A-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN A-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

A-ikäisiä ovat 2001-2003-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden A-tyttöjen kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet A-tyttöjen kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.

A-junnuilla ei Power Cupia tänä kesänä

18.5.2021

Lempon A-tytöt eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä A-tytöillä ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

SM-sarjan sijoitusturnaukset peruttu - Kauden pelit ovat paketissa

28.4.2021

Lentopalloliiton kilpailuryhmä on 27.4. päättänyt keskeyttää sarjakauden 2020-2021 kaikkien valtakunnan tasolla pelattavien pelien ja turnausten osalta. 

Käytännössä tämä tarkoittaa A-C-nuorten toukokuun sijoitusturnausten peruuttamista sekä 2-sarjan karsintaturnausten peruuttamista.

Liitto perustelee päätöstään kotisivuillaan näin:

- Alueellisia turnauksia voidaan tautitilanteessa perustasolla olevien alueiden kohdalla järjestää, mutta niillä ei ole mitään statusta A-C-nuorten valtakunnallisten SM- tai 1-sarjojen suhteen. Näiden päätösten perusteena on Valtioneuvoston linjaus, jossa valtakunnallinen kilpailutoiminta nuorten osalta käynnistetään aikaisintaan heinäkuun alussa. Lopullisen päätösvalta yksitäisissä tapauksissa on Aluehallintoviranomaisilla, mutta hallituksen päätös on suuntaa antava. Lisäksi tartuntatautilaki edellyttää tällä hetkellä, että sekä leviämis- että kiihtymisalueilla tapahtuvissa toiminnoissa pitää tosiasiallisesti säilyttää kahden metrin turvaväli. Määräys on voimassa kesäkuun alkuun, liiton uutisessa kerrotaan.

Liiton uutinen aiheesta

Lempon A-, B- ja C-junioreiden kaudet siis päättyvät pelien osalta. Tällä hetkellä juniorijoukkueet voivat harjoitella rajoitusten mukaisesti.

Tämän päätöksen myötä kaikkien Lempo-Volleyn lentopallojoukkueiden kaudet ovat päättyneet kaudelta 2020-2021.

Edellisen kerran juniorit ovat pelanneet sarjapelejä marraskuussa.

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille toimijoille, pelaajille, valmentajille, vanhemmille ja tukijoille! Nyt katseet ovat joukkueilla kevään sisäharjoituksissa, tulevassa beach volley kesässä ja kesätreenikaudessa ja tulevan lentopallokauden suunnittelussa. 

SM-sarjoissa siirrytään suoraan sijoitusturnauksiin - Lempo pelaa toukokuussa sijoista 9-12

17.4.2021

Alkukaudesta ehdittiin junioreiden SM-sarjoissa pelata tasonmittausturnaukset ja 2-3 pooliturnausta. Pelit ovat olleet tauolla marraskuusta lähtien. Niinpä loput pooliturnaukset perutaan ja siirrytään suoraan kauden päättäviin sijoitusturnauksiin (täällä lentopalloliiton uutinen aiheesta).

A-tyttöjen SM-sarjan sijoitusturnaus, sijat 9-12

22.5. Lempäälässä

Lempo - LP Vampula
Lempo - KuLePa
Lempo - Nurmon Jymy 02

Turnauksen tulospalvelu

A-tyttöjen SM-sarjan tulospalvelu

Tällä hetkellä Lempäälässä C-A-ikäisten sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti. Turnaukset siis pelataan, jos koronatilanne sen mahdollistaa ja joukkueet pääsevät palaamaan sisäharjoituksiin. 

Sisätreenirajoitukset jatkuvat 30.4. asti

17.4.2021

Yli 12-vuotiaiden junioreiden sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen Lempon sivuilla

Lempäälän kunnan rajoitukset

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Harjoitukset tauolle 8.3.-28.3. - SM-sarjojen jatkoaikataulua päivitetty

5.3.2021

Uudet Lempäälän kunnan, Pirkanmaan koronaohjausryhmän ja Lempo-Volleyn koronalinjaukset ja -rajoitukset laittavat A-C-junioreiden harrastustoiminnan tauolle 8.-28.3.

Täällä Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoitukset

Tällöin myös Lempon A-tyttöille tulee treenitauko 8.3. alkaen.

