B-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN B-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

B-ikäisiä ovat 2004-2005-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden B-tyttöjen kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet B-tyttöjen kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.

B-junnuilla ei Power Cupia tänä kesänä

18.5.2021

Lempon B-tytöt eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä B-tytöillä ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

SM-sarjan sijoitusturnaukset peruttu - Kauden pelit ovat paketissa

28.4.2021

Lentopalloliiton kilpailuryhmä on 27.4. päättänyt keskeyttää sarjakauden 2020-2021 kaikkien valtakunnan tasolla pelattavien pelien ja turnausten osalta. 

Käytännössä tämä tarkoittaa A-C-nuorten toukokuun sijoitusturnausten peruuttamista sekä 2-sarjan karsintaturnausten peruuttamista.

Liitto perustelee päätöstään kotisivuillaan näin:

- Alueellisia turnauksia voidaan tautitilanteessa perustasolla olevien alueiden kohdalla järjestää, mutta niillä ei ole mitään statusta A-C-nuorten valtakunnallisten SM- tai 1-sarjojen suhteen. Näiden päätösten perusteena on Valtioneuvoston linjaus, jossa valtakunnallinen kilpailutoiminta nuorten osalta käynnistetään aikaisintaan heinäkuun alussa. Lopullisen päätösvalta yksitäisissä tapauksissa on Aluehallintoviranomaisilla, mutta hallituksen päätös on suuntaa antava. Lisäksi tartuntatautilaki edellyttää tällä hetkellä, että sekä leviämis- että kiihtymisalueilla tapahtuvissa toiminnoissa pitää tosiasiallisesti säilyttää kahden metrin turvaväli. Määräys on voimassa kesäkuun alkuun, liiton uutisessa kerrotaan.

Liiton uutinen aiheesta

Lempon A-, B- ja C-junioreiden kaudet siis päättyvät pelien osalta. Tällä hetkellä juniorijoukkueet voivat harjoitella rajoitusten mukaisesti.

Tämän päätöksen myötä kaikkien Lempo-Volleyn lentopallojoukkueiden kaudet ovat päättyneet kaudelta 2020-2021.

Edellisen kerran juniorit ovat pelanneet sarjapelejä marraskuussa.

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille toimijoille, pelaajille, valmentajille, vanhemmille ja tukijoille! Nyt katseet ovat joukkueilla kevään sisäharjoituksissa, tulevassa beach volley kesässä ja kesätreenikaudessa ja tulevan lentopallokauden suunnittelussa. 

SM-sarjoissa siirrytään suoraan sijoitusturnauksiin - Lempo pelaa toukokuussa sijoista 13-24

17.4.2021

Alkukaudesta ehdittiin junioreiden SM-sarjoissa pelata tasonmittausturnaukset ja 2-3- pooliturnausta. Pelit ovat olleet tauolla marraskuusta lähtien. Niinpä loput pooliturnaukset perutaan ja siirrytään suoraan kauden päättäviin sijoitusturnauksiin (täällä lentopalloliiton uutinen aiheesta).

B-tyttöjen SM-sarjan sijoitusturnaus, sijat 13-24

15.5. Somerolla

Lempo - SoPa
Lempo - Puma
Lempo - Murto

Turnauksen tulospalvelu

B-tyttöjen SM-sarjan tulospalvelu

Tällä hetkellä Lempäälässä C-A-ikäisten sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti. Turnaukset siis pelataan, jos koronatilanne sen mahdollistaa ja joukkueet pääsevät palaamaan sisäharjoituksiin. 

Sisätreenirajoitukset jatkuvat 30.4. asti

17.4.2021

Yli 12-vuotiaiden junioreiden sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen Lempon sivuilla

Lempäälän kunnan rajoitukset

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Harjoitukset tauolle 8.3.-28.3. - SM-sarjojen aikataulua päivitetty

Uudet Lempäälän kunnan, Pirkanmaan koronaohjausryhmän ja Lempo-Volleyn koronalinjaukset ja -rajoitukset laittavat A-C-junioreiden harrastustoiminnan tauolle 8.-28.3.

Täällä Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoitukset

Tällöin myös Lempon B-tyttöille tulee treenitauko 8.3. alkaen.

Lentopalloliiton kilpailuryhmä päivitti junioreiden SM-sarjojen jatko-ohjelmaa. Kilpailuryhmä päätti, että SM-sarjoja vielä pidetään käynnissä ja seuraavat turnaukset olisivat mahdollisesti huhtikuussa. 

B-ikäisten 3. poolivaihe siirretään pelattavaksi 17.4. Välierät jätetään pois. Finaaleihin joukkueet määritellään viimeisen pelattavan poolivaiheen perusteella sarjamääräysten mukaisilla määrillä, koronatilanteen vuoksi määrää voidaan myös pienentää. B-finaalit pelataan 14.-16.5.

PÄIVITYS 16.3. 

Pirkanmaan siirtynyt 16.3. levimisvaiheeseen. Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy. Koronaohjasryhmän suotus tauosta on ainakin 5.4. asti. Siihen asti ainakin junioreiden harrastuksen tauolla. Seurataan tilannetta, milloin harjoittelu taas mahdollista ja mitä tämä tarkoittaa tuleville turnauksille ja niiden aikatauluille.

Uutinen aiheesta Lempon sivuilla

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

B-tyttöjen SM-sarjaa ei pelata 13.2. Turnausta ei voida järjestää koronarajoitusten vuoksi ja Lentopalloliitto järjesteli junioreiden SM-sarjojen aikataua uusiksi rajoitusten vuoksi.

B-ikäisten 3. poolivaihe (13.2) siirtyy pelattavaksi 4. poolivaiheen (27.3) paikalle, josta joukkueet jatkavat välieriin (17.4). Finaaliturnaus 15.-16.5.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä B-tytöt saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

Tammikuun alun D-politurnaus siirtyy liiton päätöksellä

2.1.2021

Lempon B-tytöillä olisi ollut 9.1. D-pooliturnaus Somerolla. Turnaus on Lentopalloliiton päätöksellä siirretty pelattavaksi myöhemmäksi vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi. Kaikki B-junnujen tuon viikonlopun pooliturnaukset siirretään.

Turnaukset pelataan 13.2. Muu kevään aikataulu: 4. poolivaihe 27.3., välierät 17.4. ja finaalit siirtyvät pelattavaksi 14.-16.5., finaalien haku avataan kevään aikana.

Kolmannen kierroksen turnaus siirtyy nyt jo toista kertaa.

Lempolla on myös vielä treenitaukoa, koska Lempäälän kunnan sisäliikuntatilat ovat suljettuina ainakin 10.1. asti.

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

B-tytöille on merkitty seuraava SM-sarjan pooliturnaus pelattavaksi 9.1. Tilannetta tarkastellaan, voidaanko turnaus ylipäänsä pelata ja voiko Lempo siihen osallistua.

Lempon koronalinjaus

SM-sarja tiivistyy, seuraava pooliturnaus tammikuun alussa

6.12.2020

Lentopalloliitto linjasi 4.12. kuinka A-C-ikäisten poolivaiheita jatketaan. 

B- ja C-ikäisiltä jää 5. poolivaihe pois, joulukuussa pelaamatta jääneet 3. poolivaiheet siirtyvät tammikuulle 4. poolivaiheiden paikalle (B-ikäiset 9.1.2021, C-ikäiset 16.1.2021) ja vastaavasti 4. poolivaiheet 5. poolivaiheiden paikalle (B 13.2.2021, C 6.2.2021). Välierät ja finaalit ovat alkuperäisillä paikoillaan.

Jos koronarajoitukset jatkuvat vielä tammikuussa, siirretään ajankohtia tarvittaessa vielä eteenpäin, jolloin myös välierät ja finaalit siirtyvät kenties jopa toukokuulle saakka.

Liiton uutinen A-C-ikäisten sarjojen jatkosta

B-tytöt pelaavat 9.1. Somerolla, jossa vastaan tulevat SoPa, Puma ja Maskun Kataja Murto.

Turnauksen tulospalvelu

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

A-C-junioreiden joulukuun pooliturnaukset perutaan

29.11.2020

Lentopalloliitto linjasi 27.11. uusimmassa koronaviruslinjauksessaan, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi A-C-junioreiden pooliturnaukset joulukuulta perutaan.

Niinpä B-tyttöjen SM-sarja jatkuu tammikuussa 2021.

B-tytöt olisivat pelanneet 12.12. D-poolissa Somerolla, mutta turnaus siirtyy ensi vuodelle.

Lentopalloliiton uusin koronaohjeistus, jossa mukana A-C-junioreiden joulukuun peruminen

Lounalentis Cupin turnaus peruuntuu

28.11.2020

Lempon osalta Somerolla 29.11. pelattava Lounalentis Cupin turnaus peruuntuu, sillä Someron alueen uudet koronaviruslinjaukset estävät joukkueiden pelimatkat yli maakuntarajojen.

Lounalentis Cup käyntiin Somerolla

26.11.2020

Lempon B-tytöt osallistuvat tänä vuonna Lounais-Suomen Lounalentis Cupiin, jossa ratkotaan aluemitalit.

1. kierros pelataan sunnuntaina 29.11. Somerolla. Lempo saa lohkossa vastaansa Loimaan Jankon ja Someron Pallon.

Lempon pelit pelataan klo 14 ja klo 16.

Tulospalvelu

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

E-poolista suvereeni turnausvoitto

22.11.2020

Lempo B-tytöt pelasivat lauantaina 21.11. SM-sarjan E-poolissa Kangasalla uudella Vatialan koululla. Aamun ekassa pelissä 2-0-voitto LP Kangasalasta, reilun tunnin evästauko ja vastaan Lahden Kimmo, ei ollut Kimmosta kummoista vastusta, selkeä 2-0 voitto. 

Taas reilun tunnin evästauko ja vastaan ennakolta kovin Kauhajoen Karhu. Hyvää ja monipuolista hyökkäyspeliä pyörittäneet lempottaret veivät senkin 2-0, ottelupallo päätettiin mallikkaaseen satasen hyökkäykseen!

Näin ollen Lempo nousi kovassa B-tyttöjen sarjassa 1-sarjaan ja D-pooliin!
Turnauksen tulospalvelu

B-tytöt treenasivat valmennuspäällikön kanssa

20.11.2020

Lempon B-tytöt treenasivat ensi kertaa torstaina 19. päivä ensi kertaa seuran syksyllä aloittaneen juniorivalmennuspäällikkö Virginie De Carnen kanssa Sääksjärvellä!

Paljon tuli uusia juttuja ja ideoita treenaamiseen ja lajitaitoihin niin pelaajille kuin valmennukselle!

Kiitos Viri käynnistä!

Edessä toinen pooliturnaus - Lempo matkaa Kangasalle

16.11.2020

B-tytöt pelaavat lauantaina 21.11. E-pooliturnauksessa Kangasalla. Pelit siis jatkuvat E-poolissa, kuten avauspoolissa.

Lempon pelit:

Lempo - Karhu B
Lempo - LP Kangasala
Lempo - Kimmo

Turnauksen tulospalvelu

Lempon pelit tulevat livelähetyksenä LP Kangasala Juniorit Facebook-sivulta.

Lempon vastuksista LP Kangasala voitti edelliskierroksella F-poolinsa ja Kimmo oli saman poolin toinen, ja ne nousivat poolia ylemmäs. Myös Karhu voitti oman F-poolinsa, eli muut joukkueet ovat poolinousijoita, Lempo ainoana pelasi E-poolissa viime kierroksella.

Hakkarin koulu Lempo-pelaajilla Koululiikuntaliiton SM-finaaleihin

6.11.2020

Hakkarin yläasteen lentisjoukkue, joka koostuu Lempon pelaajista, oli perjantaina 6.11. Koululiikuntaliiton turnauksessa Orivedellä.

Hakkari otti aluefinaalissa turnausvoiton. Hakkari voitti kaikki pelit 2-0 ja nappasi sen ansiosta paikan SM-finaaleissa. Hakkarin joukkueessa pelaa pelaajia Lempon B- ja C-tytöistä.

Lempäälä (Hakkari) - Koski TL 2-0
Lempäälä (Hakkari) - Orivesi 2-0

Tuloksia

Seuraavaksi E-pooliturnaus 21.11.

3.11.2020

Lempon B-tytöt pelaavat E-pooliturnauksessa lauantaina 21.11. Turnauspaikka ei ole vielä tiedossa. Turnauksen pelipäivä voi vielä muuttua sunnuntaille 22.11.

Lempon kanssa samassa poolissa pelaavat Lahden Kimmo, LP Kangasala ja Kauhajoen Karhu.

Lempo oli edellisessä E-pooliturnauksessaan Sääksjärvellä toinen ja säilytti paikkansa E-poolissa.

Turnauksen tulospalvelu

Kotiturnaus täynnä tapahtumia: Lempolle sija kaksi

1.11.2020

Lempon B-tytöt pelasivat lauantaina 31.11. SM-sarjan E-pooliturnauksen Lempäälässä Sääksjärvellä.

Ennen pelien alkua tapahtui palohälytys, ja paikalle tuli paloauto ja palokunta. Heiltä saadun luvan ja hetken ulkona odottelun jälkeen pelit saatiin käyntiin. 

Eka peli Orpoa vastaan tiukahkon toisen erän jälkeen Lempolle 2-0.

Toinen peli FC-57 vastaan selkeästi meille 2-0, vaikka toisessa erässä piti vähän alkaa jo pelaankin voiton eteen. 

Päivän viimeinen peli ja voittajalle poolinousu. Avaimet voittoon oli omissa käsissä, mutta niin vain keskeltä kovaa ja useasti hyökännyt NarPa väänsi molemmista tiukoista eristä 27-25-voiton ja 2-0-voitolla D-pooliin. Sairastupa Lempolla kasvoi valitettavasti kolmella pelaajalla Narpa-pelissä.

