Ennakko: Lempo jatkaa matkaansa Ouluun - toinen kohtaaminen Kiskon kanssa

14.11.2021

MITÄ: Oulun Kisko Lempo-Volley miesten 1-sarjaa

MISSÄ: Pitkäkankaan koulu, Oulu

MILLOIN: Su 14.11. klo 14

LIVE Solidsport

Livetulospalvelu

AIEMPI PELI Lempo voitti 3-0

Lauantain ottelu NaPaa vastaan on takana ja Lempo on päässyt majapaikkaansa Lapin urheiluopistolle. Lempo otti 2,5 tunnin väännön jälkeen voiton NaPasta erin 3-2. Raportti täällä.

Hommat jatkuvat miesten 1-sarjassa sunnuntaina, kun Lempo kohtaa Kiskon Oulussa kello 14.

Edessä on jo kauden toinen kohtaaminen sarjanousijan kanssa. Se oli kauden avauspeli, jonka Lempo voitti Hakkarissa selvästi 3-0.

Kisko pääsee peliin levänneenä ja on päässyt kauden aikana paremmin mukaan 1-sarjan metkuihin. Osoituksena kauden avausvoitto viime pelissä, kun Kisko nousi 0-2-tappiosta 3-2-voittoon kotisalissaan Pälkäneestä.

Kiskolla on kolme selvää avainpelaaja, joita Lemponkin tulee vahtia tarkkaan: hakkuri Santeri Kammonen, yleispelaaja Otso Hakala ja keskitorjuja Ville Kaksonen vastaavat isosta osasta oululaisten pistetehtailusta. 

Passarina konkari Jussi Mäkinen käänsi kentälle tultuaan pelin suunnan edellisessä pelissä, mutta vastuuta on saanut myös nuori Ville Kuukasjärvi. Toisen yleispelaajan paikka on vaihtunut usein, siihen Kisko tuntuu etsivän sopivaa palasta.

Lempolla on alla kova rasitus matkustamisesta ja pitkästä lauantain pelistä, joten luvassa on varmasti tiukka taisto. Etenkin henkinen kovuus ratkaisee, kumman ajatus pysyy kirkkaampana.

- Kisko-peli on se klassinen toinen päivä, joka on aina haastava. Meidän edellinen peli oli heidän avauspelinsä, ovat varmasti siitä päässyt paremmin 1-sarjan rytmiin mukaan, Lempo-valmentaja Marko Laakso tuumi viikolla ennen vierasreissulle lähtöä.

Lauantaina Lempo jakoi peliaikaa 11 pelaajalle, joten kuormaa saatiin sitä kautta hieman tasattua. Kisko-pelistä puuttuu nelikko Tomi Rumpunen, Sten Kruuda, Kalle Nieminen ja Tommi Nieminen. Päävalmentaja Tuomas Alatalo puolestaan on mukana reissussa.

NaPaa vastaan Lempolla ei löytynyt todellista pallontappajaa. Isoimmat pisteet keräsivät Simo Puttonen ja Joel Itänen. Hakkuri Tuomas Sillanpäälle ei osunut se paras päivä, joten Kiskoa vastaan odotettavissa voi olla paluu edellispelien tasolle.

- Torjuntapelissä oli alussa hakemista ja sitä muokattiin pelin aikana. Laitapelistä ei ehkä löytynyt sellaista ykköskärkeä tänään, joka olisi koko pelin ollut kuumana. NaPa kyllä hyökkäsi todella terävästi tänään, Lempon valmennuskaksikko tuumi NaPa-pelistä.

SEURAA HEITÄ

Lempo: Rolle Jokela. Keskitorjuja ei päässyt vielä irti NaPaa vastaan, enteileekö se näyttöpaikkaa Kisko-pelissä? Kovakätinen peluri ollut treeneissä myös hakkurina. Joukkueen vitsiniekka ja hyvän mielen tuoja.

Kisko: Ville Kuukasjärvi/Jussi Mäkinen. Kumpi passari pelaakaan, on seuraamisen arvoista, kuinka saavat Lempon torjuntaa hajautettua. Mäkinen on kaiken nähnyt konkari, Kuukasjärvi nuori lupaus, joka pelaa avauskauttaan 1-sarjassa. 

Kiskon ennakko

Videolla Lempon Marko Laakso ja Joel Itänen ennakoivat vierastuplaa

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Pääkuva: Kari Kautto