Lempo kohtaa Suomen cupin puolivälierässä liigajoukkue Akaa-Volleyn tammikuussa

17.12.2023

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue eteni Suomen cupissa puolivälieriin, jossa se kohtaa Mestaruusliigaa pelaavan Akaa-Volleyn.

Lempo-Volley päätti miesten 1-sarjan syyskauden hienolla vierasvoitolla 3–0 (25–20, 25–11, 25–21) Pälkäneen Luja-Lukosta sunnuntaina Kostia-areenassa. Lempo kokosi 12 peliin 29 pistettä.

Voitto tarkoittaa, että Lempo lähtee joulutauolla kärkipaikalta ja etenee näin Suomen cupin puolivälieriin. Cupissa yksi puolivälieräpaikka oli jaossa 1-sarjan kärkijoukkueelle syyskauden päätyttyä. 

Akaa-Volley on todellinen huippuvastus: naapuriseura on Mestaruusliigan sarjakärki ja pitkällä eurokentillä Challenge Cupissa.

Peli pelataan tammikuussa Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa, tiedotamme pelipäivästä kun se varmistuu. Pelipäivään vaikuttaa Akaan menestys Challenge cupissa ensi viikolla.

Naisten 1-sarjassa Lempo johtaa myös syyskauden päätteeksi sarjaa, mutta pistekeskiarvo on riittänyt Suomen cupin jatkopaikkaan.

Cupin paikan nappasi LP Viesti Akatemia pistekeskiarvolla 2,27. Lempon pistekeskiarvo 2,08 on syyskauden neljänneksi paras, edellä vielä RaisU 2,2 ja Erä 2,09.