Ennakko: Lempo palaa kotikentälleen ja hakee treenikauden avausvoittoa Iskua vastaan

16.9.2022

MITÄ: Harjoituspeli Lempo-Volley – Rantaperkiön Isku

MISSÄ: Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

MILLOIN: Pe 16.9. klo 19

LIVE: Lempo-Volley miehet Facebook

LIPUT 5/3€

Lempo-Volleyn pelitahti jatkuu tiiviinä ennen lokakuun alun sarjakauden ensimmäistä peliä. Lempon kausi alkaa kotipelillä 1. lokakuuta yhtä ennakkosuosikkia Karhulan Veikkoja vastaan. Sitä ennen Lempo kohtaa treenipeleissä vielä Pälkäneen Luja-Lukon 24. syyskuuta ja Rantaperkiön Iskun 16. syyskuuta.

Lähtökohta

Iskua vastaan peli on toinen viikkoon, mutta tilanne nyt hieman erilainen. Viime perjantaina Isku voitti nuorella ryhmällä pelanneen Lempon 4–0.

Nyt Lempo saa mukaansa myös kokeneempia pelaajia, joten odotettavissa on ainakin hieman tasaisempi ottelu. Pyynikillä erät olivat melko tasaisia, mutta Lempon rutiini ei loppuerissä riittänyt.

Lempo hakee samalla treenikauden avausvoittoaan. Tähän mennessä liigajoukkueet Akaa ja VaLePa sekä Isku ovat olleet parempia.

Iskulle treenipeli on kauden toinen ja rajusti uudistunut Heikki Kososen ryhmä sai kaudella vahvan ja lupaavan alun viime viikolla. Siitä viime kauden välieräjoukkueen on hyvä ponnistaa tämän viikon peliin.

Kokoonpanot

Lempolta yleispelaaja Eemi Pöllänen on vaivan vuoksi poissa ottelusta, muita loukkaantumisia ei Lempolla ole. Armeija ja flunssakausi ovat hieman haitanneet osan pelaajien harjoittelua ja muutaman pelaajan pelaaminen on vielä epävarmaa.

Perjantaina puuttuvat myös kokeneet keskipelaajat Anssi Vesanen ja Sten Kruuda sekä Tommi Nieminen ja Jani Liski. 

Lempo esittelee myös uuden kasvon. Lempossa ensiesiintymisensä tekee joukkueen kanssa alkukauden harjoitellut yleispelaaja Kasimir Vuorinen, joka voitti viime kaudella SM-pronssia Akaa-Volleyssa.

Isku-pelissä yleispelaaja Veeti Kosonen nousi Lempon tehopelaajaksi ja keskitorjuja Veeti Ahlfors urakoi myös vahvan iltapuhteen ja ottanut isoja askelia eteenpäin alkukaudesta.

Lempo saa jalkeille kymmenen pelaajaa Isku-peliin.

Iskun kokoonpano on nuorentunut paljon viime kaudesta. Aiemmassa ottelussa vanhemmista pelaajista mukana oli vain kapteeni ja hakkuri Petteri Friberg.

Niinpä ryhmässä kantaa isoa vastuuta moni nuori pelaaja. Nuorten maajoukkuepelaaja Antti Taponen on tällä kaudella sarjan tähtipelaajia. Yleispelaaja Lauri Bär ottanee myös ison roolin nuorena pelaajana Iskun joukkueesta.

Lempääläisyleisölle löytyy kaksi erityisen kiintoisaa nimeä. Yleispelaaja/hakkuri Juho Panu on Jyryn ja Lempon junnupolun kasvatti, hän pelasi upean ottelun viimeksi. Iskun passari Henri Strengell pyörittää taiten joukkueen peliä. Hänen isänsä Pertti muistetaan takavuosina Lempäälän Kisan edustusjoukkueen tähtipelaajana.

Seuraa heitä

Lempo-Volley: Simo Puttonen. Kokenut yleispelaaja on jälleen isossa roolissa Lempon joukkueessa. Mikä on Puttosen syysvire?

Isku: Henri Strengell. Nuori ja taitava passari esiintyi edukseen avauskohtaamisessa. Voi olla tämän kauden läpimurtopelaaja 1-sarjassa.