Beach volley

KIITOS KESÄSTÄ 2019 KAIKILLE 
BIITSIHARRASTAJILLE JA SEURA-AKTIIVEILLE! 

Hääkiveltä on nyt korjattu verkot talvisäilöön (23.9.). Kulunut kesä oli kaikkien aikojen biitsikesä Lempäälässä - kiitos teidän upeat ja aktiiviset harrastajat. Nähdään taas ensi keväänä biitsiasoissa!

KULUNUTTA KESÄÄ JA KUVASATOA VOI VIELÄ IHASTELLA JA MUISTELLA TÄÄLTÄ

LEMPO-VOLLEYN BIITSITOIMINTA KITEYTETTYNÄ

Lempo-Volleylla on lentopallon lisäksi beach volley -toimintaa. Biitsi keskittyy Hääkiven kahdelle upealle beach-kentälle. 

Tällä hetkellä Lempo-Volleylla on laajaa miesten kuntobiitsitoimintaa, naisten oma harrasteryhmä, kovatasoisempi miesten ryhmä sekä junnuilla treenitoimintaa. Lisäksi kesällä pelataan Hääkivellä useita turnauksia.

Biitsitoimintaa kehitetään hiljalleen. Esimerkiksi junnupuoli varmasti ottaa jatkossa askelia eteenpäin, samoin naisten vasta aloitettu toiminta. Tällä hetkellä biitsi on pitkälti kesän hyvä treeni- ja kuntoilumuoto. 

Lempon kesän biitsivuorot- ja ryhmät 2019

Miesten harrastebiitsi
Vapaa vuoro lempolaisille biitsistä kiinnostuneille. Vuoro kolmesti viikossa ja kesäkaudesta kerätään pieni osallistumismaksu.

Ti ja To klo 17-18.30 ja su klo 16-17 Hääkiven kentät 1 ja 2

Miesten kovempi ryhmä

Etenkin Lempon 1- ja 2-joukkueiden pelaajille suunnattu vuoro, jonne voi halutessaan kovemmat pelaajat tulla pelaamaan.

Ke klo 17-18.30 Hääkiven kenttä 1

Naisten harrastebiitsi

Toimintaa ollaan aloittelemassa, ryhmä saadaan kasaan. Vakivuoro Hääkiven kentällä to klo 18.30-20 kahdella kentällä.
Lue lisää täältä

Tyttöjunnujen biitsivuoro

Vanhemmille tyttöjunnuille biitsivuoro keskiviikkoisin Hääkiven kentillä klo 18.30-19.30. Tarkoitettu C-tytöille ja vanhemmille. Treenataan ja pelataan. Juha Knuutila vetää, kiinnostuneet ottakaa häneen yhteyttä, tiedot löytyy biitsin yhteystiedot-sivulta.