Lempääläiskasvatti Tommi Nieminen jatkaa Lempo-Volleyssa: "Nyt pääsee kunnolla takaisin sorvin ääreen

19.5.2022

20-vuotias yleispelaaja Tommi Nieminen jatkaa Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkueessa myös kaudella 2022–2023. Lempäälän Jyryn kasvatilla alkaa neljäs kausi Lempon edustusjoukkueessa. Nieminen on kuulunut Lempon sopimuspelaajiin jo ensimmäisestä 1-sarjakaudesta 2019–2020 ja 1-sarjadebyytti tuli jo aiemmalla kaudella LeKissä.

Niemisellä viime kausi meni osittain vielä armeijassa. Hän pääsi mukaan päivittäiseen tekemiseen vuoden 2022 puolella. Nyt yleispelaaja saa alleen kokonaisen ja laadukkaan treenikesän.

– Kaksi edellistä kautta mennyt vähän ohi intin takia, joten nyt pääsee kunnolla takaisin sorvin ääreen. Joukkue tulee olemaan taas kova, joten treenata saa kunnolla, mikäli peliaikaa haluaa ansaita, Nieminen arvioi.

194-senttinen Nieminen on tullut tunnetuksi yhdeksi 1-sarjan kovimmista hyppysyötöistä. Syöttövaihtajana Tommi on tehnyt useita hienoja syöttöputkia Lempon riveissä kahdella viime kaudella. Peliaikaa ja kokemusta on tullut myös Lempon 2-sarjassa viime kausina.

– Mahtavaa saada jatkaa näin hienossa joukkueessa ja organisaatiossa, jossa pelaajalla on kaikki mahdollisuudet ja tuki kehittyä ja edetä uralla jopa liigaan asti.

– Tommilla on ominaisuuksia nousta hyväksi 1-sarjapelaaja. Motivaatiota treenamiseen löytyy. Nyt häneltä löytyy jo loistava syöttö, ja vahva hyökkäys on myös olemassa työkalupakissa. Kehittyy varmasti Alatalon koulussa tulevalla kaudella uusia askeleita, Lempon manageri Juha Raunio näkee.

Tommin pelaajakortti

Lempolla on tällä hetkellä koossa 12 pelaajasopimusta 1-sarjassa.

Lempon pelaajasopimukset tällä hetkellä

2 Niko Montonen, yleispelaaja
5 Kalle Nieminen, passari
7 Jyri Niemi, libero
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Arttu Moisio, yleispelaaja
11 Simo Puttonen, yleispelaaja
12 Tuomas Sillanpää, hakkuri
15 Ville Tuki, passari
16 Arttu Lehtimäki, passari
17 Veeti Ahlfors, keskitorjuja
18 Jani Liski, keskitorjuja
19 Eemi Pöllänen, yleispelaaja

Kuvat: Kari Kautto, Jani Huurne