B-tytöt

BT-03
BT-04

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN B-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

KAUDELLA 2019-2020 B-TYTÖILLÄ ON JOUKKUEET 03- JA 04-IKÄLUOKISSA

B-TYTÖT KIITTÄVÄT KAUDESTA 2019-2020 KAIKKIA 

TOIMINNASSA MUKANA OLLEITA JA TUKIJOITA!

Kauden koostevideo:

B-ikäisiä ovat 2003- ja 2004-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

B 03:
Ma 17-18.30 Hakkari
Ke 18.30-20 Sääksjärvi
To 18.30-20 Hakkari

B 04:
Ma 18.30-20 Hakkari
Ke 17-18.30 Hakkari
Pe 17-18.15 Lempoinen

UUTISIA

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

9.4.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot

A-, B- ja C-junioreiden sijoituspelit jäävät kokonaan pelaamatta

9.4.2020

Lentopalloliiton hallitus päätti torstaina 9.4., että A-, B- ja C-nuorten SM-sarjojen sijoituspelit jäävät pelaamatta kaudelta 2019-2020. 

Liitto päätti maaliskuussa keskeyttää kaikki muut sarjansa tältä kaudelta, mutta A-C-junioreiden SM-sarjojen sijoituspeleille pidettiin mahdollisuus auki, että ne pelattaisiin myöhemmin koronavirusepidemian hellitettyä.

Kilpailuryhmän oli tarkoitus käsittelee asiaa 28.4. pidettävässä kokouksessa, mutta päätös tuli lopulta liiton hallitukselta aikataulua nopeammin. Näin ollen siis A-C-junioreiden SM-sarjat jäävät virallisesti kesken eikä niitä pelata loppuun.

Lempon B03 oli mukana SM-välierissä ja B04 mukana välierässä sijoista 37-52.

Lentopalloliiton tiedote

B-tytöt mukana Seurapaitapäivässä!

31.3.2020

Tiistaina 31.3. vietettiin Olympiakomitean Seurapaitapäivää, joka on osa Seurasydän-kampanjaa. Myös Lempon B03-tyttöjen joukkue otti osaa kuvahaasteeseen, tosin etänä nykyisestä tilasta johtuen.

B03 otti yhteisen videopuhelun pelaajien kesken, ja kaikki pitivät pelipaitaa päällä, joten #seurapaitapäiväkotona-haaste suoritettu varsin mallikkaasti!

Lue lisää Seurapaitapäivästä ja Lempon osallistumisesta

Kausikoostevideo: hyppää kuluneen kauden tunnelmiin ja huippuhetkiin B-tyttöjen matkassa

29.3.2020

Lisäksi aikuisten Kuntosarjajoukkueiden kausikooste. B04 pelasi naisten Kuntosarjaa Lempo LPS -joukkueella.

Junioreiden kaudet keskeytetty kevätkaudelta - sijoituspelit voidaan mahdollisesti vielä pelata koronatilanteen helpotettua

21.3.2020

Kaikki lentopallosarjat ovat katkenneet liittyen Suomen koronavirustilanteeseen. Lentopallotoimintaan tulee tauko ainakin 13.4. asti, kun Suomen hallitus julisti maahamme poikkeustilan 16.3. Se varmisti myös kaikenlaisen harrastustoiminnan jäämisen tauolle.

Tilanne kausien keskeyttämisestä on odotettu ja valitettava, mutta täysin oikea nykyinen tilanne huomioon ottaen. Poikkeustila kestää ainakin 13.4. asti, ja ainakin siihen asti kaikki urheilutoiminta Lempo-Volleyssa on keskeytetty.

Lempo-Volleyn hallitus seuraa Suomen hallituksen linjausta ja on sen vahvistamiseksi päättänyt jatkaa kaikkien seuran harjoituksien ja otteluiden perumista toistaiseksi. Lempäälän kunta on myös sulkenut varotoimena kaikki kunnan liikuntatilat toistaiseksi.

Tilanne tarkoittaa sitä, että B-tyttöjen kausi on keskeytetty, eikä tänä keväänä enää pelata sarjoja eikä myöskään toistaiseksi harjoitella. 

Lentopalloliitto linjasi, että A-, B- ja C-nuorten sijoituspelien osalta jätettiin vielä mahdollisuus pelata sijoituspelit hallituksen asettamaan aikarajaan eli elokuun loppuun mennessä.  Kilpailuryhmä käsittelee asiaa vielä 28.4. pidettävässä kokouksessa. 

Lentopalloliitto tiedotti myös, että Power Cup siirtyy, eikä sitä pelata 4.-7. kesäkuuta. Liito tiedotti, että kesäkuun alkuun mennessä tehdään päätös turnauksen mahdollisesta uudesta ajankohdasta loppukesälle.

B-tytöt kiittävät kaikkia toiminnan mahdollistajia kuluneesta kaudesta!

Lue aiheesta Lempo-Volleyn seuratiedote: Lempon toiminta pysyy keskeytyneenä toistaiseksi, liitto tiedotti eri sarjojen tilanteesta

Naisten kuntosarjakautta ei pelata loppuun

21.3.2020

Lentopalloliiton hallitus päätti lopettaa kaiken aikuisten sarjatoiminnan kaudelta 2019-2020 14.3.2020. Se koskee kaikki Liiton aikuisten valtakunnallisia ja alueellisia sarjoja.

Tampereen Kuntosarjan kausi jää siis kesken Lempo LPS -joukkueelta. LPS voitti syyskaudella Kuntosarjan B-lohkon ja kevätkaudella keskeytyshetkellä oli B-lohkossa toinen.

Lentopalloliiton tiedote: 

https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/2020/03/lentopalloliitto-paattaa-kaikki-aikuisten-sarjat-kaudelta-2019-2020.html

Lentopalloliitto peruu kaikki ottelut ja Lempon harjoitukset peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

12.3.2020

Lentopalloliitto on päättänyt pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Lentopalloliitto tiedottaa, että liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä. Sen jälkeen tiedetään enemmän, kuinka sarjoja jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Lempo-Volleyn hallitus on tilanteesta johtuen päättänyt peruuttaa kaikki seuran harjoitukset ja ottelut toistaiseksi 12.3. alkaen. Asiaan palataan ja tiedotetaan lisää viimeistään, kun liitto antaa lisätietoa 18.3.

Lentopalloliiton tiedote: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paatti-pysayttaa-sarjatoiminnan-toistaiseksi.html

Aluemestaruus Lempäälään!

7.3.2020

Lempo-Volleyn B-tyttöjen 03-joukkue voitti Lounaisen Suomen aluemestaruuden Lounalentis Cupin finaaliturnauksessa!

Neljän joukkueen finaaliturnaus pelattiin Lempäälässä Sääksjärven koululla lauantaina 7.3. Mukana olivat Cup-muotoisessa Lounalentis Cupissa neljä parasta: Lempo, OrPpo, EuRa ja LTU Black.

Lempo aloitti turnauksen 2-0 (25-12, 25-23) -voitolla littoislaisesta LTU:sta. Toisessa pelissä kaatui Eura 2-0 (2522, 25-16).

Kun OrPo oli myös voittanut kaksi ensimmäistä peliään 2-0, oli kolmannen pelikierroksen Lempo vs. OrPo ikään kuin finaali, eli upea huipennus Lounalentis Cupille. Voittajasta tulisi mestari.

Ja mestaruuden otti kotiin Lempo. Voitto tuli jälleen erin 2-0 (25-23, 25-19) ja pokaali pääsi kotijoukkueen varsille!

Onnittelut aluemestareille!

1. Lempo-Volley
2. Oriveden Ponnistus
3. Euran Raiku
4. LTU Black

Lempo-Volleyn mestarijoukkue:

Pelaajat Rita Jokinen, Iida Ylimäki, Liisa Lahtinen, Veera Hussa, Sofia Ikonen, Helmi Merinen, Minja Lindell, Ella Peltomaa, Annika Saari, Kira Forsblom, Minttumaaria Ryömä ja  Enni Saari.
Taustat: Ilari Jokinen, Jyri Niemi, Esa Hussa, Päivi Jokinen ja 

Lempo-Volley on nyt B-tyttöjen ja B-poikien aluemestari! B-pojat voittivat aluemestaruuden tammikuussa.

Finaaliturnauksen tulospalvelu

Lounalentis Cupin finaaliturnaus Lempäälässä la 7.3. - pelit alkavat kello 10

29.2.2020

Lempon B03-tytöt on edennyt Lounalentis Cupissa neljän parhaan joukkoon. Aluemestaruusmitalit ratkotaan neljän joukkueen finaaliturnauksessa, joka pelataan lauantaina 7.3. Lempäälässä Sääksjärven koululla.

Finaaliturnaukseen tiensä ovat jo selvittäneet Lempo ja LTU ja Euran Raiku, yhtä joukkuetta vielä haetaan, sillä kaikkia aiemman kierroksen ottelupareja ei ole vielä pelattu. 

Turnaus pelataan Sääksjärven liikuntahallissa, pelit alkavat kello 10. Pelataan yhdellä kentällä. Paikalla kahvio. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tulospalvelu

SM-välieräturnaus Lempäälässä 28.3.

12.2.2020

B-tyttöjen SM-välieräturnaus Lempäälässä pelataan 28. maaliskuuta. Turnauspaikka Sääksjärven liikuntahalli. Lempo B03 pelaa välierälohko D:ssä yhdessä EuRan, Viesti Redin ja Nurmon Jymyn kanssa.

Välieräturnauksen kaksi parasta pääsee SM-finaaliehin Suomen 12 parhaan joukkoon. Kaksi heikompaa pelaavat sijoista 13-20.

Tulospalvelu

Lempo-Volleyn B04-tytöt pelaavat välieräturnauksessaan sijoista 37-52. Mukana turnauksessa FC-57 Äetsästä (järjestäjä), Lempo 04, Nurmon Jymy 05 ja Team AK. Turnauksen kaksi parasta pelaa sijoista 37-44, kaksi heikompaa sijoista 45-52. Turnaus pelataan lauantaina 28. maaliskuuta. 

Tulospalvelu

B03 mukana Lounalentis Cupin finaaliturnauksessa, joka pelataan Lempäälässä 7.3.

12.2.2020

Lempo B03 on edennyt Lounalentis Cupissa neljän parhaan joukkoon. Aluemestaruusmitalit ratkotaan neljän joukkueen finaaliturnauksessa, joka pelataan lauantaina 7.3. Lempäälässä Sääksjärven koululla.

Finaaliturnaukseen tiensä ovat jo selvittäneet Lempo ja LTU, kahta joukkuetta vielä haetaan, sillä kaikkia aiemman kierroksen ottelupareja ei ole vielä pelattu. Kahdesta paikasta pelaavat vastakkain Orpo ja VaLePa sekä toisessa parissa Viesti Red ja EuRa.

Turnauksen aikataulusta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Finaaliturnauksen tulospalvelu

B03 varmisti SM-välieräpaikan, välieräturnaus kotiturnaus Lempäälässä

8.2.2020

B03-tytöt pelasivat tärkeää turnausta Maskussa ennen SM-välieräturnausta lauantaina 8.2. Turnaus oli kovatasoinen, kaikki joukkueet olivat tällä kaudella pelanneet jo A-poolissa ainakin yhden turnauksen. Lempo pelasi itse viime poolikierroksella juuri A-poolissa.

Avauspelissä tuli 0-2 (13-25, 22-25) -tappio emäntäjoukkue Maskun Katajalle, joka pelasi myös viime poolissa A-poolissa. Toisessa pelissä Lempo otti tärkeän voiton, kun Mikkelin Passarit kaatui äärimmäisen niukasti 2-0 (25-23, 25-22).

Kolmannessa pelissä Kauhavan Wisa oli parempi erin 2-0 (25-21, 25-13). Avauserä oli tiukka, mutta toinen erä meni selvästi kauhavalaisille. Lempo oli lopulta turnauksen kolmas. Pelit olivat odotetun tasaisia: Kauhava voitti lohkon 4 pisteellä, Masku oli 4 pisteellä toinen, Lempo 2 pinnalla kolmas ja Passarit 2 pisteellä neljäs.

BT03 jatkaa SM-välierissä, on kotiturnaus. Sitä turnausta ei kannata jättää välistä!

B-poolin tulospalvelu

B04 ilman voittoja E-poolissa Korpilahdella

8.2.2020

B-tyttöjen 04-joukkue nousi edellispoolin voiton myötä E-pooliin. Korpilahdella Jyväskylän lähellä pelatussa turnauksessa tuli kuitenkin paluu F-pooliin kolmen tappion myötä.

Avauspelissä Korpilahden Pyrintö oli tyly emäntä, ja voitti 2-0 (25-14, 25-15). VaLePan 2-joukkuetta vastaan Lempo paransi pistemääräänsä, peli VaLePalle 2-0 (25-17, 25-18). Kolmasn peli päättyi niin ikään 2-0 (25-22, 25-12) äetsäläiselle FC-57:lle. Turnauksen voitti VaLePa.

B04-joukkue on oikein urakkajoukkue, sillä ryhmässä pelaa useampi C-tyttöikäinen pelaaja, jotka pelaavat C-tyttöjen sarjan lisäksi B-tytöissä ja Tampereen Kuntosarjassa!

- Kohtuullista peliä, mutta voittoja ei kuitenkaan irronnut. Otamme taas vauhtia F-poolista ja jatkamme hyvällä asenteella ensi viikon treeneihin, joukkue tuumi pelien jälkeen.

Tulospalvelu E-pooli

Viides poolikierros edessä 8. helmikuuta: B- ja E-poolit

3.2.2020

B-tyttöjen joukkueiden SM-sarjat jatkuvat molemmilla joukkueilla lauantaina 8. helmikuuta. Kyseessä on viides poolikierros.

B03-tyttöjen B-pooliturnaus pelataan Maskussa. Mukana Lempo, Maskun Kataja, Mikkelin Passarit ja Kauhavan Wisa. Lempo pelasi edellisturnauksessa A-poolissa, ja otti yhden voitonkin, mutta putosi takaisin B-pooliin.

Edessä on tärkeä ja kovatasoinen turnaus, sillä se on viimeinen ennen SM-välieriä. Hyvä sija lohkossa avaa paremmat lohkot välieräturnaukseen.

Turnauksen piti olla alunperin Lempon kotiturnaus, mutta koska samana päivänä Lempäälässä on jo kaksi B-poikien turnausta, saatiin turnaus siirrettyä.

Lempo B03:n pelit näkyvät Gamesaver-palvelussa, linkit peleihin löytyvät Tulospalvelusta. Mahdollisesti lähetetään Lempon peleistä myös Facebook-liveä Lempo-Volleyn Facebook-sivulle.
Tulospalvelu B03

B04-tyttöjen E-pooliturnaus pelataan lauantaina 8.2. Korpilahdella. Mukana Lempo, Korpilahden Pyrintö, VaLePa 2 ja FC-57. Edellisturnauksessa Lempo voitti F-poolin.
Tulospalvelu B04

Uutinen julkaistu alunperin 24.1. Päivitetty 3.2.

Ryhti kaatui toistamiseen 2-0

2.2.2020

Lempo-Volley 03 pelasi viikon sisään toisen kerran Ylöjärven Ryhtiä vastaan Lounalentis Cupissa. Avausosa oli päätynyt Lempolle vieraissa 2-0 maanantaina.

Sunnuntaina toinen osa pelattiin Lempäälässä Sääksjärven koululla kello 14. Tulos oli sama kuin avausosassa: Lempo voitti 2-0 (25-21, 25-22). Ryhti haastoi kuitenkin hyvin, ja johti toista erää pitkään.

Lempo voitti otteluparin otteluvoitoin 2-0.


B03:lle vierasvoitto Lounalentis Cupissa Ryhdistä 2-0

27.1.2020

Lempo 03 aloitti Lounalentis Cupin 2. pelikierroksen puolivälierät vieraspelillä Ylöjärven Ryhtiä vastaan. Maanantai-illan pelissä Lempo hakivierasvoiton erin 2-0 (25-16, 25-19).

Toinen osaottelu pelataan tämän viikon sunnuntaina 2.2. Lempäälässä Sääksjärvellä kello 14.

Pelin tulospalvelu ja pistepörssi

Ottelun livetallenne löytyy Lempo-Volleyn Facebook-sivulta tästä alta upotettuna.

Lounalentis Cupin puolivälierässä vastaan Ylöjärven Ryhti

24.1.2020

Lempo 03 pelaa Lounalentis Cupin puolivälierissä Ylöjärven Ryhtiä vastaan.

Otteluparissa pelataan kaksi ottelua, ja voittaja etenee Lounalentis Cupin välieriin pelaamaan B-tyttöjen aluemestaruusmitaleista.

1. osaottelu maanantaina 27.1. Ylöjärvellä.
2. osaottelu sunnuntaina 2.2. Lempäälässä, Sääksjärven liikuntahallissa kello 14.

Otteluparin tulospalvelu


B03 avausvoitto A-poolissa mutta sija 4 - B04 hienoon lohkovoittoon kotiturnauksessa

18.1.2020

BT04

B03-tytöt olivat upeasti A-poolissa Tampereen Kauppi Sport Centerissä Suomen cupin finaalietkoilla. Avauspelistä tuli tiukkaakin tiukempi 1-2-tappio OrPolle, kolmas erä 16-14 Orivedelle. Toisesta pelistä tappio lohkovoittaja KuLePalle 2-0. Kolmannessa tuli upea voitto Maskun Katajasta 2-1, tällä kertaa 3. erä kääntyi Lempolle 16-14. Voitto oli ensimmäinen A-poolissa Lempolle. Pelit jatkuvat ensi turnauksessa kuitenkin B-poolissa lohkon neljännen sijan myötä.

BT04 pelasi kotiturnauksen Sääksjärvellä menestyksekkäästi. Myös kauden aiempi kotiturnaus päättyi lohkovoittoon, niin myös tällä kertaa. F-poolista nousu E-pooliin kolmella voitolla. Turnauksen Lempon pelit olivat ennätystasaisia: Lempo voitti kaikki pelit 2-1. Kolmannet erät päätyivät 15-10 (FC-57), 15-6 (KoiKu) ja 15-9 (Koi-Isku) emäntäjoukkueen hyväksi.

Tulospalvelut:

B03-tytöt: A-pooli Tampereella
B04-tytöt: F-pooli Sääksjärvellä


Aamulehti näyttää livenä Kaupin lentispelejä - B-tyttöjen A-poolista myös omaa FB-liveä

Lauantaina ja sunnuntaina 18.-19. tammikuuta Kauppi Sport Center täyttyy lentopallosta. Lauantai ja sunnuntai huipentuvat Suomen cupin finaaleihin ja lauantaina aamupäivällä pelataan myös B-tyttöjen A-pooliturnaus, jossa on mukana Lempo-Volley. Sunnuntaina pelataan F-junioreiden turnaus, jossa mukana kuusi Lempon joukkuetta F-pojista ja F-tytöistä.

Aamulehti lähettää livekuvaa Kaupista lauantaina ja sunnuntaina kahdelta kentältä, ja kuvissa voi myös näkyä lempolaisia ja Lempon pelit. Aamulehden livelähetykset ovat tilaajille. Aamulehden livelähetyksiä pääset seuraamaan täältä.

Lempo-Volley näyttää Facebook-sivullaan myös livestriimattuna lauantaina B-tyttöjen A-poolin Lempon ottelut. Lempon pelit: 9.30, 13.15 ja 15.45.

A-pooliturnauksen tulospalvelu

Täältä Facebookista pääset katsomaan Lempon pelejä livenäA-pooliturnaus pelataan Kauppi Sport Centerissa Lentopalloliiton seurapäivän yhteydessä 18.1. - B04:llä samana päivänä kotiturnaus

6.11.2020

Lempon B03-tytöt pelaavat lauantaina 18. tammikuuta A-poolissa. Turnauksen järjestää Oriveden Ponnistus, mutta turnaus pelataan Tampereella Kauppi Sport Centerin upeissa olosuhteissa Lentopalloliiton seurapäivien yhteydessä.

Lempon pelit ovat 9.30, 13.15 ja 15.45.

Lempon pelit näkyvät livenä Gamesaver-palvelun kautta ja todennäköisesti Lempon pelit striimataan myös Lempo-Volleyn Facebook-sivuille.

Samana päivänä pelataan B04-tyttöjen kotiturnaus Sääksjärvellä. F4-poolin pelit alkavat kello 11 Sääksjärven koulun liikuntahallissa.

Tulospalvelu B03 A-pooli
Tulospalvelu B04 F-pooli


Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu, vuoden 2019 kuvadokumentti ja joukkuekuvat julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

OrPolle otteluvoitto - Lempo voitti otteluparin

28.12.2019

Lempo-Volleyn B03-tytöt saivat joulun välipäiviin erikoissäpinää, kun ohjelmassa oli Lounalentis Cupin ottelu Oriveden Ponnistusta vastaan. Lauantaina 28. joulukuuta pelattu peli pelattiin Hakkarin liikuntahallissa isolla kentällä, eli normaalia komeammissa olosuhteissa.

Ottelun voitti OrPo erin 2-0 (25-23, 27-25). Kun Lempo oli voittanut avauserän Orivedellä 2-0 (25-13, 25-22), meni otteluparin voitot tasan 1-1. Niinpä otteluparin voittaja ratkesi pikkupisteiden suhteella, joka Lempolla oli parempi +11 pistettä avauspelin runsaampien erävoittojen avulla.

Molemmat joukkueet kuitenkin jatkavat pelejään Lounalentis Cupissa, eli otteluparin voiton merkitys on se, että voittaja saa kaavion kautta eri vastustajan kuin hävinnyt.

Joukkueet pelasivat vielä pari treenierää varsinaisen pelin jälkeen.

Yleisöä oli paikalla hienosti, noin 50 katsojaa oli seuraamassa peliä!

Pelin tulospalvelu

Vielä yksi peli tälle vuodelle - Lounalentis Cupia Hakkarissa 28.12.

26.12.2019

B03-tytöillä on vielä yksi peli tällä vuodella, kun lauantaina 28. joulukuuta pelataan Lounalentis Cupia Hakkarissa.

Vastassa kello 12 alkavassa pelissä on Oriveden Ponnistus. Cupin ensimmäinen osa päättyi Orivedellä Lempon voittoon 2-0. Lounalentis Cup korvasi tälle kaudella vanhempien junnujen  Aluemestaruusfinaalit.

Molemmat jatkavat otteluparin jälkeen Cupissa. Panoksena on seuraavan kierroksen vastus, otteluparin voittaja saa seuraavalle kierroksella paperilla helpomman vastustajan alemmasta sijoituskaaviosta.

Ottelun liveseuranta


Lempo-Volleyn B-juniorit toivottavat rauhallista joulua!

23.12.2019

Koko Lempo-Volleyn seurayhteisö toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

Kannattaa myös katsoa oheiselta videolta seuraväen joulutoivotukset!

Lempo LPS pelaa kevätkauden Kuntosarjan B-lohkossa - otteluohjelma julkaistu

19.12.2019

Lempo LPS, joka koostuu BT04-joukkueesta ja valmentajista, jatkaa myös kevätkaudella pelejään Tampereen Kuntosarjassa. Syyskaudella LPS voitti B-sarjan.

Kevätkaudella joukkue jatkaa B-sarjassa, sillä kevätkaudelle lohkojen määrää nostetaan kahdesta kolmeen. B-lohkon muodostavat A-lohkosta pudonneet ja B-sarjasta nousupaikan saaneet. Uuden C-lohkon muodostavat B-lohkon heikoimmat joukkueet. Eli uusi lohko synnytettiin keskelle kahden lohkon alemmista (A-sarja) ja ylimmistä (B-lohko) joukkueista.

Samassa B-lohkossa pelaa C05-tyttöjen joukkue.

Kevätkauden pelit alkavat kotipelillä 8. tammikuuta, viimeinen peli on 1. huhtikuuta. Pelejä on kymmenen, ja ne pelataan pääasiassa viikolla.

B-lohkon kevätkauden tulospalvelu

SARJATAULUKKO KEVÄTKAUSI

Lounalentis Cupin avauspelistä 2-0-voitto Orivedellä

14.12.2019

B03-tytöt pelasivat Lounalentis Cupia Orivedellä. Pikkujoulutunnelmissa, kuten alla olevasta kuvasta näkyym pelatun pelin voitti Lempo 2-0 (25-13, 25-22). Peli oli Aluemestaruusfinaalit korvanneen Lounalentis Cupin 1. osaottelu, toinen pelataan myöhemmin Lempäälässä.

Tulospalvelu: B03-tytöt Lounalentis Cup

B03:lla A-pooliturnaus 18.1. Tampereella 

5.12.2019

B-tyttöjen molemmilla joukkueilla vuoden 2020 ensimmäiset turnaukset pelataan 18. tammikuuta. Vuoden 2019 puolella ei ole enää sarjapelejä.

B03 nousi upeasti A-pooliin edellisen B-pooliturnauksen päätteeksi. A-pooli pelataan lauantaina 18.11. Kauppi Sport Centerissä Tampereella Lentopalloliiton seurapäivien yhteydessä, turnauksen järjestää OrPo. Muut joukkueet ovat Oriveden Ponnistus, KuLePa Kuortaneelta ja Maskun Kataja.

B03 pelasi jo pari poolikierrosta sitten A-poolissa. Seura on jälleen kovaa Suomen neljän parhaimman turnauksessa: KuLePa ja Kataja koostuvat käytännössä kokonaan 03-04-ikäluokkien maajoukkuepelaajista. Edellisessä B-pooliturnauksessan OrPo voitti Lempon 2-0.

Lempon pelit: 9.30, 13.15 ja 15.45.

A-poolin tulospalvelu

B04 pelaa seuraavan turnauksen myös lauantaina 18. tammikuuta. F4-poolin järjestäjään Lempäälässä, pelipaikkana Sääksjärven koulun liikuntahalli. Pelit alkavat kello 11.

Lohkossa pelaavat Lempon lisäksi Koi-Isku, FC-57 ja KoiKu.

F-poolin tulospalvelu

Päivitetty tieto, että A-pooli pelataankin Tampereella ja B04:llä on kotiturnaus.

Lempo LPS Kuntosarjassa syyskauden voittaja!

2.12.2019

Naisten Kuntosarjassa Lempolle kolmoisvoitto syyskauden päätteeksi!

Kuntosarjan B-lohko oli lempolaisten joukkueiden hallintaa ja taulukko komeaa luettavaa. Syyskauden sarjan voittajaksi itsensä pelasi LPS, toiseksi C05 ja kolmanneksi KKP!  Voittajan ratkaiseminen meni todella tiukaksi, sillä LPS ja C05 olivat tasapisteissä, LPS nousi ykköseksi paremmalla pikkupisteiden suhteella. 

B-lohkon tulospalvelu


B03 A-pooliin! B04:lle ei voittoja Huittisissa

30.11.2019

B-tytöissä 03:set lähtivät jo varhain kohti Mikkeliä SM-sarjan B-pooliturnaukseen ja B04 matkasi E-pooliin Huittisiin. B03 pelasi itsensä upeasti lohkokakkoseksi jännien vaiheiden jälkeen, ja samalla joukkue nousi A-pooliin, eli Suomen neljän parhaan joukkoon. Ratkaiseva peli Mikkelin Passareita vastaan päättyi Lempolle 2-1 ja kolmas erä 16-14, ja se nosti Lempon A-pooliin.

B-tyttöjen oman raportin Mikkelin-reissusta voit lukea täältä Instagramista

B04:lle ei Huittisista tullut voittoja matkaan, mutta tsemppihenki oli hieno läpi turnauksen.

Tulospalvelut

B-tytöt04
B-tytöt03

Videolla ratkaisupallo, jolla B-tytöt nousivat A-pooliin-

B03-tyttöjen SM-sarjan B-poolipelit näkyvät livenä

30.11.2019

Tänään 30.11. Lempon B03-tytöt pelaavat SM-sarjan B-poolissa Mikkelissa. Pelit näkyvät livenä Gamesaver-palvelussa ja Lempo-Volleyn Facebook-sivulla.

Aikataulu:
Klo 14 OrPo - Lempo
Klo 15.30 Lempo - WoVo
Klo 18.30 Passarit - Lempo


Lounalentis Cup korvaa AM-finaalit 

26.11.2019

Lounais-Suomen lentopallojaosto järjestää kerran vuodessa AM-finaalit C-A-ikäisille, sillä muuten nämä ikäluokat pelaavat valtakunnallista sarjaa. Kaudella 2019-2020 pelataan uudella kilpailumuodolla: Lounalentis Cupia.

Lounalentis Cupissa ajatus on saada uudenlainen pelisysteemi, ja pelaaminen onnistuu harjoitusvuorojen aikana. Alkukierrokset koti- ja vieraspeleinä 2 voittoerästä, yhteistuloksella parempi jatkoon. Tarkemmin Lounalentis Cupista voi lukea Lounalentiksen kotisivuilta.

B-tyttöjen Lounalentis Cupissa mukana on Lempo 03. 

Sijat 1-4:
Lempo 03 - Oriveden Ponnistus

1. osaottelu
La 14.12. Lempolle 2-0
2. osaottelu Lempäälässä, ei vielä tarkkaa pelipäivää

B-tyttöjen Lounalentis Cupin tulospalvelu ja Cup-kaavio


Joukkuekuvaukset pe 22.11. Hakkarissa

TÄRKEÄÄ

Lempo-Volleyn seurakuvauspäivä on perjantaina 22. marraskuuta. Kaikista joukkueista otetaan joukkuekuvat, joukkueilla mahdollisuus ottaa myös pelaajakuvia. Paikka Hakkarin liikuntahallin aula. 

Kuvausaikataulu tarkentuu, milloin joukkueella on kuvausaika. Otetaan huomioon ne, joilla treenit tuolloin muualla. Lisätietoja seuran tiedottaja Antti Rauniolta. Kuvat ottaa Jani Huurne.

KATSO TÄÄLTÄ KUVAUSAIKATAULU

Seuraavat turnaukset 30.11.

11.11.2019

Molempien B-tyttöjoukkueiden pelit jatkuvat lauantaina 30. marraskuuta.

Lempo-Volleyn B03-tytöt pelaa 3. pooliturnauksessa B-poolissa. Edellisturnauksessa joukkue oli mukana A-poolissa, josta ei irronnut voittoja. Mukana lisäksi Passarit, OrPo ja WoVo. Pelipaikka Mikkeli, Mikkelin lyseo.

Lempon ohjelma:
klo 12.30 Lempo - WoVo
klo 14 OrPo - Lempo
klo 18.30 Passarit - Lempo

B04-tytöt puolestaan pelaavat poolissa E4. Edellisestä turnauksesta kotikentällä tuli poolivoitto ja nousu yhtä ylemmäs. E-poolissa ovat mukana lisäksi Hämeenlinna Oranssi, Vampulan Urheilijat ja Ylöjärven Ryhti.

Pelipaikka Huittisten ammatti- ja ja yrittäjäopisto, järjestäjä Vampulan Urheilijat.

Lempon ohjelma:
klo 10 Lempo - Vampula
klo 12.45. Lempo - Ryhti
klo 15.15. Lempo - Hämeenlinna

Tulospalvelu B03
Tulospalvelu B04

Lempo haastoi tosissaan Suomen parhaat ja putsasi pöydän kotiturnauksessa

9.11.2019

B04 kotiturnauksessa F-poolissa.

B03-tytöt olivat lauantaina 9. marraskuuta upeasti A-poolissa Kuortaneella, kun B-poolissa tuli lohkovoitto. Tällä kertaa voittopussi ei karttunut, kolme tappiota tilille. KuLePa, Kauhavan Wisa ja Mikkelin Passarit olivat tällä kertaa kovempia. Samalla tuli kauden ensimmäiset häviöt ja erähäviöt sarjapeleissä. Siitä huolimatta Suomen parhaat B-junnujoukkueet haastattiin hienosti ja kyydissä pysyttiin. Pelit jatkuvat B-poolissa. Tulospalvelu

B04-tytöillä (pääkuva) oli F-poolin kotiturnaus Sääksjärvellä, joten kaikki B-junnut eivät olleet kovin kaukana. Kotiturnauksen taika oli kova, kolme voittoa ja lohkon kärkisija. Tulospalvelu

B03 matkasi Kuortaneelle Vesilahden Liikenteen kyydissä.

Lauantaina B04:llä kotiturnaus ja B03:n A-poolista Facebook-liveä - B-tytöt ottavat haltuunsa seuran Instagramin

8.11.2019

B03-tytöt pelaavat A-poolissa Kuortaneella lauantaina. Pelejä voi seurata livenä Gamesaver-palvelun kautta ja Lempo-Volleyn Facebook-sivujen kautta, jonne Lempon pelit lähetetään livenä. B03-joukkue lisäksi päivittää turnauspäivänä seuran Instagram-tiliä, joten kannattaa ottaa Lempo-Volleyn Instagram seurantaan.

B04-tytöt puolestaan pelaavat lauantaina kotiturnauksen Sääksjärvellä, pelit alkavat kello 14.15. Tervetuloa seuraamaan kotiturnausta!

Tilannekatsaus Lempo LPS:n Kuntosarjakauteen

1.11.2019

Lempo-Volleyn B04-tytöt pelaavat junnupelien lisäksi Tampereen Kuntosarjassa naisten peleissä joukkueella Lempo LPS. Syyskauden LPS pelaa B-lohkossa.

Kun syyskauden naisten sarjojen peleistä on pelattu hieman yli puolet, tehdään tilannekatsaus miten pelit ovat menneet.

LPS on sarjataulukossa sijalla kolme, joukkueita on kahdeksan. Kolme peliä on pelattu ja neljä jäljellä: Saldona kaksi voittoa ja tasapeli. Pisteitä 9. Kuntosarjassa pelataan aina neljä erää, ja erävoitosta saa sarjapisteen.

B-lohkossa pelaa kolme Lempon joukkuetta, joten derbyjä riittää. Keskinäisissä peleissä LPS ja Lempo KKP pelaisivat 2-2. Ottelu Lempo C05 -joukkuetta vastaan on vielä tulossa.

Kuntosarjan syyskierros loppuu LPS: osalta jo 27.11. Kevätkierros alkaa vuoden 2020 puolella. B-lohkon kaksi parasta saavat nousuoikeuden A-lohkoon kevätkaudeksi.

LPS:n joukkueessa pelaa B04-tyttöjen lisäksi joukkueen valmentajat Leena Lind ja Auri Siika-aho! Kokemustakin siis löytyy!

Tulospalvelu ja otteluohjelma

B-tytöt A-poolissa Kuortaneella ja F-poolissa kotiturnaus 9.11.

22.10.2019

Lempo-Volleyn kahden B-tyttöjoukkueen pelit jatkuvat lauantaina 9.11. B03 voitti B-pooliturnauksen kotisalissaan, ja jatkaa pelejään A-poolissa. A-pooli pelataan Kuortaneella KuLePan järjestämänä.

Lempo saa vastaansa KuLePan, Kauhavan Wisan ja Mikkelin Passarit. Passarit Lempo voitti B-poolissa 2-0. Kauden kahdessa ensimmäisessä turnauksessa Lempo ei ole hävinnyt vielä erääkään. Lempon pelit alkavat kello 11. Pelejä pelataan kahdella kentällä, viimeinen peli alkaa kello 14.

B03 TULOSPALVELU

B04 jäi E-poolissa lohkonsa viimeiseksi, ja jatkaa pelejään F-poolissa. F-pooleja pelataan kuusi rinnakkain, Lempo pelaa F4-poolissa. 9. marraskuuta pelattava turnaus on Lempon kotiturnaus. Alemmat poolit ovat alueellisia, toisin kuin SM-sarjaksi laskettavat kolme korkeinta A-C ovat valtakunnallisia.

Lempo 04 saa vastaansa Koiviston Iskun, Kimmo-Volleyn ja FC-57:n. Turnaus pelataan Sääksjärven koulun liikuntahallissa. Pelit alkavat kello 14.15 ja viimeiset pelit kello 17.15. Pelit pelataan kahdella kentällä.

Ajo-ohjeet

B04 TULOSPALVELU

B03 turnausvoitolla A-pooliin! B04 jäi ilman voittoja

19.10.2019

B03 kotiturnauksessa.

Lempo-Volleyn B03-tytöt olivat löytäneet lauantaina 19. lokakuuta oikeanlaisen latauksen Sääksjärvellä pelattuun kotiturnaukseen! Lempo pelasi oivan turnauksen voittaen kaikki pelinsä 2-0. 

Ensin kaatui Kausalan Yritys, sitten KLP-86 ja viimeisessä pelissä Mikkelin Passarit, joka oli myös voittanut kaksi ensimmäistä peliään Lempon tavoin.

Kolme voittoa merkitsivät lohkovoittoa ja menolippua A-pooliin seuraavaan turnaukseen. A-poolissa pelaavat neljä sen hetken kovinta ikäluokan Suomen junnujoukkuetta.

Lempo - Kausalan Yritys 2-0 (25-17, 25-17)
Lempo - KLP-86 2-0 (25-11, 25-18)
Lempo - Mikkelin Passarit 2-0 (25-16, 25-20)

TULOSPALVELU

Lempon pelit lähetettiin Facebook-livenä, ja pelejä voi halutessaan katsoa jälkitallenteena:

Lempo - Kausalan Yritys
Lempo - KLP-86 
Lempo - Mikkelin Passarit

Lempo-Volleyn B04-tytöt pelasivat lauantaina E-pooliturnauksen Ylöjärvellä. Vastus oli kova, tällä kertaa lempolaisille ei irronnut voittoja eikä erävoittoja, vaan Vampulan Urheilijat, LP Kangasala ja Ylöjärven Ryhti olivat parempia 2-0.

Lempo - Vampulan Urheilijat 0-2 (16-25, 8-25)
Lempo - LP Kangasala 0-2 (13-25, 10-25)
Lempo - Ylöjärven Ryhti 0-2 (16-265, 9-25)

TULOSPALVELU

FACEBOOK-KUVAGALLERIA B03-KOTITURNAUKSESTA

B04 E-poolissa.

B03 pelaa kotiturnauksen lauantaina - pelejä voi seurata livelähetyksinä!

17.10.2019

Lempo-Volleyn B03-tytöt pelaavat SM-sarjan B-pooliturnauksen Lempäälässä lauantaina 19. lokakuuta. Turnaus pelataan Sääksjärven liikuntahallissa. Ottelut alkavat klo 11.

AJO-OHJEET SÄÄKSJÄRVEN HALLILLE

Otteluita voi seurata livestriimattuna, jos ei pääse turnaukseen paikalle. Ottelut on tarkotus lähettää Gamesaver-palveluun. Kerta on ensimmäinen, kun seura lähettää pelejä Gamesaveriin, joten mahdolliset tekniset ongelmat täytyy huomioida.

Turnauksen tulospalvelun ja joukkueet näet alempaa uutisista.

Lisäksi B-tytöt 04 pelaa E-poolin turnauksen lauantaina 19.10. Ylöjärvellä. Myös sen turnauksen tulospalvelun löydät alempaa uutisista.

Ensimmäiset pooliturnaukset 19.10. - B03:lla B-poolin kotiturnaus, B04 E-poolissa

2.10.2019

B-tyttöjen ensimmäiset SM-sarjan pooliturnaukset pelataan lauataina 19. lokakuuta. Tasonmittausturnaukset pelattiin syyskuun lopulla.

B03 voitti tasonmittausturnauksensa ja aloittaa SM-sarjan turnaukset B-poolista. Lempo saa heti turnauksen emännöitäväkseen, pelisalia ei ole vielä tiedossa.

Vastaan tulevat KLP-86 Kerimäeltä, Kausalan Yritys ja Mikkelin Passarit. Kaikki neljä voittivat omat tasonmittausturnauksensa.

Lohkon tulospalvelu

B04 oli tasonmittausturnauksensa kolmas, ja pelit jatkuvat E-poolissa. Turnaus pelataan 19.10. Ylöjärvellä. Vastaansa Lempo saa Ylöjärven Ryhdin, LP Kangasalan ja Vampulan Urheilijat.

Lohkon tulospalvelu

B04 aloittaa Tampereen Kuntosarjan keskiviikkona 2. lokakuuta

2.10.2019

Lempon B04-tytöt pelaavat junnupelien lisäksi Tampereen Kuntosarjaa nimellä Lempo LPS.

Kuntosarjan B-lohkon kauden avauspeli pelataan keskiviikkona 2. lokakuuta Hakkarissa. Vastassa on Aitolahden Riento

Tulospalvelu: Lempo LPS - AitRi 

B03 puhtaasti lohkkovoittoon, B04 lohkokolmoseksi

28.9.2019

B-tyttöjen SM-sarja alkoi Lempo-Volley B03- ja B04-joukkueilla tasonmittausturnauksilla. 03-joukkue pelasi Loimaalla, 04 puolestaan Kangasalla.

B03 otti upean ja ylivoimaisen turnausvoiton! Kolmesta pelistä kolme voittoa, ja kaikki pelit 2-0! Ei siis yhtään erätappiota.

Lempo-Sopu 2-0 (25-22, 25-17)
Lempo-Jankko 2-0 (25-13, 25-10)
LTU Black-Lempo 0-2 (20-25, 21-25)

03-joukkueen peleistä voi katsoa livetallenteita Lempon Facebookista TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ

B03 jatkaa pelejään B-poolissa! TULOSPALVELU TASONMITTAUSTURNAUKSESTA

B04 oli lohkonsa kolmas, saldona voitto ja kaksi tappiota.

Lempo-LP Kangasala 0-2 (21-25, 18-25)
Lempo-OrPo 0-2 (5-25, 10-25)
Lempo-KoiKu 2-0 (29-27, 25-21)

TULOSPALVELU

Molemmilla joukkueilla pelit jatkuvat 19. lokakuuta.

Molemmilla B-tyttöjoukkueilla viikonloppuna SM-tasonmittausturnaus

23.9.2019

Tulevalla viikolla on jälleen paljon otteluita Lempo-Volleyn joukkueilla. Kehiin pääsevät niin B-juniorit, miesten edustusjoukkue ja aikuisten Kuntosarjajoukkueet.

B-tyttöjen kahdella joukkueella alkaa SM-sarja tasonmittausturnauksilla. B03 matkaa Loimaalle, jossa se kohtaa Jankon, SoPan ja LTU Blackin. B04 puolestaan pelaa Kangasalla, vastassa LP Kangasala, OrPo ja Koijärven Kunto. Molemmat turnaukset pelataan lauantaina 28. syyskuuta.

B03 Tulospalvelu

B04 Tulospalvelu

Lisää turnauksista voit lukea alempaa uutisvirrasta ja ottelut löydät joukkueiden omilta Ottelut-sivuilta

Lempon kaksikko mukana C-tyttöjen alue-SM-kisoissa

23.9.2019

Lempo-Volleyn B03-joukkueessa pelaavat, vielä C-ikäiset Ella Peltomaa ja Helmi Merinen olivat mukana Lounais-Suomen joukkueissa alue-SM-turnauksesa.

Ella pelasi C-tyttöjen Lounas 2 -joukkueessa, joka voitti alue-SM-kultaa! Helmi pelasi C-tyttöjen Lounas 2 -joukkueessa, joka tuli turnauksessa viidenneksi.

Hienoa ja onnittelut!

C-TYTTÖJEN ALUE-SM TULOSPALVELU

B-tyttöjä pelaa kaksoisedustuksella naisten 2-sarjaa!

23.9.2019

Osa Lempo-Volleyn B-tytöistä pelaa tulevalla kaudella kaksoisedustuksella naisten 2-sarjaa, ja saa sitä kautta lisää ja kovempi pelejä ja kehitysaskelia urallaan.

Ylöjärven Ryhdissä pelaavat Rita Jokinen ja Liisa Lahtinen. Annika Saari ja Ida Jääskeläinen pelaavat Kalessa 2-sarjaa ja A-tytöissä.
Ella Peltomaa ja Enni Saari pelaavat Kuortaneen urheiluopiston joukkueessa 2-sarjaa. Ella pelaa myös Meston A-tyttöjen joukkueessa.

Hienoa, että tytöt pääsevät mukaan aikuisten sarjoihin!

SM-sarjat alkavat molemmilla B-tyttöjoukkueilla tasonmittausturnauksilla

16.9.2019

Lempo-Volleyn B-tyttöjen 03- ja 04-joukkueiden sarjakaudet alkavat SM-sarjan tasonmittausturnauksilla syyskuun lopulla.

B03 aloittaa pelit 28.9. Loimaan Jankon järjestämässä turnauksessa. Pelipaikka ja alkamisaika ei ole vielä tulospalvelun mukaan varma.

Lempo 03 kohtaa Jankon, LTU Blackin ja Sopan.

Lohkon tulospalvelu

Lempo 04 puolestaan pelaa myös 28.9., tuolloin Kangasalla. Pelipaikkana Pitkäjärven koulu ja Lempon pelit alkavat kello 10.

Vastassa ovat LP Kangasala, KoiKu ja OrPo.

Lohkon tulospalvelu

B03 Supi-turnauksen mestari!

15.9.2019

Lempo-Volleyn B03-tytöt valoittivat Tampereella pelatun Supi-turnauksen vuosimallia 2019! Lempo etenin turnauksen mestaruuteen ylivoimaisesti: joukkue voitti kaikki pelit 2-0.

Alkulohkon joukkue pelasi Hervannassa, ja siirtyi sijoituspeleihin Vuorekseen. Alkulohkossa SV, PeTä ja KoiKu kokivat Lempon vahvuuden.

Välierässä Ilari Jokisen ja Jyri Niemen koutsaama joukkue kaatoi Nurmon Jymyn. Finaali meni samalla vauhdilla 2-0, kun VaLePa kaatui!

Tästä on joukkueen hyvä jatkaa kohti SM-sarjan ensimmäistä turnausta!

Supi-turnauksen otteluohjelma

12.9.2019

Tulevana viikonloppuna pelataan XXVI Supi-turnaus Tampereella. Se on suuri tyttöjunioreiden harjoitusturnauskokonaisuus, jonka järjestää Supi Volley ja sarjoja pelataan kaikkiaan viidellä eri pelipaikalla.

TUTUSTU SUPI-VOLLEYN TURNAUSSIVUUN

B-tytöt 03 (su 15.9., Hervannan vapaa-aikakeskus ja Vuoreksen koulu)

klo 9 Lempo - PeTä
klo 12 Lempo - KoiKu
klo 13 SV - Lempo
Lisäksi sijoituspelit

B04 lähtee pelaamaan Naisten Kuntosarjaa

5.9.2019

Lempo-Volleyn B04-joukkue pelaa tulevalla kaudella junnupelien lisäksi naisten Tampereen Kuntosarjaa, ja hakee sieltä lisää pelejä ja totuttelua naisten peleihin ja verkkoon.

Joukkue pelaa Kuntosarjaa nimellä Lempo-Volley LPS

Joukkueen yhteyshenkilö: Katariina Ratia
katariina.ratia(a)gmail.com, 040 847 4779

Lempo-Volleylta lähtee naisten Kuntosarjaan kolme joukkuetta: naisten joukkue Lempo KKP, B-tytöt 04/LPS ja C-tytöt 05.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KAIKKI NAISTEN KUNTOSARJAAN ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET

LEMPO LPS:N OTTELUOHJELMA

B03 mukana Supi-turnauksessa Tampereella

26.8.2019

Lempo-Volleyn B03-tyttöjen joukkue on mukana perinteisessä Supi-turnauksessa Tampereella sunnuntaina 15.9., josta haetaan harkkapelejä ennen sarjakauden alkua. Tarkkaa turnausaikataulua ei vielä tiedossa.

LISÄTIETOJA: https://www.lounalentis.fi/harjoitusturnauksia.html

JÄRJESTÄJÄSEURAN KOTISIVUT

B04:n yhteinen kaudenaloituspalaveri pidetty

22.8.2019

Lempo-Volleyn B-tytöt 04-joukkue piti yhteisen kaudenaloituspalaverin pelaajien, valmennuksen ja staffin kesken torstaina 22. elokuuta.

Tästä hyvällä ilmeellä kohta tulevan kauden pelejä!

B-tyttöjen kausi alkaa - lähde mukaan toimintaan!

10.8.2019

Lempo-Volleyn B-tyttöjen joukkueesiin mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle! Joukkueet aloittivat toimintansa elokuun alussa.

B-tytöillä on tulevalla kaudella kaksi joukkuetta, 03-ikäluokalla ja 04-ikäluokalla.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset B-tyttöjen päävalmentajilta

B03

PäävalmentajaIlari Jokinen0400 839939illu.jokinen(a)gmail.com

B04

PäävalmentajaLeena Lind040 7191430leena.lind10(a)gmail.com

Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!

B-tytöt Power Cupissa sijalla 12

9.6.2019

Lempon B03-tytöt pelasivat vielä LeKin nimellä Rovaniemen Power Cupissa. Joukkue lähti junalla matkaan jo keskiviikkona, ja turnaus kesti torstaista sunnuntaihin.

B-tyttöjen supersarjan alkulohkossa joukkue oli neljäs. Omassa jatkolohkossaan sijoitus oli toinen, ja sijoituspeleissä lopulta loppusijaksi tuli 12.

Joukkueen turnausvalmentajaksi lähti miesjoukkueen tähtipelaaja Jyri Niemi, joka on joukkueen apuvalmentajana ensi kaudella.

- Hienosti laitettiin voittaja Plokille kampoihin alkusarjassa 20-25 ja 17-25. Tästä on hyvä jatkaa! fiilisteli joukkue turnauksen jälkeen. 

B03-tyttöjen ottelut:

LeKi-Ploki 0-2 (20-25, 17-25)
LaihLu 03-LeKi 2-1 (26-16, 7-25, 15-13)
LeKi-EuRa 2-0 (25-22, 25-15)
Paide VK-LeKi 0-2 (25-27, 25-27)
Partio-LeKi 2-0 (25-19, 26-24)

Juju-LeKi 0-2 (14-25, 17-25)
LeVi-LeKi 2-1 (25-20, 25-27, 15-13)
LeKi-Viltä 0-2 (17-25, 16-25)
LeKi-PuMa 1-2 (26-28, 25-14, 12-15)
NJ 03-LeKi 2-1 (19-25, 25-18, 15-8)

Tulospalvelun joukkuesivu

Kuvat: Nina Lindell, Jyri Niemi

B-tytöt treenasivat ulkona kohti Poweria

28.5.2019

Lempo-Volleyn B-tytöt treenasivat tiistaina ulkona, ja harjoittelivat jo kohti ensi viikon Rovaniemen Power Cupia. Ulkokentän salat vaativat hieman palauttelua. Kova pakkaus ja suunnittelu on jo käynnissä.

- Oikein hyvältä näytti, etenkin näin ekaksi ulkokerraksi! Poweria varten vedetääm välillä ulkona, koutsi Jyri Niemi kertoi.

Kuvat: Jyri Niemi