Lempo-Volley varmisti paikkansa miesten 1-sarjan välierissä

25.2.2024

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue varmisti paikkansa välierissä eli neljän parhaan joukossa kaudella 2023–24.

Paikka varmistui lauantaina 24.2. Oulun Kiskon hävitessä 0–3 East Volleylle. Lempo hävisi oman pelinsä lauantaina Murikoille 0–3, mutta Kiskon tappio riitti varmistamaan välieräpaikan. Ylemmän jatkosarjan kaksi parasta etenee varmuudella välieriin. Kun Lempolla on jäljellä yksi jatkosarjapeli, on paikka kahden joukossa varma eikä kolmantena oleva Kisko voi nousta enää ohi.

Lempo päättää jatkosarjan 3. maaliskuuta Oulun Kiskon vieraana. Lempo ja Kisko voivat päätyä tasapisteisiin, jolloin jatkosarjan voittojen määrä ratkaisee sijoituksen. Voittoja Lempolla on nyt kolme ja Kiskolla yksi.

Lempo on nyt jatkosarjassa toisena ja Murikat kärjessä. Lempo voi nousta jatkosarjan kärkeen kolmen pisteen voitolla Kiskosta.

Tulospalvelu

Lempo-Volley on edennyt välieriin nyt neljänä kautena putkeen. Ensimmäinen Lempon 1-sarjakausi 2019–20 päättyi koronan vuoksi kesken puolivälierien. Keväällä 2021 Lempon kausi päättyi välieriin, 2022 hopeaan ja 2023 mestaruuteen.

Puolivälierät pelataan 9.–10. maaliskuuta. Niissä pelaavat ylemmän jatkosarjan kolmas Kisko ja neljäs East Volley sekä alemman jatkosarjan ykkönen ja kakkonen.

Välierät pelataan 16.–17. maaliskuuta. Peliaikataulu ei ole vielä varma, milloin Lempäälässä pelataan.

Jatkosarjan tilanne sarjataulukossa 25.2.2024

Pääkuva: Roosa Vanhanen