E-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN E-POIKIEN KOTISIVUILLE

E-ikäisiä ovat 2010-2011-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden E-poikien kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet E-poikien kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.


E-pojat eivät ole lähdössä Salon Poweriin

18.5.2021

Lempon E-pojista ei ole tällä hetkellä lähdössä joukkueita mukaan Salon Power Cupiin kesällä 2021 koronatilanteen ollessa vielä päällä.

Tänä vuonna Poweri järjestetään poikkeustavalla. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Joukkuemäärää on myös rajattu 400 joukkueeseen, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

Alle 12-vuotiaiden sisätreenit voivat jatkua 19.4. alkaen

17.4.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt rajoituksiaan seuraavasti:

- Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän linjausten mukaan alle 12-vuotiaiden (2008 syntyneiden ja nuorempien) ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa on mahdollista 19.4.2021 alkaen.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen rajoituksista Lempon pääseuran sivulla täällä

Lempäälän kunnan rajoitukset, päivitetty 16.4.2021

Sarjapelit pelattu tältä kaudelta - Lounais-Suomen turnaukset lopetetaan koronatilanteen vuoksi

2.4.2021

Lentopalloliiton Lounaisen alueen kilpailuryhmä on yhdessä aluejaoston kanssa todennut vallitsevan koronatilanteen niin haastavaksi, että sarjat päätetään kevään 2021 osalta. Lisäksi Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla voimassa olevat erilaiset rajoitukset (turnausjärjestämiskiellot) vaikuttivat päätökseen. Näin kerrotaan Lounaisen aluejaoston sivuilla.

Lempo-Volley kuuluu Lounaisen alueen piiriin. Lempossa päätös tarkoittaa, että aikuisten Kuntosarjat, D-, E- ja F-ikäisten alueelliset sarjat ja C- ja B-ikäisten Lounalentis cupit päättyvät tältä kaudelta. Kaikki nämä sarjat ovat olleet keskeytettyinä viime vuoden lopulta asti koronatilanteen vuoksi.

Lounalentis tiedottaa joukkueille: 
Joukkueille, jotka eivät päässeet osallistumaan yhteenkään turnaukseen, sarjamaksut palautetaan. Alueen sarjaan (aikuiset ja nuoret) osallistuneet joukkueet voivat hakea hyvitystä erikseen 30.4.2021 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen lounais-suomi.kilpailu (at) lentopalloliitto.fi. Aluejaosto käsittelee saapuneet hakemukset. Lisenssimaksuja ei palauteta.

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy Lempossa - Pirkanmaa siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen 16.3.

16.3.2021

Pirkanmaan koronaohjausryhmä tiedotti tiistaina 16.3. Pirkanmaan olevan nyt koronatilanteessa leviämisvaiheessa. Ohjausryhmä suosittelee kaikkien lasten ja nuorten harrastusryhmien toiminnan keskeyttämistä 5.4. asti.

Lempo-Volley ottaa saman linjauksen käyttöön seurassaan heti 16.3. vaikka aiheesta ei ole vielä Aluehallintoviraston päätöstä tai Lempäälän kunnan liikuntatilojen rajoituksia. Lempon hallitus linjasi näin 16.3.

Lempo-Volleyn juniorijoukkueiden toiminta keskeytyy siis toistaiseksi. Jo tiistain 16.3. treenit peruuntuvat. Kestoa tarkennetaan kunnan rajoituksien tultua, todennäköisesti ainakin 5.4. asti ohjausryhmän suosituksen mukaan. Jo aiemmin yli 12-vuotiaiden toiminta oli keskeytyneenä, nyt myös nuorempein junioreiden toiminta jää tauolle.

Pirkanmaan koronaohjausryhmän tiedote

Aamulehden uutinen aiheesta

Treenit voivat jatkua - Lempo ei osallistu maaliskuussa turnauksiin

5.3.2021

Uusien koronarajoitusten mukaisesti alle 12-vuotiaiden (2008 ja myöhemmin syntyneet) harrastustoiminta voi jatkua. Linjaukset ovat voimassa 8.-28.3.2021.

