A-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN A-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

A-ikäisiä ovat 2002-2004-syntyneet kaudella 2021-2022.

UUTISIA

A-tytöt ei mukana Power Cupissa

8.6.2022

Lempon A-tytöt eivät tänä vuonna osallistu Kauhavan Power Cupiin, joka pidetään 9.-12. kesäkuuta.

Kiitos kuluneesta kaudesta!

1.6.2022

Lempo-Volleyn A-tyttöjen kausi 2021-2022 on saatu päätökseen. Myös uutta kautta on jo aloitettu. A-tyttöjoukkue jatkaa ensi kaudella ja joukkueen pelaajista iso osa jatkaa pelaamista Lempossa.

A-tytöt haluavat kiittää kuluneesta kaudesta kaikkia valmentajiaan, muita taustahenkilöitä, yhteistyökumppaneita ja vanhempia!

Kulunut kausi oli hieno ja saatiin vihdoin pelata loppuun. A-tytöt voittivat SM-pronssia ja 1-sarjassa säilytettiin sarjapaikka.

Kiitos ja nähdään taas ensi kaudella!

Lempolle A-tytöille satoi palkintoja seuran päättäjäisissä

1.6.2022

Lempon koko seuran päättäjäisiä vietettiin Hakkarin liikuntahallissa keskiviikkona 25.5. Paikalle oli kutsuttu kaikki seuran lentisjoukkueiden pelaajat ja jäsenet, ja paikalla olikin upea määrä väkeä juhlimassa kulunutta lentiskautta.

Lempon A-tyttöjoukkueesta palkittiin:
Lempon Vuoden naispelaaja Annika  Saari
Lempon Vuoden tyttöpelaaja Veera Vuorentausta
Lempon Vuoden valmentaja Ilari Jokinen
A-tyttöjen tsemppari Liisa Lahtinen
A-tyttöjen SM-pronssijoukkue 200€ stipendi

Täällä koko päättäjäisten palkitut

Lempolle A-tyttöjen SM-pronssia!

1.5.2022

Lempo-Volleyn A-tytöt voittavat seurahistorian ensimmäisen SM-mitalin, kun Lempo voitti suomenmestaruuspronssia Laihialla pelatussa A-tyttöjen SM-finaaleissa!

SM-finaalien pronssipelissä 1.5.2022 Lempo voittaa HaHen 2-1 (18-25, 25-12, 16-14) ja on siis Suomen kolmanneksi paras!

Lempo oli 3. Erässä 10-13-tappiolla. Sen jälkeen Tessa Francke kovaan paikkaan kaksi ässää ja ottelupallon lyö kenttään Annika Saari.

Lempo oli lauantaina alkulohkonsa toinen ja voitti sen jälkeen vielä ristikkäspelin (Juju 2-0) ja puolivälierän (PuMa 2-0). Lempo pääsi siis sunnuntaina pelaamaan mitaliepeleihin. Välierässä WoVo oli parempi 2-1.

Iso osa joukkueesta on pelannut samassa joukkueessa F-tytöistä asti ja ryhmää on valmentanut F-junnuista saakka Ilari Jokinen. Mikä mahtava saavutus pitkälle yhteiselle polulle!

Ja kaikkiaan kausi oli aikamoinen: Debyyttikausi 1-sarjassa päättyi sarjapaikan pitoon karsinnoissa ja A-tytöissä SM-mitaliin!

Kiitos järjestäjille ja onnea muille mitalisteille: kultaa WoVo ja hopeaa OrPo.

Päävalmentaja Ilari Jokinen osui oikeaan ennakkoarvioissaan: Hän uskoi, että Lempo pystyy haastamaan kaikki turnaukset joukkueet ja arvioi myös WoVon joukkueen ennakkosuosikiksi. Lempon edelle sijoittuneet WoVo ja OrPo olivatkin ainoat, jotka Lempon finaaleissa onnistuivat voittamaan.

