Keskitorjuja Eetu Ahonen siirtyy Lempoon

4.7.2023

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on solminut sopimuksen keskitorjuja Eetu Ahosen kanssa. 20-vuotias Ahonen on Lempon 11:s sopimuspelaaja ja ensimmäinen ensi kaudelle kiinnitetty keskitorjuja.

Ahonen saapuu Lempoon pelattuaan edelliset kaksi kautta Rantaperkiön Iskussa 1-sarjaa. Vuonna 2002 syntynyt Ahonen on kotoisin Jämsänkoskelta ja pelannut aiemmin kasvattajaseurassaan Korpilahden Pyrinnössä sekä Vilppulan Tähdessä ennen Iskua ja nyt Lempoa.

Ahonen on Lempon toinen jämsänkoskelainen, kun myös Lempoon täksi kaudeksi siirtynyt Daniel Heinonen on kotoisin Jämsänkoskelta.

– Hyvillä mielin tulen Lempäälään. Täältä löytyy kokemusta niin valmennuksesta kuin kentältäkin. Haluan ottaa uuden stepin eteenpäin pelaamisessani, se oli yksi syy tulla Lempäälään, Ahonen kertoo.

– Eetu tuo uutta verta Lempon keskipelaajaosastolle. Hän on jo osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla 1-sarjassa. Mikä tärkeintä, Eetu on joukkuepelaaja, joka tekee töitä kovalla asenteella sekä treeneissä että peleissä, Lempo-Volleyn päävalmentaja Tuomas Alatalo taustoittaa.

193-senttinen keskitorjuja oli viime kaudella Iskun avauskokoonpanon vakiopalasia.

– Tulevalla kaudella lähdetään voittamaan jokainen peli. Iskua vastaan saadaan toivottavasti tiukkoja paikalliskamppailuita.

Lempon sopimustilanne 4.7.

2 Niko Montonen, yleispelaaja
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
11 Simo Puttonen, yleispelaaja
12 Tuomas Sillanpää, hakkuri
15 Ville Tuki, passari
18 Jani Liski, hakkuri
Matti Toivola, passari
Jami Törrö, libero
Daniel Heinonen, yleispelaaja
Eetu Ahonen, keskitorjuja