Toisen ja kolmannen miesten 1-sarjan finaalin liput ja livelähetykset

30.3.2023

Lauantaina 1.4. pelataan miesten 1-sarjan toinen finaali Lempo-Volley - Kisko kello 16 Hakkarin liikuntahallissa. Tarvittaessa kolmas finaali pelataan sunnuntaina 2.4.

Tässä tietoa pelien lipuista ja livelähetyksistä.

Liput

Peruslippu 12 €
Alennuslippu 8 € (eläkeläiset, opiskelijat, varuspalvelusta suorittavat)
Alle 12v ilmaiseksi
Kausikortti ei enää käy

Maksutapana käy kortti- ja käteismaksu sekä mobile pay. Lippuja voi ostaa vain lipunmyynnistä, joka aukeaa noin tunti ennen peliä. Lippuja ei voi siis ostaa ennakkoon, koska sellaista palvelua ei Lempolla ole käytössä.

Livet

Molemmat ottelut näkyvät sekä Aamulehden että Solidsportin kautta. Solidsport julkaisi tällä viikolla uuden live-lentopalloon suunnatun sivustonsa, jossa lähetykset näkyvät, mutta ottelut näkyvät entisillä Solidsportin tunnuksilla ja tilauksilla.

Sekä Aamulehden että Solidsportin/Live-lentopallon lähetykset ovat maksullisia. Aamulehden lähetys näkyy Aamulehden tilaajille, ja koetilaus maksaa 1€, jolla saa katseluoikeuden. Solidsportin/Live-lentopallon lähetys maksaa yksittäisenä otteluna 5,90€, jos ei ole aiempaa kuukausitilausta.

Aamulehden lähetys on selostettu monikameratuotanto. Selostajana toimii Jari Ahvenjärvi. Solidsportin lähetys on yhden kameran striimi.

Linkit livelähetyksiin

1. finaali

Aamulehden live

Solidsportin/Live-lentopallon live

2. finaali

Aamulehden live

Solidsportin/Live-lentopallon live

Kuva: Kari Kautto