Tulospalvelu A-tyttöjen SM-finaalit

Lempon ottelut:

Alkulohko:
Lempo - Jymy/TR 2-0 (25-23, 25-22)
Lempo - OrPo 0-2 (20-25, 19-25)

Ristikkäispeli:
Lempo - Juju 2-0 (27-25, 25-22)

Puolivälierä:
Lempo - PuMa 2-0 (25-17, 25-23)

Välierä:
Lempo - WoVo 1-2 (16-25, 25-16, 4-15)

Pronssiottelu:
Lempo - HaHe 2-1 (18-25, 25-12, 16-14)

Lempon SM-finaaleissa pelannut pronssijoukkue:

1 Rita Jokinen, libero
2 Iida Ylimäki, hakkuri
3 Liisa Lahtinen, passari
6 Saara Rajala, keskitorjuja
9 Pinja Siekkeli, yleispelaaja
10 Annika Saari, yleispelaaja
12 Tessa Francke, yleispelaaja
14 Reeta Jokinen, yleispelaaja
17 Riikka Vuorentausta, passari
19 Veera Vuorentausta, yleispelaaja

Päävalmentaja Ilari Jokinen
Valmentaja Jani Huurne
Joukkueenjohtaja Minja Lindell

Ennakko: A-tytöt huipentavat kautensa SM-finaaleissa

26.4.2022

Lempo-Volleyn A-tyttöjen pitkä pelikausi päättyy vappuna, kun joukkue suuntaa pelaamaan SM-mitaleista SM-finaaleihin. Turnaus pelataan Laihialla 30.4.-1.5. vaikka järjestäjä onkin Vaasan Kiisto.

Lempon A-tytöt ovat pelanneet myös naisten 1-sarjaa ja kausi onkin ollut melko massiivinen. A-tyttöjoukkueen mukana on myös Lempon B- ja 2-sarjajoukkueen pelaajia. Kesätreeni kuluvaan kauteen taidettiin aloittaa jo viime vuoden toukokuussa, joten täyteen tulee 12 kuukauden lentiskausi.

SM-finaaleissa on mukana 13 joukkuetta neljässä alkulohkossa. Lempo pelaa B-lohkossa yhdessä OrPon ja Nurmon Jymy/TR kanssa. Alkulohko pelataan lauantaina ja lohkon voittaja menee suoraan puolivälieriin. Lauantaina pelataan vielä lohkojen kakkosten ja kolmosten kesken ristikkäispelit puolivälieräpaikasta ja lauantaina pelataan vielä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan mitali- ja sijoituspelit.

Lempon A-tyttökausi on ollut vaihteleva koronatilanteen vuoksi, kun koronan vuoksi pooleja peruttiin ja pidettiin taukoa. Lempo pelasi pääasiassa C-poolissa ja varmisti finaalipaikkansa välieräturnauksen voitolla. 1-sarjapelit ovat tuoneet joukkueelle paljon lisää kokemusta ja vahvuutta junnupelejä varten.

Lempon päävalmentaja Ilari Jokisen mietteitä finaaleista:

- Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet pärjätä. Mielestäni turnauksessa ei ole mitään ylikylän joukkueita, joille emme voisi pärjätä. Alkulohkovastustajat olemme onnistuneet voittamaan kauden aikana. WoVon joukkue vaikuttaa vahvalta, ehkä heidät nostaisin suosikiksi turnaukseen. Pitkä kausi on jo takana, aloitettiin ajoissa tähän kauteen valmistautuminen. Vielä jaksetaan puristaa viimeisen kerran.

TULOSPALVELUT

Lempon alkulohkon tulospalvelu

SM-finaalien tulospalvelu

LIVE

Vaasan Kiiston Solidsport-sivusto

Lentopalloliiton Youtube

MUUTA KISAMATERIAALIA

Järjestävän seuran kisasivusto

Lentopalloliiton kisasivusto

Lempo-Volleyn joukkue SM-finaaleissa

1 Rita Jokinen, libero
2 Iida Ylimäki, hakkuri
3 Liisa Lahtinen, passari
6 Saara Rajala, keskitorjuja
9 Pinja Siekkeli, yleispelaaja
10 Annika Saari, yleispelaaja
12 Tessa Francke, yleispelaaja
14 Reeta Jokinen, yleispelaaja
17 Riikka Vuorentausta, passari
19 Veera Vuorentausta, yleispelaaja

Päävalmentaja Ilari Jokinen
Valmentaja Jani Huurne
Huoltaja Päivi Francke

YHTEISTYÖSSÄ A-TYTTÖJEN KANSSA

Putkiliike Nuora
Tilausliikenne Markku Mikkola
Pirkanmaan Levytyö
Pemamek

Edessä SM-finaalit, pelipaikka Laihia

25.4.2022

Lempo-Volleyn A-tytöt päättävät kautensa tulevana viikonloppuna SM-finaaleissa. Turnaus pelataan 30.4.-1.5. Laihialla, turnauksen järjestää Vaasan Kiisto.

