyvää. 

– Hyvin on käynyt väkeä käynyt treeneissä, nytkin tiistaina oli 15 pelaajaa paikalla. Sen myötä ollaan saatu pelinomaisia treenejä ja sen kautta pelaaminen mennyt eteenpäin. Ihan hyvillä mielin kohti kauden alkua.

Mitä asioita haetaan seuraavista treenipeleistä?

– Oman pelin eheys on avainasia, ei niinkään katsota tulokseen vaan sen taakse. VaLepPa oli kyllä kova vastus, pelattiin ajoittain hyvin, mutta silti tuli liikaa huonoja putkia. Saada ne huonot putket entistä lyhyemmiksi, se on se tärkein. 

– Syöttö-vastaanottoa pitää saada edelleen ehjemmäksi ja sitä kautta hyökkäyspeli ja kaikki muutkin osa-alueet paranevat.

Yleispelaaja Tommi Nieminen on ollut alkukauden ilopilleireitä, vastuuta on tullut treeneissä ja harjoituspeleissä. Viime kauden Nieminen vietti pitkälti varusmiespalveluksen parissa, etenkin viime kauden harjoituskausi meni pitkälti ohi.

Nyt Nieminen onkin päässyt harjoittelemaan aktiivisesti ja työ on tuonut tulosta.

– Kyllä se alkaa nyt näkyä tekemisessä, kun on päässyt paremmin mukaan. Koko ajan mennään eteeenpäin joukkueena ja yksilöinä. 

– Tähän mennessä alkukausi on ollut aika normaali. Ehkä taas vähän parempaa tekemistä kuin viime kauden syksyllä, Nieminen arvioi.