Yleispelaaja Simo Puttonen jatkaa Lempossa

20.5.2023

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on solminut kauden 2023–24 kattavan sopimuksen tärkeän yleispelaajan Simo Puttosen kanssa. 33-vuotias Puttonen aloittaa neljännen peräkkäisen kautensa Lempossa ja kaikkiaan viidennen Lempäälässä. Puttonen pelasi kauden Lempäälän Kisassa 2017–18.

Joukkueen kapteenistoon mestaruuteen päättyneellä kaudella kuulunut Puttonen oli isossa roolissa koko kaudella ja varsinkin pudotuspeleissä. Monipuolinen yleispelaaja johti joukkoja esimerkillään niin pelillisesti kuin henkisesti. Kaikkiaan Puttonen kokosi 25 pelaamassaan ottelussa 148 pistettä viime kaudella.

– Mukava lähteä uuteen kauteen hallitsevana mestarina ja katsoa, pystyykö muut joukkueet haastamaan meitä tulevalla kaudella paremmin. Joukkueeseen tulee vähän vaihtuvuutta, mutta en usko että se haittaa menoa kentällä tai sen ulkopuolella. Kun on kokenut ja hyvä valmennus, niin laatu pysyy korkealla, uskoo Puttonen. 

Liigakentillä Puttonen on pelannut 134 ottelua Leka Volleyn ja Rantaperkiön Iskun riveissä.

– Simo on pelaaja, jonka jokainen valmentaja haluaa joukkueeseensa. Simo tsemppaa joukkuetta ja pitää henkeä yllä, on hän sitten kentällä tai penkillä. Ja onhan se hienoa, että sekä vastustajat että vastustajien fanit pääsevät edelleen nauttimaan Puttosen leikkimielisestä rupattelusta, Lempo-Volleyn päävalmentaja Tuomas Alatalo kertoo ja iloitsee sopimuksesta.

Lempo-Volleylla on nyt koossa seitsemän sopimusta tulevalle 1-sarjakaudella. Aiemmin lauantaina Lempo julkaisi passari Matti Toivolan ja libero Jami Törrön sopimukset. 

Lue lisää Toivolasta täältä. 

Lue lisää Törröstä täältä.

Lempo-Volleyn sopimustilanne 

2 Niko Montonen, yleispelaaja
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
11 Simo Puttonen, yleispelaaja
15 Ville Tuki, passari
Matti Toivola, passari
Jami Törrö, libero

Pääkuva: Taisto Niukkanen