F-juniorit

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN F-JUNIOREIDEN KOTISIVUILLE

F-ikäisiä ovat 2013-2014-syntyneet kaudella 2021-2022. 

F-ikäisten joukkueessa tytöt ja pojat ovat kaudella 2021-2022 samassa ryhmässä.

Harjoitusvuoro:
Lempoisten koulu: To klo 17:00 – 18:00 JAKO-OSA 2

Joukkueenjohtaja Kati Rantanen
Puh. +358 50 4363112

UUTISIA

Kiitos kuluneesta kaudesta!

8.6.2022

Lempo-Volleyn F-junnujen kausi 2021-2022 on saatu päätökseen. 

F-junnut haluavat kiittää kuluneesta kaudesta kaikkia valmentajiaan, muita taustahenkilöitä, yhteistyökumppaneita ja vanhempia!

Kulunut kausi oli hieno ja saatiin vihdoin pelata loppuun. F-junioreiden toiminta aloitettiin uutena ryhmänä ja harrastajat pelasivat ensimmäistä kauttaan lentopalloa joukkueessa. Tarkoitus on jatkaa F-ikäisten toimintaa myös ensi kaudella.

Kiitos ja nähdään taas ensi kaudella!

Lentiskautta juhlittiin koko seuran päättäjäisissä

8.6.2022

Lempon koko seuran päättäjäisiä vietettiin Hakkarin liikuntahallissa keskiviikkona 25.5. Paikalle oli kutsuttu kaikki seuran lentisjoukkueiden pelaajat ja jäsenet, ja paikalla olikin upea määrä väkeä juhlimassa kulunutta lentiskautta.

Lempon koko F-junioreiden joukkue palkittiin päättäjäisissä mitaleilla kauden päätteeksi.

Täällä koko päättäjäisten palkitut

F-junnut ei mukana Power Cupissa

8.6.2022

Lempon F-junnut eivät tänä vuonna osallistu Kauhavan Power Cupiin, joka pidetään 9.-12. kesäkuuta.

Turnakset taas 23. huhtikuuta

19.4.2022

Lempo-Volleyn F-junioreilla jatkuvat sarjapelit lauantaina 23. huhtikuuta molemmilla joukkueilla.

F-junnujen tulospalvelu

F-junnujen pelit jatkuvat 26.3.

21.3.2022

Lempo-Volleyn F-junioreilla jatkuvat sarjapelit lauantaina 26. maaliskuuta kaikilla joukkueilla.

F-junnujen tulospalvelu

Koronarajoituksia purettu osittain

4.2.2022

Koronarajoituksia on höllennetty ja purettu Pirkanmaalla ja sitä myötä myös Lempo-Volleyn toiminnassa.

Aluehallintoviraston 3.2. tekemällä päätöksellä liikuntatilojen sulkuaika päättyy 4.2. ja lentopalloturnauksiin ja -otteluihin voi ottaa 50 prosenttia katsomomokapasiteetista.

Avin tiedote

Lempo-Volleyn toiminnassa uudet päätökset tarkoittavat, että kaikki joukkueet voivat harjoitella, junioriturnauksia voi pitää Lempäälässä ja niihin voi tulla yleisöä ja aikuisten pelejä voidaan pelata ja niihin voi tulla yleisöä puolet hallin maksimikapasiteetista.

Lisäksi Lempo-Volley linjaa, että mikäli pelaajan jollakin perheenjäsenellä on todettu koronatartunta, niin pelaaja voi osallistua harrastetoimintaan tapauskohtaisesti, mikäli 24h:n sisällä otettu koronatesti näyttää negatiivista (testattava aina ennen treenejä/pelejä).