Lempo-Volley linjasi, että seuran D- ja E-juniorit eivät osallistu mahdollisiin turnauksiin Lounais-Suomen alueella maaliskuussa, vaikka sellaisia järjestettäisiin. D- ja E-ikäiset pelaisivat Lounais-Suomen alueen kilpailuryhmän mukaisesti maaliskuussa, mutta Lempo-Volley linjasi, että seuran joukkueet eivät turnauksiin maaliskuussa osallistu.

Täällä Lempon uutinen aiheesta, jossa linkit Lempäälän ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoituksiin

Alle 12-vuotiailla treenien henkilömäärä poistui

22.2.2021

Lempo-Volleyn hallitus tarkensi seuran koronaviruslinjausta kokouksessaan 16.2.

Pirkanmaan koronaohjausryhmä päivitti linjaustaan 16.2. ja Lempäälän kunta 17.2. otti sen käyttöön ja poisti max 10 henkilön kokoontumisrajoituksen alle 12-vuotiaiden harrastustoiminnasta (uutinen). 

Lempo-Volleyn E- ja F- juniorit ja D-junioreissa 09-ikäluokat (Lempolla D-pojat) voivat uuden suosituksen mukaisesti harjoitella yli 10 henkilön ryhmissä ja osallistua maakunnallisiin turnauksiin halutessaan, jos niitä joku järjestää. Kotiturnauksia voi järjestää 22.2. alkaen nämä ikäluokat, kunhan yli 10 henkilön yleisömäärä ei ylity.

Muiden joukkueiden kohdalla rajoitukset pysyvät samoina 1.3. asti eikä vanhempien ikäluokkien turnauksia saa Lempäälässä järjestää.

Lempäälän kunnan uutinen

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

Lounais-Suomen lentopallojaosto on jatkanut peli- ja turnaustaukoa alueensa sarjoissa 28.2. asti alueellisten koronarajoitusten myötä.

Se tarkoittaa, että Lempon D-, E- ja F-junioreiden sarjapelit siirtyvät maaliskuulle.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä E-pojat saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2020

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

Lounais-Suomen lentopallojaosto on jatkanut peli- ja turnaustaukoa alueensa sarjoissa 28.2. asti alueellisten koronarajoitusten myötä.

Se tarkoittaa, että Lempon D-, E- ja F-junioreiden sarjapelit siirtyvät maaliskuulle.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä E-pojat saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

Vuoden avausturnaukset siirtyvät helmikuulle

4.1.2021

Lounais-Suomen aluejaoston kilparyhmä päätti, että E-ikäisten turnauksia ei pelata 16.-17. tammikuuta.

AM-sarjojen osalta pooliturnaukset siirtyvät eteenpäin seuraavan E-ikäisten ajankohtaan eli 6.-7.2.

Tiikeri-sarjojen osalta pelit jäävät pelaamatta kyseisenä ajankohtana 16.-17.1., mutta ne voidaan pelata 14.3. mennessä järjestäjälle sopivana viikonloppuna, pois lukien E-ikäisten kausiaikatauluun jo merkkattuina viikonloppuina.

Lempon E-pojissa Valkoisella pelit jatkuvat AM-sarjan turnauksella 6.-7.2. Tiikeri-sarjassa Mustilla, Pyssyillä ja Tykeillä pelit jatkuvat seuraavan ohjelmaan merkatun turnauksen ajankohtana.

Uutinen Lounais-Suomen lentopallojaoston Facebook-sivulla

Kevätkauden sarjat alkamassa 16.1. koronan salliessa, Tykit uutena joukkueena E-poikien peleihin

22.12.2020

Jos koronatilanne sen mahdollistaa, E-poikien sarjapelit jatkuisivat lauantaina 16.1.

Kevätkaudella Lempo Valkoinen pelaa AM-sarjaa ja Lempo Musta Tiikeri-sarjaa. Lisäksi F-ikäisten joukkueesta Lempo Pyssyt pelaa syyskauden tavoin E-poikien Tiikeri-sarjaa, ja F-ikäisten Lempo Tykit pelaa myös kevätkauden E-poikien Tiikeri-sarjaa.

Lempo Valkoinen pelaa AM-sarjan 3B-poolissa Loimaalla 16.1. Vastassa ovat JankkoKoukit ja NarPa. Turnauksessa on kuusi joukkuetta, eivätkä kaikki kohtaa kaikkia.

Tulospalvelu Lempo Valkoinen

Tiikeri-sarjassa Lempo Musta pelaa 16.1.Ypäjällä LPK Korppikotkia, KAJE Leijonia ja YPä E-Tiikereitä vastaan. Musta pelaa lohkossa viisi.

Tulospalvelu Lempo Musta

Lempo Pyssyt ja Tykit pelaaavat samassa lohkossa neljä 16.1. Orivedellä. Lempon joukkueet kohtaavat toisensa sekä Pirkat ja OrPon.

Tulospalvelu Tykit ja Pyssyt 

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Lempon koronalinjaus

Sarjat tauolle 15.1. saakka

2.12.2020

Lounaisen alueen minisarjat D-F -ikäisille keskeytetään 15.1.2021 saakka.

Lounaisen alueen kilpailuryhmä on päättänyt mini-ikäisten lentopallosarjojen keskeytyksestä alueellamme 1.12.2020 - 15.1.2021

Koronatilanteen salliessa seuraava turnausviikonloppu:

E-juniorit 16.1. mahdollisuuksien mukaan samoilla määrittelyillä kuin piti pelata 28.11. riippuen uusista joukkueista ja sarjasiirtymisistä, sekä 28.-29.11. pelatuista turnauksista

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

Lempo Valkoinen hienoon poolivoittoon kotiturnauksessa, Tiikeri-sarjassa tiukkoja pelejä

29.11.2020

E-poikien Aluemestaruussarjassa Lempo Valkoinen pelasi kotiturnauksen Lempoisten liikuntahallissa lauantana 28.11.

Mukana olivat Lempon lisäksi Salon Viesti Red ja Raision Loimu Rohkeat. A-Volley musta jäi pois turnauksesta.

Lempo nappasi kahdesta pelistään 2-0-voitot ja nousi poolivoitolla B-pooliin.

Toinen poolissa oli Viesti ja kolmas Loimu. 

Tulospalvelu

Sunnuntaina 29.11. pelattiin Tiikeri-sarjaa Lempon Mustan ja Pyssyjen osalta Kangasalla.

Lempo Pyssyt otti kolmesta pelistä kaksi voittoa ja Lempo Musta kolmesta pelistä yhden voiton.

Tulospalvelu

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Seuraavat turnaukset marraskuun lopulla

11.11.2020

E-poikien pelit jatkuvat 28. ja 29. marraskuuta AM- ja Tiikeri-sarjan peleillä.

Lempo Valkoinen pelaa 28.11. AM-sarjan C-poolissa Lempäälässä kotiturnauksen.

Lempo Musta ja Pyssyt pelaavat Tiikeri-sarjan turnauksen 29.11. Kangasalla.

Tulospalvelu AM-sarjan turnaukseen

Tulospalvelu Tiikeri-sarjan turnaukseen

Turnauksissa voittoja, tappioita ja iloisia ilmeitä

8.11.2020

Lempon E-pojat jatkoivat pelejään kolmella joukkueella lauantaina 7.11.

A-sarjassa Lempo Valkoinen pelasi Salossa ja Tiikeri-sarjassa Lempo Musta ja Pyssyt pelasivat kotiturnauksen Lempoisten koululla Lempäälässä.

Lempo Valkoinen oli AM-sarjassa lohkokolmas yhdellä voitolla. Tiikeri-sarjassa Pyssyille kolme voittoa, Musta jäi tällä kertaa ilman voittoa, mutta taas isoja kehitysaskelia kaikilla joukkueilla!

Turnauksen tulospalvelu AM-sarja

Turnauksen tulospalvelu Tiikeri-sarja

Kuvassa Lempo Pyssyt ja Lempo Musta keskinäisessä pelissä kotiturnauksessa.

Joukkuekuvauksen aikataulu

22.10.2020

Kuvaus aina ennen treenien alkua. Asuna pelaajilla peliasu ja taustoilla mielellään Lempo-vaatetta, jos sellaista on.

