E-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN E-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

KAUDELLA 2019-2020 E-TYTÖILLÄ ON JOUKKUEET TIIKERISARJASSA.

E-TYTÖT KIITTÄVÄT KAUDESTA 2019-2020 KAIKKIA 

TOIMINNASSA MUKANA OLLEITA JA TUKIJOITA!

Kauden koostevideo:

E-ikäisiä ovat 2009- ja 2010-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

Ti 17.30-18.45 Moisio
To 18-19.30 Moisio
Su 11.30-13 Moisio (8.9. alkaen)

UUTISIA

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

9.4.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot

Kausikoostevideo: hyppää kuluneen kauden tunnelmiin ja huippuhetkiin E-tyttöjen matkassa

29.3.2020

Päivitys: myös Lounais-Suomen alueen sarjat lopetettu kesken tältä kaudelta

29.3.2020

Torstaina 26.3. tuli virallinen vahvistus myös sille, että Lounais-Suomen lentopallojaoston järjestämät sarjat jäävät varmuudella kesken kaudelta 2019-2020 koronavirustilanteen vuoksi, eikä sarjoja tulla pelaamaan loppuun. 

Sarjat olivat toistaiseksi kesken, ja aluejaoston kokouksessa 24.3. päätettiin, ettei sarjoja jatketa enää myöhemmin. Käytännössä tilanne on ollut Lempo-Volleyn joukkueilla tiedossa jo jonkin aikaa Suomen hallituksen linjausten kautta.

Lounais-Suomen päätös keskyttää lopullisesti Lempo-Volleyn D-, E- ja F-junioreiden sarjakaudet sekä C-tyttöjen Lounalentis Cupin, jossa lempolaisia oli vielä mukana.

Nyt on kaikki Lempo-Volleyn joukkueiden sarjat vahvistetusti keskytetty tältä kaudelta.

Lounais-Suomen aluejaoston tiedote

Junioreiden kaudet keskeytetty kevätkaudelta

21.3.2020

Kaikki lentopallosarjat ovat katkenneet liittyen Suomen koronavirustilanteeseen. Lentopallotoimintaan tulee tauko ainakin 13.4. asti, kun Suomen hallitus julisti maahamme poikkeustilan 16.3. Se varmisti myös kaikenlaisen harrastustoiminnan jäämisen tauolle.

Tilanne kausien keskeyttämisestä on odotettu ja valitettava, mutta täysin oikea nykyinen tilanne huomioon ottaen. Poikkeustila kestää ainakin 13.4. asti, ja ainakin siihen asti kaikki urheilutoiminta Lempo-Volleyssa on keskeytetty.

Lempo-Volleyn hallitus seuraa Suomen hallituksen linjausta ja on sen vahvistamiseksi päättänyt jatkaa kaikkien seuran harjoituksien ja otteluiden perumista toistaiseksi. Lempäälän kunta on myös sulkenut varotoimena kaikki kunnan liikuntatilat toistaiseksi.

Tilanne tarkoittaa sitä, että E-tyttöjen kausi on keskeytetty, eikä tänä keväänä enää pelata sarjoja eikä myöskään toistaiseksi harjoitella. 

Mini-ikäisten osalta alueet päättävät itsenäisesti sarjojen loppuun viemisestä noudattaen viranomaisten antamia määräyksiä.

Juniorisarjojen lopullinen tilanne siis selviää myöhemmin, mutta lähiaikoina ei niitä varmuudella pelata Suomen tilanteen vuoksi. Lounainen alue, mihin Lempo kuuluu, tekee sarjoistaan päätöksiä todennäköisesti ensi viikolla. Parhaiten joukkueen sarjojen tilanteesta tietää joukkueenjohtaja, joka ohjeistaa joukkuetta, kun lisää päätöksiä tulee.

Lentopalloliitto tiedotti myös, että Power Cup siirtyy, eikä sitä pelata 4.-7. kesäkuuta. Liito tiedotti, että kesäkuun alkuun mennessä tehdään päätös turnauksen mahdollisesta uudesta ajankohdasta loppukesälle.

E-tytöt kiittävät kaikkia toiminnan mahdollistajia kuluneesta kaudesta!

Lue aiheesta Lempo-Volleyn seuratiedote: Lempon toiminta pysyy keskeytyneenä toistaiseksi, liitto tiedotti eri sarjojen tilanteesta

Viikonlopun turnaus peruttu! Lentopalloliitto peruu kaikki ottelut ja Lempon harjoitukset peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

12.3.2020

Lentopalloliitto on päättänyt pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Lentopalloliitto tiedottaa, että liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä. Sen jälkeen tiedetään enemmän, kuinka sarjoja jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Lempo-Volleyn hallitus on tilanteesta johtuen päättänyt peruuttaa kaikki seuran harjoitukset ja ottelut toistaiseksi 12.3. alkaen. Asiaan palataan ja tiedotetaan lisää viimeistään, kun liitto antaa lisätietoa 18.3.

Lentopalloliiton tiedote: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paatti-pysayttaa-sarjatoiminnan-toistaiseksi.html

Viimeinen Tiikeri-sarjan turnaus Lempäälässä 15.3.

12.2.2020

E-tyttöjen Tiikeri-sarjassa tämän kauden viimeinen turnaus pelataan sunnuntaina 15. maaliskuuta kotiturnauksena Lempäälässä Sääksjärven koululla. Turnauksessa ovat mukana Lempo Pinkki ja Lila. 

Turnauspäiväksi tarkentui 15. päivä sunnuntai. Pelit alkavat kello 10. Joka joukkueella kolme peliä, ja viimeiset pelit alkavat  kello 12.

Lempo Pinkki on kevään lohkossa sijalla 2 ja Lempo Lila sijalla 6.

Tulospalvelu

Voittojen täyteinen turnauspäivä Kangasalla

2.2.2020

E-tytöissä Lila ja Pinkki pelasivat Tiikeri-sarjaa Kangasalla lauantaina 2. helmikuuta. 

Pinkki oli voittamaton, kaikista peleistä voitot ja Lila säesti hienosti nappaamalla kaksi voittoa.  Lilan tappiopelikin tuli tiukasti erin 2-1.

Tiikeri-sarja jatkuu 14. maaliskuuta. Silloin luvassa on taas kotiturnaus ja samalla kauden viimeinen Tiikeri-sarjan turnaus.

Tulospalvelu

E-tyttöjä kutsuu Kangasala

15.1.2020

E-tyttöjen Tiikeri-sarjan seuraava turnaus pelataan Kangasalla 1. helmikuuta. Lauantaina pelattava turnaus on tämän vuoden toinen sarjaturnaus.

Turnauksessa ovat mukana Lempo Pinkki ja Lila. Molemmilla on turnauksessa kolme ottelua tuttuun tapaan.

Vielä ei ole tulospalveluun varmistunut pelipaikka ja aikataulu.

Tulospalvelu

Kotiturnauksessa emännille voittoja ja tappioita

11.1.2020

Lempo-Volley Pinkki ja Lila emännöivät lauantaina 11. tammikuuta E-tyttöjen Tiikeri-sarjan turnausta Kuljun liikuntahallilla. Kyseessä oli kuluneen vuoden 2020 ensimmäinen turnaus.

Tiukoista matseista tuli myös molemmille joukkueille voittoja tilille. Lila voitti yhden ja hävisi kaksi peliä, Pinkki voitti kaksi ja hävisi yhden.

Kotiturnauksen jälkeen onkin edessä vierasturnauksia kevätkaudella.

Tulospalvelu

Vuosi 2020 alkaa kotiturnauksella 11. tammikuuta

4.1.2020

E-tytöt jatkavat kevätkaudella syyskauden tavoin kahdella pelijoukkulla E-tyttöjen Tiikeri-sarjassa. Joukkueet ovat Pinkki ja Lila.

Lempo-Volleyn E-tyttöjoukkueiden Lilan ja Pinkin vuosi 2020 alkaa kotiturnauksella. Turnaus pelataan lauantaina 11. tammikuuta Kuljun koulun liikuntahallissa, pelit alkavat kello 10.

Mukana ovat Lempo Lila, Lempo Pinkki, VaLePa Valkoinen, A-Volley Petsit, A-Volley Ponit ja VaLePa Punainen. 

Tulospalvelu


Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu, vuoden 2019 kuvadokumentti ja joukkuekuvat julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

Lempo-Volleyn E-juniorit toivottavat rauhallista joulua!

Koko Lempo-Volleyn seurayhteisö toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

Kannattaa myös katsoa oheiselta videolta seuraväen joulutoivotukset!

Vuoden viimeiset sarjapelit pelattiin Tampereella

1.12.2019

Lempon E-tytöt pelasivat Tampereella Tiikeri-sarjassa syyskauden viimeiset turnaukset 30. marraskuuta.

Lempo Lila voitti yhden ja hävisi kaksi päivän peleistöön. Lempo Pinkki voitti kaksi ja hävisi yhden pelin samassa turnauksessa. Syyskauden pelit on nyt pelattu, joukkue on kehittynyt hienosti, hauskaa on ollut ja tsemppihenki on ollut aina upea! 

Syksyn lohkon lopputuloksissa Pinkki oli 4. ja Lila 5. Kymmenen joukkueen lohkossa.

E-tytöt todennäköisesti jatkavat kevätkaudella kahdella joukkueella Tiikeri-sarjaa ja kovasti opetellaan kopitonta peliä eteenpäin ja lentistaitojen kehittämistä kaikella tapaa.

Tiikeri-sarja jatkuu Tampereella 30.11.

11.11.2019

Lempo E-tytöt Lila ja Pinkki jatkavat Tiikeri-sarjaansa turnauksella Tampereella lauantaina 30. marraskuuta. Turnaus on jo kauden kolmas Tiikeri-sarjan turnaus. Molemmat joukkueet ovat mukana samassa lohkossa ja samassa turnauksessa.

Syksyn aikana pelit ovat menneet mukavasti, ja etenkin peleissä on ollut paljon onnistumisen iloja ja paljon riemua ja hienoja tuuletuksia! Tytöillä on hyvä tsemppi aina päällä kentällä! 

Tulospalvelu: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2019lsuomi&sarja=ETT&lohko=2

Joukkuekuvaukset pe 22.11. Hakkarissa

TÄRKEÄÄ

Lempo-Volleyn seurakuvauspäivä on perjantaina 22. marraskuuta. Kaikista joukkueista otetaan joukkuekuvat, joukkueilla mahdollisuus ottaa myös pelaajakuvia. Paikka Hakkarin liikuntahallin aula. 

Kuvausaikataulu tarkentuu, milloin joukkueella on kuvausaika. Otetaan huomioon ne, joilla treenit tuolloin muualla. Lisätietoja seuran tiedottaja Antti Rauniolta. Kuvat ottaa Jani Huurne.

KATSO TÄÄLTÄ KUVAUSAIKATAULU

E-junnujen tuomarikoulutuksessa oli hauskaa ja opittiin paljon

15.11.2019

Torstaina 14. marraskuuta pidettiin Lempo-Volleyn E-junioreiden tuomarikoulutus Moision liikuntahallilla.

Mukana oli E-pojista ja E-tytöistä kaikkiaan 26 junnua opettelemassa tuomaroinnin saloja. Paljon opittiin ja hauskaa oli! Kiitos kouluttajalle!

Sääksjärven kotiturnauksessa pelattiin Lempojen keskinäinen

11.11.2019

E-tytöt emännöivät Tiikeri-sarjan turnauksen Sääksjärvellä lauantaina 9. marraskuuta. Molemmille joukkueille voittitili karttui tässäkin turnauksessa. Turnauksen jännittävimmässä ottelussa Lempo Lila vei tiukan 2-1 voiton Lempo Pinkin antaessa todella tiukan vastuksen. Tulospalvelu

E-ikäisten tuomarikoulutus 14.11.

26.10.2019

E-ikäisten koulutus
torstai 14.11.2019
klo 18.00 - 20.00
Moision liikuntahalli
yhteyshenkilö: Sebastian Kulkula

Pelit jatkuvat kotiturnauksella 9. marraskuuta

17.10.2019

Lempo-Volleyn E-tyttöjen sarjapelit Tiikeri-sarjassa jatkuvat kotiturnauksella 9. marraskuuta. Myös kauden ensimmäinen turnaus pelattiin kotisalissa Kuljussa. Vielä ei ole tiedossa, missä tuleva turnaus pelataan.

Ajo-ohjeet Lempon kotisaleihin

Lempo-Volley Pinkit ja Lilat saavat turnauksessa seurakseen pelaamaan Pirkkalan ja Supi Keltaisen.

TERVETULOA SEURAAMAAN PELEJÄ!

Ekasta turnauksesta voittoja ja tappioita

5.10.2019

E-tytöt Lila ja Pinkki avasivat sarjakautensa heti kotiturnauksessa. Joukkueet pelasivat Tiikeri-sarjan kotiturnauksessa Kuljussa lauantaina 5. lokakuuta. 

Molemmille Lempon joukkueille avausturnaus tuotti kaksi voittoa ja tappion, lohkon kolmas Lilalle ja neljäs sija Pinkille.

Täältä tarkemmin pelien tulokset

E-tytöt sarjakausi alkaa molemmilla joukkueilla 5.10.

25.9.2019

Lempo-Volleyn E-tyttöjen joukkueiden Lilan ja Pinkin sarjakaudet alkavat lauantaina 5.10. kotiturnauksella. Lila ja Pinkki pelaavat samassa lohkossa ja kauden ensimmäinen turnaus pelataan Lempäälässä, jossa molemmat ovat mukana. Turnauksen pelipaikka ei vielä varmistunut.

E-tyttöjen Tiikeri-sarjan tulospalvelusivu

E-tytöt pelaavat Tiikeri-sarjaa kahdella joukkueella

25.9.2019

Lempo-Volleyn E-tytöillä on kaudella 2019-20 kaksi pelijoukkuetta.

Lempo-Volley Pinkki ja Lila pelaavat E-tyttöjen Lounais-Suomen Tiikeri-sarjaa.

E-tyttöihin mahtuu lisää pelaajia - aloita mukava harrastus Lempo-Volleyssa!

9.8.2019

Lempo-Volleyn E-tyttöjen joukkueeseen mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle!

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lempo-Volleyn E-tyttöjen harjoitukset alkavat torstaina 15. elokuuta Moision liikuntahallissa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset E-tyttöjen päävalmentajalle Sebastian Kulkulalle.

Sebastian Kulkula
sebastian.kulkula(a)gmail.com
Puh. 040 7506912

Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!

E-tytöille pronssia Power Cupista 2019!

9.6.2019

LeKi/Lempo-Volleyn E-tytöt lähtivät Rovaniemen Power Cupiin kolmella joukkueella. Matkaan lähdettiin jo keskiviikkona junalla, ja pelit olivat torstaista sunnuntaihin. Sunnuntaina matkattiin lentämällä Helsinkiin ja sieltä vielä junalla Lempäälään. Sunnuntaiaamuna muistettiin valmentaja Sebastiania synttärikakulla (kuvassa).

Leenut ja Liinut pelasivat Supersarjaa ja Tiinut Tsemppisarjaa. Kaikki joukkueet pelasivat upean turnauksen, kruununa Liinujen hieno pronssimitali!

Lopulliset sijoitukset:

LeKi Liinut E-tytöt Supersarja 3.
LeKi Leenut E-tytöt Supersarja 40.
LeKi Tiinut E-tytöt Tsemppisarja 44.

LeKi Liinut ottelut:

JaJa Jaguaarit-LeKi 0-2 (9-25, 9-25)
LeKi-PuMa E-Tiikerit 2-0 (25-9, 25-8)
Loimu-LeKi 2-1 (25-22, 13-25, 15-13)
LeKi-NJ Jädet 0-2 (3-25, 15-25)
LeKi-TäVo 2-0 (25-15, 25-18)
Tsemppi-82 Mustat-LeKi 0-2 (17-25, 2426)

LeKi-YJ Puumat 2-1 (20-25, 25-20, 15-11)
Tsemppi-82 keltaiset-LeKi 1-2 (26-24, 17-25, 6-15)
Viesti Astrum-LeKi 0-2 (24-26, 23-25)
Sopa Valkoinen-LeKi 2-0 (25-6, 25-12)
LeKi-LaihLu Twister 2-0 (25-17, 25-15)

Tulospalvelun joukkuesivu

LeKi Leenut ottelut:

LeKi-WoVo Nachot 2-0 (25-20, 25-15)
PuWo2-LeKi 2-1 (30-28, 25-13, 15-5)
LeKi-JaJa Gepardit 1-2 (20-25, 25-13, 12-15)

LeKi-Puma E-Tiikerit 2-0 (26-24, 25-23)
LeKi-Volley-96 Salamat 0-2 (15-25, 25-23)
Raju-LeKi 2-0 (25-18, 15-15)
NiNu-LeKi 2-0 (25-23, 25-17)
LeKi-PuMa Delfiinit 2-1 (25-18, 23-25, 15-7)
Juju Delfiinit-LeKi 2-0 (25-12, 25-9)
LeKi-LiTai 0-2 (15-25, 12-25)

Tulospalvelun joukkuesivu

LeKi Tiinut ottelut:

LeKi-OsVa 2-0 (25-14, 25-18)
Lentis-88-LeKi 1-2 (25-20, 14-25, 10-15)
LeKi-JyLe2 0-2 (25-20, 14-25, 10-15)
LeKi-KauWi 09-10 0-2 (14-25, 14-25)
KorPo-LeKi 2-0 (25-13, 25-14)
ViLe-92-LeKi 2-0 (25-17, 25-21)

Partio-LeKi 0-2 (21-25, 13-25)
LeKi-Kausala 0-2 (21-25, 20-25)
Volley-96 Ässät-LeKi 0-2 (14-25, 21-25)
Lentis-88-LeKi 2-0 (25-22, 25-20)
LeKi-Salpis/Blue Tigers 2-0 (25-11, 25-16)
LeKi-SoJy Rumpalit 2-0 (25-12, 25-7)

Tulospalvelu joukkuesivu

Videolla E-tyttöjen pronssimitalijuhlintaa. Video Jani Huurne

Kuvissa E-tyttöjen mitalitunnelmia ja Tiinujen, Liinujen ja Leenujen tunnelmia Powerista. Kuvat: Jukka Rajala, Jani Huurne