Urheilija voi palata koronataudin sairastettuaan treeneihin kun tunteen olonsa terveeksi, kuitenkin lopullisen päätöksen tekevät urheilijan huoltajat ja lääkärit.  Tukea päätöksentekoon saa esimerkiksi Terveurheilija.fi-sivustolta

Lempo-Volleyn hallitus 4.2.2022

Lempo-Volleyn koronalinjaussivu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

F-junnut turnauksessa Hämeenlinnassa

31.1.2022

Lempon F-juniorit olivat lauantaina 29. tammikuuta turnauksessa Hämeenlinnass kahdella joukkueella.

Lempo Sininen ja Lempo Valkoinen pelasivat Loimua-areenalla liigaolosuhteissa vuoden ensimmäiset turnauspelinsä. Aiemmin viime vuoden puolella oli jo ehditty saada kokemusta muutamista turnauksista. Ja taas peleistä uutta intoa treenata kevättä kohden!

Kuvassa Lempo Valkoinen

Päivitetyt koronarajoitukset 12.1.

12.1.2022

Lempo-Volleyn hallitus päivitti 12.1.2022 seuran koronarajoituksia. 
- Aikuisten harjoitustoiminta on tauolla (paitsi 1-sarjat) 21.1.2022 asti tämän hetken tiedon mukaan ja pelitoiminta 31.1.2022 asti.
- 1-sarjat saavat toimia normaalisti, pelit pelataan ilman yleisöä 21.1.2022 asti.
- 2003 ja sen jälkeen syntyneiden junioreiden harjoittelu on mahdollista.
- Kunnan rajoitukset eivät koske ammattiurheilua. Olympiakomitea on päivittänyt linjaustaan (11.1.2022), että ammattiurheiluksi katsotaan vain aikuisten kaksi ylintä sarjatasoa, sekä aikuisten A-maajoukkuetoiminta ja nuorten maajoukkuetoiminta.
- Lempäälässä voidaan järjestää junioreiden turnauksia tammikuun aikana. Lempäälän kunta päivitti linjaustaan 13.1., että seurat toimivat turnauksien järjestämisessä lajiliiton ohjeiden mukaisesti ja terveysturvaohjeita noudattaen ja Lentopalloliitto ei ole asettanut erikseen rajoituksia turnauksien järjestämiselle, jos se alueen rajoituksien mukaan on mahdollista.
- Lempo-Volleyn linjaus on, että juniorijoukkueet voivat osallistua otteluihin ja turnauksiin muilla paikkakunnilla, joissa mahdollisesti se on sallittua.

Lempon koronalinjaussivu

Lempäälän kunnan rajoitukset

Päivitys 13.1.2022. Lempäälän kunta muutti ohjeistustaan junioreiden turnauksien järjestämisestä Lempäälässä, niitä voidaan järjestää lajiliiton linjauksen mukaisesti.

F-junnut aloittivat vuotensa kotiturnauksella

12.1.2022

Lempon F-junnut aloittivat vuoden 2022 sarjapelinsä hienosti kotiturnauskella Lempäälässä Lempoisten koululla 9. tammikuuta.

Mukana oli Lempon lisäksi vierasjoukkueita ja saatiin pelattua hienot ja opettavat pelit hyvällä tsempillä ja ilolla!

Kiitos kaikille mukana olleille!

F-junnujen vuosi alkaa kotiturnauksella 9.1.

24.12.2021

Lempon F-juniorien uusi vuosi 2022 alkaa kahden joukkueen kotiturnauksella sunnuntaina 9. tammikuuta.

Turnaus pelataan Lempäälässä Lempoisten koulun liikuntasalissa. Mukana on kaikkiaan kahdeksan joukkuetta, joista Lempolla joukkueet Lempo Sininen ja Lempo Valkoinen.

Pelit alkavat kello 10.

tulospalvelu, aikataulu

Huom! Mahdolliset koronarajoitukset voivat perua turnauksen.

Lempo-Volley toivottaa kaikille hyvää joulua!

24.12.2021

F-junnut avasivat sarjapelikautensa hienosti Toijalassa - uusia askelia eteenpäin!

12.12.2021

Lauantai 11.12. oli varmasti monelle Lempon F-junnulle iso päivä.

