Lempo-Volleyn runkosarjapelit näkyvät Solidsport-palvelussa

23.9.2022

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjakauden 2022-2023 runkosarjan ottelut näkyvät suorina lähetyksinä maksullisen Solidsport-palvelun kautta.

Myös viime kaudella iso osa Lempon peleistä striimattiin Solidsportiin ja toimivaa systeemiä jatketaan tälläkin kaudella.

Myös siis kaikki Lempon kotipelit striimataan Solidsport-palveluun. Lentopalloliitto, 1-sarja ja Solidsport toimivat yhteistyössä myös alkavalla 1-sarjakaudella.

Tällä kaudella alustavien tietojen mukaan kaikki miesten ja naisten runkosarjaottelut näkyvät Solidsport-palvelun kautta.

Solidsport on maksullinen palvelu ja pelejä katsomalla voi tukea myös seuraa. Otteluita voi katsoa joko kuukausimaksulla, jolloin näkee kaikki 1-sarjapelit, tai yksittäisiä pelejä kertamaksulla.

Kun kuukausimaksun tekee Lempo-Volleyn miesten joukkuesivun kautta tai ostaa kertamaksulla Lempon kotipelin, osa maksusta menee Lempo-Volleyn joukkueelle.

Lempo-Volley voi myös poikkeustapauksissa tuottaa suoran lähetyksen Aamulehden kanssa viime kauden tapaan, mutta näissäkin tapauksissa ottelu striimataan Solidsportiin. Alustavasti Pirkanmaan paikallispelit tuotetaan mahdollisesti myös Aamulehden sivustolle.

- Kuukausitilaus Solidsportista, jolla näet kaikki palvelussa olevat 1-sarjapelit miehistä ja naisista, hinta 8,90 € / kuukaudessa

- Voit myös ostaa yksittäisiä pelejä, hinta 5,90 € / peli.

Lempo-Volleyn seurakanava Solidsportissa

Täältä pääsee Lempo-Volleyn miesten 1-sarjakanavalle ja tekemään kuukausitilauksen

Pääkuva: Kari Kautto