F-juniorit

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN F-JUNIOREIDEN KOTISIVUILLE

F-ikäisiä ovat 2013-2014-syntyneet kaudella 2021-2022. 

F-ikäisten joukkueessa tytöt ja pojat ovat kaudella 2021-2022 samassa ryhmässä.

UUTISIA

Tulevan kauden toiminta käyntiin syyskuussa

18.8.2021

Lempo-Volleyn F-junioreiden kausi käynnistyy elo-syyskuun taitteessa. F-tytöt ja F-pojat ovat tällä kaudella samassa ryhmässä. Ryhmän vetäjänä toimii Lempon junnuvetäjä Lauri Erkinheimo.

Harjoitusvuoro:
(Lempoisten koulu) To klo 17:00 – 18:00 JAKO-OSA 2

Ensimmäinen kerta to 2.9.Silloin kaikki vanhat ja uudet harrastaneet paikalle aloittamaan kautta!

Ryhmä ei lähde mukaan sarjapeleihin, ellei joukkueella löydetä aikuistoimijoista valmentajaa. Ryhmä tarvitsee myös joukkueenjohtajan ja rahasntonhoitajan. Lempon junnuvetäjällä mahdollistetaan ikäluokan harjoittelu ja toiminnan jatkuminen.

Toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä:

Yhteyshenkilö:
Harri Montonen
harri.montonen(a)lempovolley.fi
Puh. 040 8340262

Tietoa uusille harrastajille

10.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Tässä muutamia huomioitavia asioita.

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

- Millainen laji lentopallo on? Täältä yleistietoa lentopallosta.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

F-junioreissa alkaa uusi ryhmä ensi syksynä - toimintaan voi jo ilmoittautua pelaajaksi ja taustajoukoiksi

6.8.2021

Syksyllä 2021 käynnistetään taas uudet ryhmät nuorimpien lentopallon joukkuetoiminnassa Lempo-Volleyssa! F-tyttöjä ja F-poikia ovat 2013 ja 2014 syntyneet.  F-ikäiset toimivat samassa ryhmässä tällä kaudella.

Lentopallo on oiva liikunnallinen harrastus, jossa oppii toimimaan ryhmässä, oppii liikunnallisia taitoja, saa uusia kavereita ja lajissa ei ole suoraa kontaktia vastapuoleen. Joukkuetoiminnassa saa uusia kavereita ja laji on Lempäälässä melko edullinen harrastus.

Joukkue tarvitsee turnauksissa käymiseen sekä pelaajia että taustatoimijoita (valmentaja tai useampi, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja). Toiminta saadaa alkuun Lempo-Volleyn omalla junnuvetäjällä.

Niinpä jo joukkuetoiminnasta kiinnostuneet voivat alustavasti ilmoittautua mukaan tulevan syksyn F-tyttöjen tai F-poikien toimintaan. Ilmoittautumislomake ja lisätietoa täällä. Ilmoittautuminen ei vielä sido, mutta antaa seuralle suuntaa, onko ryhmiin kiinnostusta. 

Etenkin on tärkeää löytää joukkueille toiminnasta vastaava valmentaja. Valmentajalla ei tarvitse välttämättä olla lajikokemusta, vaan valmentamaan voi ryhtyä matalalla kynnyksellä. Uudet valmentajat saavat tukea myös seuran hallitukselta, kokeneemmilta valmentajilta ja mahdolliselta juniorivalmennuspäälliköltä.  

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla on tarkoitus saada F-tyttöjen ryhmä tulevalla kaudella.

F-tyttöjen sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa tulevan kauden F-tyttöjen toiminnasta ja ryhmistä. Ryhmä tarvitsee valmentajan, jotta toiminta voi jatkua.

Mukaan mahtuu uusia harrastajia ja kokeilijoita!

Yhteystiedot:

Harri Montonen, seuran puheenjohtaja
040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi 

Kun ryhmällä ei ole vastuuvetäjää, voi innostuneet uudet pelaajat ja toimihenkilöhommista kiinnostuneet huoltajat olla yhteydessä Harriin.

F-ikäisillä Power Cup jää tänä kesänä väliin koronatilanteen vuoksi

19.5.2021

Lempon F-ikäiset eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä F-junnuilla ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista