Toinen finaaliviikko tuo ratkaisun - Kakkosfinaalissa Hakkarissa 1.4. mestaruus ensi kertaa jaossa

26.3.2023

Miesten 1-sarjakausi 2022-2023 huipentuu tulevana viikonloppuna Lempäälässä. Lempo-Volleyn ja Oulun Kiskon välisessä finaalisarjassa pelataan toinen finaali lauantaina 1.4. kello 16 Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa.

Silloin on jaossa ensi kertaa mestaruuspokaali. Lempo voitti viime lauantaina avausfinaalin Oulussa 3-1 ja johtaa sarjaa voitoin 1-0. Mestaruuteen tarvitsee kaksi voittoa.

Jos Lempo voittaa, on se mestari. Jos Kisko voittaa, sarja siirtyy kolmospeliin, joka pelataan heti sunnuntaina 2.4. kello 15 Hakkarissa Lempäälässä.

Liput

Peruslippu 12 €
Alennuslippu 8 € (eläkeläiset, opiskelijat, varuspalvelusta suorittavat)
Alle 12v ilmaiseksi
Kausikortti ei enää käy

Maksutapana käy kortti- ja käteismaksu sekä mobile pay. Lippuja voi ostaa vain lipunmyynnistä, joka aukeaa noin tunti ennen peliä.

Livelähetykset

Kaikki Lempon pudotuspeliottelut näkyvät maksullisesti Aamulehden ja maksullisesti Solidsport-palvelun kautta.

Media

Arvoisa median edustaja, jos olet tulossa töihin Lempo-Volleyn kotifinaaleihin, toivomme etukäteen akkreditointia, jotta tiedämme kuinka paljon mahdollisesti mediaa tulossa paikalle. Akkreditoitu Lempon tiedottaja Antti Rauniolle sähköpostitse antti.raunio@lempovolley.fi ja kerro kuka olet, mitä tulet tekemään, mitä mediaa edustat ja tuleeko samasta mediasta muita esim. kuvaajaa.

Kuva: Kari Kautto