Mukana on 13 Suomen parasta ikäluokan joukkuetta. Lempo pelaa B-lohkossa Nurmon Jyry/TR:n ja Oriveden Ponnistuksen kanssa.

Lohkovoittaja menee suoraan kahdeksan parhaan joukkoon ja sijat 2 ja 3 pelaavat ristikkäispeleissä pääsystä puolivälieriin.

Tulospalvelu

SM-finaalit pelataan Vaasassa vappuna

2.4.2022

Lempo-Volley pelaa tällä kaudella A-tyttöjen SM-mitaleista SM-finaaliturnauksessa.

Finaalit pelataan Vaasassa 29.4.-1.5.

Lempo eteni SM-finaaleihin

2.4.2022

Lempo-Volley A-tyttöjen SM-finaaleihin! Välieräturnaus pelattiin lauantaina 2. huhtikuuta Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa.

Lempo voitti oman välieräturnauksensa lauantaina Lempäälässä. Kolmesta pelistä voitot eräsuhteella 6-0 ja paikka Vaasassa vapun aikoihin pelattaviin finaaleihin.

Tulospalvelu

Lempo SM-välierissä kotiturnauksessa 2. huhtikuuta

29.3.2022

Lempo-Volleyn A-tytöt pelaa paikasta SM-finaaleihin lauantaina 2. huhtikuuta kotiturnauksessa Lempäälässä.

Välierässä E on mukana Lempon lisäksi EuRa, HaHe ja Team AK. Turnaus pelataan Hakkarin liikuntahallissa ja pelit alkavat kello 11. Viimeinen peli alkaa kello 17.30.

Turnauksen kaksi parasta saavat paikat SM-finaaleihin.

Tervetuloa seuraamaan!

Turnauksen tulospalvelu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Koronarajoituksia purettu osittain

4.2.2022

Koronarajoituksia on höllennetty ja purettu Pirkanmaalla ja sitä myötä myös Lempo-Volleyn toiminnassa.

Aluehallintoviraston 3.2. tekemällä päätöksellä liikuntatilojen sulkuaika päättyy 4.2. ja lentopalloturnauksiin ja -otteluihin voi ottaa 50 prosenttia katsomomokapasiteetista.

Avin tiedote

Lempo-Volleyn toiminnassa uudet päätökset tarkoittavat, että kaikki joukkueet voivat harjoitella, junioriturnauksia voi pitää Lempäälässä ja niihin voi tulla yleisöä ja aikuisten pelejä voidaan pelata ja niihin voi tulla yleisöä puolet hallin maksimikapasiteetista.

Lisäksi Lempo-Volley linjaa, että mikäli pelaajan jollakin perheenjäsenellä on todettu koronatartunta, niin pelaaja voi osallistua harrastetoimintaan tapauskohtaisesti, mikäli 24h:n sisällä otettu koronatesti näyttää negatiivista (testattava aina ennen treenejä/pelejä).

Urheilija voi palata koronataudin sairastettuaan treeneihin kun tunteen olonsa terveeksi, kuitenkin lopullisen päätöksen tekevät urheilijan huoltajat ja lääkärit.  Tukea päätöksentekoon saa esimerkiksi Terveurheilija.fi-sivustolta

Lempo-Volleyn hallitus 4.2.2022

Lempo-Volleyn koronalinjaussivu

Viikonlopun kotiturnaus peruttu - seuraavaksi pelataan välierävaiheessa

25.1.2022

Lauantain 29.1. A-tyttöjen kotiturnaus Lempäälässä on peruttu. Lentopalloliitto on perunut koko A-junioreiden neljännen poolikierroksen. Seuraavaksi pelataan suoraan välierävaiheessa.

Kierroksen perumisen takana ovat laajat koronarajoitukset, joissa 2002-ikäluokka ei pääse harjoittelemaan, kun juniori-ikäluokiksi lasketaan 2003- ja nuoremmat. Lentopallossa A-ikäluokka on 2002-2004-syntyneet ja monessa joukkueessa on paljon 2002-ikäluokan pelaajia, jotka eivät ole päässeet harjoittelemaan.

Päivitetyt koronarajoitukset 12.1.

12.1.2022

Lempo-Volleyn hallitus päivitti 12.1.2022 seuran koronarajoituksia. 
- Aikuisten harjoitustoiminta on tauolla (paitsi 1-sarjat) 21.1.2022 asti tämän hetken tiedon mukaan ja pelitoiminta 31.1.2022 asti.
- 1-sarjat saavat toimia normaalisti, pelit pelataan ilman yleisöä 21.1.2022 asti.
- 2003 ja sen jälkeen syntyneiden junioreiden harjoittelu on mahdollista.
- Kunnan rajoitukset eivät koske ammattiurheilua. Olympiakomitea on päivittänyt linjaustaan (11.1.2022), että ammattiurheiluksi katsotaan vain aikuisten kaksi ylintä sarjatasoa, sekä aikuisten A-maajoukkuetoiminta ja nuorten maajoukkuetoiminta.
- Lempäälässä voidaan järjestää junioreiden turnauksia tammikuun aikana. Lempäälän kunta päivitti linjaustaan 13.1., että seurat toimivat turnauksien järjestämisessä lajiliiton ohjeiden mukaisesti ja terveysturvaohjeita noudattaen ja Lentopalloliitto ei ole asettanut erikseen rajoituksia turnauksien järjestämiselle, jos se alueen rajoituksien mukaan on mahdollista.
- Lempo-Volleyn linjaus on, että juniorijoukkueet voivat osallistua otteluihin ja turnauksiin muilla paikkakunnilla, joissa mahdollisesti se on sallittua.

Lempon koronalinjaussivu

Lempäälän kunnan rajoitukset

Päivitys 13.1.2022. Lempäälän kunta muutti ohjeistustaan junioreiden turnauksien järjestämisestä Lempäälässä, niitä voidaan järjestää lajiliiton linjauksen mukaisesti.

B-pooli pelataan Lempäälässä 29.1.

4.1.2022

Lempon A-tyttöjen SM-sarjakausi jatkuu 29. tammikuuta neljännellä poolikierroksella. Turnaus pelataan Lempäälässä.

Pelien aikataulu ja tulospörssi ei ole vielä tulospalvelussa.

Lempo kohtaa B-poolissa Jujun, Nurmon Jymyn ja WoVon. Kaikki pelaavat myös 1-sarjaa Lempon kanssa ja koostuvat ainakin osittain samoista pelaajista, ainakin Jymy ja WoVo.

Tulospalvelu

Lempo-Volley toivottaa kaikille hyvää joulua!

24.12.2021

Komea poolivoitto Nurmossa ja nousu B-pooliin

19.12.2021

Lempo-Volleyn junioreiden sarjapelit päättyivät vuoden 2021 osalta lauantaina 18. joulukuuta, kun pelattiin A-junioreiden kauden kolmannen poolikierroksen turnaukset.

Lempon A-tytöt pelasivat Nurmossa ja hakivat komean C-poolin voiton. Kolme voittoa tarkoittaa nousua hienosti B-pooliin. Pelit jatkuvat ensi vuoden puolella neljännellä poolikierroksella. Lempolla oli mukana myös kolme B-tyttöä, sillä osa pelaajista oli lepovuorossa valmistautuen sunnuntain naisten 1-sarjan vuoden päätöspeliin.

Tulospalvelu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lempo jatkaa pelejään C-poolissa Nurmossa

28.11.2021, päivitetty 9.12.2021

A-tyttöjen SM-sarja jatkuu vielä yhdellä turnauksella vuoden 2021 puolella. Kolmannella poolikierroksella Lempo pelaa C-pooli kuten aiemmalla kierroksella.

Turnaus pelataan Nurmossa Keski-Nurmon koululla.

Lempon pelit:

Klo 12 Someron Pallo - Lempo-Volley
Klo 14.30 Lempo-Volley - Nurmon Jymy
Klo 15.45 Puijo Wolley - Lempo-Volley

Tulospalvelu 3C-pooli

Koronapassi käyttöön mahdollisissa kotiturnauksissa ja muita seuran koronalinjauksen päivityksiä

7.12.2021

Lempo-Volleyn hallitus päivitti seuran koronalinjausta kokouksessaan 7.12.2021

- Otetaan Lentopalloliiton linjauksen mukaan koronapassin tarkistaminen käyttöön kaikilta yli 16–vuotiailta kaikissa tilanteissa, kun paikalla on yli 20 henkeä (Ei koske 1-sarjoja ja Mestaruusliigaa liiton linjauksen mukaisesti). Aiemmin koronapassi otettiin käyttöön 1-sarjan kotipelien yleisön osalta.

- Mikäli urheilija on etäkoulussa korona-altistumisen vuoksi tai hänen kouluryhmänsä on muuten laitettu koronatilanteen vuoksi etäkouluun, niin hänen ei tule osallistua treeneihin eikä turnauksiin sinä aikana. Etäkoulun päättymisen jälkeen voi palata treeneihin ja turnauksiin normaalisti. 

- Vahva maskisuositus edelleen tapahtumissa ja otteluiden ja turnauksien yleisössä.

TARKEMMIN KORONAPASSIN KÄYTTÖÖNOTOSTA

Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta Lentopalloliiton linjauksen mukaisesti muissa kuin 1-sarjan kotipelitapahtumissa, jos henkilöitä on yli 20. Tämä tarkoittaa yleisön lisäksi tuomareita,pelaajia, talkoolaisia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Koronapassia näyttäessä tulee myös varautua henkilöllisyyden varmistamiseen. Lentopalloliiton linjaus ei koske 1-sarjajoukkueiden kotipelejä, vaan niihin pätee Lempon aiempi linjaus yleisön koronapassin tarkastamisesta.

Uuden linjauksen taustalla on Aluehallintoviranomaisen tiukentuneet rajoitukset Pirkanmaalla. Koronapassin käytön myötä turnauksissa ja peleissä voi olla yli 20 katsojaa. Rajoitus on säädetty ajalle 6.12.-5.1.

Koronapassi voi olla sähköisenä esimerkiksi kännykässä tai paperisena tulostettuna. Koronapassin saa ladattua omakanta-palvelusta ja sen voi myös tulostaa. Koronapassin voi saada myös paperisena terveyskeskuksesta.

Ohjeita koronapassin käyttönottoon

A-tytöt lohkokakkosiksi Alahärmässä

28.11.2021

Lempon A-tytöt pelasivat lauantaina 27.11. C-poolissa Alahärmässä.

Tuloksena kaksi voittoa EuRasta ja Team AK:sta ja tappio Maskun Katajalle päätöspelissä, joka ratkaisi lohkovoiton.

Lempo oli toinen ja jatkaa näin pelejään C-poolissa. Joukkue yöpyi Pohjanmaalla ja jatkaa sunnuntaina 1-sarjan vieraspeliin Vaasan Kiistoa vastaan!

Tulospalvelu A-tytöt

A-tytöt matkaava viikonloppuna Pohjanmaalle

23.11.2021

Lauantaina 27.11. Lempo pelaa A-tyttöjen turnauksen Alahärmässä ja sunnuntaina 28.11. naisten 1-sarjaa Vaasassa.

Alahärmässä on edessä ensimmäinen koko Suomen laajuinen poolikierros alueellisten poolien jälkeen.

Lempon pelit:
klo 11 Team AK - Lempo
klo 13.45 Lempo - EuRa
klo 16.45 Lempo - Maskun Kataja

Tulospalvelu

C-pooliturnaus Alahärmässä 27.11.

9.11.2021

Lempon A-tytöt jatkavat SM-sarjakauttaan C-poolissa, joka pelataan 27. marraskuuta Alahärmässä.

Lempo oli Lounaisen alueen A-poolin kakkonen edellisturnauksessa, joten kausi jatkuu C-poolissa Alahärmän Kisan, Maskun Katajan ja Euran Raiun kanssa.

Sunnuntaina 28.11. Lempo pelaa naisten 1-sarjassa vieraspelin Vaasan Kiistoa vastaan.

Tulospalvelu

Lempolle kakkossija Somerolta

6.11.2021

Lempo-Volleyn A-tytöt matkasivat Somerolle Lounaisen alueen A-pooliin lauantaina 6.11.

Avauspelissä tuli 0-2-tappion Oriveden Ponnistukselle, jonka Lempo viime turnauksessa voitti. OrPo myös voitti tämän turnauksen. Toisessa pelissä Lempo otti 2-1-voiton Maskun Katajasta ja kolmas peli oli turnauksen paras, kun Lempo voitti selvästi Someron Pallon.

Lohkon kolme parasta päätyivät neljään pisteeseen ja eräsuhteella Lempo oli toinen. Se tarkoittaa seuraavaksi pelejä C-poolissa, kun poolit muuttuvat valtakunnallisiksi seuraavalla pelikierroksella. Lempon A-tyttöjoukkue jatkaa pelejään sunnuntaina naisten 1-sarjassa vieraspelillä Helsingissä PuMaa vastaan.

A-tyttöjen tulospalvelu

A-tyttöjen sarja jatkuu alueellisella A-poolilla Somerolla 6.11.