Tulospalvelu

E-pooliturnaus 31.10. kotiturnauksena - Pelipaikka Sääksjärvi

26.10.2020

Lempon B-tytöt jatkavat kauttaan ensimmäisessä pooliturnauksessa lauantaina 31. lokakuuta. Tasonmittausturnauksen jälkeen tie vei E-pooliin, joka pelataan kotiturnauksena Lempäälässä Sääksjärven koulun liikuntahallissa.

Ottelut alkavat kello 10.30. Pelataan kahdella kentällä.

Lempon pelit:
Lempo - OrPo 2
Lempo - FC-57
Lempo - NarPa

Junioriturnauksiin ei oteta yleisöä Lentopalloliiton linjauksen mukaisesti, vain joukkueet ja toimihenkilöt.

Lempon pelit striimataan livenä Lempo-Volleyn Facebook-sivun kautta.

Turnauksen tulospalvelu

Joukkuekuvauksen aikataulu

22.10.2020

Kuvaus aina ennen treenien alkua. Asuna pelaajilla peliasu ja taustoilla mielellään Lempo-vaatetta, jos sellaista on.

B-tytöt: Pe 30.10. Hakkarissa


Tasonmittausturnauksessa 3. sija ja pelit jatkuvat E-poolissa

10.10.2020

Lempon B-tyttöjen SM-sarjakausi alkoi tasonmittausturnauksella Sastamalassa lauantaina 10.10.

B-tytöt ovat vielä nuori joukkue sarjaansa, sillä iso osa nousi tälle kaudella C-ikäisistä uuteen ikäluokkaan. Sastamalassa Lempo voitti avauspelissään emäntäjoukkue FC-57 2-0. Kahdessa muussa pelissä tulivat tappiot OrPolle 0-2ja päätöspelissä lohkovoittaja Vampulan Urheilijoille 0-2. 

Lempon pelit jatkuvat E-poolissa.

Tulospalvelu

B-tytöt tasonmittausturnaus Sastamalassa

SM-sarjan tasonmittausturnaus 10. lokakuuta

21.9.2020

Lempo-Volleyn B-tytöt aloittavat SM-sarjansa pelit 10. lokakuuta.

Silloin pelataan tasonmittausturnaus. Pelipaikkana Kemiran liikuntahalli Sastamalassa. 

Lempon pelit:
Lempo - OrPo 1
Lempo - VU
Lempo - FC-57.

Avausturnauksen tulospalvelu

B-tyttöjen SM-sarjassa on mukana 79 joukkuetta tällä kaudella.

Supi-turnauksesta hopeaa

14.9.2020

Sunnuntaina 13.9. Supi-turnauksessa oli mukana isompi kasa Lempon joukkueita: B-tytöt sekä D-tytöistä D AM, D 08 ja D 09.

B-tytöt voittivat sarjassaan hopeaa. Alkusarjassa Lempo voitti kaksi avauspeliään 2-0. Kolmannesta tuli tappio Maskun Katajalle 0-2. 

Välierissä 2-0-voitto LP Kangasalasta vei Lempon finaaliin hakemaan revanssia Maskusta. Finaali olikin jännäri: Masku voitti 2-1. Kolmas ratkaisuerä päättyi 15-5. 

Vahva esitys joukkueelta kauden alkuun, kun iso osa pelaajista nousi täksi kaudeksi C-junnuista B-ikäluokkaan.

Treenipelit käyntiin Supi-turnauksessa

8.9.2020

Lempo-Volleyn uuden B-tyttöjoukkueen harjoitusottelut alkavat sunnuntaina 13. syyskuuta.

Lempo B pelaa silloin perinteisessä Supi-turnauksessa Tampereella.

Koko viikonlopun kestävässä turnauksessa B-ikäisten sarja pelataan sunnuntaina.

Täältä pääset Supi-turnauksen sivuille.

Tällaista on pelata lentistä Lempon B-tytöissä

1.8.2020

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

B-tytöt kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on yksi B-tyttöjen SM-sarjaa pelaava joukkue. Viime kauden B-tytöistä B03-joukkue vanheni isolta osin A-tyttöihin ja siirtyy pelaamaan pitkälti naisten 2-sarjaa Lempon paidassa. Viime kauden B04-joukkue pelaa tulevalla kaudella Lempo LPS nimellä Tampereen Kuntosarjaa ja osa jatkaa pelaamista B-tytöissä.

Viime kauden C05-joukkue nousee B-ikäisiin ja koostaa B-tyttöjoukkueen rungon. Myös B-tyttöjen taustajoukot tulevat C05-joukkueesta.

B-tyttöjen kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika.

Mahdollisesti B-tytöissä pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Jukkaan.

Jukka Rajala
rajalanjukka(a)gmail.com
040 500 7221


Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot