Beach volley

KESÄ 2020

Beach volley -verkot on lokakuussa kerätty pois Lempäälän Hääkiven beach volley -kentiltä.

Verkot tuodaan taas kentille keväällä 2021 kelien sallitessa taas beachin pelaamisen.

Kiitos kuluneesta beach-kaudesta kaikille ja kohti tulevaa kesää!

LEMPO-VOLLEYN BIITSITOIMINTA KITEYTETTYNÄ

Lempo-Volleylla on lentopallon lisäksi beach volley -toimintaa. Biitsi keskittyy Hääkiven kahdelle upealle beach-kentälle. 

Tällä hetkellä Lempo-Volleylla on laajaa miesten kuntobiitsitoimintaa, naisten oma harrasteryhmä, kovatasoisempi miesten ryhmä sekä junnuilla treenitoimintaa. Lisäksi kesällä pelataan Hääkivellä useita turnauksia.

Biitsitoimintaa kehitetään hiljalleen. Esimerkiksi junnupuoli varmasti ottaa jatkossa askelia eteenpäin, samoin naisten vasta aloitettu toiminta. Tällä hetkellä biitsi on pitkälti kesän hyvä treeni- ja kuntoilumuoto. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lempon kesän biitsivuorot- ja ryhmät 2020

Miesten harrastebiitsi, naisten harrastebiitsi ja miesten kovempi ryhmä jatkavat ja junioritoimintaa pyritään ylläpitämään ja mahdollisuuksien mukaan kehittämään. 

Miesten harrastebiitsi
Vapaa vuoro lempolaisille biitsistä kiinnostuneille. Vuoro kolmesti viikossa.

Ti ja To klo 17-18.30 ja  Hääkiven kentät 1 ja 2 sekä su klo 16-17 Hääkiven kenttä 1

Miesten kovempi ryhmä

Ei omaa vakiovuoroa, ryhmä kokoontuu omina aikoinaan. Halukkaat kovatasoiset pelaajat, ottakaa yhteys Sauli Silpoon, niin saatte tieoa ajoista.

Naisten harrastebiitsi

Naisten vapaa harrastevuoro, sopii sekä hieman paremmille pelaajille että kokeilijoille. Vakiovuoro torstaisin Hääkiven kentille klo 18.30-20 kahdelle kentillä. 

Junnubiitsiryhmä C- ja B-tytöille

Vanhemmille tyttöjunnuille biitsivuoro keskiviikkoisin Hääkiven kentillä klo 17.30-19. Treenataan ja pelataan. Vetäjinä Juha Knuutila ja Viivi Huurne. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Juhaan, yhteystiedot löytyy biitsin yhteystiedot-sivulta.