E-pojat: Pe 30.10. Lempoinen

E-poikien pelit jatkuvat 7.11. Lempäälässä ja Salossa

7.10.2020

Lempo-Volleyn E-poikien sarjapelit jaktuvat 7. marraskuuta sekä AM- että Tiikeri-sarjoissa.

AM-sarjassa Lempo Valkoinen pelaa ensimmäisen pooliturnauksen B-poolissa Salossa. Vastassa ovat Loimaan Jankko Ropposet, Valkeakosken Isku-Veikot ja Salon Viesti Red,

Lempon pelit:
Lempo Valkoinen - Isku-Veikot
Lempo Valkoinen - Jankko Ropposet
Lempo Valkoinen - Viesti Red

Turnauksen tulospalvelu

Tiikeri-sarjassa Lempo Musta ja Lempo Pyssyt pelaavat kotiturnauksen Lempäälässä. Turnauspaikka ei ole vielä varmistunut. 

Lempon pelit:
Lempo Musta - Pirkat
Lempo Musta - Lempo Pyssyt
Lempo Musta - OrPo

Lempo Pyssyt - OrPo
Lempo Pyssyt - Lempo Musta
Lempo Pyssyt -  LPK Korppikotkat

Turnauksen tulospalvelu

Sarjapelit startattu voitoin ja tappioin

3.10.2020

E-pojat aloittivat tämän kauden sarjapelinsä kolmella joukkueella lauantaina 3.10.

E-poikien Tiikeri-sarjassa Pirkkalassa pelasivat Lempo Musta ja Pyssyt, joka on F-ikäisten joukkue. Lempo Musta keräsi voiton ja kaksi tappiota. Pyssyjen saldo oli kaksi voittoa ja tappio. Molemmat pelasivat uudessa ikäluokassa, kun Mustan pelaajat moni nousi F-ikäisistä tai aloitti vasta. Pojat saivat loistavaa kokemusta!

E-poikien Aluemestaruussarjassa Sastamalassa Lempo Valkoinen oli lohkonsa kolmas kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. 

Tulospalvelut: E-poikien turnaukset Sastamalassa ja Pirkkalassa

Kuvissa Lempo Musta (ylhäällä) ja Lempo Pyssyt (alhaalla)

Sarjapelit alkavat 3.10. Pirkkalassa ja Sastamalassa

28.9.2020

Lempo-Volleyn E-pojat aloittavat sarjajapelinsä lauantaina 3.10. kolmella joukkueella Aluemestaruus- ja Tiikeri-sarjoissa.

Lempo-Volley Valkoinen pelaa AM-sarjan tasonmittausturnauksen Sastamalassa.

Lempon pelit:
Lempo - VaLePa S-Max Mmusta
Lempo - A-Volley keltainen
Lempo - A-Volley musta

Lempo Valkoisen turnauksen tulospalvelu

Tiikeri-sarjaa pelaavat Lempo Musta ja Lempo Pyssyt, joka on F-ikäisten joukkue. Heillä on turnaus 3.10. Pirkkalassa.

Lempon pelit:
Lempo Musta - Lempo Pyssyt
Lempo Musta - LPK Korkkikotkat
Lempo Musta - KoiKu Tiikerit

Lempo Pyssyt - Lempo Musta
Lempo Pyssyt - KoiKu Tiikerit
Lempo Pyssyt - Pirkat

Tiikeri-sarjan turnauksen tulospalvelu

E-pojilla kolme joukkuetta sarjoissa

28.9.2020

Lempo lähtee E-poikien alueellisiin sarjoihin mukaan kolmella joukkueella.

Lempo Valkoinen pelaa Aluemestaruussarjaa.

Lempo Musta pelaa Tiikeri-sarjaa.

Lempo Pyssyt, joka on F-ikäisten joukkue, pelaa Tiikeri-sarjaa ja lisäksi oman ikäistensä F-ikäisten sarjaa.

