E-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN E-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

E-ikäisiä ovat 2010-2011-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden E-tyttöjen kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet E-tyttöjen kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.


E-tyttöjä ei lähdössä Power Cupiin Saloon

18.5.2021

Lempon E-tytöistä ei ole tällä hetkellä lähdössä joukkueita mukaan Salon Power Cupiin kesällä 2021 koronatilanteen ollessa vielä päällä.

Tänä vuonna Poweri järjestetään poikkeustavalla. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Joukkuemäärää on myös rajattu 400 joukkueeseen, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

Alle 12-vuotiaiden sisätreenit voivat jatkua 19.4. alkaen

17.4.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt rajoituksiaan seuraavasti:

- Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän linjausten mukaan alle 12-vuotiaiden (2008 syntyneiden ja nuorempien) ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa on mahdollista 19.4.2021 alkaen.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen rajoituksista Lempon pääseuran sivulla täällä

Lempäälän kunnan rajoitukset, päivitetty 16.4.2021

Sarjapelit pelattu tältä kaudelta - Lounais-Suomen turnaukset lopetetaan koronatilanteen vuoksi

2.4.2021

Lentopalloliiton Lounaisen alueen kilpailuryhmä on yhdessä aluejaoston kanssa todennut vallitsevan koronatilanteen niin haastavaksi, että sarjat päätetään kevään 2021 osalta. Lisäksi Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla voimassa olevat erilaiset rajoitukset (turnausjärjestämiskiellot) vaikuttivat päätökseen. Näin kerrotaan Lounaisen aluejaoston sivuilla.

Lempo-Volley kuuluu Lounaisen alueen piiriin. Lempossa päätös tarkoittaa, että aikuisten Kuntosarjat, D-, E- ja F-ikäisten alueelliset sarjat ja C- ja B-ikäisten Lounalentis cupit päättyvät tältä kaudelta. Kaikki nämä sarjat ovat olleet keskeytettyinä viime vuoden lopulta asti koronatilanteen vuoksi.

Lounalentis tiedottaa joukkueille: 
Joukkueille, jotka eivät päässeet osallistumaan yhteenkään turnaukseen, sarjamaksut palautetaan. Alueen sarjaan (aikuiset ja nuoret) osallistuneet joukkueet voivat hakea hyvitystä erikseen 30.4.2021 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen lounais-suomi.kilpailu (at) lentopalloliitto.fi. Aluejaosto käsittelee saapuneet hakemukset. Lisenssimaksuja ei palauteta.

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy Lempossa - Pirkanmaa siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen 16.3.

16.3.2021

Pirkanmaan koronaohjausryhmä tiedotti tiistaina 16.3. Pirkanmaan olevan nyt koronatilanteessa leviämisvaiheessa. Ohjausryhmä suosittelee kaikkien lasten ja nuorten harrastusryhmien toiminnan keskeyttämistä 5.4. asti.

Lempo-Volley ottaa saman linjauksen käyttöön seurassaan heti 16.3. vaikka aiheesta ei ole vielä Aluehallintoviraston päätöstä tai Lempäälän kunnan liikuntatilojen rajoituksia. Lempon hallitus linjasi näin 16.3.

Lempo-Volleyn juniorijoukkueiden toiminta keskeytyy siis toistaiseksi. Jo tiistain 16.3. treenit peruuntuvat. Kestoa tarkennetaan kunnan rajoituksien tultua, todennäköisesti ainakin 5.4. asti ohjausryhmän suosituksen mukaan. Jo aiemmin yli 12-vuotiaiden toiminta oli keskeytyneenä, nyt myös nuorempein junioreiden toiminta jää tauolle.

Pirkanmaan koronaohjausryhmän tiedote

Aamulehden uutinen aiheesta

Treenit voivat jatkua - Lempo ei osallistu maaliskuussa turnauksiin

5.3.2021

Uusien koronarajoitusten mukaisesti alle 12-vuotiaiden (2008 ja myöhemmin syntyneet) harrastustoiminta voi jatkua. Linjaukset ovat voimassa 8.-28.3.2021.

Lempo-Volley linjasi, että seuran D- ja E-juniorit eivät osallistu mahdollisiin turnauksiin Lounais-Suomen alueella maaliskuussa, vaikka sellaisia järjestettäisiin. D- ja E-ikäiset pelaisivat Lounais-Suomen alueen kilpailuryhmän mukaisesti maaliskuussa, mutta Lempo-Volley linjasi, että seuran joukkueet eivät turnauksiin maaliskuussa osallistu.

Täällä Lempon uutinen aiheesta, jossa linkit Lempäälän ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoituksiin

Alle 12-vuotiailla treenien henkilömäärä poistui

22.2.2021

Lempo-Volleyn hallitus tarkensi seuran koronaviruslinjausta kokouksessaan 16.2.

Pirkanmaan koronaohjausryhmä päivitti linjaustaan 16.2. ja Lempäälän kunta 17.2. otti sen käyttöön ja poisti max 10 henkilön kokoontumisrajoituksen alle 12-vuotiaiden harrastustoiminnasta (uutinen). 

Lempo-Volleyn E- ja F- juniorit ja D-junioreissa 09-ikäluokat (Lempolla D-pojat) voivat uuden suosituksen mukaisesti harjoitella yli 10 henkilön ryhmissä ja osallistua maakunnallisiin turnauksiin halutessaan, jos niitä joku järjestää. Kotiturnauksia voi järjestää 22.2. alkaen nämä ikäluokat, kunhan yli 10 henkilön yleisömäärä ei ylity.

Muiden joukkueiden kohdalla rajoitukset pysyvät samoina 1.3. asti eikä vanhempien ikäluokkien turnauksia saa Lempäälässä järjestää.

Lempäälän kunnan uutinen

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

Lounais-Suomen lentopallojaosto on jatkanut peli- ja turnaustaukoa alueensa sarjoissa 28.2. asti alueellisten koronarajoitusten myötä.

Se tarkoittaa, että Lempon D-, E- ja F-junioreiden sarjapelit siirtyvät maaliskuulle.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä E-tytöt saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

Vuoden avausturnaukset siirtyvät helmikuulle

4.1.2021

Lounais-Suomen aluejaoston kilparyhmä päätti, että E-ikäisten turnauksia ei pelata 16.-17. tammikuuta.

AM-sarjojen osalta pooliturnaukset siirtyvät eteenpäin seuraavan E-ikäisten ajankohtaan eli 6.-7.2.

Tiikeri-sarjojen osalta pelit jäävät pelaamatta kyseisenä ajankohtana 16.-17.1., mutta ne voidaan pelata 14.3. mennessä järjestäjälle sopivana viikonloppuna, pois lukien E-ikäisten kausiaikatauluun jo merkkattuina viikonloppuina.

Lempon E-tytöillä olisi ollut kotiturnauksia. AM-sarjassa Fuksian turnaus siirtyy helmikuulle, Tiikeri-sarjassa Pinkin ja Lilan pelit jatkuvat ohjelman mukaisesti seuraavassa merkityssä turnauksessa.

Uutinen Lounais-Suomen lentopallojaoston Facebook-sivulla

Sarjapelien tarkoitus jatkua 16.1.

22.12.2020

Jos koronatilanne mahdollistaa, olisi E-tyttöjen tarkoitus aloittaa kevätkauden sarjapelit 16.1. Kevätkaudella Lempon E-tytöt pelaavat samalla tapaa kuin syyskaudella: Lempo Fuksia AM-sarjassa ja Pinkki ja Lila Tiikeri-sarjassa.

Fuksialla olisi AM-sarjan turnaus lauantaina 16.1. Lempoisten koululla Lempäälässä, eli kotiturnaus. Mukana myös VilTä Loistavat, LP Kangasala Kotkat ja Jankko Sateenkaaret.

Lempo Fuksia tulospalvelu

Lila ja Pinkki pelaavat samassa Tiikeri-sarjan lohkossa seitsemän ja kevätkausi alkaisi myös 16.1. kotiturnauksella Lempäälässä.

Lilan ja Pinkin tulospalvelu

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Lempon koronalinjaus

Sarjat tauolle 15.1. saakka

2.12.2020

Lounaisen alueen minisarjat D-F -ikäisille keskeytetään 15.1.2021 saakka.

Lounaisen alueen kilpailuryhmä on päättänyt mini-ikäisten lentopallosarjojen keskeytyksestä alueellamme 1.12.2020 - 15.1.2021

Koronatilanteen salliessa seuraava turnausviikonloppu:

E-juniorit 16.1. mahdollisuuksien mukaan samoilla määrittelyillä kuin piti pelata 28.11. riippuen uusista joukkueista ja sarjasiirtymisistä, sekä 28.-29.11. pelatuista turnauksista

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

Lempon E-tyttöjen viikonlopun turnaukset peruttu

28.11.2020

Lempon E-tyttöjen AM-sarjan kotiturnaus lauantailta 28.11. on peruttu Pirkanmaan ja Lempäälän vallitsevan ja huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi.

Samoin E-tyttöjen osallistuminen sunnuntain 29.11. Tiikeri-sarjan turnaukseen on peruttu Lempon joukkueilta samasta syystä.

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Seuraavat turnaukset marraskuun lopulla, Fuksialla kotiturnaus

11.11.2020

E-tytöt jatkavat pelejään lauantaina 28. ja 29. marraskuuta jälleen kolmen joukkueen voimin.

Lempo Fuksia pelaa AM-sarjassa kotiturnauksen Lempäälässä lauantaina 28.11.. Mukana ovat Jankko Sateenkaaret, LP Kangasala Kotkat ja VilTä Loistavat. Upean kekseliäitä nimiä kaikilla joukkueilla!

Lempo Lila ja Pinkki pelaavat Tiikeri-sarjaa sunnuntaina 29.11. Ylöjärvellä. Lempolaiset pelaavat Orpo Kotkia, OrPo Pandoja ja LP Kangasala Kalasääskiä vastaan.

Lempo Fuksian tulospalvelu

Lempo Lila ja Pinkki tulospalvelu

Pirkkalassa ja Eurassa pelattiin iloisella ilmeellä

8.11.2020

E-tytöt pelasivat AM-sarjaa Eurassa ja Tiikeri-sarjaa Pirkkalassa lauantaina 7.11. kolmella joukkueella. 

Lempo Fuksia AM-sarjan B-poolissa tiukkojen pelien jälkeen kotiinviemisinä oli voitto ja poolin kolmossija ja paljon ilon hetkiä.

Tiikeri-sarjassa Pinkki ja Lila napsivat Pirkkalassa myös saman saldon eli yksi voitto. Peleissä oli iloinen ilme ja paljon onnistumisen hetkiä ja kehitystä taas viikosta toiseen!

Turnauksen tulospalvelu Fuksia

Turnauksen tulospalvelu Lila ja Pinkki

Turnauskuvia:

Joukkuekuvauksen aikataulu

22.10.2020

Kuvaus aina ennen treenien alkua. Asuna pelaajilla peliasu ja taustoilla mielellään Lempo-vaatetta, jos sellaista on.

E-tytöt: To 29.10. Moisio

Seuraavat turnaukset 7.11. Eurassa ja Pirkkalassa

7.10.2020

Lempon E-tytöt pelaavat 7.11. sekä Aluemestaruus- että Tiikeri-sarjaa.

Lempo Fuksia matkaa AM-sarjan ensimmäiseen pooliturnaukseen Euraan. Vastassa ovat B1-poolissa EuRa Black, Sopa Tähdet ja YlöR Timantit.

Lempon pelit:
Lempo Fuksia - YlöR Timantit
Lempo Fuksia - Sopa Tähdet
Lempo Fuksia - EuRa Black

Turnauksen tulospalvelu

Lempo Lila ja Pinkki pelaavat Tiikeri-sarjan turnauksessa Pirkkalassa samana päivänä ja molemmat samassa turnauksessa. Mukana ovat myös Pirkat ja Ylöjärven Ryhti Kristallit.

Lempon pelit:

Lempo Lila - Pirkat
Lempo Lila - Lempo Pinkki
Lempo Lila - YlöR Kristallit

Lempo Pinkki - YlöR Kristallit
Lempo Pinkki - Lempo Lila
Lempo Pinkki - Pirkat

Turnauksen tulospalvelu

Avausturnaukset taputeltu kolmella joukkueella

3.10.2020

E-junioreiden kauden ensimmöiset sarjaturnaukset eli tasonmittausturnaus AM-sarjassa ja Tiikeri-sarjassa ensimmäiset lohkoturnaukset, pelattiin lauantaina 3.10.

E-tytöissä Lempo Fuksia pelasi Aluemestaruussarjaa Kangasalla. Fuksian tuloksena kaksi voittoa ja yksi tappio, usea peli oli todella tiukka ja päättyi 2-1. Hienosti sujui ensimmäinen AM-sarjan turnaus.

E-tyttöjen Tiikeri-sarjassa Lempo Pinkki ja Lila pelasivat kotiturnauksen Lempoisten koululla Lempäälässä! Kumpainenkin voitti kaksi ja hävisi yhden pelin.

Tulospalvelut:

E-tyttöjen tasonmittausturnaukset Lempäälässä ja Kangasalla

E-tytöt treenasivat upealla asenteella uuden juniorivalmennuspäällikön kanssa ensi kertaa!

24.9.2020

Lempon E-tytöt harjoittelivat torstaina 24.9. ensimmäistä kertaa seuran uuden juniorivalmennuspäällikkö Virginie De  Carnen vetämissä harjoituksissa.

Asenne oli tytöillä loistava ja hauskaa oli! 

E-tytöillä kolme sarjajoukkuetta Lounais-Suomen sarjoissa - avausturnaukset 3.10.

21.9.2020

Lempon E-tytöt pelaavat tulevalla kaudella kolmella joukkueella Lounais-Suomen sarjoissa.

Aluemestaruussarjaa pelaa Lempo  Fuksia. Tiikeri-sarjaa pelaavat Lempo Pinkki ja Lila.

Viime kaudelta tuttuja joukkueita ovat Pinkki ja Lila. Fuksia on värinä näiden kahden sekoitus, mistä tuli kolmannen sarjajoukkueen nimi.

Sarjapelit alkavat lokakuussa tasonmittausturnauksilla. Sekä AM- että Tiikeri-sarjan tasonmittausturnaukset pelataan lauantaina 3.10.

Lempo Fuksia pelaa AM-sarjan turnauksen Kangasalla. 

Lempon pelit:
Lempo Fuksia - LP Kangasala Tintit
Lempo Fuksia - LP Kangasala Pöllöt
Lempo Fuksia - LP Kangasala Kotkat

Samassa turnauksessa ovat myös Hämeenlinna Oranssi ja YPA, joita vastaan Lempon ei pelaa.

Lempo Fuksian turnauksen tulospalvelu

Lempo Lila ja Pinkki pelaavat kotiturnauksessa 3.10.

Lempo Lilan ottelut:
Lempo Lila - Supi Kengurut
Lempo Lila - Supi Seeprat
Lempo Lila - Supi Tiikerit

Lempo Pinkin ottelut:
Lempo Pinkki - Supi Kengurut
Lempo Pinkki - Supi Seeprat
Lempo Pinkki - Supi Tiikerit

Lempo Lilan ja Pinkin turnauksen tulospalvelu

Pelikausi avattiin Lempon omassa treeniturnauksessa

20.9.2020

Sunnuntaina 20.9. pelattiin Lempoisten koulun liikuntahallissa Lempon sisäinen E-ikäisten treeniturnaus. Pelikokemusta ja onnistumisia saatiin ja haettiin ennen sarjapelien alkua. 

Mukana oli kaikkiaan kuusi Lempon joukkuetta pelaamassa: 2 E-tyttöjen joukkuetta, 2 E-poikien joukkuetta ja 2 F-poikien joukkuetta, jotka pelaavat myös E-poikien sarjaa

E-tyttöjen harjoituskausi startannut - sarjapelit alkavat lokakuussa

11.9.2020

Lempo-Volleyn E-tyttöjen kausi on alkanut syyskuussa joukkueharjoitusten myötä. 

Tämän kauden joukkueessa on uusia pelaajia ja taustajoukkojakin viime kauden Lempon F-tyttöjoukkueesta ja muutamia uusia harrastajiakin on tullut mukaan.

Uusia pelaajia mahtuu vielä. Kiinnostuneet, ottakaa yhteys päävalmentaja Sebastianiin.

040 7506912
sebastian.kulkula(a)gmail.com

E-tytöt pelaavat useammalla pelijoukkueella tämän kauden Lounais-Suomen E-tyttöjen sarjoja. Sarjapelit alkavat 3.10.

Tällaista on harrastaa lentistä Lempon E-tytöissä

1.8.2020

Lempo-Volleyn E-tyttöihin mahtuu uusia pelaajia ja taustatoimijoita kaudelle 2020-2021. Yllä olevasta koostevideoista näkee viime kauden Lempon E-junioreiden toimintaa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita. E-tyttöjen sisäkausi alkaa elokuussa harjoituksilla.

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Jos harrastaminen kiinnostaa, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake. Uusien pelaajien ja toimijoiden tulee täyttää tietolomake, niin se saadaan näppäräsi kerättyä.

PERUSTIETOA PELAAJALLE

TÄLLAINEN SEURA ON LEMPO-VOLLEY

LEMPON JUNIORIJOUKKUEIDEN TOIMINTAMALLI JA JUNIORIVALMENNUSLINJAUS

E-tytöt kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on E-tytöissä useampi pelijoukkue, jotka pelaavat Lounais-Suomen sarjoja. Viime kauden E-tyttöjen lisäksi joukkueessa on muutamia viime kaudella F-tytöistä vanhenneita pelaajia.

E-tyttöjen kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika eikä joukkueiden koostumus vielä aivan varma.

Mahdollisesti E-tytöissä pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

Sebastian Kulkula, päävalmentaja
040 7506912
sebastian.kulkula(a)gmail.com


Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot