Yleispelaaja Daniel Heinonen siirtyy Lempo-paitaan

1.6.2023

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on tehnyt yksivuotisen sopimuksen yleispelaaja Daniel Heinosen kanssa. Heinonen siirtyy Lempäälään 2-sarjajoukkue Aitolahden Riennosta, joka oli viime kaudella 2-sarjassa toinen.

Jämsänkoskelta kotoisin oleva 183-senttinen ja 24-vuotias Heinonen voitti viime kaudella 2-sarjan pistepörssin 279 pisteellään. Hän pelasi vuodet 2019–2022 Rantaperkiön Iskussa 1-sarjaa ja oli kaudella 2021–22 1-sarjan pistepörssin yhdeksäs 263 pisteellään ja kuului sarjan parhaisiin yleispelaajiin.

– Odotan ensi kaudelta kovia pelejä, mikä oli myös yksi syy palata takaisin 1-sarjaan. Lempolla on aina ollut hyvä joukkue, joten hyvin mielin liityn ryhmään, Heinonen kertoo. 

Lempo saa Heinosesta kovan luokan vahvistuksen laituriosastolleen. Hurjasta hyppysyötöstään tunnettu Heinonen on teknisesti taitava ja kimmoisa pelaaja, jolla on kovat hyökkäystehot ja laadukas vastaanotto.

– Daniel oli toissa kaudella 1-sarjan yleispelaajien parhaimmistoa. Hän on kova taistelija, hyvä vastaanottaja ja omaa hyökkäyksessä monipuolisen työkalupakin. Ehdottomasti hyvä lisä meidän yleispelaajaosastolle, Lempo-Volleyn päävalmentaja Tuomas Alatalo analysoi uutta pelaajaa.

Lempo-Volleyn sopimustilanne 

2 Niko Montonen, yleispelaaja
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
11 Simo Puttonen, yleispelaaja
12 Tuomas Sillanpää, hakkuri
15 Ville Tuki, passari
Matti Toivola, passari
Jami Törrö, libero
Daniel Heinonen, yleispelaaja