Lauantaina edessä huikea kärkipään taisto ja paikallispeli - legendaarinen Isku saapuu Hakkariin

15.11.2021

Lauantaina 20. marraskuuta Hakkarin liikuntahallissa nähdään huima 1-sarjan kärkipään peli. Sarjakakkonen Lempo-Volley kohtaa kolmosen tamperelaisen Rantaperkiön Iskun kello 16 Hakkarin liikuntahallissa.

Ottelu on kauden ensimmäinen runkosarjan paikallispeli Lempolle, Isku on kohdannut kertaalleen jo Pälkäneen Luja-Lukon Pirkanmaan derbyissä.

Ottelusta voi odottaa kuumaa ja tunteikasta. Lempolla on monella tapaa kova halu osoittaa tasonsa. Harjoituskaudella Isku löylytti Lempoa 3-1 Pyynikillä. Lisäksi Lempolla on allaan tahmea kiertue pohjoisessa, joka toi kolme pistettä kuudesta. Niinpä lempääläiset lataavat peliin varmasti kovan sykkeen ja taistelun kotiyleisön edessä.

Isku on Suomen legendaarisin miesten seura Raision Loimun kanssa ja vuosien varrella hieman eri nimillä pelannut tamperelaisryhmä tekee tällä kaudella tosissaan nousua takaisin kohti parrasvaloja kahden hieman vaikeamman kauden jälkeen.

Heikki Kososen valmennukseen siirtynyt Isku on ollut alkukauden kovimpia ryhmiä kuten sarjasijoitus kertoo. Viiteen peliin joukkue ei ole jäänyt vielä kertaakaan nollille. Isku pääsee paikallispeliin hyvin valmistautuneena: alla on vapaa viikonloppu ja sitä ennen selvä voitto Pälkäneen Luja-Lukosta.

Otteluun oman kiihkonsa tuo myös edellinen sarjapeli joukkueiden välillä. Viime keväänä Isku otti makean 3-2-kotivoiton Lemposta ja Lempo varmasti mielii palauttaa tahdin voitokkaaksi, toisaalta Iskun mielessä siintää kirkkaasti sarjan kakkossija ja voittoputken jatko.

Liput otteluun ovat 8/6 €, tämä kiivas paikallispeli kannattaa ehdottomasti nähdä!

Ottelusta tuotetaan kaksi livelähetystä. Lempo lähettää pelin Solidsport-palvelussa ja lisäksi Aamulehti tuottaa oman selostetun lähetyksensä verkkosivuillaan. Molemmat ovat maksullisia.

Livelinkki Solidsport

Livelinkki Aamulehti⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Isku-ottelun tarjoaa Ideapark Lempäälä

Kuva: Kari Kautto, kuva kauden 2020-2021 kotipelistä Iskua vastaan.