Lempo hakee revanssia Jymy Akatemiasta lauantaina 3.12., Savo saapuu Hakkariin tiistaina 6.12.

29.11.2022

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkueella on edessä kiireiset seuraavat viikot. Sarjapelien lisäksi joukkue pelaa Suomen cupia, joten otteluita riittää.

Tulevana lauantaina 3. joulukuuta jatkuu sarjapelit revanssihengessä. Hakkariin Lempäälään saapuu Nurmon Jymy Akatemia. Lempo koki kauden toistaiseksi ainoan tappionsa juuri Jymylle vieraskentällä 13. marraskuuta, kun kotijoukkue nousi 0-2-tappiosta voittoon.

Niinpä Lempolla on varmasti sanansa sanottavana lauantaina ja kova hinku pitää pisteet kotona. Lempo lähtee peliin sarjakärkenä, Jymy on kahden pelin voittoputkessa sijalla seitsemän. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti 15.30.

Jymy-pelin jälkeen koittaa itsenäisyyspäivänä 6.12. syyskauden huippuottelu, kun Lempo saa Hakkarin kotihalliin vieraakseen Mestaruusliigan Savo Volleyn. Ottelu on Suomen cupin puolivälierä, ja voittaja etenee final four -turnaukseen eli välieriin.

Ottelu alkaa kello 16 ja liput ovat samat kuin runkosarjapelissä. Peli tulee suorana Aamulehden verkkosivuilla. Savo on viime kauden cup-mestari ja SM-hopeamitalisti, nyt joukkue on liigassa seitsemäntenä.

Samalla viikolla Lempo pelaa lauantaina 10. joulukuuta kotipelin paikallisvastus Rantaperkiön Iskua vastaan, eli kahdeksaan päivään kolme ottelua. Syyskausi päättyy sunnuntaina 18.12. vieraspeliin Karhulan Veikkoja vastaan.

Pääkuva: Kari Kautto