Lentopalloliiton kilpailuryhmä päivitti junioreiden SM-sarjojen jatko-ohjelmaa. Kilpailuryhmä päätti, että SM-sarjoja vielä pidetään käynnissä ja seuraavat turnaukset olisivat mahdollisesti huhtikuussa. 

A-ikäiset pelaamattomat 3. poolit pelataan 3.4., sekä 4. poolivaihe 24.4. Välierät jätetään pois. Finaaleihin joukkueet määritellään viimeisen pelattavan poolivaiheen perusteella sarjamääräysten mukaisilla määrillä, koronatilanteen vuoksi määrää voidaan myös pienentää. A-finaalit pelataan 21.-23.5.

PÄIVITYS 16.3. 

Pirkanmaan siirtynyt 16.3. levimisvaiheeseen. Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy. Koronaohjasryhmän suotus tauosta on ainakin 5.4. asti. Siihen asti ainakin junioreiden harrastuksen tauolla. Seurataan tilannetta, milloin harjoittelu taas mahdollista ja mitä tämä tarkoittaa tuleville turnauksille ja niiden aikatauluille.

Uutinen aiheesta Lempon sivuilla

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Sarjapelit siirtyvät maaliskuulle

4.2.2021

A-tyttöjen SM-sarjaa ei pelata 13.2. Turnausta ei voida järjestää koronarajoitusten vuoksi ja Lentopalloliitto järjesteli junioreiden SM-sarjojen aikataua uusiksi rajoitusten vuoksi.

A-ikäisten puuttuvat 3. poolivaiheen turnaukset pelataan viimeistään 27.3., 4. poolivaihe 3.4., välierät 24.4. ja finaalit 21.-23.5.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä A-tytöt saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

D-pooliturnaus Sääksjärvellä mahdollisesti 13.2.

21.1.2021

Jo pariin kertaan siirretty A-tyttöjen D-pooliturnaus on tämän hetken kalenterissa merkittynä pelattavaksi 13.2. Lempäälän Sääksjärven liikuntahallissa.

Mukana Lempon lisäksi Vilppulan Tähti, Lahden Kimmo ja Karkkilan Pojat.

Tämän hetken alueellisilla rajoituksilla turnausta ei voitaisi kuitenkaan järjestää, ja nykyiset rajoitukset ovat voimassa Lempäälässä 8.2. asti. Niiden pidennyksestä tai purkamisesta ei ole tietoa, joten ei myöskään tulevan turnauksen kohtalosta.

Turnauksen tulospalvelu

D-pooliturnaus siirtyy rajoitusten vuoksi

21.1.2021

Lempon A-tyttöjen D-pooliturnaus lauantaina 23.1. siirtyy koronarajoitusten vuoksi. Rajoitukset eivät mahdollista turnauksen pelaamista.

Turnaus pelataan mahdollisesti myöhemmin helmikuussa, jos rajoitukset sen sallivat.

Vuoden avausturnauksen kohtalo vielä epäselvä

19.1.2021

Lempon A-tytöillä pitäisi olla vuoden ensimmäinen turnaus 23. tammikuuta. Mukana olisivat Lempo, Vilppulan Tähti, Lahden Kimmo ja Karkkilan Pojat.

Turnaus olisi Lempon järjestettävä, mutta Lempäälässä turnausta ei voi järjestää kunnan koronarajoitusten vuoksi.

Jos turnaukselle löytyy pelipaikka muualta rajoitusten sen salliessa, Lempo on mukana turnauksessa.

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

D-pooli kutsuu 23.1., jos korona suo

22.12.2020

Lempon A-tyttöjen SM-sarjan on tarkoitus jatkua 23.1.2021 D-pooliturnauksella.

D2-poolin vastustajat ja pelipaikka eivät ole vielä tiedossa, koska edellisen poolikierroksen kaikkia pooleja ei saatu pelattua koronan vuoksi.

Korona luo vielä oman mausteensa pelaamis- ja harjoitusmahdollisuuksien kanssa, eikä kevätkauden alun alkamisen aikataulusta voi sanoa vielä mitään varmaa.

A-tyttöjen SM-sarjan tulospalvelu

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Lempon koronalinjaus

3. poolivaiheen turnaus tammikuun lopulla

6.12.2020

Lentopalloliitto linjasi 4.12. kuinka A-C-ikäisten poolivaiheita jatketaan. A-junioreilla joulukuussa pelaamatta jäänyt 3. poolivaihe pelataan 23.1.2021 ja neljännelle poolivaiheelle on määritelty uusi ajankohta, 20.2.2021. Välierät ja finaalit säilyvät alkuperäisissä kausiaikataulun mukaisissa ajankohdissaan.

Jos koronarajoitukset jatkuvat vielä tammikuussa, siirretään ajankohtia tarvittaessa vielä eteenpäin, jolloin myös välierät ja finaalit siirtyvät kenties jopa toukokuulle saakka.

Liiton uutinen A-C-ikäisten sarjojen jatkosta

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

A-C-junioreiden joulukuun pooliturnaukset perutaan

29.11.2020

Lentopalloliitto linjasi 27.11. uusimmassa koronaviruslinjauksessaan, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi A-C-junioreiden pooliturnaukset joulukuulta perutaan.

Niinpä A-tyttöjen SM-sarja jatkuu tammikuussa 2021.

Lentopalloliiton uusin koronaohjeistus, jossa mukana A-C-junioreiden joulukuun peruminen

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Lempo jää pois Oulun C-pooliturnauksesta

22.11.2020

Lempon A-tytöt eivät vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi osallistu C-pooliturnaukseen Oulussa 28.11.

- Tämä on varotoimi, joukkueessa ei ole tartuntoja, kertoo A-tyttöjen päävalmentaja Ilari Jokinen.

Lempäälässä koronatilanne on hieman heikentynyt, ja Hakkarin yläasteella on havaittu kaksi tartuntaa ja reilu 200 opettajaa+oppilasta on karanteenissa. Hakkarin liikuntahalli, A-tyttöjen treenisali, on alkuviikon suljettu. Joukkueessa on tosin vain yksi Hakkarin koulussa pelaava pelaaja, mutta joukkue ei halua ottaa tässä kohtaa mitään riskejä, sillä A-tyttöjen pelaajilla on edessä naisten 2-sarjan kolme alkusarjan päätöspeliä lyhyen ajan sisällä.

Lempon poisjäännin vuoksi joukkue jää poolin viimeiseksi ja putoaa D-pooliin seuraavalla kierroksella.

Lempo matkaa C-poolissa Ouluun asti marraskuun lopulla

11.11.2020

Lempon A-tytöillä on edessä kunnon turnausmatka, kun junioreiden SM-sarja jatkuu 28. marraskuuta C-pooliturnauksella. Sama joukkue muutamalla kokeneemmalla pelaajalla pelaa myös naisten 2-sarjaa.

C-poolissa vastassa ovat Oulun Kisko, Kuortaneen Lentopallo ja Haukiputaan Heitto. 

Lempo on voittanut kauden kaksi ensimmäistä A-tyttöjen turnausta menettämättä erääkään.

C-poolin tulospalvelu

A-tytöille poolivoitto puhtaalla pelillä

8.11.2020

A-tytöt aloittivat SM-sarjan poolivaiheen D-poolissa Tampereella lauantaina 7.11.

A-tytöt nappasivat puhtaan turnausvoiton kolmella voitolla Tampereella, ja tie vie eteenpäin ylempiin pooleihin. Vastuksina oli Vilppulan Tähti, Messukylän Toverit ja emäntäjoukkue Kalevan Lentopallo. Lempo hoiteli kaikki kolme ottelua puhtaasti 2-0, jonka myötä ei ole vielä hävinnyt erääkään tänä kautena.

Pelit jatkuvat C-poolissa, jossa vastassa ovat Kuortaneen Lentopallo, Oulun Kisko ja Haukiputaan Heitto, joten pitkää vieraspelimatkaa taitaa olla tulossa.

D-poolin tulospalvelu

Tulevana viikonloppuna kova tupla: A-tyttöjen SM-sarja ja naisten 2-sarja jatkuvat

19.9.2020

Lempon naisten edustuksella ja A-tytöillä on tiivis isänpäiväviikonloppu.

Lauantaina 7.11. jatkuvat A-tyttöjen SM-sarjan pelit pitkän tauon jälkeen. Lempo pelaa D2-poolissa Tampereella  KaLen, Meston ja Vilppulan kanssa. Turnaus pelataan Linnainmaan koululla, avauspeli Lempolla on kello 10.15.

Lempon A-tytöt koostuvat edustusjoukkueen A-ikäisistä pelaajista.

Sunnuntaina samalla ryhmällä + parilla kokeneemmalla pelaajalla jatkuvat naisten 2-sarjan pelit vapaan viikonlopun jälkeen. 8.11. Lempo kohtaa Hakkarissa Oriveden Ponnistuksen. Ottelu alkaa kello 15. 

Lempo lähtee peliin ylemmän jatkosarjan 3. lohkon kärkipaikalta.

A-tyttöjen Turnauksen tulospalvelu

Lempo-OrPo  N2 Tulospalvelu

A-tyttöjen SM-sarja jatkuu vasta marraskuussa D2-poolissa

21.9.2020

Lempon A-tyttöjen sarjapelit jatkuvat 7. marraskuuta ensimmäisellä poolivaiheen turnauksessa.

Lempo voitti tasonmittausturnauksen, mutta uutena joukkueena A-tyttöjen SM-sarjassa turnausvoitto toi paikan vasta pooliin D2.

Vastustajat ovat KaLe, MesTo ja Vilppulan Tähti. Turnaus pelataan Tampereella, järjestäjänä on KaLe.

Turnauksen tulospalvelu

Avausturnauksesta ylivoimainen lohkovoitto

19.9.2020

Lauantaina 19.9 tehtiin uusi luku Lempo-Volleyn seurahistoriaan. Ensi kertaa seuralla on tällä kaudella joukkueet A-junioreissa, kun A-tytöt ja A-pojat pelaavat SM-sarjaa.

Joukkueet olivat tasonmittausturnauksissa lauantaina. Naisten edustusjoukkueen pelaajista koostuva A-tyttöjoukkue, jota luotsaavat Ilari Jokinen ja Jyri Niemi, pelasi Hämeenlinnassa.

Kolmen joukkueen turnauksessa Lempon tahti oli ylivoimaista: kahdesta pelistä puhtaat voitot 3-0 ja tuloksena lohkovoitto. Kun joukkueita oli vain kolme, pelattiin pelit kolmesta erästä.

Lempon ottelut:
Klo 12 Lempo-Jankko 3-0 (25-12, 25-7, 25-14)
Klo 13.30 Lempo-HML A 3-0 (25- 10, 25-9, 25-21)

Turnauksen tulospalvelu

- Tärkein tuli hoidettua, eli voitot kotiin! Meillä oli paljon pelaajia mukana, niin pystyimme jakamaan peliaikaa kaikille. Lähdimme hakemaan, ettei peliohenki lopahda missään kohtaa. Kovalla syötöllä saimme vastustajan peliä rikottua tänään, A-tyttöjen päävalmentaja Ilari Jokinen raportoi.

Ensimmäinen A-tyttöturnaus 19.9. Hämeenlinnassa

8.9.2020

A-tyttöjen SM-sarja on ensimmäinen junioreiden sarja, jossa pelit alkavat. Samalla Lempon historiassa ensi kertaa A-tyttöjoukkue pelaa virallisia otteluita.

19.9. pelataan Hämeenlinnassa. Lempon lohkossa on vain kolme joukkuetta.

Ottelut:
Klo 12 Lempo-Jankko
Klo 13.30 Lempo-HML A

Turnauksen tulospalvelu

A-tytöt ilmoittautuneet mukaan SM-sarjaan

20.8.2020

Lempon A-tytöt ovat ilmoittautuneet mukaan tulevan kauden A-tyttöjen SM-sarjaan!

A-tyttöjen kotisivut pystyyn

11.5.2020

Lempo-Volleyn A-tyttöjen sivut avattiin 11.5. Kotisivuille tullaan tulevan kauden aikana lisäämään joukkueen jäsenet, ottelut ja uutisia.

Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole vielä auki, sillä otteluista ei vielä ole tietoa ja joukkueen pelaajistokin vielä muokkautuu.

Kiinnostuneet pelaajat, yhteyshenkilönä A-tytöissä toimii valmentaja Ilari Jokinen.
illu.jokinen(a)gmail.com
0400 839939

Kaudelle 2020-2021 Lempolle A-tyttöjen joukkue

11.5.2020

Lempo-Volley saa tulevalle kaudelle kokoon seurahistorian ensimmäisen A-tyttöjen joukkueen.

A-tyttöjoukkue harjoittelee yhdessä Lempon naisten edustusjoukkueen kanssa. Osa pelaajista on samoja kuin naisten 2-sarjassa ja osa pelaa vain junnupelejä.

Joukkueen turnausvalmentajana toimii viime kauden B03-tyttöjen valmentaja ja naisten edustuksen apuvalmentaja Ilari Jokinen.


Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot