Lempon valmennus ja huolto täydentyvät tutuilla nimillä

27.6.2022

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkueen valmennuksessa jatkavat viime kaudelta tutut nimet Marko Laakso ja Kari Nieminen.

He muodostavat Lempon valmennuskolmikon yhdessä päävalmentaja Tuomas Alatalon kanssa. Viime kaudella he valmensivat Lempon yhden erävoiton päähän 1-sarjan mestaruudesta.

Laakso on ollut mukana jo usean vuoden ajan, Niemiselle tuleva kausi on toinen 1-sarjassa. Hän toimi aiemmin Lempon ja Jyryn 2-sarjajoukkueen päävalmentajana.

– Hienoa, että meillä jatkaa tuttu ja laaja valmennusrinki. Lempon vahvuus on vuosien ajan ollut, että valmennus ei ole vain yhden henkilön vastuulla. Marko ja Kari tuntevat pelaajat ja tuovat omat erikoisosaamisensa joukkueen toimintaan, Lempon manageri Juha Raunio kertoo.

Lempo-Volleyn huollosta vastaavat tulevalla kaudelle tuttu pari Arto Stenman ja Jukka Virtanen. Stenman palaa yhden välivuoden jälkeen virallisesti joukkueen huoltoryhmään, Virtanen hoisi tehtävää jo viime kaudella. Jarno Nyström jatkaa joukkueen taustoilla muun muassa videoinnissa.

Lempon huolto onkin todella vahvoissa ja osaavissa käsissä. 

– Meillä on kyllä liigatason huolto, ehkä jopa Suomen laadukkain. Arska ja Jukka ovat loistavia joukkuepersoonia ja tuovat ison osan ryhmähenkeen. Pelaajat voivat luottaa, että juoma ja pyyhkeet ovat valmiina ja voivat keskittyä vain pelaamiseen. Se on tärkeä asia, Raunio sanoo.

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjan taustat 2022-2023

Manageri Juha Raunio
Päävalmentaja Tuomas Alatalo
Valmentajat Marko Laakso ja Kari Nieminen
Huoltajat Arto Stenman ja Jukka Virtanen
Tiedottaja Antti Raunio
Rahastonhoitaja Reijo Jakovuori
Videointi Jarno Nyström

Pääkuva: Kari Kautto. Kuvassa vasemmalta Jukka Virtanen, Marko Laakso, Kari Nieminen ja Tuomas Alatalo.

Henkilökuvat: Jani Huurne