Lempo hakee suoraa välieräpaikkaa Murikat-vieraspelistä

19.2.2024

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue jatkaa ylemmän jatkosarjan pelejään lauantaina 24. helmikuuta vieraspelillä Kuortaneen Murikoita vastaan. Ottelu Kuortaneen urheiluopistolla alkaa kello 15.

Lempo lähtee peliin ylemmän jatkosarjan ykköspaikalta ja Murikat kakkospaikalta. Lempolla pelejä on jäljellä kaksi ja Murikoilla yksi eli Lempo-peli, piste-ero joukkueiden välillä on yksi piste.

Ylemmässä jatkosarjassa on neljä joukkuetta, joista kaksi parasta etenevät suoraan välieriin. Sijat 3 ja 4 pelaavat puolivälierät, joissa vastaan tulee alemman jatkosarjan ykkönen ja kakkonen. Alemman jatkosarjan kolmannen ja neljännen kausi päättyy jatkosarjaan.

Jos Lempo voittaa Murikat lauantaina, Lempo varmistaa paikkansa kahden parhaan joukossa jatkosarjassa ja välierissä. Tappiolla suora välieräpaikka ratkeaa jatkosarjan päätöspelissä Kiskoa vastaan.

Lempo ja Murikat ovat kohdanneet kolmesti. Voitot ovat Lempolle 2–1. Edellispeli oli viime viikon keskiviikkona, Lempäälä-areenan avajaispeli päättyi Lempon 3–1-voittoon.

Kuva: Roosa Vanhanen