C-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN C-POIKIEN KOTISIVUILLE

C-ikäisiä ovat 2007-2008-syntyneet kaudella 2021-2022.

Treeniajat

Maanantai, klo 18:30 - 20:00
Hakkari, jako-osa 2

Keskiviikko, klo 18:00 - 19:30
Kanava, koko sali

Torstai, klo 18:00 - 19:30
Kanava, koko sali

Perjantai, klo 18:30 - 20:00
Sääksjärvi, jako-osa 2

UUTISIA

C-pojille upeasti pronssia Power Cupista!

14.6.2022

Lempo-Volleyn  C-pojat voittivat upeasti Kauhavan Power Cupissa 2022 C-poikien Supersarjassa!

Lempo aloitti Powerin alkulohkon kakkossijalla. Välierissä vastaan tuli virolainen tallinnalainen Selver, joka voitti välierän 2-1 (25-18, 23-25, 15-11).

Pronssipelissä Lempo voitti Puijon 2-0 (25-17, 25-15) ja pääsi juhlimaan mitalia! Kultaa voitti Lempon alkulohkon voittanut KempeLe/OsVa ja hopeaa Selver.

Mukana oli kaikkiaan 19 joukkuetta.

Turnaus oli kaikkiaan hieno niin pelien kuin muun tunnelman kautta. Kiitos järjestäjille ja joukkueen mukana olleille taustajoukoille.

Tulospalvelut

Lempon pelit
Koko C-poikien Supersarja

C-pojat lähtee Kauhavan Power Cupiin

8.6.2022

Legendaarinen Power Cup pelataan Kauhavalla 9.-12. kesäkuuta torstaista sunnuntaihin. Lempo-Volley matkaa Kauhavalle 13 joukkueen voimin. Kyseessä on Lempon seurahistorian toinen Poweri ja suurin joukkue- ja pelaajamäärä.

Lempolla on joukkueita B-E-junioreissa sekä Supersarjassa että Tsemppisarjassa. Eri ikäluokat on jaettu Powerissa kahteen eri tasoon eli Supersarjaan ja Tsemppisarjaan.

Lempon C-pojat pelaa Powerissa Supersarjassa.

Tulospalvelu:
C-pojat (Supersarja)

Kiitos kuluneesta kaudesta!

8.6.2022

Lempo-Volleyn C-poikien kausi 2021-2022 on saatu lähes päätökseen, vielä on edessä Power Cup Kauhavalla 9.-12.6.

Nykyisen C-poikajoukkueen ensi kauden tilanne on vielä hieman auki, sillä joukkue nousee B-ikäiseksi. Ensi kaudella Lempolla jatkuu ainakin C-poikien ja A-poikien joukkue.

C-pojat haluavat kiittää kuluneesta kaudesta kaikkia valmentajiaan, muita taustahenkilöitä, yhteistyökumppaneita ja vanhempia!

Kulunut kausi oli hieno ja saatiin vihdoin pelata loppuun. C-pojat etenivät SM-finaaleihin ja olivay sijalla seitsemän.

Kiitos ja nähdään taas ensi kaudella!

Lentiskautta juhlittiin seuran päättäjäisissä Hakkarissa

8.6.2022

Lempon koko seuran päättäjäisiä vietettiin Hakkarin liikuntahallissa keskiviikkona 25.5. Paikalle oli kutsuttu kaikki seuran lentisjoukkueiden pelaajat ja jäsenet, ja paikalla olikin upea määrä väkeä juhlimassa kulunutta lentiskautta.

Lempon C-pojista palkittiin tsempparipelaajana Tuukka Jaatinen.

Täällä koko päättäjäisten palkitut

Lempo komeasti SM-finaaleissa sijalle 7!

11.4.2022

Lempo-Volley sijoittui C-poikien SM-finaaleissa Kuortaneella komeasti sijalle seitsemän!

Finaalit pelattiin kahden päivän turnauksena 9.-10. huhtikuuta Kuortaneen upeissa olosuhteissa.

Lempo pelasi alkulohkossa lauantaina KLe/OsVan ja Kriven kanssa. Lempo voitti Krvein ja hävisi KLe/OsValle. Lohkon kakkossija vei Lempon ristikkäispeliin, jossa pelattiin paikasta kahdeksan parhaan joukkoon.

Lempo kohtasi siinä Kokkolan Tiikerit, jonka Lempo voitti 2-1, kolmas erä 16-14. Lempo oli tappiolla 3-9 ja 11-14, mutta joukkue nousi upeaan voittoon.

Lauantaina pelattiin vielä puolivälierä Raision Loimua vastaan. Sen Loimu voitti 2-0 ja Lempo jatkoi sunnuntaina pelejä sijoista 5-8.

Sunnuntain avauspelin voitti niukasti Vaasan Kiisto 2-0. Lempo päätti turnauksen voittoon Ylihärmän Junkkareista 2-0 ja sijoittui sijalle 7.

SM-kultaa voitti LP Kangasala, hopeaa JyväsLentis ja pronssia KLe/OsVa. Onnittelut mitalisteille ja kiitos järjestäjille!

Pitkä ja komea kausi päättyi hienoihin suoritukseen kauden huipennuksessa. Turnaus oli hieno kokemus joukkueelle ja antoi paljon oppia ja intoa tulevaan.

TULOSPALVELU

Loppusijoitukset:
1. LPK
2. JyLe
3. KLe/OsVa
4. Loimu 1
5. Kiisto
6. PuMa C1
7. Lempo
8. YJ
9. KaPo CP
10. Tiikerit
11. Krive
12. KAJE C1

Lempon pelit:

Alkulohko:
Krive - Lempo 1-2 (26-28, 28-26, 12-15)
Lempo - KLe/OsVa 0-2 (11-25, 4-25)
Ristikkäispeli:
Lempo - Tiikerit 2-1 (25-23, 20-25, 16-14)
Puolivälierä:
Loimu1 - Lempo 2-0 (25-21, 25-14)
Sijoitusottelu 5-8:
Kiisto - Lempo 2-0 (26-24, 25-22)
Sijoitusottelu 7-8:
Lempo - YJ 2-0 (25-20, 25-22)

TURNAUKSEN KUVAGALLERIA

Finaaliennakko: Lempo pelaa SM-mitaleista Kuortaneella 9.-10. huhtikuuta

8.4.2022

Lempo-Volleyn C-pojat pelasivat tiensä kaudella 2021–2022 Suomen 12 parhaan joukkoon omassa ikäluokassaan. Niinpä kausi huipentuu lauantaina ja sunnuntaina 9.–10. huhtikuuta SM-finaaleihin, jotka pelataan Kuortaneella samaan aikaan C-tyttöjen finaalien kanssa.

Olosuhteet ovat upeat, kun Kuortaneen urheiluopistolla on usea pelikenttä ja urheiluopiston fasiliteetit.

Finaaleissa on mukana 12 joukkuetta ja alkulohkot pelataan neljässä kolmen joukkueen lohkossa. Lempo-Volley pelaa lohkossa C yhdessä yhdistelmäjoukkue KLe/OsVan (Kempeleen Lentopallo ja Oulunsalon Vasama) ja Kristiinan Vesan (Krive) kanssa.

Lempo on pelannut koko kauden A- ja B-pooleissa SM-sarjaa. Niinpä finaalipaikka varmistui jo ennen SM-välieriä, joissa Lempo pelasi kuuden jo paikkansa varmistaneen kanssa A-välierässä ja oli siellä kuudes.

Lempon C-poikajoukkueen rinki on kapea mutta tasainen. SM-finaaleihin lähdetään seitsemän pelaajan rosterilla. Lempon C-pojista Kasper Vesanen, Lauri Lahtinen ja Kendron Tüür valittiin maaliskuussa Suomen U16-ikäluokan maajoukkueleirille.

Lauantaina on todella tiivis päivä SM-finaaleissa. Silloin pelataan alkulohko ja aloitetaan ratkaisupelit. Lempon ensimmäinen peli on Kriveä vastaan ja alkulohko päättyy KLe/OsVaa vastaan.

Alkulohkojen jälkeen pelataan niin sanotut ristikkäispelit eli lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat keskenään pääsystä puolivälieriin. Lohkovoittajat etenevät suoraan kahdeksan parhaan joukkoon. Myös puolivälierät pelataan lauantaina.

Niinpä sunnuntaille jää sijoitusottelut, välierät ja mitaliottelut.

Lempo-Volleyn päävalmentaja Pasi Korkola miettii, että Lempo lähtee hakemaan sijaa kahdeksan parhaan joukkoon.

– Koko kausi on menty rankingsijoituksella 3–7 eli olemme olleet parhaillamme A-poolin kolmas ja heikoimmillaan B-poolin kolmas. Joukkueelle ei ole asetettu mitään virallista tavoitetta, mutta kauden alussa olin asettanut omaksi tavoitteeksi, että joukkue on Kuortaneen SM-finaaliturnauksessa. Finaalipaikka vahvistui ansaitusti  neljännen poolikierroksen jälkeen, Korkola kertoo.

Hänellä on apunaan valmennuksessa lentopallolegenda Anssi Vesanen sekä Verjo Tüür.

– Haastajana lähdetään turnaukseen, tavoitteeksi voisi laittaa pääsyn kahdeksan joukkoon. Pojat ovat kauden aikana omilla esityksillään osoittaneet, että joukkue kuuluu kahdeksan parhaan joukkoon. 

Turnauksessa on selvät suosikit, joista toinen Lempon lohkossa.

– Hyvällä omalla pelillä voimme melkein voittaa kenet tahansa. Esimerkiksi suosikki LPK:lle hävittiin kotona 1–2 ja KLe/OsValle samoin 1–2. Nämä ovat porukan kaksi ennakkosuosikkia. Toivotaan, että kauden parhaat pelit osuvat Kuortaneelle. 

TULOSPALVELUT

Lempon alkulohkon tulospalvelu

SM-finaalien tulospalvelu

LIVE

SM-finaalien livelähetykset Lentopalloliiton Youtube-kanavalla

MUUTA KISAMATERIAALIA

Lentopalloliiton kisasivusto

SM-finaalien käsiohjelma ja joukkue-esittely⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lempo-Volleyn joukkue SM-finaaleissa

1 Kasper Vesanen yleispelaaja/hakkuri
8 Lauri Lahtinen yleispelaaja
12 Kendron Tüür hakkuri/yleispelaaja
13 Kaapo Korkola passari
16 Tuukka Jaatinen keskitorjuja
20 Tuomas Huttunen keskitorjuja
23 Leo Järvinen libero/keskitorjuja

Päävalmentaja: Pasi Korkola
Valmentaja: Anssi Vesanen
Valmentaja: Verjo Tüür
Huoltaja: Tuula Grönfors 
Joukkueenjohtaja: Jonna Korkola

YHTEISTYÖSSÄ C-POIKIEN KANSSA

Holvikoti Oy

Taivalkosken apteekki

SM-finaalit pelataan 9.-10. huhtikuuta Kuortaneella

2.4.2022

Lempo-Volleyn C-pojat pelaavat ikäluokan SM-mitaleista SM-finaaleissa tänä keväänä.

Finaalit pelataan Kuortaneella 9.-10. huhtikuuta. Samaan aikaan Kuortaneella pelataan myös C-tyttöjen SM-finaalit.

TULOSPALVELU

Kolme lempolaista U16-poikien maajoukkueleirille

24.3.2022

Kolme Lempo-Volleyn C-poikien pelaajaa on valittu Suomen U16-poikien maajoukkueleirille. Kasper Vesanen, Kendron Tüür ja Lauri Lahtinen on kutsuttu toukokuun maajoukkueleireille.

Onnittelut kolmikolle ja tsemppiä!

Täällä Lentopalloliiton uutinen ja pelaajavalinnat U16-poikien leirille⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lempo selvitti tiensä SM-finaaleihin Kuortaneelle - välieräturnauksesta kuudes sija

20.3.2022

C-poikien välieräkierros pelattiin lauantaina 19.3. A-välierässä pelaaville kuudelle joukkueelle finaalipaikka oli jo varma ja loput kuusi joukkuetta finaaliin tulisivat B-, C- ja D-välieristä, kustakin kaksi parasta.

A-välierät järjestettiin Kangasalla, 1-lohko Vatialan koululla (Lempo, KLe/OsVa, JyLe) ja 2-lohko Pikkolan Urheilutalolla (LPK, Loimu 1, KaPo CP). Jatkopelien sijoitukset määräisivät  joukkueiden sijoittumiset finaalien lohkoihin.

Lempo aloitti alkulohkon pelinsä KLe/OsVaa vastaan. Vaikka ensimmäinen erä eteni tasaisesti, niin Lempon tekemät virheet käänsivät lopulta  vaakakupin KLe/OsVan hyväksi. Toisessa erässä ongelmat tuntuivat kasaantuvan vieläkin enemmän ja usko omaan tekemiseen oli pelaajilla hukassa pahemman kerran. Kempele voitti 2-0.

Tauon jälkeen Lempolla oli tiedossa peli JyLeä vastaan, joka oli ottanut 2-0 voiton Kempeleestä. Lempon peli-ilme oli parantunut huomattavasti  aamun peliin verrattuna ja kentällä nähtiin aivan eri joukkue. Onnistumisia tuli enemmän ja laajalla rintamalla, mutta toisaalta vastustajan syöttö oli vahva ja vaikea murtaa. JyLe otti Lemposta 2-0 voiton ja samalla lohkon 1. sijan.

Alkulohkonsa kolmantena Lempo saisi vastaansa päivän viimeiseen peliinsä 2-lohkosta Loimu 1:n, jonka kanssa ratkottaisiin A-välierän 5. ja 6. sijat. Lempon taisteli hengettömän pelinsä kanssa myös päivän viimeisessä pelissä. Loimu teki oman osansa virheistä, mutta Lempo ei saanut tilanteita hyödynnettyä ja sortui nukahduksiin toistuvasti. Loimu voitti ensimmäisen erän 25-21 ja toisen jatkopalloilla 26-24. Lempolle 2-0 häviö ja sitä myöten A-välierän 6. sija.

Vaikka päivä oli vaikea, niin hyvääkin Lempon pelaamisesta löytyi: liberopelaaminen toimi hienosti ja keskitorjujien saamat useat torjuntavaimennukset mahdollistaisivat hyvän jatkopallopelaamisen.

9.-10.4. Kuortaneella pelattavat finaalit on poikien osalta jaettu neljään alkulohkoon, jossa kussakin on kolme joukkuetta. Lempon sijoittuu C-lohkoon, johon tulevat vastustajiksi A-välierän 3. sijoittunut KLe/OsVa sekä C-välierässä toiseksi tullut Krive

Lempo matkaa SM-välierään Kangasalle

15.3.2022

Lempon C-poikien kausi jatkuu SM-sarjan välieräturnauksella lauantaina 19. maaliskuuta. A-välieräs pelataan Kangasalle kuuden joukkueen turnauksena, jossa on kaksi alkulohkoa.

Alkulohkon jälkeen pelataan lohkojen kahden parhaan kesken välierät ja sijoituspelit ja lohkojen kolmoset pelaavat suoraan sijoituspelin.

Lempon kanssa A-lohkossa ovat JyLe ja Kle/OsVa.

Välieräturnauksen tulospalvelu

Lempo Lounalentis cupissa sijalle 5

15.3.2022

Sunnuntaiaamuna 13.3. C-poikien joukkue suuntasi autojen nokat kohti Vehmaan liikuntahallia. Tiedossa olisi päivän täydeltä Lounalentis Cupia eli jaossa oli aluemestaruusmitalit.

Raision Loimun puuhamies A-J oli saanut pelipaikaksi oivan Vehmaan liikuntahallin, jossa riitti hienosti tilaa kahdella kentällä pelejä varten sekä lisäksi juoksusuora lämmittelyyn.

Poikajoukkueiden vähäisen määrän takia Lounalentis Cup pelattaisiin kuuden joukkueen voimin yksipäiväisenä turnauksena. Alkulohkot oli jaettu C-poikien SM-sarjan rankingsijoitusten mukaan seuraavasti: A-lohkossa mittaa toisistaan ottaisivat LPK, VaLePa sekä VilTä ja B-lohkossa vastakkain olisivat Loimu 1, KAJE sekä Lempo.

Lempo aloitti turnauspäivän ottelulla KAJEa vastaan, eikä se ollut helppo alku lainkaan. KAJEn vahva syöttö piti heidät johdossa käytännössä koko ottelun ajan, eikä Lempo saanut omaa peliään käyntiin. Lopputuloksena 2-0 häviö KAJElle.

Päivän paras ottelu pelattiin Loimu 1:stä vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet C-poikien SM-sarjassa kauden aikana 3 kertaa ja jokaisella kerralla ottelut on pelattu pitkän kaavan mukaan kolmanteen erään. Tämäkään päivä ei tuonut poikkeusta - vääntö oli tiukkaa heti alusta asti  ja niin pelaajat kuin katsojatkin saivat nauttia kovatasoisesta ottelusta koko rahan edestä. Loimu voitti kolmannen erän jatkopalloilla 16-14 ja vei samalla otteluvoiton 2-1.

Kahden häviön saldo alkulohkosta tarkoitti Lempolle lohkon viimeistä sijaa ja sitä myöten paikkaa sijoitusotteluun 5.-6. sijoista, saaden  vastustajakseen A-lohkon kolmanneksi sijoittuneen Vilppulan Tähden.

Lempon suurin lataus oli selvästi purkautunut Loimua vastaan pelattuun peliin, ja tämä myös näkyi apatiana Lempon kenttäpuoliskolla, kun joukkue starttasi päivän viimeiseen peliinsä. Paljon pelaajien mielentilasta kertoo se, että päävalmentaja Korkola pyysi ensimmäisen erän puolen välin tienoilla, parin pisteen johtoasemassa, aikalisän ja otti joukkueensa rakentavaan palautekeskusteluun. Tämän jälkeen porukka alkoi kokoamaan itseään kentällä hieman paremmin. Lempo voitti VilTän 2-0 ja sijoittui Lounalentis Cupissa 5. sijalle.

Vaikka sijoitus ei lämmitä, niin joukkueelle teki hyvää päästä pelaamaan pitkän tauon jälkeen. Turnauspäivä tuli tärkeään kohtaan viikon päästä pelattavaa C-poikien SM-sarjan välieräturnausta silmällä pitäen.

Lounalentis Cupissa kultaa otti LPK, hopealle tuli Loimu 1 ja pronssille KAJE.

Lounalentis cupin tulospalvelu

Lempon C-pojat mukana Lounalentis cupissa - finaaliturnaus 13.3. Raisiossa

1.3.2022

Lempon C-pojat ovat mukana tällä kaudella pelaamassa aluemestaruusmitaleista eli Lounalentis cupissa.

Kuuden joukkueen finaaliturnaus pelataan Raisiossa 13. maaliskuuta. Turnaus pelataan ensin kahdessa alkulohkossa. Lempon lohkossa on KAJE ja Loimu1.

Saman päivän aikana ratkotaan myös mitalien värit.

Turnauksen tulospalvelu

Lempo jäi kotiturnauksessa A-poolissa neljänneksi - seuraavaksi edessä SM-välierä maaliskuussa

6.2.2022

C-poikien 5. ja viimeinen poolikierros pelattiin lauantaina 5. helmikuuta Lempäälässä Kanavan koululla. Saimme juhlapäivän kunniaksi liputkin salkoon – tosin Runebergillä oli ehkä myös jotain tekoa asian kanssa.

Vieraiksi turnaukseen saapuivat kolme kovaa vastusta: KLe/OsVa, Loimu 1 ja LPK. Panoksena tämän päivän pooliturnauksessa olisi sijoittumisjärjestys A-välierien lohkoihin, joihin nousisi myös kaksi parasta joukkuetta 5B-poolista.

Lempo lähti turnauspäivään poikkeavalla kokoonpanolla miehistövajeen vuoksi. Kuudenneksi pelaajaksi kutsuttiin nuori Oskar Vesanen, joka ehti käydä hakemassa viikolla tuntumaa C-poikien pelaamiseen kolmen treenikerran verran. Päävalmentajan sanat joukkueelle ennen ensimmäisen pelin alkua kuvastavat hyvin päivän lähtökohtia: ”Pelataan sillä porukalla, joka on. Pistetään talvisota-asenne päälle”.  Kun pelaajat siirtyivät kentälle, niin hän totesi vieressä seisovalle A. Vesaselle: ”Mahtaakohan pojat edes tietää, mitä se tarkoittaa..?” No, se jäisi nähtäväksi.

Ensimmäisessä ottelussa Lempo sai vastaansa KLe/OsVan, josta oli odotettavissa päivän kovin vastus. Taisivat molemmat joukkueet olla melko yllättyneitä, kun Lempo sai pidettyä pintansa ja keräsi molemmissa erissä tililleen 21 pistettä. Voitto meni Kempeleelle 2-0, mutta sitkeästi pelattu peli oli Lempolle tärkeä hengen nostattaja.

Seuraavaan peliin verkon toiselle puolelle tuli vastustajaksi Loimu 1. Ottelun ensimmäisessä erässä Lempo johti erää jo 24-20, kunnes Loimu tuli vierelle ja ohi jatkopalloilla, ottaen erän nimiinsä pistein 27-25. Toiseen erään Lempo lähti ryminällä ja otti etumatkaa Loimuun jo erän alussa. Loimun yleispelaajan loukkaantumisen jälkeen vastustajan peli ei enää saanut tuulta alleen ja Lempo vei erän pistein 25-20. Kolmas erä aloitettiin tasaisesti, mutta tilanteen 8-8 jälkeen Loimu alkoi kasvattamaan johtoasemaa tasaisesti ja vei voiton 15-10. Ottelu Loimulle erävoitoin 2-1.

Päivän viimeisessä ottelussa LPK:ta vastaan molemmat joukkueet nakuttivat pisteitä melko tasaiseen tahtiin ensimmäisen erän. Vastustaja yritti karata erän puolen välin havinoissa, mutta Lempo pystyi haastamaan ja vei taistelun jatkopalloille. Ensimmäinen erä kirjattiin LPK:lle 28-26. Toinen erä kulki vuorovedolla, kunnes Lempon passari otti ja pisteli jäätävällä syöttöputkellaan LPK:n kylmäksi. Kolmannessa erässä vuorostaan Lempon vastaanotto sakkasi pahemman kerran. Viimeinen erä kirjattiin LPK:lle 15-7 ja sitä myöten myös voitto vieraille 2-1.

Valmentajat pohtivat pelien jälkeen, että kumpi lämmittää enemmän mieltä – edellisen pooliturnauksen lohkovoitto eräsuhteella 6-1 vai tämän päivän lohkon viimeinen sija eräsuhteella 2-6. Tilastollisesti tuohon olisi helppo vastata, mutta todellisuus näyttäytyy erilaisessa valossa. Tänään joukkue kaivoi itsestään esiin juurikin sen talvisota-asenteen – ylitti itsensä ja kaikkien odotukset moninkertaisesti!

Turnauksen tulospalvelu

Turnauksen kaikki pelit voi katsoa tallenteelta Facebookista Lempo-Volley miehet- sivulta

Lempon kausi jatkuu 19.3. SM-välierillä. Lempo pelaa välierässä A lohkossa 1 yhdessä Kle/OsVan ja JyLen kanssa.

Välierän tulospalvelu

Koronarajoituksia purettu osittain

4.2.2022

Koronarajoituksia on höllennetty ja purettu Pirkanmaalla ja sitä myötä myös Lempo-Volleyn toiminnassa.

Aluehallintoviraston 3.2. tekemällä päätöksellä liikuntatilojen sulkuaika päättyy 4.2. ja lentopalloturnauksiin ja -otteluihin voi ottaa 50 prosenttia katsomomokapasiteetista.

Avin tiedote

Lempo-Volleyn toiminnassa uudet päätökset tarkoittavat, että kaikki joukkueet voivat harjoitella, junioriturnauksia voi pitää Lempäälässä ja niihin voi tulla yleisöä ja aikuisten pelejä voidaan pelata ja niihin voi tulla yleisöä puolet hallin maksimikapasiteetista.

Lisäksi Lempo-Volley linjaa, että mikäli pelaajan jollakin perheenjäsenellä on todettu koronatartunta, niin pelaaja voi osallistua harrastetoimintaan tapauskohtaisesti, mikäli 24h:n sisällä otettu koronatesti näyttää negatiivista (testattava aina ennen treenejä/pelejä).

Urheilija voi palata koronataudin sairastettuaan treeneihin kun tunteen olonsa terveeksi, kuitenkin lopullisen päätöksen tekevät urheilijan huoltajat ja lääkärit.  Tukea päätöksentekoon saa esimerkiksi Terveurheilija.fi-sivustolta

Lempo-Volleyn hallitus 4.2.2022

Lempo-Volleyn koronalinjaussivu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

A-pooliturnaus Lempäälässä Kanavan uudella koululla 5.2.

31.1.2022

Lempo-Volley järjestää C-poikien A-pooliturnauksen lauantaina 5. helmikuuta. Pelipaikka on Lempäälän keskustassa sijaitseva uusi Kanavan koulu.

Pelit pelataan yhdellä kentällä ja avauspeli kello 10. Vastassa Lempolla ovat LP Kangasala, Kempele-OsVa-yhteisjoukkue (Kle/OsVa) ja Raision Loimu.

Turnauksen tulospalvelu

Ajo-ohjeet turnaussalille täällä

Osoite: Tampereentie, 37500 Lempäälä (Google mapsista löytyy hakemalla Kanavan koulu)
Sisäänkäynti: Saliin on oma sisäänkäynti pysäköintialueen puolelta
(Kanavan koulu on avattu käyttöön syksyllä 2021)

Viides poolikierros menee A-poolissa

16.1.2022

Lempo-Volleyn C-pojat pelaavat viidennellä poolikierroksella A-poolissa. Turnaus pelataan 5.2. ja todennäköinen turnauspaikka on Lempäälä.

Vastaan tulevat LP Kangasala, Kempele-OsVa-yhteisjoukkue ja Raision Loimu.

Tulospalvelu

Lempolle upea B-poolivoitto Raisiossa ja nousu A-pooliin

15.1.2022

Pitkän joulutauon jälkeen C-pojat ottivat suunnan kohti Raisiota lauantaina 15. tammikuuta. Loimun isännöimään 4B-poolin turnaukseen saapuivat Lempon lisäksi vieraiksi Vaasan Kiisto sekä Ylihärmän Junkkarit. Kiisto ja YJ ovatkin Lempolle uusia tuttavuuksia tällä kaudella. Loimu oli järjestänyt turnauksen taas oivasti kahdelle vierekkäiselle hallille, joten päivän ottelut saataisiin pelattua jouhevasti ilman taukoja.

Vaikka joulu ja vuodenvaihde venyttivätkin tauon edellisestä turnauksesta kuuteen viikkoon, niin ihan koko aika ei kuitenkaan mennyt huiliessa. Treeneistä pidettiin joulun ja välipäivien osalta taukoa, mutta muuten on käyty hallilla normaaliin tapaan neljä kertaa viikossa. Tammikuun puolella pelattiin harjoituspeli B-tyttöjä vastaan.

Ennen pelien alkua tehty kävelylenkki vaati valitettavasti uhrinsa, kun yksi pelaajista kaatui ja loukkasi kätensä. Tuukan osalta turnauspäivä loppui lyhyeen, kun nopeilta aamujäiltä suunta kääntyikin kohti kotia. Röntgenkuvaus ja lääkärikäynti paljastivat rannemurtuman. Koko joukkueen puolesta pikaista paranemista!

Keskarin loukkaantumisen myötä valmennusjohto joutui löymään viisaat päänsä yhteen ja suunnittelemaan pelikuviot uusiksi. Yllättäviin tilanteisiin jouduttaessa joukkueen venymiskyky ja sitkeys mitataan – nähtäväksi jäisi, miten porukka pystyisi kasaamaan rivinsä päivän peleihin.

Lempo pelasi ensimmäisen ottelunsa Kiistoa vastaan. Tilastojen valossa tiedossa oli tiukka peli ja sitä myös saatiin. Kiisto oli pääosin niskan päällä molemmissa erissä, mutta Lempo taisteli sitkeästi ja haastoi vaasalaisia toden teolla. Varsinkin toisen erän 16-20 tappioasemassa otettu aikalisä ja siitä 25-22 erä- ja otteluvoittoon nouseminen oli hieno suoritus joukkueelta. Lempon vahva puolustuspelaaaminen oli avainasemassa Kiistoa vastaan pelatussa ottelussa.

Päivän toisen pelin vastustajana oli Ylihärmän Junkkarit. Kuten aiemminkin on ollut havaittavissa, niin tuhdimman välipalan jälkeen jossain kohtaa tossut eivät enää nouse ja peli muuttuu tahmeaksi. Lempon jannuille näin kävi pelin toisessa erässä. Ensimmäinen erä oli Lempolta hyvää rutiinisuoritusta, mutta toisessa erässä oli tuskaisempaa. Tilanne saatiin kuitenkin hallintaan ja erän kulku käännettyä. Lempolle 2-0 voitto.

Viimeisessä pelissä kohtasivat Loimu1 ja Lempo, jotka olivat molemmat puhtaalla pelillä ja näin varmistaneet nousun A-pooliin. Ehkä tästä syystä kumpikin joukkue pystyi pelaamaan vapautuneesti ja saimme nauttia erittäin kovatasoisesta pelistä verkon molemmin puolin. Tasavahvojen joukkueiden taistelua saatiin seurata kolmen erän verran. Ensimmäinen erä meni jatkopalloilla Lempolle 29-27 ja toisen erän käänsi Loimu voitokseen. Kolmannen erä alkupuolella Laurin jäätävä syöttöputki kiskaisi Lempon 6-1 johtoasemaan, jota Loimu ei enää pystynyt kirimään kiinni. Lempo vei kolmannen erän 15-7 ja otti näin 2-1 voiton. Niin Lempon kuin Loimunkin päävalmentajat totesivat ottelun jälkeen, että tänään pelattiin koko kauden paras turnaus.

Raision turnauksesta C-pojilla siis kotiintuotavana lohkovoitto puhtaalla pelillä ja paikka A-poolissa, jossa mukana Loimu1:n lisäksi KLe/OsVa sekä LPK. Seuraava eli 5. poolikierros pelataan lauantaina 5.2. ja alustavasti näyttää siltä, että tiedossa on kotiturnaus Lempäälässä.

A-pooliin nousu varmisti myös paikan A-välieriin ja 12 parhaan joukkoon SM-finaaliturnaukseen.

B-poolin Tulospalvelu

Päivitetyt koronarajoitukset 12.1.

12.1.2022

Lempo-Volleyn hallitus päivitti 12.1.2022 seuran koronarajoituksia. 
- Aikuisten harjoitustoiminta on tauolla (paitsi 1-sarjat) 21.1.2022 asti tämän hetken tiedon mukaan ja pelitoiminta 31.1.2022 asti.
- 1-sarjat saavat toimia normaalisti, pelit pelataan ilman yleisöä 21.1.2022 asti.
- 2003 ja sen jälkeen syntyneiden junioreiden harjoittelu on mahdollista.
- Kunnan rajoitukset eivät koske ammattiurheilua. Olympiakomitea on päivittänyt linjaustaan (11.1.2022), että ammattiurheiluksi katsotaan vain aikuisten kaksi ylintä sarjatasoa, sekä aikuisten A-maajoukkuetoiminta ja nuorten maajoukkuetoiminta.
- Lempäälässä voidaan järjestää junioreiden turnauksia tammikuun aikana. Lempäälän kunta päivitti linjaustaan 13.1., että seurat toimivat turnauksien järjestämisessä lajiliiton ohjeiden mukaisesti ja terveysturvaohjeita noudattaen ja Lentopalloliitto ei ole asettanut erikseen rajoituksia turnauksien järjestämiselle, jos se alueen rajoituksien mukaan on mahdollista.
- Lempo-Volleyn linjaus on, että juniorijoukkueet voivat osallistua otteluihin ja turnauksiin muilla paikkakunnilla, joissa mahdollisesti se on sallittua.

Lempon koronalinjaussivu

Lempäälän kunnan rajoitukset

Päivitys 13.1.2022. Lempäälän kunta muutti ohjeistustaan junioreiden turnauksien järjestämisestä Lempäälässä, niitä voidaan järjestää lajiliiton linjauksen mukaisesti.

C-poikien SM-sarja jatkuu 15. tammikuuta

4.1.2022

Lempo-Volleyn C-pojat jatkavat sarjapelejään 15. tammikuuta Raisiossa. SM-sarja jatkuu B-poolissa. Vastassa ovat Raision Loimu, Vaasan Kiisto ja Ylihärmän Junkkarit. Lempon pelit alkavat kello 10.40

Turnauksen tulospalvelu

Lempo-Volley toivottaa kaikille hyvää joulua!

