A-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN A-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

A-ikäisiä ovat 2004-2006-syntyneet kaudella 2023-2024.

Joukkueelle ei ole vielä nimetty yhteyshenkilöä. A-tyttöjoukkue koostuu Lempon naisten 1- ja 2-sarjajoukkueiden pelaajista ja A-tytöt harjoittelevat edustusjoukkueiden ryhmissä.

UUTISET

Jatkossa A-C-junioreiden ottelut suorina lähetyksinä Lentis-TV:ssä

25.9.2023

Kaudella 2023-24 iso osa Lempo-Volleyn joukkueiden peleistä on katsottavissa suorina lähetyksinä Lentopalloliiton uudesta Lentis-TV:stä.

Lentis-TV on uusi Lentopalloliiton ja Solidsportin yhteistyön tuote, joka tulee olemaan iso livelähetykset kokoava palvelu. Pelit näkyvät osoitteessa live.lentopallo.fi.

Lentis-TV:ssä näkyvät yksinoikeudella 1-sarjat sekä A-, B- ja C-junioreiden SM-sarjat. Eli näiden sarjojen kaikki Lempon pelit näkyvät Lentis-TV:ssä. Lisäksi Lempon M1-joukkue tekee yhteistyötä paikallispeleissä Aamulehden kanssa.

Mahdollisesti Lempon 2-sarjojen pelit näkyvät myös Lentis-TV:ssä, mutta tästä ei ole vielä varmuutta.

Lentis-TV-palvelu on maksullinen. 1-sarjapelejä voi katsoa joko kuukausimaksulla tai ostaa yksittäisiä pelejä. Junioreissa voi katsoa joko yksittäisiä turnauksia yhdellä maksulla tai ostaa yksittäisiä otteluita.

Osa maksutuotoista tulee livelähetyksiä tuottaville seuroille, eli katsomalla pelejä Lentis-TV:stä tuet myös seuroja.

TÄÄLLÄ KAIKKI LEMPON OTTELUT A-TYTÖISSÄ

Kohti kautta 2023-2043

3.8.2022

Lempo-Volleyn A-tyttöjen joukkue myös kaudella 2023-24. Joukkue koostuu Lempon N1- ja N2-joukkueiden A-ikäisistä pelaajista.

A-tyttöjen sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.