Libero Jami Törrö siirtyy Mestaruusliigasta Lempo-Volleyhyn

20.5.2023

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on tehnyt kauden 2023-24 kattavan sopimuksen libero Jami Törrön kanssa. 21-vuotias Törrö saapuu Lempo-Volleyn riveihin Mestaruusliigaa viime kaudella pelanneesta Perungan Pojista, joka luopui sarjapaikastaan kauden jälkeen.

Törrö on pelannut Mestaruusliigaa kahdella kaudella 41 ottelun verran. Sitä ennen Pudasjärven Urheilijoiden kasvatti pelasi Napapiirin Palloketuissa 1-sarjaa.

177-senttinen takakentän sähikäinen saapuu Lempoon täyttämään Jyri Niemen aukkoa libero-osastolla, kun Niemi siirtyi 1-sarjan mestaruuden jälkeen Mestaruusliigaan Akaa-Volleyn riveihin.

– Olen kuullut pelkästään hyvää Lempäälästä sekä Lempo-Volleyn organisaatiosta. Päävalmentaja Tuomas Alatalo on minulle ennestään tuttu mies, niin oli helppo tulla hyvään valmennukseen.
Hyvillä fiiliksillä tulen Lempäälään ja odotan innolla, että pääsen treenaamaan uuden joukkueen kanssa, Törrö kertoo.

Lempo saa Törröstä takakentälleen todellisen asennepelaajan.

– Jami on minulle tuttu mies jo hänen juniorivuosiltaan. Uskon, että parin liigakauden jälkeen on hänelle hyvä veto tulla Lempäälään hakemaan isoa vastuuta. Pohjoisen kontaktit ovat kovasti kehuneet Jamin asennetta ja taistelutahtoa, joten uskon että hän on hyvä palanen meidän ensi kauden kokoonpanoon, Tuomas Alatalo kertoo.

Aiemmin Lempo julkaisi lauantaina passari Matti Toivolan sopimuksen. Lue lisää täältä.

Lempo-Volleyn sopimustilanne 

2 Niko Montonen, yleispelaaja
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
15 Ville Tuki, passari
Matti Toivola, passari
Jami Törrö, libero

Törrön pelaajakuva: PerPo