B-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN B-POIKIEN KOTISIVUILLE

B-POJAT KIITTÄVÄT KAUDESTA 2019-2020 KAIKKIA 

TOIMINNASSA MUKANA OLLEITA JA TUKIJOITA!

Kauden koostevideo:

B-ikäisiä ovat 2003- ja 2004-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

Ti 18.30-20 Hakkari
To 19-20.30 Sääksjärvi
Pe 17-18.30 Sääksjärvi

UUTISIA

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

9.4.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot

A-, B- ja C-junioreiden sijoituspelit jäävät kokonaan pelaamatta

9.4.2020

Lentopalloliiton hallitus päätti torstaina 9.4., että A-, B- ja C-nuorten SM-sarjojen sijoituspelit jäävät pelaamatta kaudelta 2019-2020. 

Liitto päätti maaliskuussa keskeyttää kaikki muut sarjansa tältä kaudelta, mutta A-C-junioreiden SM-sarjojen sijoituspeleille pidettiin mahdollisuus auki, että ne pelattaisiin myöhemmin koronavirusepidemian hellitettyä.

Kilpailuryhmän oli tarkoitus käsittelee asiaa 28.4. pidettävässä kokouksessa, mutta päätös tuli lopulta liiton hallitukselta aikataulua nopeammin. Näin ollen siis A-C-junioreiden SM-sarjat jäävät virallisesti kesken eikä niitä pelata loppuun.

B-poikien 1-joukkue oli mukana SM-välierissä ja B- ja C-pojista koostunut 2-joukkue olisi pelannut välierissään sijoista 19-31.

Lentopalloliiton tiedote

Kausikoostevideo: hyppää kuluneen kauden tunnelmiin ja huippuhetkiin B-poikien matkassa

29.3.2020

Junioreiden kaudet keskeytetty kevätkaudelta - sijoituspelit voidaan mahdollisesti vielä pelata koronatilanteen helpotettua

21.3.2020

Kaikki lentopallosarjat ovat katkenneet liittyen Suomen koronavirustilanteeseen. Lentopallotoimintaan tulee tauko ainakin 13.4. asti, kun Suomen hallitus julisti maahamme poikkeustilan 16.3. Se varmisti myös kaikenlaisen harrastustoiminnan jäämisen tauolle.

Tilanne kausien keskeyttämisestä on odotettu ja valitettava, mutta täysin oikea nykyinen tilanne huomioon ottaen. Poikkeustila kestää ainakin 13.4. asti, ja ainakin siihen asti kaikki urheilutoiminta Lempo-Volleyssa on keskeytetty.

Lempo-Volleyn hallitus seuraa Suomen hallituksen linjausta ja on sen vahvistamiseksi päättänyt jatkaa kaikkien seuran harjoituksien ja otteluiden perumista toistaiseksi. Lempäälän kunta on myös sulkenut varotoimena kaikki kunnan liikuntatilat toistaiseksi.

Tilanne tarkoittaa sitä, että B-poikien kausi on keskeytetty, eikä tänä keväänä enää pelata sarjoja eikä myöskään toistaiseksi harjoitella. 

Lentopalloliitto linjasi, että A-, B- ja C-nuorten sijoituspelien osalta jätettiin vielä mahdollisuus pelata sijoituspelit hallituksen asettamaan aikarajaan eli elokuun loppuun mennessä.  Kilpailuryhmä käsittelee asiaa vielä 28.4. pidettävässä kokouksessa. 

Lentopalloliitto tiedotti myös, että Power Cup siirtyy, eikä sitä pelata 4.-7. kesäkuuta. Liito tiedotti, että kesäkuun alkuun mennessä tehdään päätös turnauksen mahdollisesta uudesta ajankohdasta loppukesälle.

B-pojat kiittävät kaikkia toiminnan mahdollistajia kuluneesta kaudesta!

Lue aiheesta Lempo-Volleyn seuratiedote: Lempon toiminta pysyy keskeytyneenä toistaiseksi, liitto tiedotti eri sarjojen tilanteesta

Lentopalloliitto peruu kaikki ottelut ja Lempon harjoitukset peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

12.3.2020

Lentopalloliitto on päättänyt pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Lentopalloliitto tiedottaa, että liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä. Sen jälkeen tiedetään enemmän, kuinka sarjoja jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Lempo-Volleyn hallitus on tilanteesta johtuen päättänyt peruuttaa kaikki seuran harjoitukset ja ottelut toistaiseksi 12.3. alkaen. Asiaan palataan ja tiedotetaan lisää viimeistään, kun liitto antaa lisätietoa 18.3.

Lentopalloliiton tiedote: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paatti-pysayttaa-sarjatoiminnan-toistaiseksi.html

SM-välieräturnaus pelataan Raisiossa 28.3.

12.2.2020

B-poikien SM-sarjan välieräturnaus pelataan Raisiossa 28. maaliskuuta, jossa mukana myös Lempo-Volley. Välieräturnauksen kaksi parasta etenee Suomen 12 parhaan joukkoon SM-finaaleihin. Kaksi heikompaa pelaa sijoista 13-18.

SM-välieräturnaus D:ssä mukana Lempo, Volley, Raision Loimu (järjestäjä), Nurmon Jymyja Liperi-Volley.

Turnauksen aikataulu ei vielä tiedossa.

Tulospalvelu

Lempo-Volley B2-joukkue pelaa puolestaan välieräturnauksen sijoista 19-31. Välieräturnaus pelataan Tampereella 28.3., mukana Lempo 2, Rantaperkiön Isku C, East Volley, JyLe 2 ja VaLePa 2. 

Turnauksen kaksi parasta pelaa sijoista 19-24, loput sijoista 25-31.

Tulospalvelu

B1 varmisti paikkansa SM-välieräturnaukseen 

8.2.2020

Lempon B1-joukkue pelasi C-pooliturnauksen kotisalissaan Sääksjärvellä Lempäälässä 8.2. Edessä oli tärkeä turnaus ennen seuraavaa välieräturnausta. Pelit alkoivat upeasti 2-0-voitolla Vihdin Lentopallosta.

Toisessa pelissä vastaan asettui kaukaa matkannut Kempeleen Lentopallo. Kotiyleisön tuki johdatti Lempon toiseen 2-0 (25-22, 25-22) -voittoon. Toinen erä oli pitkään vierasjoukkueen hallintaa, mutta Lempo nousi lopussa upeasti ohitse. 

Kolmannessa pelissä, jo kello 18 jälkeen illalla, kaksi väsynyttä joukkuetta Lempo ja Loimu kohtasivat. Loimu voitti 2-0 (25-21, 25-20) ja voitti samalla turnauksen ja Lempo oli toinen. Pelillä ei ollut suurempaa merkitystä, molemmat olivat varmistaneet SM-välieräpaikan ja samassa lohkossa toisiensa kanssa ennen peliä.

Lempon pelissä näkyi 2-sarjapelaajien karttunut kokemus: Niko Montonen ja Kalle Nieminen pelaavat 2-sarjaa Lempon 2-joukkueessa ja Arttu Hokkanen Isku-Veikoissa.

Yhdellä kentällä pelattu turnaus oli koko päivän rutistus aina salin rakennuksesta kello 9 jälkeen aamulla ja viimeisen pelin loppuessa kello 18 jälkeen. Iso kiitos arvokkaalle talkoojoukolle!

- Ensimmäinen pelimme oli tosi hyvä, etenkin ottaa huomioon aamupelin ja pari sairaspoissaoloa. Tosi virheetöntä peliä pojilta. Toisessa pelissä KempeLe tuli kovalla syötöllä ja teimme enemmän omia virheitä. Torjuntataktiikkamme toimi kuitenkin hyvin ja saimme heidän parhaat hyökkääjät pimennettyä. Kun ennen päätöspeliä välieräpaikka oli selvä, hieman muutimme kokoonpanoa, kertoi Lempon päävalmentaja Reijo "Reppu" Härikkä.

FACEBOOKIN KUVA-ALBUMI, JOSSA TURNAUSKUVIA

Tulospalvelu C-pooli

B2-joukkueen kotiturnauksessa näkyi kehitys edellispeleistä 

8.2.2020

B-poikien 2-joukkue pelasi kotiturnauksen Lempoisten liikuntahallissa lauantaina 8.2. B- ja C-ikäisistä pelaajista koostunut joukkue isännöi kolmen joukkueen turnausta F-poolissa. Pienemmän joukkuemäärän vuoksi pelattiin kaikissa peleissä kolme erää 25 pisteeseen asti.

Lempo koki tällä kertaa kaksi tappiota. Avauspelissä 2-1-tappio Vantaan Lentopallon 2-joukkueelle niukasti erin 2-1. Lempo voitti toisen erän upeasti 25-7, mutta hävisi kaksi muuta tiukasti. 

Turnauksen päätöspelissä Karkkilan Pojat oli parempi 3-0, Lempo sai 17, 17 ja 23 pistettä. Pelit jatkuvat F-poolissa. Turnauksen voitti KaPo puhtaalla pelillä.

- Pelaaminen oli paljon parempaa kuin viime turnauksessa. Ensimmäisessä pelissä vastaanotto oli hyvää ja ekan pelin toisessa erässä murskattiin vastustaja syötöllä. Kolmanteen erään vaihdeltiin aika paljon pelipaikkoja ja se sekoitti pikkasen peliä. Tavoitteena on, että kaikki pelaa lähes kaikkia pelipaikkoja. Torjunta-puolustus-pelaaminen oli ehkä päivän parasta antia. Kokeiltiin pikkasen erilaista systeemiä kuin aikaisemmin ja pelaajat pystyi yllättävän hyvin toteuttamaan sitä pieniä nukahduksia lukuunottamatta. Toisessa pelissä taisteltiin, mutta se ei tänään riittäny erävoittoihin, tuumi B2-joukkueen ja C-poikien päävalmentaja Marko Panu turnauksen peleistä.

Tulospalvelu F-Pooli

B-poikien SM-sarjaa lauantaina Sääksjärvellä, pelit Gamesaverissa 

3.2.2020

Lauantaina 8. helmikuuta Sääksjärvellä pelataan tärkeä B-poikien C-pooliturnaus, jota isännöi Lempo-Volley. Turnaus on viimeinen ennen SM-välieriä, ja turnauksen lopputuloksesta välierälohko voi joko helpottua tai vaikeutua.

Pelit pelataan Sääksjärven koulun liikuntasalissa yhdellä kentällä. Ensimmäinen peli on kello 11 ja viimeinen klo 17.30.

Lempon pelit ovat kello 11, 15 ja 17.30.

Turnauksen muut joukkueet ovat Raision Loimu, Vihdin Lentopallo ja Kempeleen Lentopallo.

Kahvio auki, vapaa pääsy. Tervetuloa kannustamaan.

Ottelut kuvataan Gamesaver-palveluun. Gamesaver-linkit lähetyksiin löytyvät Lentopalloliiton tulospalvelusta. Mahdollisesti Lempon peleistä tulee Facebook-liveä Lempo-Volleyn Facebook-sivulle, varmuutta ei vielä ole.

C-poolin tulospalvelu

Lauantaina pelataan myös B-poikien 2-joukkueen kotiturnaus Lempoisten koulun liikuntahallissa. F-poolin pelit alkavat kello 11, viimeinen peli kello 14. Mukana Lempo 2, VanLe 2 ja KaPo. Myös tässä turnauksessa vapaa pääsy, tervetuloa!

F-poolin tulospalvelu

Molemmilla joukkueilla kotiturnaus 8.2. - C-poolin SM-sarjaa Sääksjärvellä

24.1.2020

Lempo-Volleyn B-poikien molemmille joukkueille osuu samalle päivälle kotiturnaukset, kun lauantaina 8. helmikuuta pelataan SM-sarjan viides poolikierros.

B-poikien C-pooliturnaus pelataan 8.2. Sääksjärven liikuntahallissa. Mukana ovat Lempo, Kempele, Loimu ja ViLePa. Pelit alkavat klo 11.30 ja viimeinen 17.30. Pelit pelataan yhdellä kentällä.

Tulospalvelu

B-poikien Lempo 2 pelaa F-pooliturnauksen niin ikään 8.2.. Turnauksessa mukana Lempo, KaPo ja VanLe 2. Lempon kotiturnaus, pelataan Lempäälässä. Vielä ei tiedossa turnauspaikkaa ja aikataulua.  

Tulospalvelu


1-joukkue tiukan lohkon 4. B-poolissa - 2-joukkue pelasi ensimmäisen turnauksensa

18.1.2020

B-pojat 1 pelasi B-poolissa Jyväskylässä mielenkiintoisissa olosuhteissa, maan alle rakennetussa liikuntahallissa. Tällä kertaa tiukat loppuerät eivät kääntyneen lempolaisille, vaan kolmesta pelistä tuli kaksi 1-2-tappiota Laihian Lujalle ja JyväsLentikselle ja 2-0-tappio Puijo Wolleylle. Niinpä nelossija tarkoittaa pelien jatkumista C-poolissa.

Turnauspäivän hauskin ja erikoisin tilanne tuli jo ennen pelejä, kun yksi pelaaja käytiin hakemassa kotoa unihiekat vielä silmissä, ja päästiin porukalla matkaan. Ketään ei jätetä!

B-poikien vuoden vaihteessa perustettu 2-joukkue pelasi ensimmäisen turnauksensa Tampereella. Joukkueessa on sekä B-poikia että C-poikia hakemassa kokemusta. Turnauksessa oli vain kolme joukkuetta, joten pelit pelattiin kolmesta erästä, Lempo hävisi 3-0 sekä Iskulle että VaLePalle E-poolissa.

Tulospalvelu: B-pooli Jyväskylässä ja E-pooli Tampereella

KUVIA

Kahden joukkueen voimin pelaamaan 18. tammikuuta - B-poolin pelit Jyväskylässä

15.1.2020

B-poikien SM-sarjan pelit jatkuvat lauantaina 18. tammikuuta. Tällä kertaa Lempolla on kaksi joukkuetta pelaamassa, kun vuoden vaihteen jälkeen B-pojista muodostettiin kaksi pelijoukkuetta. Lempo 2 koostuu pitkälti Lempon C-pojista, ja se aloittaa pelit E2a-poolista.

Lempo piti edellisessä pooliturnauksessa paikkansa B-poolissa, ja turnaus pelataan Jyväskylässä Kuokkalan Graniitti -hallissa. Turnauksessa pelaavat Lempo-Volley, JyväsLentis, Laihian Luja ja Puijo Wolley.

4B-poolin tulospalvelu

Lempo 2:n E-pooli pelataan 18.1. Tampereella, mukana ovat myös Isku C ja VaLePa 2.

E2A-poolin tulospalvelu


Lempo-Volley voitti aluemestaruuskultaa!

6.1.2020

Lempo-Volleyn B-pojat voittivat kaudella 2019-20 Lounais-Suomen aluemestaruuskultaa!

Tällä kaudella AM-sarjat pelataan vanhemmissa junioreissa Lounalentis Cupin nimellä. B-poikien Lounalentis Cupiin oli ilmoittautunut neljä joukkuetta ja Cup pelattiin finaaliturnauksena Vilppulassa loppiaispäivänä 6. tammikuuta.

Mukana olivat Lempo, Vilppulan Tähti, Raision Loimu ja Rantaperkiön Isku. Turnauksesta tuli todella tasainen, sillä lopulta kolme parasta olivat tasapisteissä neljässä pisteessä kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.

Lempolla ja Loimulla oli parempi eräsuhde kuin Tähdellä, ja Lempolla parempi pikkupisteiden suhde kuin Loimulla, joten kultaiset mitalti ripustettiin lempolaisten kaulaan.

Lempon pelien tulokset

Lempo - Loimu 2-1 (16-25, 25-13, 15-8)
Lempo - Isku 2-0 (27-25, 25-18)
Lempo - Tähti 1-2 (20-25, 25-17, 12-15)

Lopullinen turnaustaulukko

Turnauksen tulospalvelu

Lempo-Volleyn joukkueessa turnauksessa pelasivat Atte Korkola, Niko Montonen, Eero Kantola, Kalle Nieminen, Lauri Erkinheimo, Manu Mäenpää, Riku Stenman, Jussi Suhonen, Arttu Hokkanen, Luukas Lassila, Kasperi Kauppinen, Aki Tuomivaara ja Pyry Nokkonen. Päävalmentaja Reijo Härikkä, joukkueenjohtaja Nina Sinisalo ja huoltaja Antti Sinisalo.

Onnittelut kultajoukkueelle!

Loppiaisena pelataan Vilppulassa Lounalentis Cupin finaaliturnaus

4.1.2020

Lounais-Suomen B-poikien aluemestaruusmitalit ratkotaan loppiaisena 6. tammikuuta Vilppulassa. Silloin pelataan Lounalentis Cupin finaaliturnaus. B-poikien Lounalentis Cupiin eli edellisvuosien Aluemestaruussarjaan ilmoittautui neljä joukkuetta, ja mitalit ratkotaan Cup-muodon sijaan turnausmenetelmällä.

Lempon pelit alkavat kello 11.30. Muut joukkueet ovat Raision Loimu, isäntä Vilppulan Tähti sekä Rantaperkiön Isku.

Tulospalvelu liiton sivuilla


Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu, vuoden 2019 kuvadokumentti ja joukkuekuvat julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

Lempo-Volleyn B-juniorit toivottavat rauhallista joulua!

Koko Lempo-Volleyn seurayhteisö toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

Kannattaa myös katsoa oheiselta videolta seuraväen joulutoivotukset!

Kevätkaudelle B-pojille toinen joukkue mukaan SM-sarjaan

19.12.2019

Lempo-Volleyn B-pojat laittaa kevätkaudeksi pystyyn toisen joukkueen, joka pelaa B-poikien SM-sarjaa nimellä Lempo-Volley 2.

Lempon ykkösjoukkue jatkaa pelejään vuoden 2020 puolella B-poolissa.

Lempo 2 aloittaa pelinsä alimmasta poolista E. Joukkueen ensimmäinen turnaus pelataan 18. tammikuuta Tampereella, mukana ovat Isku C ja VaLePa 2.

Turnauksen tulospalvelu


B-pojat mukana Lounalentis Cupissa

5.12.2019

Lounais-Suomen lentopallojaosto järjestää kerran vuodessa AM-finaalit C-A-ikäisille, sillä muuten nämä ikäluokat pelaavat valtakunnallista sarjaa. Kaudella 2019-2020 pelataan uudella kilpailumuodolla: Lounalentis Cupia.

Lounalentis Cupissa ajatus on saada uudenlainen pelisysteemi.Tarkemmin Lounalentis Cupista voi lukea Lounalentiksen kotisivuilta. 

Lemposta mukana on tyttöjoukkueiden lisäksi B-pojat. B-pojissa Lounalentis Cup pelataan muista poiketen yhtenä turnauksena, sillä mukana on neljä joukkuetta: Lempo, Vilppulan Tähti, Raision Loimu ja Rantaperkiön Isku.

Lounalentis Cup pelataan Vilppulassa 6.1. eli loppiaispäivänä. Tulospalvelu


Neljäs SM-sarjan pooliturnaus Jyväskylässä 18. tammikuuta

5.12.2019

B-poikien SM-sarjan neljäs pooliturnaus järjestetään vuoden 2020 puolella, 2019 ei enä sarjapelejä. Seuraavassa poolissa Lempo-Volley jatkaa B-poolissa. Turnaus pelataan lauantaina 18. tammikuuta Jyväskylässä, järjestäjänä JyväsLentis.

Turnauksessa pelaavat Lempo-Volley, JyväsLentis, Laihian Luja ja Puijo Wolley.

Lempo pelasi myös edellisessä poolissa B-poolissa, ja jöi lohkokolmosena niukasti ulos A-poolista.

4B-poolin tulospalvelu


Niukasti ulos A-poolista lohkokolmosina

30.11.2019

B-pojat pelasivat SM-sarjan B-poolissa Vilppulassa. Lempo oli lopulta tasaisen lohkon kolmas yhdellä voitolla. Vilppulan Tähti oli parempi 2-1 ja Alahärmän Kisa 2-0. Voitto napattiin Himangasta 2-0.

Alahärmän Kisa ja Vilppulan Tähti olivat kahdella voitolla neljässä pisteessä, ja nousivat A-pooliin. Lempo oli kahdella pisteellä kolmas.

Paikka A-poolissa oli kuitenkin todela lähellä. Turnaus päättyi Alahärmän ja Tähden peliin. Jos Alahärmä olisi voittanut, olisi Lempo, Tähti ja Himanka olleet tasoissa kahdessa pisteessä, ja paras olisi noussut A-pooliin. Peli päättyi kuitenkin Tähdelle 2-1, ja viimeinen erä 23-21, ja Lempo jäi pinnoissa kolmanneksi.

Pelit jatkuvat B-poolissa.

Tulospalvelu
B-pojat


B-poikien SM-sarjan B-poolipelit näkyvät livenä

30.11.2019

Tänään 30.11. Lempon B-pojat pelaavat SM-sarjan B-poolissa Vilppulassa. Pelit näkyvät livenä Gamesaver-palvelussa ja Facebookissa Lempo-Volley miehet ja  Lempo-Volleyn Facebook-sivulla.

Aikataulu

Klo 11 Tähti - Lempo (Lempo-Volley FB)
Klo 13.45 Lempo - Alahärmän Kisa (Lempo-Volley miehet FB)
Klo 16.15 Lempo - Himagna Roima (Lempo-Volley miehet FB)

Facebookin lisäksi kaikki pelit näkyvät Gamesaver-palvessa. Facebook-lähetysten lähetyssivu vaihtuu avauspelin jälkeen, koska sen jälkeen Lempo-Volleyn sivulla näkyy B-tyttöjen SM-sarjan pelit livenä. B-poikien linkit jaetaan myöhemmistä peleistä myös Lempo-Volleyn pääseuran  FB-sivulle.


Joukkuekuvaukset pe 22.11. Hakkarissa

TÄRKEÄÄ

Lempo-Volleyn seurakuvauspäivä on perjantaina 22. marraskuuta. Kaikista joukkueista otetaan joukkuekuvat, joukkueilla mahdollisuus ottaa myös pelaajakuvia. Paikka Hakkarin liikuntahallin aula. 

Kuvausaikataulu tarkentuu, milloin joukkueella on kuvausaika. Otetaan huomioon ne, joilla treenit tuolloin muualla. Lisätietoja seuran tiedottaja Antti Rauniolta. Kuvat ottaa Jani Huurne.

KATSO TÄÄLTÄ KUVAUSAIKATAULU

Pelit jatkuvat B-poolissa 30.11. Vilppulassa

11.11.2019

Lempo-Volleyn B-pojat pelaavat 30. marraskuuta 3. pooliturnauksessa B--poolissa. Mukana lisäksi Vilppulan Tähti, Roima ja AK. 

Edellisessä turnauksessa tuli B-poolissa kaksi voittoa ja lohkon kolmas sija.

Pelipaikka Vilppula, Parkkivuoren liikuntahalli. 

Lempon otteluohjelma:
klo 11 Vilppulan Tähti - Lempo
klo 13.45 Lempo-Volley - Alahärmän Kisa
KLO 16.15. Lempo-Volley - Himangan Roima

Tulospalvelu: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2019n&sarja=PB&lohko=23

B-poolissa kaksi voittoa ja kolmossija

9.11.2019

B-pojat matkasivat jo perjantaina kohti Kempelettä, jossa pelattiin lauantaina 9.11. SM-sarjan B-poolin turnaus. 

Kolmesta pelistä tuli kaksi voittoa, kun VaLePa ja Kempele kaatuivat. Lohko oli kuitenkin tasainen ja joukkueet pelasivat ristiin, kolme joukkuetta oli lopulta neljässä pinnassa, joista Lempo jäi niukasti lohkokolmoseksi. Päätöspelissä Lempo hävisi Laihialle.

Pelit jatkuvat B-poolissa

Tulospalvelu

Lempo suuntaa Kempeleeseen jo perjantaina

8.11.2019

B-pojat pelaavat B-poolissa Kempeleessä lauantaina. Joukkue lähti matkaan jo perjantaina, jotta turnauspaikalla ollaan hyvissä voimissa ja levänneenä. Kyydin tarjoaa Vesilahden liikenne!

Pelejä voi seurata Gamesaver-palvelusta. Vastassa ovat Kempele, Laihian Luja ja VaLePa 1.

B-pooliturnaus Kempeleessä 9. marraskuuta

22.10.2019

Lempo-Volleyn B-pojat jatkavat pelejään B-poolissa jäätyään A-poolissa neljänneksi. Toinen tämän kauden pooliturnaus pelataan 9. marraskuuta Kempeleessä, joten matkustamista piisaa, kun A-pooli pelattiin Kuopiossa.

Vastassa ovat Kempele, Laihian Luja ja VaLePa 1. A-poolissa Lempo hävisi Kempelleelle niukasti 1-2. Tasonmittausturnauksessa Lempo voitti VaLePan 2-1.

TULOSPALVELU

A-poolissa kova taso, Lempon pelit jatkuvat B-poolissa

19.10.2019

Lempo-Volleyn B-pojat pelasivat lauantaina puolestaan jo A-poolissa. Kuopiossa pelattuun turnaukseen lempääläiset lähtivät jo noin kello 7 aamulla, onneksi ensimmäistä peliä oli saatu hieman myöhennettyä.

Parhaiden joukossa meno oli tällä kertaa kovaa, joskin Lempo pelasi hienosti ja haastoi Suomen kovimmat joukkueet tosissaan. Tuloksena kolme tiukkaa häviötä, usea erä meni jatkopalloille tai päättyi kahden erolla.

Avauspelissä Lempo voitti Kempeleeltä erän, häviö 1-2. Vilppulan Tähti ja Puijo Wolley voittivat Lempon 2-0. Taisteluilme oli kuitenkin hienoa läpi päivän. Pelit jatkuvat B-poolissa.

Turnausvoiton nappasi Tähti kolmella voitolla, toinen oli Puijo, kolmas KempeLe ja neljäs Lempo.

Lempo - KempeLe 1-2 (25-22, 22-25, 12-15)
Lempo - Tähti 0-2 (18-25, 28-30)
Lempo - Puijo 0-2 (26-28, 16-25)

TULOSPALVELU

Lempon pelit lähetettiin Facebook-livenä, ja pelejä voi halutessaan katsoa jälkitallenteena:

FB-live Lempo-KempeLe
FB-live Lempo-Tähti
FB-live Lempo-Puijo

A-poolin pelejä voi mahdollisesti seurata livestriimattuna

17.10.2019

Lempo-Volleyn B-pojat pelaavat lauantaina 19.10. Kuopiossa SM-sarjan A-pooliturnauksen.

Otteluita voi todennäköisesti seurata myös livestriimattuna. Turnauksen järjestäjänä tulisi lähettää turnauksen pelit Gamesaver-palveluun, josta myös Lempon pelit näkyvät.

Lisäksi Lempo-Volley on tarkoitus lähettää Lempon omat pelit Facebook-livenä Lempo-Volleyn Facebook-sivulla.

Lempo matkaa viikonloppuna Kuopioon A-pooliturnaukseen

14.10.2019

Kuvassa B-poikien kolmikko Niko Montonen, Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara Lempon 2-sarjajoukkueen pelissä.

Lempo-Volleyn B-pojat voittivat tasonmittausturnauksensa syyskuun lopulla, ja joukkue aloittaa SM-sarjan pooliturnaukset upeasti A-poolissa.

A-pooliturnaus pelataan lauantaina 19.10. Kuopiossa. Turnaus on Puijo Wolleyn järjestämä. Vastassa Lempolla on Puijo Wolley, Vilppulan Tähti ja KempeLe.

TULOSPALVELU

B-pojat Villihanhi-turnauksen neljäs

5.10.2019

Lempo-Volleyn B-pojat pelasivat 5. lokakuuta Lempon miesten järjestämässä puulaakilentopallon Villihanhi-turnauksessa. B-pojat olivat mukana A-sarjassa nimeltään Iskumestarit.

B-pojat tulivat turnauksessa sijalle neljä. B-pojat kokosivat viidestä pelistä neljä pistettä. Joukkueita oli kuusi. Peleistä tuli voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota.

TULOKSET:
1. Dalton Volley
2. Sääksi
3. Lempo Beach
4. Lempo B-pojat
5. RKC
6. Kunto-Valpas

Kunto-Valpas - Lempo B 0-2 (19-25, 18-25)
Lempo B - RKC 1-1 (25-11, 19-25)
Sääksi - Lempo B 1-1 (25-17, 23-25)
Dalton Volley - Lempo B 2-0 (25-16, 25-17)
Lempo Beach - Lempo B 2-0 (25-17, 25-14)

LUE LISÄÄ TURNAUKSESTA

Lempon Kalle Nieminen valittiin U17-maajoukkueeseen, valitettavasti liitto perui Suomen osallistumisen turnaukseen

5.10.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueessa ja B-pojissa pelaava Kalle Nieminen valittiin Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen! Kalle kutsuttiin poikien U-17 NEVZA turnaukseen Tanskan Ikastiin 13.-17.10.2019.

Hienoa Kalle, Lempo-Volley onnittelee valinnasta!

Valitettavasti Kalle eikä muukaan Suomen joukkue pääse lopulta pelaamaan kyseiseen maajoukkueturnaukseen. Suomen Lentopalloliitto perui tyttöjen ja poikien maajoukkueiden osallistumisen vuosittain pelattaviin Pohjois-Euroopan alueen U17-poikien ja -tyttöjen mestaruusturnauksiin, johon siis Kallekin oli tänä vuonna valittu Suomea edustamaan.

- On erittäin valitettavaa, että tässä vaiheessa joudumme peruuttamaan osallistumisemme. Päätös on puhtaasti taloudellinen, kertoo urheilutoiminnan johtaja Sami Heikkiniemi Lentopalloliiton kotisivuilla.

Lentopalloliitto palauttaa turnauksesta maksetut omavastuuosuudet vanhemmille.

Lentopalloliiton uutinen turnaukseen valituista pelaajista

Lentopalloliiton uutinen osallistumisen perumisesta

B-pojat mukana Villihanhiturnauksessa Hakkarissa 5.10.

2.10.2019

Lempo-Volleyn B-pojat hakee lisää pelirutiinia osallistumalla lauantain 5.10. Lempo-Volleyn miesten järjestämään Villihanhi-puulaakiturnaukseen.

Jyryn B-pojat ovat useana vuonna osallistuneet vastaavaan puulaakiturnaukseen, ja nyt A-pooliin edennyt Lempon joukkue hakee lisää pelejä viikonloppuna.

TÄÄLTÄ LISÄTIETOA TURNAUKSESTA

A-pooliturnaus Kuopiossa 19.10.

2.10.2019

Lempo-Volleyn B-pojat voittivat tasonmittausturnauksensa syyskuun lopulla, ja joukkue aloittaa SM-sarjan pooliturnaukset upeasti A-poolissa.

A-pooliturnaus pelataan lauantaina 19.10. Kuopiossa. Turnaus on Puijo Wolleyn järjestämä. Vastassa Lempolla on Puijo Wolley, Vilppulan Tähti ja KempeLe.

TULOSPALVELU

B-pojat jatkavat pelejään A-poolissa: upea turnausvoitto taskussa

28.9.2019

Lempo-Volleyn B-pojat pelasivat Alastarossa Loimaan Jankon järjestämässä SM-sarjan tasonmittausturnauksessa upeaa lentopalloa ja nappasivat turnausvoiton. Samalla se tietää sitä, että pelit jatkuvat A-poolissa seuraavassa turnauksessa.

Lempon pojat voittivat kaikki kolme peliään. 

Lempo - KaPo 2-0 (25-14, 25-11)
VaLePa1 - Lempo 1-2 (22-25, 25-13, 13-15)
Jankko - Lempo 0-2 (9-25, 23-25)

Erityisen makean oli voitto VaLePasta. Se oli kyseisen ikäluokan ensimmäinen voitto VaLePasta.

Pelit jatkuvat 19.10. Silloin A-poolissa vastassa ainakin Vilppulan Tähti, muut vastukset eivät ole vielä tulospalveluun päivittyneet.

TASONMITTAUSTURNAUKSEN TULOSPALVELUSIVU

SM-sarjan tasonmittausturnaus 28.9. Loimaalla

16.9.2019

Lempo-Volleyn B-poikien SM-sarjakausi alkaa tasonmittausturnauksella 28.syyskuuta. Turnaus pelataan Loimaalla, tarkka pelipaikka ja alkamisaika ei ole vielä varma.

Lempo kohtaa turnauksessa Loimaan Jankon, VaLePan ja KaPon.

Tulospalvelusivu

B-pojat aloittivat harkkapelit iloisella ilmeellä Sääksjärvellä

7.9.2019

Lempo-Volleyn B-poikien kauden aloitusturnaus, harkkaturnaus Sääksjärvellä, oli iloista katseltavaa. Mukana olivat Lempon B-poikien lisäksi Rantaperkiön Iskun B-pojat ja kaksi Lounais-Suomen C-poikien aluejoukkuetta.

Peli oli aaltoilevaa, mutta nousujohteista, ajoittain todella hyvän näköistä! Pelaajat keskittyivät jokaiseen palloon ja pelasivat yhteen hitsautuneena tiiminä selkeästi nähtävällä positiivisella asenteella! Peli-ilme oli rento ja hyväntuulinen.

Päivän mittaan Lempon kokoonpano vaihteli, kaikki pelasivat. Tänään Lempon joukkueesta puuttui kaksi poikaa ja toinen passari on vielä toipilaana, parantelee jalkaansa.

Lounaan molemmat C-poikajoukkueet hävisivät 0-2 Lempon B-pojille, mutta loistavia suorituksia näkyi pitkin päivää! Lounaan C-pojista kuullaan vielä! 

Lempo voitti Iskua vastaan ensimmäisen erän 25-16, toisen erän Lempo hävisi reilusti, kolmas päättyi Iskun voittoon 16-14.

Valmentaja Repun lomaillessa maailmalla pestiä hoiti ansiokkaasti pojille menneiltä vuosilta tuttu valmentaja Pasi Korkola, kiitokset hänelle! 

Turnaus kaikkinensa oli kiitettävän hyvin järjestetty. Tästä on hyvä jatkaa tulevaan kauteen!

Harjoitusturnauksen ohjelma

3.9.2019

Lauantaina 7.9. pelataan Sääksjärvellä vanhempien poikajunioreiden harjoitusturnaus tulevaa kautta varten. C-poikien Lounais-Suomen aluejoukkueiden turnauksessa mukana on myös Lempo-Volleyn B-pojat.

Harjoitusturnauksen aikataulu:

Paikka: Sääksjärven koulu, ajo-ohjeet täällä

klo 10 saliin
klo 10.30 tekninen palaveri
klo 11.00 Lempo-Volley - Lounas 2, Isku - Lounas 1
klo 12.00 ruoka
klo 13.30 Lounas 2 - Lounas 1, Isku - Lempo-Volley
klo 14.30 Lounas 1 - Lempo-Volley, Lounas 2 - Isku

Turnauspelit pelataan kahdella kentällä.

TERVETULOA SEURAAMAAN PELEJÄ!

Harjoitusturnaus Sääksjärvellä 7.9.

26.8.2019

Lempo-Volleyn B-pojat pitävät harjoitusturnauksen ennen tulevan kauden sarjapelejä Sääksjärvellä lauantaina 7.9.

Turnaus pelataan Sääksjärven koululla. Tarkkaa alkamisaikaa ei vielä tiedossa, eikä myöskään turnausjoukkueita. Niistä lisätietoa lähempänä.

Lisätietoja:

Jojo Nina Sinisalo
nina.k.sinisalo(a)gmail.com

Sääksjärven koulun ajo-ohjeet: https://www.lempovolley.fi/yhteystiedot/turnaussalien-osoitteet/

B-poikien taustiimi vahvistuu!

18.8.2019

Lempo-Volleyn B-poikien taustatiimi vahvistuu!

Joukkueella on nyt kaksi joukkueenjohtajaa, rahastonhoitaja ja oma viestintävastaava. Tästä on hyvä lähteä kohti uutta kautta laajalla rintamalla!

Kiitos vastuunkantajille!

B-poikien yhteystiedot löydät täältä

B-poikien kausi alkaa - lähde mukaan toimintaan!

10.8.2019

Lempo-Volleyn B-poikien joukkueeseen mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle! Joukkue aloitti toimintansa elokuun alussa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset B-poikien valmentajalle Reijo "Reppu" Härikälle

Reijo Härikkä
reppu6(a)gmail.com
Puh. 0400 713544

Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!

B-poikien joukkue etsii joukkueenjohtajaa ja rahastonhoitajaa

10.8.2019

Lempo-Volleyn B-poikien joukkue etsii toimintaansa vielä joukkueenjohtajaa ja rahastonhoitajaa. Lisävoimia joukkueen toimintaan tarvitaan, jotta kaikki vastuu ei jää valmentajan niskaan.

Joukkueen aloituspalaverissa vanhemmilta kysellään halukkuutta ja apuja auttamaan joukkueen toiminnassa.

Jos olet innokas ja haluat tulla mukaan junioritoimintaan, ota yhteys Lempo-Volleyn puheenjohtaja Harri Montoseen.

harri.montonen(a)lempovolley.fi
040 8340262

B-poikia mukana miesten edustuksen treeneissä

10.8.2019

Lempo-Volleyn B-poikien runkopelaajia on ollut alkukauden mukana Lempon miesten 1- ja 2-sarjajoukkueiden treeneissä.

Myös muutamalla pojalla on tulevalle kaudelle 2-sarjasopimus, ja he ovat mukana B-poikien lisäksi miesten 2-sarjajoukkueen toiminnassa.

Heitä ovat Niko Montonen, Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara.

- Pojilla on ollut alkukaudesta loistava asenne treeneissä. Kova treeniseura kehittää ja antaa kovuutta. He pelaavat jo kuin miehet ja memenvät todella hyvin mukana treeneissä, ollut hienoa seurata nuorien miesten otteita, kiittelee 1-sarjajoukkueen manageri Juha Raunio.

B-pojat sijalla 6 Power Cupissa

9.6.2019

Lempon B-pojat pelasivat vielä Jyryn nimellä Rovaniemen Power Cupissa. B-poikien Supersarjassa joukkue sijoittui kuudenneksi. Joukkueita oli mukana 14.

Alkulohkossa joukkue oli kolmas, kuudesta pelistä neljä voittoa. Jatkolohkon sija oli neljäs, joten sijat 5-8 kutsuivat. Viimeisessä pelissä PuWo oli parempi 2-0, ja loppusijaksi tuli kuudes.

B-poikien pelit:

PuWo-Jyry 1-2 (16-25, 25-19, 10-15)
Jyry-Isku 2-1 (17-25, 25-15, 15-3)
Jyry-Selver 0-2 (8-25, 21-25)
Roima-Jyry 0-2 (17-25, 15-25)
JyLe 1-Jyry 1-2 (25-19, 24-26, 11-15)
Jyry-KempeLe 0-2 (15-25, 22-25)

VaLePa2-Jyry 2-1 (25-22, 20-25, 15-12)
VirtVe-Jyry 1-2 (20-25, 25-23, 14-16)
Jyry-Selver 0-2 (17-25, 13-25)
Jyry-OsVa 1-2 (17-25, 25-20, 11-15)
Jyry-PuWo 1-2 (24-26, 25-20, 10-15)

Tulospalvelun joukkuesivu