1.11.2021

Lempon junnupelit A-tytöissä jatkuvat lauantaina 6.11. Silloin matka vie Lounaan A-pooliin Somerolle.

Pelit Joensuun koululla Somerolla alkavat kello 10.

klo 10 Lempo - OrPo
klo 11.45 Masku - Lempo
klo 13.15 Sopa - Lempo

Lempon pelit naisten 1-sarjassa jatkuvat heti sunnuntaina 7.11. vieraspelillä Helsingissiä Pumaa vastaan

A-tyttöjen turnauksen tulospalvelu

Lempolle puhdas lohkovoitto avausturnauksesta kotisalissa - pelit jatkuvat Lounaan A-poolissa

17.10.2021

Lauantain 16.10. oli A-junnujen kotiturnauspäivä!

Lempolle komea turnausvoitto A-tyttöjen kotiturnauksessa, joka pelattiin Hakkarin liikuntahallissa. Täydet voitot ilman erätappioita.

Lempo-Ryhti 2-0

Lempo-Hämeenlinna 2-0

Lempo-OrPo 2-0

Päivän erikoinen: Lempo nousi OrPoa vastaan avauserässä 1-9 tappiosta erävoittoon!

Lohkon kakkonen oli OrPo, kolmas Ryhti ja neljäs Hämeenlinna.

A-tyttöjen turnauksen tulospalvelu

Lempon A-junnupelit jatkuvat 6.11. Lounaisen alueen A-poolissa, jossa pelaavat myös Maskun Kataja, OrPo ja SoPa.

SM-sarja käyntiin lauantaina kotiturnauksella Hakkarissa

10.10.2021

Lempon A-tytöt pelaavat SM-sarjan avausturnauksensa lauantaina 16. lokakuuta kotisalissaan Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa.

Hakkarissa pelataan yhdellä kentällä.

Ohjelma:
klo 10.30 Lempo - Ylöjärven Ryhti
klo 12 OrPo - Hämeenlinna Oranssi
klo 13.15 Ylöjärven Ryhti - OrPo
klo 14.30 Hämeenlinna Oranssi - Lempo
klo 15.45. Ylöjärven Ryhti - Hämeenlinna Oranssi
klo 17 Lempo - OrPo

Tulospalvelu

Lempon A-tyttöjen joukkue koostuu pitkälti samasta ryhmästä, joka pelaa Lempossa myös naisten 1-sarjaa. 1-sarjassa on vapaa viikonloppu.

A-tyttöjen SM-sarja käyntiin 16.10.

20.9.2021

Lempo-Volleyn A-tyttöjen joukkue on mukana tälläkin kaudella SM-sarjassa. Sarjapelit alkavat 16.10. tasonmittausturnauksella lohkossa 5.

Lempo pelaa Hämeenlinna Oranssin, OrPon ja Ylöjärven Ryhdin kanssa.

Täällä tulospalvelu

Veera Vuorentausta alue-SM-joukkueeseen

1.9.2021

Lounais-Suomen C- ja B-ikäisten aluejoukkueisiin valittiin useampi Lempo-Volleyn juniori alue-SM-kisoihin.

C-nuorten tyttöjen ja poikien alue-SM-turnaus järjestetään 17.-19.9. Hollolassa ja B-nuorten turnaus 24.-26.9. Salossa.

B-tyttöjen joukkueeseen on valittu Veera Vuorentausta, joka pelaa myös Lempon naisten 1-sarjajoukkueessa ja A-tytöissä.

Onnea kaikille valituille ja tsemppiä alue-SM-kisoihin!

Täällä valitut joukkueet 

Tietoa uusille harrastajille

10.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Tässä muutamia huomioitavia asioita.

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

- Millainen laji lentopallo on? Täältä yleistietoa lentopallosta.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kuva arkistokuva syksyltä 2020.

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla jatkaa A-tyttöjen joukkue myös tulevalla kaudella SM-sarjassa.

A-tyttöjen joukkue toimii yhdessä Lempo-Volleyn naisten edustuksen kanssa ja harjoittelee yhdessä.

A-tyttöjen sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Yhteystiedot:

Ilari Jokinen, valmentaja
illu.jokinen(a)gmail.com
0400 839939

Jani Huurne, valmentaja
jani.huurne(a)lempovolley.fi
040 1644320

A-junnuilla ei Power Cupia tänä kesänä

18.5.2021

Lempon A-tytöt eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä A-tytöillä ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista