Rikotaan Hakkarin yleisöennätys - Lauantain finaalia ei kannata jättää väliin, Lempo tavoittelee 600 katsojaa halliin

27.3.2023

Lauantaina 1. huhtikuuta Lempäälässä pelataan lentopallon miesten 1-sarjan toinen finaali. Lempo-Volleyn ja Kiskon välinen ottelu alkaa kello 16.

Lempo julkaisi maanantaina Hakkariin 600 -kampanjansa sosiaalisen median tileillään. Tarkoituksena on saada urheilukansaa runsaasti liikkeelle ja rikkoa Hakkarin hallin Lempon yleisöennätys. Se on 550 katsojaa viime kauden finaalista Kykyä vastaan. 

Lempo tavoittelee 600 katsojaa lauantain otteluun. Oulussa avausfinaalissa oli upeasti 759 katsojaa.

Lauantain ottelussa 1-sarjan mestaruus on Lempolle katkolla, sillä Lempo voitti Kiskon avausfinaalissa vieraskentällä 3-1.

Jos finaalivoitot tasoittuvat, ratkaiseva kolmas finaali pelataan Lempäälässä Hakkarissa heti sunnuntaina 2.4. kello 15.

Lauantaina kannattaa saapua liikuntahalliin kannustamaan Lempo mestaruuteen ja olemaan osana Lempäälän lentopallohistoriaa!

Liput

Peruslippu 12 €
Alennuslippu 8 € (eläkeläiset, opiskelijat, varuspalvelusta suorittavat)
Alle 12v ilmaiseksi
Kausikortti ei enää käy

Maksutapana käy kortti- ja käteismaksu sekä mobile pay. Lippuja voi ostaa vain lipunmyynnistä, joka aukeaa noin tunti ennen peliä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Livelähetykset

Kaikki Lempon pudotuspeliottelut näkyvät maksullisesti Aamulehden ja maksullisesti Solidsport-palvelun kautta.

Media

Arvoisa median edustaja, jos olet tulossa töihin Lempo-Volleyn kotifinaaleihin, toivomme etukäteen akkreditointia, jotta tiedämme kuinka paljon mahdollisesti mediaa tulossa paikalle. Akkreditoitu Lempon tiedottaja Antti Rauniolle sähköpostitse antti.raunio@lempovolley.fi ja kerro kuka olet, mitä tulet tekemään, mitä mediaa edustat ja tuleeko samasta mediasta muita esim. kuvaajaa.