Beach volley

KESÄ 2020

Kesä 2020 aloitettiin toukokuussa koronarajoitusten höllennettyä. Edelleen kentillä pelatessa tulee muistaa hyvä hygienia, turhat kosketukset eikä sairaana tai oireellisena saa tulla pelaamaan.

Tämän kesän ryhmistä ja Lempon biitsin toimintaperiaatteista ja maksuista löydät lisätietoa alta sekä alasivuilta eriteltynä. Toimintaa on miehistä naisiin ja junnuihin, kuntobiitsistä kovempiin peleihin ja turnauksiin. Ota rohkeasti yhteyttä yhteystiedoissa oleviin toimijoihin!

LEMPO-VOLLEYN BIITSITOIMINTA KITEYTETTYNÄ

Lempo-Volleylla on lentopallon lisäksi beach volley -toimintaa. Biitsi keskittyy Hääkiven kahdelle upealle beach-kentälle. 

Tällä hetkellä Lempo-Volleylla on laajaa miesten kuntobiitsitoimintaa, naisten oma harrasteryhmä, kovatasoisempi miesten ryhmä sekä junnuilla treenitoimintaa. Lisäksi kesällä pelataan Hääkivellä useita turnauksia.

Biitsitoimintaa kehitetään hiljalleen. Esimerkiksi junnupuoli varmasti ottaa jatkossa askelia eteenpäin, samoin naisten vasta aloitettu toiminta. Tällä hetkellä biitsi on pitkälti kesän hyvä treeni- ja kuntoilumuoto. 

Lempon kesän biitsivuorot- ja ryhmät 2020

Miesten harrastebiitsi, naisten harrastebiitsi ja miesten kovempi ryhmä jatkavat ja junioritoimintaa pyritään ylläpitämään ja mahdollisuuksien mukaan kehittämään. 

Miesten harrastebiitsi
Vapaa vuoro lempolaisille biitsistä kiinnostuneille. Vuoro kolmesti viikossa.

Ti ja To klo 17-18.30 ja  Hääkiven kentät 1 ja 2 sekä su klo 16-17 Hääkiven kenttä 1

Miesten kovempi ryhmä

Ei omaa vakiovuoroa, ryhmä kokoontuu omina aikoinaan. Halukkaat kovatasoiset pelaajat, ottakaa yhteys Sauli Silpoon, niin saatte tieoa ajoista.

Naisten harrastebiitsi

Naisten vapaa harrastevuoro, sopii sekä hieman paremmille pelaajille että kokeilijoille. Vakiovuoro torstaisin Hääkiven kentille klo 18.30-20 kahdelle kentillä. 

Junnubiitsiryhmä C- ja B-tytöille

Vanhemmille tyttöjunnuille biitsivuoro keskiviikkoisin Hääkiven kentillä klo 17.30-19. Treenataan ja pelataan. Vetäjinä Juha Knuutila ja Viivi Huurne. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Juhaan, yhteystiedot löytyy biitsin yhteystiedot-sivulta. 

Kesän 2020 beach volley -toiminnan osallistumismaksut

Miehet harraste ja kovempi ryhmä:

Koko kesä 60 € (sisältää seuran jäsenmaksun, jota ei enää tarvitse maksaa talvikaudella niiden, jotka pelaavat myös lentopalloa)

2 kertaa voi kokeilla maksutta, ei-niin-aktiivisille kävijöille kävijöille kesän hinta 20 € (ei sisällä seuran jäsenyyttä)

Naisten biitsi:

Koko kesä 30 € (ei sisällä seuran jäsenyyttä)

2 kertaa voi kokeilla maksutta

Tyttöjen biitsivuoro:

Kesän maksu 20 € (ei sisällä seuran jäsenyyttä)

Maksetaan Lempo-Volleyn tilille FI91 4108 0011 3779 11, viestiksi kesän biitsimaksu miehet/naiset/junnut ja oma nimi