24.12.2021

Koronapassi käyttöön mahdollisissa kotiturnauksissa ja muita seuran koronalinjauksen päivityksiä

7.12.2021

Lempo-Volleyn hallitus päivitti seuran koronalinjausta kokouksessaan 7.12.2021

- Otetaan Lentopalloliiton linjauksen mukaan koronapassin tarkistaminen käyttöön kaikilta yli 16–vuotiailta kaikissa tilanteissa, kun paikalla on yli 20 henkeä (Ei koske 1-sarjoja ja Mestaruusliigaa liiton linjauksen mukaisesti). Aiemmin koronapassi otettiin käyttöön 1-sarjan kotipelien yleisön osalta.

- Mikäli urheilija on etäkoulussa korona-altistumisen vuoksi tai hänen kouluryhmänsä on muuten laitettu koronatilanteen vuoksi etäkouluun, niin hänen ei tule osallistua treeneihin eikä turnauksiin sinä aikana. Etäkoulun päättymisen jälkeen voi palata treeneihin ja turnauksiin normaalisti. 

- Vahva maskisuositus edelleen tapahtumissa ja otteluiden ja turnauksien yleisössä.

TARKEMMIN KORONAPASSIN KÄYTTÖÖNOTOSTA

Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta Lentopalloliiton linjauksen mukaisesti muissa kuin 1-sarjan kotipelitapahtumissa, jos henkilöitä on yli 20. Tämä tarkoittaa yleisön lisäksi tuomareita,pelaajia, talkoolaisia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Koronapassia näyttäessä tulee myös varautua henkilöllisyyden varmistamiseen. Lentopalloliiton linjaus ei koske 1-sarjajoukkueiden kotipelejä, vaan niihin pätee Lempon aiempi linjaus yleisön koronapassin tarkastamisesta.

Uuden linjauksen taustalla on Aluehallintoviranomaisen tiukentuneet rajoitukset Pirkanmaalla. Koronapassin käytön myötä turnauksissa ja peleissä voi olla yli 20 katsojaa. Rajoitus on säädetty ajalle 6.12.-5.1.

Koronapassi voi olla sähköisenä esimerkiksi kännykässä tai paperisena tulostettuna. Koronapassin saa ladattua omakanta-palvelusta ja sen voi myös tulostaa. Koronapassin voi saada myös paperisena terveyskeskuksesta.

Ohjeita koronapassin käyttönottoon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Haminasta tuliaisina kolmossija

4.12.2021

Lempon C-pojilla oli lauantaina 4. joulukuuta edessä pitkä B-poolin turnausmatka Haminaan.

Vuoden viimeinen eli 3. poolikierros niputti kasaan C-poikien sarjan syksyn osalta. Lempon joukkue hyppäsi aamutuimaan Henen pikkubussin kyytiin ja matkasi kohti Haminaa B-poolin turnaukseen. ArsiNMKY:n vieraaksi saapui Lempon lisäksi pohjoisesta KLe/OsVa ja Karkkilasta KaPo CP.

KLe/OsVaa vastaan pelatussa ottelussa ensimmäinen erä meni kylmän pohjoistuulen puhaltaessa. Lempon dieselkone lähti käyntiin toisessa erässä ja piti vauhtia yllä pitkälle kolmannen erän puolen välin yli. Ottelun voitto kääntyi lopulta KLe/OsValle 2-1.

Lounastauon jälkeen pelatusta ottelusta KaPo CP:tä vastaan ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Oma peli oli totaalisesti jumissa ja Lempon virheet kartuttivat tasaisesti pelanneen vastustajan etumatkan saavuttamattomaksi. KaPo CP:lle 2-0 voitto.

Päivän viimeinen ottelu isäntä ArsiNMKY:tä vastaan tulisi olemaan ratkaiseva, sillä voittaja jatkaisi B-poolissa ja häviäjä tippuisi C-pooliin neljännelle poolikierrokselle siirryttäessä. KaPoa vastaan pelatun ottelun jälkeen päävalmentajan rakentava palautekeskustelu ja pelipaikkojen kierrätys herätteli pelaajia jonkun verran. Lempo johti ensimmäistä erää tasaisesti, kunnes ArsiNMKY otti erän lopulla kirin, takoi Lemposta ohi ja kirjasi erän nimiinsä. Lempo oli kuitenkin saanut vihdoinkin taistelutahtonsa herätettyä horroksesta ja paluu perinteisille pelipaikoille toi toivotun tuloksen – toinen erä oli Lempon hallintaa. Kolmas erä kirjattiin Lempolle pistein 15-13. Voitolla Lempo varmisti paikkansa B-poolissa.

4. poolikierros pelataan 15.-16. tammikuuta. B-pooliin on tulossa Lempon lisäksi C-poolista nouseva Ylihärmän Junkkarit sekä A-poolista tippuva Vaasan Kiisto. Loimu 1 oli joutunut luovuttamaan A-poolin ottelunsa, joten nähtäväksi jää, onko Loimu 4B-poolin neljäs joukkue.

Tulospalvelu

Joulukuu alkaa B-poolissa Haminassa

29.11.2021

Lempon C-pojat jatkavat SM-sarjan pelejään lauantaina 4. joulukuuta Haminassa.

B-pooliturnauksessa vastaan tulevat Haminan ArsiNMKY, Karkkilan Pojat ja KLe/OsVa (Kempeleen ja OsVan yhteisjoukkue).

Lempon pelit alkavat kello 13, viimeinen alkaa kello 17.30.

Tulospalvelu

Vuoristorataa ja suuria tunteita - A-poolin kotiturnaus päättyi Lempolla kolmossijaan

13.11.2021

Lempon C-pojat isännöivät 2A-poolin turnausta lauantaina 13.11. Vieraiksi Sääksjärvelle saapuivat LPK, JyLe sekä Kapo CP. Hallille oli löytänyt tiensä tukijoukkojen lisäksi mukava määrä lempääläisiä lentopallofaneja. 

Lempon kone lähti turnauspäivään yskähdellen käyntiin. Ensimmäinen peli LPK:ta vastaan oli jo ohi ennen kuin se ehti lempolaisten osalta alkaa. LPK:lle voitto selvin lukemin 2-0.

Pitkä tauko ja broileripasta tekivät tehtävänsä – toinen peli JyLeä vastaan oli joukkueemme osalta päivän parasta tekemistä. Lempo antoi JyLelle hyvän vastuksen ja oli vähällä viedä ottelun kolmanteen erään. Voitto meni kuitenkin Jyväskylään erin 2-0.

Kolmas ottelu Kapo CP:tä vastaan oli kuin päivä pienoiskoossa – melkoista vuoristorataa hyvine sekä huonoine hetkineen. Viimeinen peli kääntyi Lempon 2-0 voitoksi. Lempon hyökkäyspeli oli monipuolista ja joukkue jaksoi puolustaa sitkeästi, vaikka takana oli pitkä päivä.

Lempon pelaaminen oli päivän aikana vaihtelevaa, toki vastuksetkin olivat kovia. Päivän helmi oli ehdottomasti JyLeä vastaan pelattu peli, jossa tekeminen oli omannäköistä ja porukalla hyvä fllow. Lempo sijoittui poolissa kolmanneksi ja jatkaa seuraavalla turnauskierroksella neljänneksi tulleen KaPo CP:n kanssa B-poolissa. Joulukuun alussa pelattavaan 3B-pooliin paikkansa ovat varmistaneet myös Kle/OsVa sekä ArsiNMKY.

Turnauksen kaikki pelit lähetettiin livenä Lempo-Volleyn Facebook-sivulla, josta niitä voi katsella tallenteina.

A-poolin kotiturnaus 13.11. Sääksjärven liikuntahallissa - Pelit livenä Lempon Facebook-sivulla

1.11.2021, päivitetty 9.11.2021

Lempon C-pojat pelaavat SM-sarjan A-poolissa kotiturnauksen lauantaina 13. marraskuuta.

Mukana ovat myös JyLe, KaPo ja LP Kangasala.

Turnaus pelataan Lempäälässä Sääksjärven koulun liikuntasalissa yhdellä kentällä.

Klo 11 Lempo - LP Kangasala
klo 12.30 KaPo - JyLe
klo 14 LP Kangasala - KaPo
klo 15.30 JyLe - Lempo
klo 17 LP Kangasala - JyLe
klo 18.30 Lempo - KaPo

Turnauksen tulospalvelu

Kaikki turnauksen pelit on tarkoitus lähettää suorana Lempo-Volleyn Facebook-sivujen kautta.

Paikalla kahvio

Ajo-ohjeet turnauspaikalle 

Turnauskutsu:

Lempo jatkaa A-poolissa lohkon kakkossijan myötä

24.101.2021

Lempon kausi jatkui sunnuntaina Raisiossa 24. lokakuuta.

C-poikien SM-sarjan 1. poolikierros pelattiin poikkeuksellisesti alueellisesti. Lounaisen A-poolin järjestäjä Raision Loimu 1 oli varannut sunnuntaina pelattavan turnauspäivän läpivientiä varten kaksi vierekkäistä hallia. Kiitos Loimulle innovatiivisesta ratkaisusta! 1A3-poolin turnaukseen Raisioon saapuivat Lempon lisäksi LPK sekä VaLePa.

Lempo aloitti päivänsä ottelulla LPK:ta vastaan. Sarjan ehdotonta ennakkosuosikkia lähdettiin haastamaan rohkeasti. Ottelu olisi hyvinkin voinut kääntyä kolmateen erää, mutta muutamilla omilla virheillä ryyditettynä erät sekä ottelu menivät LPK:lle 2-0. 

VaLePaa vastaan pelatussa pelissä ei tarjoiltu huikeita lentopalloelämyksiä – omien virheiden määrä oli lempolaisilla suuri eikä joukkue tuntunut saavan otetta pelistä, vaikka sitä koko ottelun ajan johtikin. Rutiinisuorituksella ottelu Lempolle 2-0. 

Päivän viimeinen ottelu pelattiin Loimu 1:stä vastaa ja siitä saatiinkin leivottua sellainen taisto, että nitroille oli tarvetta puolin ja toisin. Ensimmäinen erä meni Loimun määräämässä tahtia hyvällä syötöllään ja toinenkin erä alkoi Lempon painiessa kotijoukkueen tykityksen alla. Muutaman joukkuetta herättävän aikalisäkeskustelun jälkeen päävalmentaja sai puhallettua uskoa porukkaan ja omaan tekemiseen. Lempolaiset pistivät 15-20 tappioasemassa taisteluvaihteen päälle ja ottivat lopulta toisen erän voiton pistein 26-24. Kolmannessa erässä Lempo pystyi pitämään intensiivisen otteen yllä ja vei erän nimiinsä. Ottelusta 2-1 voitto Lempolle.

1A3-poolin lohkovoittaja LPK sekä kakkoseksi sijoittunut Lempo  jatkavat 2. poolikierroksella A-poolissa, johon tulevat seuraksi KaPo eteläisen sekä JyLe läntisen 1A-poolien kärkisijoilta. Seuraava turnauskierros pelataan 13.-14.11. viikonloppuna. Jos kaikki merkit pitävät paikkana, niin turnaus pelataan Lempäälässä.

Kausi jatkuu Lounaan A-poolilla lokakuun lopulla

5.10.2021

Lempon C-pojat jatkavat SM-sarjan pelejä sunnuntaina 24. lokakuuta A-poolissa Raisiossa.

Systeemi on hieman erilainen kuin viime kaudella ja poolitkin menevät ainakin alkukaudesta alueellisesti. Niinpä Lempo pelaa tasonmittausturnauksen lohkovoittajana Lounaisen alueen A-poolissa yhdessä LP Kangasalan, Loimun ja VaLePan kanssa.

Tulospalvelu

Kaikkiaan A-pooleja on viisi.

C-pojat aloittivat hienolla turnausvoitolla

3.10.2021

Lempo-Volley C-poikien kausi 2021-22 polkaistiin käyntiin lauantaina 2.10. Poikien sarjassa pelaa 38 joukkuetta, jotka oli jaettu kymmeneen alueelliseen lohkoon tasonmittausturnauksia varten.

Alastaron kauniissa syysmaisemissa pelattiin Loimaan JankkoCP:n järjestämä turnaus, johon vieraiksi saapuivat Lempon poikien lisäksi KAJE X Hämeenlinnasta sekä Raision Loimu2.

Turnauspäivä eteni tasaiseen tahtiin otteluiden pyöriessä kahdella kentällä. Lempon joukkue sai pelinsä liikkeelle erien alussa hyvin ja kuusikkopelaaminen sujui mallikkaasti. Myös oma syöttö oli vahva kautta linjan ja välillä päästiin nauttimaan pitkistäkin syöttöputkista. Kaiken kaikkiaan Lempon peli oli kaiken kaikkiaan hyvännäköistä ja tästä on mukava lähteä rakentamaan kautta.

Lempon joukkue voitti kaikki pelinsä 2-0 ja otti näin ollen puhtaalla pelillä lohkonsa ykkössijan nimiinsä sekä lunasti paikan A-poolista. Seuraava turnauskierros pelataan 23.-24.10, syyslomaviikon päätteeksi. Poikkeuksellisesti 1. poolikierros pelataan koronan takia alueellisesti eli A-pooleja on kolme. Lempon lisäksi 1A3 pooliin on selvittänyt tiensä Raision Loimu 1, LPK sekä VaLePa.

C-poikien kautta tukemassa Holvikoti Oy!

Turnauksen tulospalvelu

Avausturnaus lauantaina Alastarolla

30.9.2021

Lempon C-pojat laittavat sarjapelit käyntiin lauantaina 2.10. Alastarolla Loimaan lähellä.

Pelit alkavat kello 10.

Turnauksen tulospalvelu

SM-sarja käyntiin lokakuun alussa

20.9.2021

Lempon C-pojat pelaa tälläkin kaudella SM-sarjaa. Sarjapelit alkavat 2. lokakuuta Alastarossa.

Lempon tasonmittausturnauksessa pelaavat Loimaan Jankko, KAJE X ja Raision Loimu 2.

Turnauksen tulospalvelu

Kasper Vesaselle alue-SM-hopeaa

19.9.2021

C-ikäisten alue-SM-kisat pelattiin 17.-19. syyskuuta Hollolassa.

C-pojissa Lounas 1 -joukkueessa pelasi Lempon Kasper Vesanen ja Louna 2 -joukkueessa Lempon Kendron Tüür.

Lounas 1 oli turnauksessa hopealla ja Lounas  2 viides.

Kultaa voitti Länsi 1 ja pronssia Etelä 1.

Kasper Vesanen valittiin maajoukkueriparille.

C-poikien tulospalvelu

Kendron Tüür ja Kasper Vesanen alue-SM-joukkueisiin

1.9.2021

Lounais-Suomen C- ja B-ikäisten aluejoukkueisiin valittiin useampi Lempo-Volleyn juniori alue-SM-kisoihin.

C-nuorten tyttöjen ja poikien alue-SM-turnaus järjestetään 17.-19.9. Hollolassa ja B-nuorten turnaus 24.-26.9. Salossa.

C-poikien joukkueeseen on valittu Kendron Tüür ja Kasper Vesanen. 

Onnea kaikille valituille ja tsemppiä alue-SM-kisoihin!

Täällä valitut joukkueet 

Tietoa uusille harrastajille

10.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Tässä muutamia huomioitavia asioita.

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

- Millainen laji lentopallo on? Täältä yleistietoa lentopallosta.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

Sisätreenit alkavat elokuussa

6.8.2021

Lempon C-pojat aloittavat sisätreenikauden 16. elokuuta.

Treenejä on neljästi viikossa, treenivuorot näkyvät ylempää.

Lempo Power Cupissa hienosti neljäs!

1.8.2021

Lempo-Volleyn C-pojat sijoittuivat neljänneksi Supersarjassa Salon Power Cupissa 2021. Heinä-elokuun taitteessa Lempo eteni neljän joukkueen lauantaina ja sunnuntaina edessä oli välierä.

Välierässä Lempo hävisi Vaasan Kiistolle 1-2, viimeinen erä 12-15. Pronssipelissä OsVa oli parempi 2-0. 

Kiitos tämän vuoden normaalia tiiviimmästä Powerista. Paljon hienoja hetkiä ja yhdessäoloa! Lempolla oli mukana poikkeusvuoden Powerissa vain kolme joukkuetta, ja loppusaldo kolmella välieräpaikalla ja yhdellä mitalilla oli upea!

C-pojat Supersarja lopputulokset:
1. KempeLe
2. Kiisto
3. OsVa
4. Lempo-Volley

Tulospalvelu C-pojat Supersarja

C-pojat selvisivät Powerin välieriin

31.7.2021

Power Cup Salossa on edennyt kolmen päivän jälkeen sunnuntain mitalipeleihin. Lempolaiset ovat pärjänneet hienosti: kaikki kolme joukkuetta ovat mukana välierissä sunnuntaina.

C-poikien Supersarjassa Lempo-Volley oli alkulohkonsa kolmas ja jatkolohkonsa toinen. Tähän mennessä Lempolla on kuusi voittoa.

Sunnuntain välierässä vastaan tulee Vaasan Kiisto kello 10. Finaali tai pronssipeli pelataan kello 12. Toisessa välierässä pelaavat KempeLe ja OsVa.

Mitalipelit:

Su 1.8. Välierä Lempo-Volley - Vaasan Kiisto klo 10
Su 1.8. klo 12 finaali tai pronssipeli

C-poikien loppupelien tulospalvelu

Lempon C-pojat mukana Power Cupin Supersarjassa 

28.7.2021

C-poikien joukkuekuva 2020-2021.

Power Cup päästään järjestämään tänä kesänä viime vuoden tauon jälkeen, tosin normaalia pienempänä tapahtumana. Salossa pelataan torstaista 29.7 sunnuntaihin 1.8. asti.

Tänä vuonna Lempo ei järjestänyt koronatilanteen vuoksi yhteistä koko seuran turnausmatkaa. Koko Power Cup on koronatilanteen vuoksi järjestelty hyvin tarkasti ja rajoituksien mukaan. Turnauksen joukkuemääriä sarjoissa on rajoitettu ja Poweria pelataan vain B-E-junioreiden sarjoissa.

Lempon C-pojat ovat mukana ja pelaavat Supersarjassa.

joukkueen tulospalvelusivu

Joukkueen pelit alkavat torstaina kahdella pelillä. Alkulohkossa on seitsemän joukkuetta. Pelien tuloksia voit seurata yllä olevan tulospalvelulinkin kautta ja esimerkiksi lataamalla Power Cupin sovelluksen.

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

C-poikien joukkuekuva 2020-2021.

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla jatkaa C-poikien ryhmä myös tulevalla kaudella.

C-poikien sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

C-poikien joukkue jatkaa omassa ikäluokassaan. Kesällä oli ajatusta siirtyä pelaamaan myös B-poikiin, mutta C-pojat jatkavat omassa ikäluokassaan.

Yhteystiedot:

Pasi Korkola, valmentaja
040 7342672
pasi.korkola(a)gmail.com

Jonna Korkola, joukkueenjohtaja
040 7735822
jonna.korkola(a)gmail.com

C-pojat lähdössä Salon Power Cupiin

19.5.2021

Lempo-Volleyn D-pojista Salon Power Cupiin on lähdössä Lempo Valkoinen. Poweri pelataan tänä kesänä pelataan 29.7.-1.8.2021. Lempo Valkoinen pelaa D-poikien Supersarjaa.

Tänä vuonna Power Cup on typistetty koronatilanteen vuoksi vain ikäluokille C, D ja E.

Myös joukkuemäärää on pienennetty pelattavissa sarjoissa. Samoin ajankohta siirtyi alkukesästä heinä-elokuun taitteeseen.

Kesällä 2020 Power Cupia ei pelattu ollenkaan koronan vuoksi

Täältä voi lukea lisää Power Cupin uusitusta rungosta koronakesälle.

Power Cupin kotisivut