Pelikausi avattiin Lempon omalla treeniturnauksella

20.9.2020

Sunnuntaina 20.9. pelattiin Lempoisten koulun liikuntahallissa Lempon sisäinen E-ikäisten treeniturnaus. Pelikokemusta ja onnistumisia saatiin ja haettiin ennen sarjapelien alkua. 

Mukana oli kaikkiaan kuusi Lempon joukkuetta pelaamassa: 2 E-tyttöjen joukkuetta, 2 E-poikien joukkuetta ja 2 F-poikien joukkuetta, jotka pelaavat myös E-poikien sarjaa.

E-pojille löytyi valmentaja tulevalle kaudelle

12.8.2020

E-pojille haettiin elokuun alussa valmentajaa. Joukkueen kokouksessa sovittiin, että tulevan kauden joukkueen päävalmentaja on Jaakko Sieppi.

Joukkueenjohtajana toimii Pekka Norri ja rahasntonhoitajana Aino Sieppi.

Jos joukkueessa pelaaminen kiinnostaa, ole yhteydessä Jaakkoon tai Pekkaan. Lisätietoa uusille pelaajille löytyy alempaa uutisista.

Jaakko Sieppi, päävalmentaja E-pojat
Puh. 0400 654624
S-posti: jaakko.e.sieppi(a)gmail.com

Pekka Norri, joukkueenjohtaja, E-pojat
Puh. 040 7510146
S-posti: pekka.norri(a)gmail.com

E-pojille etsitään valmentajaa kaudelle 2020-2021 - uusia pelaajia mahtuu mukaan

10.8.2020

Lempo-Volley etsii vielä tulevalle lentopallokaudelle 2020-2021 vastuuvalmentajia E-poikien ikäluokalle. Tällä hetkellä joukkueelta puuttuu vastuuvalmentaja, eikä joukkueen toiminta voi käynnistyä ilman valmentajaa.

E-poikiin mahtuvat ikäluokat 2010 ja 2011. Ikäluokassa on ollut toimintaa kaudella 2019-2020 ja viime kaudelta pelaajia on mukana, mutta valmentaja siirtyi ylempiin ikäluokkiin tälle kaudelle, sen vuoksi näille joukkueille kaivataan uusia toimihenkilöitä.

Myös muina toimihenkilöinä, kuten joukkueenjohtajana, apuvalmentajana ja rahastonhoitajana voi liittyä joukkueen toimintaan.

E-poikiin mahtuu myös uusia pelaajia mukaan. Toiminnan on tarkoitus käynnistyä elokuun lopupuolella/syyskuun alussa.

Lentopallokokemuksesta on hyötyä, mutta sitä ei valmentajana toimimiseen näissä ikäluokissa edellytetä. Kokematon valmentaja saa apua ja koulutusta seuran puolesta.

Jos toimiminen E-pojissa kiinnostaa, ota yhteyttä Lempo-Volleyn puheenjohtaja Harri Montoseen.

Puh. 040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi 


Tällaista on harrastaa lentistä Lempon E-pojissa

1.8.2020

Lempo-Volleyn E-poikiin mahtuu uusia pelaajia ja taustavoimia kaudelle 2020-2021. Yllä olevasta koostevideoista näkee viime kauden Lempon E-junioreiden toimintaa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita. E-poikien sisäkausi alkaa elokuussa harjoituksilla.

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Jos harrastaminen kiinnostaa, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake. Uusien pelaajien ja toimijoiden tulee täyttää tietolomake, niin se saadaan näppäräsi kerättyä.

PERUSTIETOA PELAAJALLE

TÄLLAINEN SEURA ON LEMPO-VOLLEY

LEMPON JUNIORIJOUKKUEIDEN TOIMINTAMALLI JA JUNIORIVALMENNUSLINJAUS

E-pojat kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalle kaudelle Lempo-Volleyn on tarkoitus saada pystyyn E-poikien joukkue. Tällä hetkelle joukkueelle etsitään innokkaita taustatoimijoita sekä pelaajia.

E-poikien kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika eikä joukkueiden koostumus vielä aivan varma.

Mahdollisesti E-pojissa pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

Jaakko Sieppi, joukkueenjohtaja
jaakko.e.sieppi@gmail.com
0400654624

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot