D-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN D-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

D-ikäisiä ovat 2009-2010-syntyneet kaudella 2021-2022.

UUTISIA

Upea Power Cup pelattu Kauhavalla

14.6.2022

Lempon D-tytöt aloittivat kesän Kauhavan Power Cupissa 9.-12. kesäkuuta 2022. Matkassa oltiin kaikille kolmella joukkueella. D09 pelasi C-tyttöjen Tsemppisarjaa ja  DT Lila ja Fuksia pelasivat D-tyttöjen Tsemppisarjaa.

Turnaus oli kaikin puolin hieno ja unohtumaton kokemus, joka sisälsi paljon yhdessäoloa, pelaamista, naurua ja iloa.

Sijoitukset:
D-tytöt 09 77. (C-Tsemppisarja)
D-tytöt Fuksia 12. (Tsemppisarja
D-tytöt Lila 55. (Tsemppisarja)

Koko Power Cupin tulospalvelu

Lempon joukkueiden tulospalvelu koottu yhdelle sivulle⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

D-tytöt mukana Powerissa kahdessa ikäluokassa

8.6.2022

Legendaarinen Power Cup pelataan Kauhavalla 9.-12. kesäkuuta torstaista sunnuntaihin. Lempo-Volley matkaa Kauhavalle 13 joukkueen voimin. Kyseessä on Lempon seurahistorian toinen Poweri ja suurin joukkue- ja pelaajamäärä.

Lempolla on joukkueita B-E-junioreissa sekä Supersarjassa että Tsemppisarjassa. Eri ikäluokat on jaettu Powerissa kahteen eri tasoon eli Supersarjaan ja Tsemppisarjaan.

Lempon D-tytöt ovat mukana kolmella joukkueella. D09 pelaa jo C-tyttöjen Tsemppisarjassa 6v6-peliä, sillä joukkue nousee ensi kaudeksi

Tulospalvelut:
C-tytöt 09 (Tsemppisarja)⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
D-tytöt Fuksia (Tsemppisarja)
D-tytöt Lila (Tsemppisarja)

Kiitos kuluneesta kaudesta!

8.6.2022

Lempo-Volleyn D-tyttöjen kausi 2021-2022 on saatu päätökseen Kauhavan Power Cupia lukuun ottamatta. Myös uutta kautta on jo suunniteltu.

D09 nousee ensi kaudeksi C-ikäluokkaan ja D10-joukkueet jatkavat D-tytöissä pelaamista ensi kaudella.

D-tytöt haluavat kiittää kuluneesta kaudesta kaikkia valmentajiaan, muita taustahenkilöitä, yhteistyökumppaneita ja vanhempia!

Kulunut kausi oli hieno ja saatiin vihdoin pelata loppuun. D-tytöt pelasivat AM-sarjaa ja Tiikeri-sarjaa kolmella joukkueella kuluneen kauden.

Kiitos ja nähdään taas ensi kaudella!

Lentiskautta juhlittiin koko seuran päättäjäisissä

8.6.2022

Lempon koko seuran päättäjäisiä vietettiin Hakkarin liikuntahallissa keskiviikkona 25.5. Paikalle oli kutsuttu kaikki seuran lentisjoukkueiden pelaajat ja jäsenet, ja paikalla olikin upea määrä väkeä juhlimassa kulunutta lentiskautta.

Lempon D-tytöistä palkittiin:
Tsemppari D09: Anna Tervonen
Tsemppari D10 Lila: Viivi Liu
Tsemppari D10 Fuksia: Viivi Kulkula

Täällä koko päättäjäisten palkitut

Viivi Kulkula.

D-tytöt päättivät sarjakauden viikonloppuna - Lempo Fuksialle upeasti Tiikerisarjan pronssia!

25.4.2022

Lempon D-tyttöjen sarjakaudet päättyivät lauantaina ja sunnuntaina 23.-24. huhtikuuta.

Lempo Fuksia pelasi D-tyttöjen Tiikerisarjan mitaleista kahden päivän turnauksessa. Lempo voitti lopulta upeasti Tiikerisarjan pronssia! Onnittelut joukkueelle ja taustavoimille!

D09-tytöt pelasi AM-sarjan sijoitusturnauksen. Tiukassa lohkossa neljä peliä, neljäs sija ja pisteen päässä lohkokärjestä. Lempo sijoittui AM-sarjassa sijalle 24. Peli on kehittynyt hienosti ja seuraavaksi edessä Power Cup.

D10-tytöt Lempo Lila D10 pelasi Vehmaisissa sijoitusturnauksen lauantaina ja sijoittui sijalle 35 tällä kaudella.

TULOSPALVELUT

Lempo D09

Lempo D10 Fuksia ja Lila

Kauden päätösturnaukset edessä viikonloppuna

19.4.2022

Lempo-Volleyn D-tytöt pelaavat kauden viimeiset turnaukset Aluemestaruussarjasa ja Tiikeri-sarjassa 23. huhtikuuta.

Aluemestaruussarjassa Lempon D09 pelaa sijoista 21-25. Turnaus pelataan Eurassa lauantaina 23.4.

D09 tulospalvelu

Tiikeri-sarjassa Lempo Fuksia pelaa A-finaaleissa aluemestaruusmitaleista ja sijoista 1-13 lohkossa B. Finaalit pelataan Sastamalassa Vexve-areenalla lauantaina 23.4.

D10 Fuksia tulospalvelu

Tiikeri-sarjassa Lempo Lila pelaa sijoista 31-36. Turnaus pelataan lauantaina 23.4 Tampereella Vehmaisten koululla.

D10 Lila tulospalvelu

D10-tytöt pelasivat Kuljun kotikentällä välieräturnaukset

2.4.2022

Lauantaina 2. huhtikuuta oli vilkas pelipäivä Lempo-Volleyn D-junioreilla. Lempon D10-tytöt pelasivat kotiturnauket Lempäälässä Kuljun liikuntahallissa.

Lempo Fuksia emännöi D-tyttöjen Tiikerisarjan A2-välierään iltapäivällä Kuljun liikuntahallilla. Tämän kertaisten vääntöjen jälkeen tulossarakkeeseen jäi 2 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio. Pisteiden laskun jälkeen joukkue oli välierässään 2 . sijalla, ja kausi päätetään hienosti Tiikerisarjan lopputurnauksessa taistellen sijoista 1-12.

Lempo Lila emännöi tänään aamupäivällä D-tyttöjen Tiikerisarjan C1-välierää Kuljun liikuntahallilla. Kaikista peleistä otettiin maksimaalinen ilo irti ja väännettiin joka matsissa kolme erää. Yhden tiukan voiton ja parin tiukan tappion jälkeen välieräturnauksen 3. sija plakkariin, ja pelit jatkuvat finaalikierroksella sijoista 31-36.

Sunnuntaina pelaa vielä D09 AM-sarjassa..

TULOSPALVELUT

DT Lila

DT Fuksia⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Edessä välieräturnaukset

29.3.2022

Lempo-Volleyn D-tyttöjen sarjapelit jatkuvat välieräturnauksilla lauantaina ja sunnuntaina 2. ja 3. huhtikuuta sekä Aluemestaruussarjassa että Tiikerisarjassa.

D09 pelaa AM-sarjan B2-välierässä sunnuntaina Lempäälässä. Turnaus pelataan Kuljun liikuntahallissa kolmen joukkueen kesken

D09 tulospalvelu

Tiikerisarjassa Lempo D10:n Fuksia pelaa A2-välierässä lauantaina myös Lempäälässä, Kuljun liikuntahallissa ja Lila pelaa C1-välierässä lauantaina Lempäälässä Kuljun liikuntahallissa.

D10 Fuksia tulospalvelu

D10 Lila tulospalvelu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

D-junnut pelasivat Vilppulassa ja Kangasalla

13.3.2022

Lempon D-tytöt palasivat sarjapelien pariin lauantaina 12.3. Vilppulassa ja Kangasalla kaikkien kolmen joukkueen voimin.

D-tytöt 09 pelasi pelasi Vilppulassa Aluemestaruussarjaa. Pitkä turnauspäivä sisälsi neljä peliä, joista tuloksena yksi sarjapiste ja paljon oppia kuudella pelaamisessa.

D-tytöt 10 Lila ja Fuksia pelasivat Tiikerisarjaa Kangasalla mutta eri turnauksissa. Lilalle hieno turnausvoitto ja Fuksialle kakkossija.

Pitkästä aikaa sarjapelien pariin viikonloppuna

7.3.2022

Lempon D-tyttöjen Aluemestaruus- ja Tiikerisarjat jatkuvat tulevana lauantaina kaikilla kolmella joukkueella.

Lempo D09 pelaa Aluemestaruussarjaa lauantaina 12.3. Vilppulassa viiden joukkueen turnauksessa. Vastassa ovat Vilppulan Tähti, Vilppulan Tähti 1, Supi-Volley Karhut ja LP Kangasala Pinkut.

D09 tulospalvelu

Lempo D10-joukkueet Fuksia ja Lila pelaavat Tiikerisarjaa. Fuksia pelaa lauantaina 12.3. Kangasalla, vastassa Hämeenlinna Valkoinen, LP Kangasala Mestarikääpiöt ja OrPo Liekit. 

D10 Lila pelaa lauantaina 12.3. kolmen joukkueen turnauksessa myöskin Kangasalla yhdessä LP Kangasala Yksisarvisten ja Pirkat Whiten kanssa.

D10 Fuksia tulospalvelu

D10 Lila tulospalvelu

Sarjapelit jatkuvat maaliskuussa

13.2.2022

Lempo-Volleyn D-tyttöjen pelit jatkuvat maaliskuun puolella.

D09 pelaa Aluemestaruussarjaa 12. tai 13. maaliskuuta. Turnauspaikka ei ole vielä tiedossa. Vastassa ovat Piikkiön Kehitys, Turun Urheiluliitto ja Ylöjärven Pallo.

D09 tulospalvelu

D-tyttöjen Tiikeri-sarjassa Lempon D10-tyttöjen Lempo Fuksia ja Lila pelaavat myös samana viikonloppuna. Pelipäivät ja turnauspaikat eivät ole vielä tiedossa. Fuksia pelaa A-poolissa ja Lila C-poolissa

D10 Fuksia tulospalvelu

D10 Lila tulospalvelu

Lempo Lila pelasi kotiturnauksessa Lempäälässä

13.2.2022

Lempo D10-tyttöjen Lila järjesti sunnuntaina 13. helmikuuta Tiikeri-sarjan turnauksen Kuljussa. Kovalla tsempillä taas kokemusta kertyi isot määrät tuleviin peleihin.

Tällä kertaa kolmesta pelistä ei tullut Lempolle voittoja.

DT10 Lila tulospalvelu

Lempo Fuksialla ja D09:llä hienot turnauspäivät

13.2.2022

Lempo Fuksia kävi Hämeenlinnassa pelaamassa D-tyttöjen tiikerisarjan A-poolia lauantaina 12.2. Tällä kertaa tiukoista ja jännittävistä peleistä tuli mukaan 3 voittoa ja poolin kärkisija.

DT09 pelasivat Vuoreksessa AM-sarjan kolme peliä lauantaina 12.2. Tytöillä oli aivan huikea flow ja iloinen yhteishenki koko päivän - viikon takainen päiväleiri oli selkeästi hitsannut porukan entistä viiviimmin yhteen. Myös taidollisesti kehitytään päivä päivältä ja tänään nähtiin todella hienoja onnistumisia, heittäytymistä ja riskinottoa. Positiivinen ja rento asenne tuotti tulokseksi kauan odotetun voiton ja kaksi todella tiukkaa tappiota.

Tulospalvelu D09-tytöt AM-sarja

Tulospalvelu D10-tytöt Fuksia

Koronarajoituksia purettu osittain

4.2.2022

Koronarajoituksia on höllennetty ja purettu Pirkanmaalla ja sitä myötä myös Lempo-Volleyn toiminnassa.

Aluehallintoviraston 3.2. tekemällä päätöksellä liikuntatilojen sulkuaika päättyy 4.2. ja lentopalloturnauksiin ja -otteluihin voi ottaa 50 prosenttia katsomomokapasiteetista.

Avin tiedote

Lempo-Volleyn toiminnassa uudet päätökset tarkoittavat, että kaikki joukkueet voivat harjoitella, junioriturnauksia voi pitää Lempäälässä ja niihin voi tulla yleisöä ja aikuisten pelejä voidaan pelata ja niihin voi tulla yleisöä puolet hallin maksimikapasiteetista.

Lisäksi Lempo-Volley linjaa, että mikäli pelaajan jollakin perheenjäsenellä on todettu koronatartunta, niin pelaaja voi osallistua harrastetoimintaan tapauskohtaisesti, mikäli 24h:n sisällä otettu koronatesti näyttää negatiivista (testattava aina ennen treenejä/pelejä).

Urheilija voi palata koronataudin sairastettuaan treeneihin kun tunteen olonsa terveeksi, kuitenkin lopullisen päätöksen tekevät urheilijan huoltajat ja lääkärit.  Tukea päätöksentekoon saa esimerkiksi Terveurheilija.fi-sivustolta

Lempo-Volleyn hallitus 4.2.2022

Lempo-Volleyn koronalinjaussivu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

D-tytöt pelikentillä sunnuntaina 23.1.

25.1.2022

Sunnuntai 23.1. oli Lempon D-tytöillä vuoden ensimmäinen turnauspäivä.

D09-tytöt pelasivat sunnuntaina ekan kerran 6v6-peliä AM-sarjassa Hämeenlinnaa vastaan. Kun Vilppulan Tähden joukkueet peruivat tulonsa, Lempo ja Hämeenlinna pelasivat keskenään kaksi peliä, joissa Hämeenlinna oli parempi. Lempolle kuitenkin upeaa kokemusta ensi kertaa ison kentän pelistä!

D10-tytöissä Tiikerisarjassa Fuksia pelasi A-poolissa ja otti pelkkiä voittoja ja Lila, jossa oli useampi pelaamassa ensimmäistä turnaustaan sai arvokasta kokemusta C-poolissa.

Tulospalvelut

Lempo D10 Fuksia

Lempo D10 Lila⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Päivitetyt koronarajoitukset 12.1.

12.1.2022

Lempo-Volleyn hallitus päivitti 12.1.2022 seuran koronarajoituksia. 
- Aikuisten harjoitustoiminta on tauolla (paitsi 1-sarjat) 21.1.2022 asti tämän hetken tiedon mukaan ja pelitoiminta 31.1.2022 asti.
- 1-sarjat saavat toimia normaalisti, pelit pelataan ilman yleisöä 21.1.2022 asti.
- 2003 ja sen jälkeen syntyneiden junioreiden harjoittelu on mahdollista.
- Kunnan rajoitukset eivät koske ammattiurheilua. Olympiakomitea on päivittänyt linjaustaan (11.1.2022), että ammattiurheiluksi katsotaan vain aikuisten kaksi ylintä sarjatasoa, sekä aikuisten A-maajoukkuetoiminta ja nuorten maajoukkuetoiminta.
- Lempäälässä voidaan järjestää junioreiden turnauksia tammikuun aikana. Lempäälän kunta päivitti linjaustaan 13.1., että seurat toimivat turnauksien järjestämisessä lajiliiton ohjeiden mukaisesti ja terveysturvaohjeita noudattaen ja Lentopalloliitto ei ole asettanut erikseen rajoituksia turnauksien järjestämiselle, jos se alueen rajoituksien mukaan on mahdollista.
- Lempo-Volleyn linjaus on, että juniorijoukkueet voivat osallistua otteluihin ja turnauksiin muilla paikkakunnilla, joissa mahdollisesti se on sallittua.

Lempon koronalinjaussivu

Lempäälän kunnan rajoitukset

Päivitys 13.1.2022. Lempäälän kunta muutti ohjeistustaan junioreiden turnauksien järjestämisestä Lempäälässä, niitä voidaan järjestää lajiliiton linjauksen mukaisesti.

Lempo D10 jatkaa kevätkauden Tiikerisarjassa

4.1.2022

Lempon D10 jatkaa pelejään Tiikerisarjassa kevätkaudella 2022 kahdella joukkueella, Lila ja Fuksia.

Sarjapelit jatkuvat 22.-23. tammikuuta, tulospalvelun turnauspäivä ei ole tarkentunut.

Lempo Fuksia pelaa A-poolissa Ylöjärvellä, vastassa ovat YlöR Punaiset, Hämeenlinna Musta ja Hämeenlinna Valkoinen.

Lempo Fuksia tulospalvelu

Lempo Lila pelaa C-poolissa Orivedellä, pelipäiväksi on vahvistettu 22.1. Vastassa ovat OrPo Salamat, Karki Seeprat ja KaLe Mustat.

Lempo Lila tulospalvelu

Lempo D09 pelaa kevätkauden AM-sarjaa

4.1.2022

Lempo-Volleyn D09-tyttöjen joukkue pelaa kevätkauden Lounaisen alueen Aluemestaruussarjaa Lempo D09 -joukkueena. Syyskauden joukkue pelasi kahdella pelijoukkueella Tiikerisarjaa. Kevätkaudella otetaan uusi harppaus ja siirrytään pelaamaan kuudella kenttäpelaajalla.

Kevätkausi alkaa 22. tai 23. tammikuuta Vilppulassa D-poolin turnauksella. Vastassa ovat Vilppulan Tähti ja Vilppulan Tähti 1 sekä Hämeenlinna Oranssi. Turnauspäivä ei ole tarkentunut tulospalveluun.

Turnauksen tulospalvelu

Lempo-Volley toivottaa kaikille hyvää joulua!

24.12.2021

Vuoden 2021 viimeiset sarjaturnaukset pelattu

12.12.2021

D-tyttöjen Tiikeri-sarjan vuoden 2021 viimeiset sarjaturnaukset pelattiin 11.12.2021.

Lempo Lila pelasi D-tyttöjen Tiikeri-sarjaa Hämeenlinnassa. Tällä kertaa ei tullut voittoja. 

Lempo Fuksia emännöi Tiikeri-sarjan kotiturnausta Lempoisissa. Kotiturnauksesta tuli kaksi voittoa ja kun syyskausi on pelattu, Fuksia löytyy lohkokärjestä.

Lempon D09-joukkueet joutuivat perumaan omat vuoden vikat turnauksensa joukkueen koronatilanteen vuoksi.

D-tyttöjen sarjat jatkuvat vuoden 2022 puolella.

Tulospalvelu Lempo Lila

Tulospalvelu Lempo Fuksia

Koronapassi käyttöön mahdollisissa kotiturnauksissa ja muita seuran koronalinjauksen päivityksiä

7.12.2021

Lempo-Volleyn hallitus päivitti seuran koronalinjausta kokouksessaan 7.12.2021

- Otetaan Lentopalloliiton linjauksen mukaan koronapassin tarkistaminen käyttöön kaikilta yli 16–vuotiailta kaikissa tilanteissa, kun paikalla on yli 20 henkeä (Ei koske 1-sarjoja ja Mestaruusliigaa liiton linjauksen mukaisesti). Aiemmin koronapassi otettiin käyttöön 1-sarjan kotipelien yleisön osalta.

- Mikäli urheilija on etäkoulussa korona-altistumisen vuoksi tai hänen kouluryhmänsä on muuten laitettu koronatilanteen vuoksi etäkouluun, niin hänen ei tule osallistua treeneihin eikä turnauksiin sinä aikana. Etäkoulun päättymisen jälkeen voi palata treeneihin ja turnauksiin normaalisti. 

- Vahva maskisuositus edelleen tapahtumissa ja otteluiden ja turnauksien yleisössä.

TARKEMMIN KORONAPASSIN KÄYTTÖÖNOTOSTA

Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta Lentopalloliiton linjauksen mukaisesti muissa kuin 1-sarjan kotipelitapahtumissa, jos henkilöitä on yli 20. Tämä tarkoittaa yleisön lisäksi tuomareita,pelaajia, talkoolaisia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Koronapassia näyttäessä tulee myös varautua henkilöllisyyden varmistamiseen. Lentopalloliiton linjaus ei koske 1-sarjajoukkueiden kotipelejä, vaan niihin pätee Lempon aiempi linjaus yleisön koronapassin tarkastamisesta.

Uuden linjauksen taustalla on Aluehallintoviranomaisen tiukentuneet rajoitukset Pirkanmaalla. Koronapassin käytön myötä turnauksissa ja peleissä voi olla yli 20 katsojaa. Rajoitus on säädetty ajalle 6.12.-5.1.

Koronapassi voi olla sähköisenä esimerkiksi kännykässä tai paperisena tulostettuna. Koronapassin saa ladattua omakanta-palvelusta ja sen voi myös tulostaa. Koronapassin voi saada myös paperisena terveyskeskuksesta.

Ohjeita koronapassin käyttönottoon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vuoden vikat turnaukset 11.12.

21.11.2021

Lempon D-tyttöjen Tiikeri-sarjan syyskausi päättyy pelien osalta 11. joulukuuta.

Lempo D09 Musta ja Pinkki pelaavat silloin kotiturnauksen Lempäälässä.

Lempo Lila pelaa puolestaan turnauksen Hämeenlinnassa.

Lempo Fuksia pelaa niin ikään kotiturnauksen Lempäälässä.

Tiikeri-sarjan tulospalvelu

D-tytöt tositoimissa koti- ja vierasturnauksissa

21.11.2021

Lauantai 20.11. oli turnauspäivä kaikille Lempon D-junioreille.

D-tytöt pelasivat neljällä joukkueella: D10 Lila pelasi kotiturnauksen Kuljussa, D10 Fuksia pelasi Kangasalla ja D09 Pinkki ja Musta Kangasalla. 

D-tytöt pelasivat hienolla fiiliksellä ja tsempillä!

D Tiikeri-sarjan tulospalvelu

Neljällä joukkueella turnaukset lauantaina 20.11. - Lempo Lila pelaa kotiturnauksen

10.11.2021

Lempon D-tytöillä kaikki neljä joukkuetta pelaavat seuraavan Tiikeri-sarjan turnauksen lauantaina 20.11.

Lempo Lila pelaa kotiturnauksen Lempäälässä Kuljun liikuntahallilla.

Lempo Musta ja Pinkki pelaavat samassa lohkossa Kangasalla ja Lempo Fuksia pelaa myös Kangasalla, mutta eri salissa.

D-tyttöjen tulospalvelut

Viikonloppuna turnauksia ympäri Pirkanmaan

1.11.2021

Lokakuun loppu oli Lempon D-tytöille turnausviikonloppu Pirkanmaan saleissa. Pelejä oli Tiikeri-sarjassa sekä lauantaina 30. että sunnuntaina 31. päivä.

Lempo Lila pelasi lauantaina Tiikeri-sarjaa Ylöjärvellä. Sieltä tuli kolmesta pelistä tällä kertaa yksi voitto.

D-tyttöjen Tiikeri-sarjassa Lempo Fuksia otti kaksi voittoa, Pinkki yhden voiton ja Musta kaksi voittoa. Pinkki, Musta ja Fuksia pelasivat Hämeenlinnassa.

Tulospalvelu

D-tyttöjen pelit jatkuvat 30. ja 31. lokakuuta vierasturnauksilla

23.10.2021

Lempo-Volleyn D-tyttöjen sarjakaudet jatkuvat neljällä joukkueella vierasturnauksilla Tiikeri-sarjassa viikonloppuna 30. ja 31. lokakuuta.

Lempo DT09 Musta ja Lempo Pinkki pelaavat sunnuntaina 31.10. Nummikeskuksessa Hämeenlinnassa viiden joukkueen turnauksessa kolme peliä. Yksi peleistä on keskinäinen kohtaaminen.

Lempo Lila pelaa puolestaan lauantaina 30.10. Ylöjärvellä.

Lempo Fuksia pelaa sunnuntaina 31.10. turnauksensa niin ikään Hämeenlinnassa Nummikeskuksessa, mutta eri lohkossa kahden muun Lempon joukkueen kanssa.

Lauantaina kolmella joukkueet turnaukset, sunnuntaina yhdellä

9.10.2021, päivitetty 10.10.2021

Lauantaina 9. lokakuuta pelattiin D-tyttöjen Tiikeri-sarjaa kolmen Lempo-joukkueen voimin.

D-tyttöjen 09-ikäisten Lempo Mustalla ja Pinkillä oli Tiikeri-sarjan kotiturnaus Lempoisissa. Mustille 3 voittoa ja Pinkeille 2.

D-tytöt 10 -ikäluokkien joukkueista Lempo Fuksia pelasi Pirkkalassa Tiikeri-sarjaa, kolmesta pelistä kaksi voittoa!

D-tyttöjen Lempo Lila pelasi sunnuntaina 10.10. Tiikeri-sarjaa mahtavalla tsempillä Kangasalla ja yksi voittokin tuli mukaan kolmesta pelistä!

Kuvia viikonlopulta

Lempolla neljä D-tyttöjoukkuetta mukana Tiikeri-sarjoissa - pelit käyntiin 9.-10. lokakuuta

30.9.2021

Lempo-Volleyn D-tytöt lähtevät tulevaan sarjakauteen neljällä joukkueella. D09-10-ikäluokista koostuvat joukkueet ovat Lempo Musta, Lempo Pinkki, Lempo Lila ja Lempo Fuksia.

Kaikki pelaavat Lounais-Suomen Tiikeri-sarjaa.

Lempo Musta ja Pinkki aloittavat sarjapelinsä lauantaina 9.10. kotiturnauksella. Silloin pelataan Lempäälässä Lempoisten liikuntahallissa.

Mukana turnauksessa ovat Lempo Musta, Lempo Lila, Hämeenlinna Oranssit, LP Kangasala Muumit ja LP Kangasala Tulikärpäset.

Turnauksen tulospalvelu

Lempo Fuksia aloittaa pelinsä lauantaina 9.10. Pirkkalassa Nuolialan koululla.

Mukana turnauksessa ovat Lempo Fuksia, Pirkkalan Pirkat Blue, Pirkkalan Pirkat White, Hämeenlinna Valkoinen ja LP Kangasala Mestarikääpiöt.

Turnauksen tulospalvelu

Lempo Lila aloittaa pelinsä sunnuntaina 10.10. Hämeenlinnassa Jukolan liikuntahallissa.

Mukana ovat Lempo Lila, Hämeenlinna Musta, LP Kangasala Feeniksit, Ylöjärven Ryhti Keltaiset ja Ylöjärven Ryhti Valkoiset.

Turnauksen tulospalvelu

Lempo D10 mukana treeniturnauksessa

20.9.2021

Lempon D-10-tytöt olivat mukana 20.9. treeniturnauksessa Pirkkalassa.

Turnauksessa saatiin hyviä yhteisiä pelikokemuksia ja treeniä tulevalle pelikaudelle.

Tietoa uusille harrastajille

10.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Tässä muutamia huomioitavia asioita.

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

- Millainen laji lentopallo on? Täältä yleistietoa lentopallosta.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

D-tiikereiden joukkuekuva 2020-2021.

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla jatkaa D-tyttöjen ryhmä myös tulevalla kaudella.

D-tyttöjen sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa tulevan kauden D-tyttöjen joukkuerakenteesta. 09-ikäluokan ryhmä jatkaa ja 10-ikäluokka nousee E-tytöistä D-tyttöihin. Tulevan kauden peli- ja treeniryhmät muodostuvat kesän ja alkusyksyn aikana. D-tytöt pelaavat Aluemestaruus-ja Tiikeri-sarjoja tulevalla kaudella.

Mukaan mahtuu myös uusia harrastajia ja kokeilijoita!

Yhteystiedot:

D09:

Viivi Huurne, valmentaja
044 3089334
viivi.huurne(a)gmail.com

D10:

Sebastian Kulkula, valmentaja
040 7506912
sebastian.kulkula(a)gmail.com

D-tyttöjä lähdössä Power Cupiin Saloon heinä-elokuussa

18.5.2021

Lempo-Volleyn D-tytöistä on lähdössä yhdestä kahteen joukkuetta Salon Power Cupiin, joka pelataan 29.7.-1.8.2021. 

Tänä vuonna Power Cup on typistetty koronatilanteen vuoksi vain ikäluokille C, D ja E.

Myös joukkuemäärää on pienennetty pelattavissa sarjoissa. Samoin ajankohta siirtyi alkukesästä heinä-elokuun taitteeseen.

Kesällä 2020 Power Cupia ei pelattu ollenkaan koronan vuoksi

Täältä voi lukea lisää Power Cupin uusitusta rungosta koronakesälle.

Power Cupin kotisivut