F-junnut pelasivat uriensa ekat oikeat sarjaturnaukset Toijalassa. Mukana olivat Lempo Valkoinen ja Lempo Sininen. Molemmat joukkueet saivat peleistä myös voittoja, mutta ennen kaikkea kokemusta ja uutta intoa!

Tulospalvelu

Koronapassi käyttöön mahdollisissa kotiturnauksissa ja muita seuran koronalinjauksen päivityksiä

7.12.2021

Lempo-Volleyn hallitus päivitti seuran koronalinjausta kokouksessaan 7.12.2021

- Otetaan Lentopalloliiton linjauksen mukaan koronapassin tarkistaminen käyttöön kaikilta yli 16–vuotiailta kaikissa tilanteissa, kun paikalla on yli 20 henkeä (Ei koske 1-sarjoja ja Mestaruusliigaa liiton linjauksen mukaisesti). Aiemmin koronapassi otettiin käyttöön 1-sarjan kotipelien yleisön osalta.

- Mikäli urheilija on etäkoulussa korona-altistumisen vuoksi tai hänen kouluryhmänsä on muuten laitettu koronatilanteen vuoksi etäkouluun, niin hänen ei tule osallistua treeneihin eikä turnauksiin sinä aikana. Etäkoulun päättymisen jälkeen voi palata treeneihin ja turnauksiin normaalisti. 

- Vahva maskisuositus edelleen tapahtumissa ja otteluiden ja turnauksien yleisössä.

TARKEMMIN KORONAPASSIN KÄYTTÖÖNOTOSTA

Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta Lentopalloliiton linjauksen mukaisesti muissa kuin 1-sarjan kotipelitapahtumissa, jos henkilöitä on yli 20. Tämä tarkoittaa yleisön lisäksi tuomareita,pelaajia, talkoolaisia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Koronapassia näyttäessä tulee myös varautua henkilöllisyyden varmistamiseen. Lentopalloliiton linjaus ei koske 1-sarjajoukkueiden kotipelejä, vaan niihin pätee Lempon aiempi linjaus yleisön koronapassin tarkastamisesta.

Uuden linjauksen taustalla on Aluehallintoviranomaisen tiukentuneet rajoitukset Pirkanmaalla. Koronapassin käytön myötä turnauksissa ja peleissä voi olla yli 20 katsojaa. Rajoitus on säädetty ajalle 6.12.-5.1.

Koronapassi voi olla sähköisenä esimerkiksi kännykässä tai paperisena tulostettuna. Koronapassin saa ladattua omakanta-palvelusta ja sen voi myös tulostaa. Koronapassin voi saada myös paperisena terveyskeskuksesta.

Ohjeita koronapassin käyttönottoon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ensimmäiset turnaukset joulukuussa

29.11.2021

Lempon F-junnut pelaavat kauden ensimmäiset turnauksensa joulukuun 11. päivä.

Kauden turnaukset:

11.12.2021

8.1.2022

29.1.2022

26.3.2022

23.4.2022

F-junioreiden tulospalvelu

Lempon F-juniorit lähtevät sarjaan kahdella joukkueella - isänpäivänä kauden eka treeniturnaus

17.11.2021

Isänpäivänä pelattiin Lempoisissa F-junioreiden treeniturnaus!

Lempolta mukana oli yksi F-tyttöjen ja yksi F-poikien joukkue, joille ainakin isolle osalle tämä oli lentiselämä ensimmäinen turnaus! Mukana oli myös Lempon E-poikajoukkue treenaamassa pelituntumaa. 

Tästä se lähtee uusillakin lentopalloilijalla, jokainen aloittaa jostain.

Lempo lähtee mukaan F-ikäisten sarjaan kahdella joukkueella, Lempo Sininen (F-tytöt) ja Lempo Valkoinen (F-pojat). Joukkueet pelaavat F-ikäisten Tiikeri-sarjaa. Turnaukset alkavat joulukuussa.

