Jyri Niemi ja Arttu Lehtimäki jatkosopimuksiin Lempon kanssa: "Lähdetään hakemaan ensimmäistä mestaruutta"

6.5.2022

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkueen kauden 2022–2023 ensimmäiset palaset pelaajistossa ovat passari Arttu Lehtimäki ja libero Jyri Niemi.

Viime kaudella Lempon avainpelaajiin kuulunut kaksikko jatkaa Lempäälässä yhden vuoden jatkosopimusten myötä.

Kaksikko oli tärkeässä roolissa jo viime kaudella, kun Lempo voitti 1-sarjan runkosarjan ja lopulta sarjassa hopeaa. Lempo-manageri Juha Raunio on tyytyväinen, että laatukaksikko jatkaa Lempäälässä.

– Arttu kehittyi peliajan myötä viime kaudella komeasti ja kantoi esimerkillisesti vastuuta. Hän toi treeneihin tuulahduksen tyrvääläistä ammattimaisuutta ja on mahtava joukkuekaveri kaikille, Raunio kuvailee passaria.

– Jyri on 1-sarjan paras libero, sanoisin että liigatasoa. Koko pelaajapaletin betonin perusta. On seuran kasvot yleisölle ja mediassa, tärkeä palanen siis monessa mielessä.

26-vuotiaalle Lehtimäelle tuleva kausi on toinen Lempossa ja kaikkiaan neljäs Lempäälässä, aiemmin hän pelasi kaksi kautta LeKissä. Kolmen SM-kullan mies, joista viimeisin tuli viime kaudella VaLePassa farmipelaajana, saapui Lempoon liigan Hurmoksesta ja nousi 1-sarjan parhaiden passareiden joukkoon.

– Viime kaudesta on jäänyt mieleen suuri määrä voittoja ja tietenkin se viimeinen huikea finaali. Kesä vedetään Alatalon Tumpin kanssa kovaa kesätreeniä, ja toivotaan, että se kantaa hedelmää. Varmaan hieman joukkue muuttuu, mutta toivottavasti saadaan pidettyä sama hieno joukkuehenki kuin viime kaudella, vammalalaisen lentiskoulun kasvatti kertoo.

30-vuotias Niemi aloittaa jo viidennen kautensa Hakkarin parketeilla. Joukkueen kapteeni viimeiset kolme kautta ollut libero on toiminut myös valmennuspuolella Lempossa. Hurja tuulettaja, yleisön villitsijä ja puolustusekspertti oli jälleen viime kaudella tärkeä osa Lempon takakentän pelaamista.

– Lähdetään hakemaan sitä ensimmäistä mestaruutta Lempäälään. Kesä menee itsellä paljon biitsikentällä ja koitetaan päästä syksyksi kovaan kuntoon, Niemi valottaa tulevaa kesäkauttaan.

Lempo-Volley jatkaa pelaajasopimusjulkaisujaan tiiviillä tahdilla toukokuussa.  

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kaksikon kuvia viime kaudelta

Kuvat: Antti Raunio, Kari Kautto
Video: Antti Raunio