Lempon kauden viimeinen kotiottelu pelataan keskiviikkona 12.4. - Karsintojen nelospelissä isot panokset

10.4.2023

Lentopallon miesten liigakarsinnoissa on edessä neljäs ottelu keskiviikkona 12. huhtikuuta. Lempo-Volleyn ja KyKy-Betsetin ottelusarja siirtyy taas Lempäälään Hakkarin liikuntahalliin. Ottelu alkaa kello 18.30.

Ottelu on varmuudella Lempo-Volleyn upean kauden viimeinen kotipeli. KyKy-Betset johtaa sarjaa voitoin 2-1, kun se voitti kolmospelin Kyyjärvellä. Niinpä liigapaikka on katkolla KyKy-Betsetille. Lempon kausi päättyy tappiolla, voitolla viimeinen ja ratkaiseva viides ottelu pelataan Kyyjärvellä 15.4.

Ottelusarjassa kotietu on ollut valttia: KyKy-Betset on voittanut kotipelinsä 3-0 ja Lempo kotipelinsä 3-1. Lempo ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtään sarjapeliä kotikentällää, vain Suomen cupissa Savo Volley haki voiton Hakkarista.

Keskiviikkona kannattaa tulla viimeistä kertaa seuraamaan mahtavaa kautta pelaavaa Lempoa ja kannustamaan viimeistä kertaa, ja johdattamaan Lempo vielä karsintojen 5. peliin.

Liput

Peruslippu 12 €
Alennuslippu 8 € (eläkeläiset, opiskelijat, varuspalvelusta suorittavat)
Alle 12v ilmaiseksi
Kausikortti ei enää käy

Maksutapana käy kortti- ja käteismaksu sekä mobile pay. Lippuja voi ostaa vain lipunmyynnistä, joka aukeaa noin tunti ennen peliä.

Livelähetykset

Kaikki liigakarsintapelit näkyvät suorana Ruutu+ sekä Aamulehden kautta.

Media

Arvoisa median edustaja, jos olet tulossa töihin Lempo-Volleyn liigakarsinnan kotipeleihin, toivomme etukäteen akkreditointia, jotta tiedämme kuinka paljon mahdollisesti mediaa tulossa paikalle. Akkreditoitu Lempon tiedottaja Antti Rauniolle sähköpostitse antti.raunio@lempovolley.fi ja kerro kuka olet, mitä tulet tekemään, mitä mediaa edustat ja tuleeko samasta mediasta muita esim. kuvaajaa.

Pääkuva: Kari Kautto