Tulevan kauden toiminta käyntiin syyskuussa

18.8.2021

Lempo-Volleyn F-junioreiden kausi käynnistyy elo-syyskuun taitteessa. F-tytöt ja F-pojat ovat tällä kaudella samassa ryhmässä. Ryhmän vetäjänä toimii Lempon junnuvetäjä Lauri Erkinheimo.

Harjoitusvuoro:
(Lempoisten koulu) To klo 17:00 – 18:00 JAKO-OSA 2

Ensimmäinen kerta to 2.9.Silloin kaikki vanhat ja uudet harrastaneet paikalle aloittamaan kautta!

Ryhmä ei lähde mukaan sarjapeleihin, ellei joukkueella löydetä aikuistoimijoista valmentajaa. Ryhmä tarvitsee myös joukkueenjohtajan ja rahasntonhoitajan. Lempon junnuvetäjällä mahdollistetaan ikäluokan harjoittelu ja toiminnan jatkuminen.

Toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä:

Yhteyshenkilö:
Harri Montonen
harri.montonen(a)lempovolley.fi
Puh. 040 8340262

Tietoa uusille harrastajille

10.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Tässä muutamia huomioitavia asioita.

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

- Millainen laji lentopallo on? Täältä yleistietoa lentopallosta.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

F-junioreissa alkaa uusi ryhmä ensi syksynä - toimintaan voi jo ilmoittautua pelaajaksi ja taustajoukoiksi

6.8.2021

Syksyllä 2021 käynnistetään taas uudet ryhmät nuorimpien lentopallon joukkuetoiminnassa Lempo-Volleyssa! F-tyttöjä ja F-poikia ovat 2013 ja 2014 syntyneet.  F-ikäiset toimivat samassa ryhmässä tällä kaudella.

Lentopallo on oiva liikunnallinen harrastus, jossa oppii toimimaan ryhmässä, oppii liikunnallisia taitoja, saa uusia kavereita ja lajissa ei ole suoraa kontaktia vastapuoleen. Joukkuetoiminnassa saa uusia kavereita ja laji on Lempäälässä melko edullinen harrastus.

Joukkue tarvitsee turnauksissa käymiseen sekä pelaajia että taustatoimijoita (valmentaja tai useampi, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja). Toiminta saadaa alkuun Lempo-Volleyn omalla junnuvetäjällä.

Niinpä jo joukkuetoiminnasta kiinnostuneet voivat alustavasti ilmoittautua mukaan tulevan syksyn F-tyttöjen tai F-poikien toimintaan. Ilmoittautumislomake ja lisätietoa täällä. Ilmoittautuminen ei vielä sido, mutta antaa seuralle suuntaa, onko ryhmiin kiinnostusta. 

Etenkin on tärkeää löytää joukkueille toiminnasta vastaava valmentaja. Valmentajalla ei tarvitse välttämättä olla lajikokemusta, vaan valmentamaan voi ryhtyä matalalla kynnyksellä. Uudet valmentajat saavat tukea myös seuran hallitukselta, kokeneemmilta valmentajilta ja mahdolliselta juniorivalmennuspäälliköltä.  

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla on tarkoitus saada F-tyttöjen ryhmä tulevalla kaudella.

F-tyttöjen sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa tulevan kauden F-tyttöjen toiminnasta ja ryhmistä. Ryhmä tarvitsee valmentajan, jotta toiminta voi jatkua.

Mukaan mahtuu uusia harrastajia ja kokeilijoita!

Yhteystiedot:

Harri Montonen, seuran puheenjohtaja
040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi 

Kun ryhmällä ei ole vastuuvetäjää, voi innostuneet uudet pelaajat ja toimihenkilöhommista kiinnostuneet huoltajat olla yhteydessä Harriin.

F-ikäisillä Power Cup jää tänä kesänä väliin koronatilanteen vuoksi

19.5.2021

Lempon F-ikäiset eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä F-junnuilla ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista