C-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN C-POIKIEN KOTISIVUILLE

C-ikäisiä ovat 2007-2008-syntyneet kaudella 2021-2022.

Treeniajat

Maanantai, klo 18:30 - 20:00
Hakkari, jako-osa 2

Keskiviikko, klo 18:00 - 19:30
Kanava, koko sali

Torstai, klo 18:00 - 19:30
Kanava, koko sali

Perjantai, klo 18:30 - 20:00
Sääksjärvi, jako-osa 2

SEURAAVA OTTELU

UUTISIA

Viides poolikierros menee A-poolissa

16.1.2022

Lempo-Volleyn C-pojat pelaavat viidennellä poolikierroksella A-poolissa. Turnaus pelataan 5.2. ja todennäköinen turnauspaikka on Lempäälä.

Vastaan tulevat LP Kangasala, Kempele-OsVa-yhteisjoukkue ja Raision Loimu.

Tulospalvelu

Lempolle upea B-poolivoitto Raisiossa ja nousu A-pooliin

15.1.2022

Pitkän joulutauon jälkeen C-pojat ottivat suunnan kohti Raisiota lauantaina 15. tammikuuta. Loimun isännöimään 4B-poolin turnaukseen saapuivat Lempon lisäksi vieraiksi Vaasan Kiisto sekä Ylihärmän Junkkarit. Kiisto ja YJ ovatkin Lempolle uusia tuttavuuksia tällä kaudella. Loimu oli järjestänyt turnauksen taas oivasti kahdelle vierekkäiselle hallille, joten päivän ottelut saataisiin pelattua jouhevasti ilman taukoja.

Vaikka joulu ja vuodenvaihde venyttivätkin tauon edellisestä turnauksesta kuuteen viikkoon, niin ihan koko aika ei kuitenkaan mennyt huiliessa. Treeneistä pidettiin joulun ja välipäivien osalta taukoa, mutta muuten on käyty hallilla normaaliin tapaan neljä kertaa viikossa. Tammikuun puolella pelattiin harjoituspeli B-tyttöjä vastaan.

Ennen pelien alkua tehty kävelylenkki vaati valitettavasti uhrinsa, kun yksi pelaajista kaatui ja loukkasi kätensä. Tuukan osalta turnauspäivä loppui lyhyeen, kun nopeilta aamujäiltä suunta kääntyikin kohti kotia. Röntgenkuvaus ja lääkärikäynti paljastivat rannemurtuman. Koko joukkueen puolesta pikaista paranemista!

Keskarin loukkaantumisen myötä valmennusjohto joutui löymään viisaat päänsä yhteen ja suunnittelemaan pelikuviot uusiksi. Yllättäviin tilanteisiin jouduttaessa joukkueen venymiskyky ja sitkeys mitataan – nähtäväksi jäisi, miten porukka pystyisi kasaamaan rivinsä päivän peleihin.

Lempo pelasi ensimmäisen ottelunsa Kiistoa vastaan. Tilastojen valossa tiedossa oli tiukka peli ja sitä myös saatiin. Kiisto oli pääosin niskan päällä molemmissa erissä, mutta Lempo taisteli sitkeästi ja haastoi vaasalaisia toden teolla. Varsinkin toisen erän 16-20 tappioasemassa otettu aikalisä ja siitä 25-22 erä- ja otteluvoittoon nouseminen oli hieno suoritus joukkueelta. Lempon vahva puolustuspelaaaminen oli avainasemassa Kiistoa vastaan pelatussa ottelussa.

Päivän toisen pelin vastustajana oli Ylihärmän Junkkarit. Kuten aiemminkin on ollut havaittavissa, niin tuhdimman välipalan jälkeen jossain kohtaa tossut eivät enää nouse ja peli muuttuu tahmeaksi. Lempon jannuille näin kävi pelin toisessa erässä. Ensimmäinen erä oli Lempolta hyvää rutiinisuoritusta, mutta toisessa erässä oli tuskaisempaa. Tilanne saatiin kuitenkin hallintaan ja erän kulku käännettyä. Lempolle 2-0 voitto.

Viimeisessä pelissä kohtasivat Loimu1 ja Lempo, jotka olivat molemmat puhtaalla pelillä ja näin varmistaneet nousun A-pooliin. Ehkä tästä syystä kumpikin joukkue pystyi pelaamaan vapautuneesti ja saimme nauttia erittäin kovatasoisesta pelistä verkon molemmin puolin. Tasavahvojen joukkueiden taistelua saatiin seurata kolmen erän verran. Ensimmäinen erä meni jatkopalloilla Lempolle 29-27 ja toisen erän käänsi Loimu voitokseen. Kolmannen erä alkupuolella Laurin jäätävä syöttöputki kiskaisi Lempon 6-1 johtoasemaan, jota Loimu ei enää pystynyt kirimään kiinni. Lempo vei kolmannen erän 15-7 ja otti näin 2-1 voiton. Niin Lempon kuin Loimunkin päävalmentajat totesivat ottelun jälkeen, että tänään pelattiin koko kauden paras turnaus.

Raision turnauksesta C-pojilla siis kotiintuotavana lohkovoitto puhtaalla pelillä ja paikka A-poolissa, jossa mukana Loimu1:n lisäksi KLe/OsVa sekä LPK. Seuraava eli 5. poolikierros pelataan lauantaina 5.2. ja alustavasti näyttää siltä, että tiedossa on kotiturnaus Lempäälässä.

A-pooliin nousu varmisti myös paikan A-välieriin ja 12 parhaan joukkoon SM-finaaliturnaukseen.

B-poolin Tulospalvelu

Päivitetyt koronarajoitukset 12.1.

12.1.2022

Lempo-Volleyn hallitus päivitti 12.1.2022 seuran koronarajoituksia. 
- Aikuisten harjoitustoiminta on tauolla (paitsi 1-sarjat) 21.1.2022 asti tämän hetken tiedon mukaan ja pelitoiminta 31.1.2022 asti.
- 1-sarjat saavat toimia normaalisti, pelit pelataan ilman yleisöä 21.1.2022 asti.
- 2003 ja sen jälkeen syntyneiden junioreiden harjoittelu on mahdollista.
- Kunnan rajoitukset eivät koske ammattiurheilua. Olympiakomitea on päivittänyt linjaustaan (11.1.2022), että ammattiurheiluksi katsotaan vain aikuisten kaksi ylintä sarjatasoa, sekä aikuisten A-maajoukkuetoiminta ja nuorten maajoukkuetoiminta.
- Lempäälässä voidaan järjestää junioreiden turnauksia tammikuun aikana. Lempäälän kunta päivitti linjaustaan 13.1., että seurat toimivat turnauksien järjestämisessä lajiliiton ohjeiden mukaisesti ja terveysturvaohjeita noudattaen ja Lentopalloliitto ei ole asettanut erikseen rajoituksia turnauksien järjestämiselle, jos se alueen rajoituksien mukaan on mahdollista.
- Lempo-Volleyn linjaus on, että juniorijoukkueet voivat osallistua otteluihin ja turnauksiin muilla paikkakunnilla, joissa mahdollisesti se on sallittua.

Lempon koronalinjaussivu

Lempäälän kunnan rajoitukset

Päivitys 13.1.2022. Lempäälän kunta muutti ohjeistustaan junioreiden turnauksien järjestämisestä Lempäälässä, niitä voidaan järjestää lajiliiton linjauksen mukaisesti.

C-poikien SM-sarja jatkuu 15. tammikuuta

4.1.2022

Lempo-Volleyn C-pojat jatkavat sarjapelejään 15. tammikuuta Raisiossa. SM-sarja jatkuu B-poolissa. Vastassa ovat Raision Loimu, Vaasan Kiisto ja Ylihärmän Junkkarit. Lempon pelit alkavat kello 10.40

Turnauksen tulospalvelu

Lempo-Volley toivottaa kaikille hyvää joulua!

24.12.2021

Koronapassi käyttöön mahdollisissa kotiturnauksissa ja muita seuran koronalinjauksen päivityksiä

7.12.2021

Lempo-Volleyn hallitus päivitti seuran koronalinjausta kokouksessaan 7.12.2021

- Otetaan Lentopalloliiton linjauksen mukaan koronapassin tarkistaminen käyttöön kaikilta yli 16–vuotiailta kaikissa tilanteissa, kun paikalla on yli 20 henkeä (Ei koske 1-sarjoja ja Mestaruusliigaa liiton linjauksen mukaisesti). Aiemmin koronapassi otettiin käyttöön 1-sarjan kotipelien yleisön osalta.

- Mikäli urheilija on etäkoulussa korona-altistumisen vuoksi tai hänen kouluryhmänsä on muuten laitettu koronatilanteen vuoksi etäkouluun, niin hänen ei tule osallistua treeneihin eikä turnauksiin sinä aikana. Etäkoulun päättymisen jälkeen voi palata treeneihin ja turnauksiin normaalisti. 

- Vahva maskisuositus edelleen tapahtumissa ja otteluiden ja turnauksien yleisössä.

TARKEMMIN KORONAPASSIN KÄYTTÖÖNOTOSTA

Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta Lentopalloliiton linjauksen mukaisesti muissa kuin 1-sarjan kotipelitapahtumissa, jos henkilöitä on yli 20. Tämä tarkoittaa yleisön lisäksi tuomareita,pelaajia, talkoolaisia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Koronapassia näyttäessä tulee myös varautua henkilöllisyyden varmistamiseen. Lentopalloliiton linjaus ei koske 1-sarjajoukkueiden kotipelejä, vaan niihin pätee Lempon aiempi linjaus yleisön koronapassin tarkastamisesta.

Uuden linjauksen taustalla on Aluehallintoviranomaisen tiukentuneet rajoitukset Pirkanmaalla. Koronapassin käytön myötä turnauksissa ja peleissä voi olla yli 20 katsojaa. Rajoitus on säädetty ajalle 6.12.-5.1.

Koronapassi voi olla sähköisenä esimerkiksi kännykässä tai paperisena tulostettuna. Koronapassin saa ladattua omakanta-palvelusta ja sen voi myös tulostaa. Koronapassin voi saada myös paperisena terveyskeskuksesta.

Ohjeita koronapassin käyttönottoon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Haminasta tuliaisina kolmossija

4.12.2021

Lempon C-pojilla oli lauantaina 4. joulukuuta edessä pitkä B-poolin turnausmatka Haminaan.

Vuoden viimeinen eli 3. poolikierros niputti kasaan C-poikien sarjan syksyn osalta. Lempon joukkue hyppäsi aamutuimaan Henen pikkubussin kyytiin ja matkasi kohti Haminaa B-poolin turnaukseen. ArsiNMKY:n vieraaksi saapui Lempon lisäksi pohjoisesta KLe/OsVa ja Karkkilasta KaPo CP.

KLe/OsVaa vastaan pelatussa ottelussa ensimmäinen erä meni kylmän pohjoistuulen puhaltaessa. Lempon dieselkone lähti käyntiin toisessa erässä ja piti vauhtia yllä pitkälle kolmannen erän puolen välin yli. Ottelun voitto kääntyi lopulta KLe/OsValle 2-1.

Lounastauon jälkeen pelatusta ottelusta KaPo CP:tä vastaan ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Oma peli oli totaalisesti jumissa ja Lempon virheet kartuttivat tasaisesti pelanneen vastustajan etumatkan saavuttamattomaksi. KaPo CP:lle 2-0 voitto.

Päivän viimeinen ottelu isäntä ArsiNMKY:tä vastaan tulisi olemaan ratkaiseva, sillä voittaja jatkaisi B-poolissa ja häviäjä tippuisi C-pooliin neljännelle poolikierrokselle siirryttäessä. KaPoa vastaan pelatun ottelun jälkeen päävalmentajan rakentava palautekeskustelu ja pelipaikkojen kierrätys herätteli pelaajia jonkun verran. Lempo johti ensimmäistä erää tasaisesti, kunnes ArsiNMKY otti erän lopulla kirin, takoi Lemposta ohi ja kirjasi erän nimiinsä. Lempo oli kuitenkin saanut vihdoinkin taistelutahtonsa herätettyä horroksesta ja paluu perinteisille pelipaikoille toi toivotun tuloksen – toinen erä oli Lempon hallintaa. Kolmas erä kirjattiin Lempolle pistein 15-13. Voitolla Lempo varmisti paikkansa B-poolissa.

4. poolikierros pelataan 15.-16. tammikuuta. B-pooliin on tulossa Lempon lisäksi C-poolista nouseva Ylihärmän Junkkarit sekä A-poolista tippuva Vaasan Kiisto. Loimu 1 oli joutunut luovuttamaan A-poolin ottelunsa, joten nähtäväksi jää, onko Loimu 4B-poolin neljäs joukkue.

Tulospalvelu

Joulukuu alkaa B-poolissa Haminassa

29.11.2021

Lempon C-pojat jatkavat SM-sarjan pelejään lauantaina 4. joulukuuta Haminassa.

B-pooliturnauksessa vastaan tulevat Haminan ArsiNMKY, Karkkilan Pojat ja KLe/OsVa (Kempeleen ja OsVan yhteisjoukkue).

Lempon pelit alkavat kello 13, viimeinen alkaa kello 17.30.

Tulospalvelu

Vuoristorataa ja suuria tunteita - A-poolin kotiturnaus päättyi Lempolla kolmossijaan

13.11.2021

Lempon C-pojat isännöivät 2A-poolin turnausta lauantaina 13.11. Vieraiksi Sääksjärvelle saapuivat LPK, JyLe sekä Kapo CP. Hallille oli löytänyt tiensä tukijoukkojen lisäksi mukava määrä lempääläisiä lentopallofaneja. 

Lempon kone lähti turnauspäivään yskähdellen käyntiin. Ensimmäinen peli LPK:ta vastaan oli jo ohi ennen kuin se ehti lempolaisten osalta alkaa. LPK:lle voitto selvin lukemin 2-0.

Pitkä tauko ja broileripasta tekivät tehtävänsä – toinen peli JyLeä vastaan oli joukkueemme osalta päivän parasta tekemistä. Lempo antoi JyLelle hyvän vastuksen ja oli vähällä viedä ottelun kolmanteen erään. Voitto meni kuitenkin Jyväskylään erin 2-0.

Kolmas ottelu Kapo CP:tä vastaan oli kuin päivä pienoiskoossa – melkoista vuoristorataa hyvine sekä huonoine hetkineen. Viimeinen peli kääntyi Lempon 2-0 voitoksi. Lempon hyökkäyspeli oli monipuolista ja joukkue jaksoi puolustaa sitkeästi, vaikka takana oli pitkä päivä.

Lempon pelaaminen oli päivän aikana vaihtelevaa, toki vastuksetkin olivat kovia. Päivän helmi oli ehdottomasti JyLeä vastaan pelattu peli, jossa tekeminen oli omannäköistä ja porukalla hyvä fllow. Lempo sijoittui poolissa kolmanneksi ja jatkaa seuraavalla turnauskierroksella neljänneksi tulleen KaPo CP:n kanssa B-poolissa. Joulukuun alussa pelattavaan 3B-pooliin paikkansa ovat varmistaneet myös Kle/OsVa sekä ArsiNMKY.

Turnauksen kaikki pelit lähetettiin livenä Lempo-Volleyn Facebook-sivulla, josta niitä voi katsella tallenteina.

A-poolin kotiturnaus 13.11. Sääksjärven liikuntahallissa - Pelit livenä Lempon Facebook-sivulla

1.11.2021, päivitetty 9.11.2021

Lempon C-pojat pelaavat SM-sarjan A-poolissa kotiturnauksen lauantaina 13. marraskuuta.

Mukana ovat myös JyLe, KaPo ja LP Kangasala.

Turnaus pelataan Lempäälässä Sääksjärven koulun liikuntasalissa yhdellä kentällä.

Klo 11 Lempo - LP Kangasala
klo 12.30 KaPo - JyLe
klo 14 LP Kangasala - KaPo
klo 15.30 JyLe - Lempo
klo 17 LP Kangasala - JyLe
klo 18.30 Lempo - KaPo

Turnauksen tulospalvelu

Kaikki turnauksen pelit on tarkoitus lähettää suorana Lempo-Volleyn Facebook-sivujen kautta.

Paikalla kahvio

Ajo-ohjeet turnauspaikalle 

Turnauskutsu:

Lempo jatkaa A-poolissa lohkon kakkossijan myötä

24.101.2021

Lempon kausi jatkui sunnuntaina Raisiossa 24. lokakuuta.

C-poikien SM-sarjan 1. poolikierros pelattiin poikkeuksellisesti alueellisesti. Lounaisen A-poolin järjestäjä Raision Loimu 1 oli varannut sunnuntaina pelattavan turnauspäivän läpivientiä varten kaksi vierekkäistä hallia. Kiitos Loimulle innovatiivisesta ratkaisusta! 1A3-poolin turnaukseen Raisioon saapuivat Lempon lisäksi LPK sekä VaLePa.

Lempo aloitti päivänsä ottelulla LPK:ta vastaan. Sarjan ehdotonta ennakkosuosikkia lähdettiin haastamaan rohkeasti. Ottelu olisi hyvinkin voinut kääntyä kolmateen erää, mutta muutamilla omilla virheillä ryyditettynä erät sekä ottelu menivät LPK:lle 2-0. 

VaLePaa vastaan pelatussa pelissä ei tarjoiltu huikeita lentopalloelämyksiä – omien virheiden määrä oli lempolaisilla suuri eikä joukkue tuntunut saavan otetta pelistä, vaikka sitä koko ottelun ajan johtikin. Rutiinisuorituksella ottelu Lempolle 2-0. 

Päivän viimeinen ottelu pelattiin Loimu 1:stä vastaa ja siitä saatiinkin leivottua sellainen taisto, että nitroille oli tarvetta puolin ja toisin. Ensimmäinen erä meni Loimun määräämässä tahtia hyvällä syötöllään ja toinenkin erä alkoi Lempon painiessa kotijoukkueen tykityksen alla. Muutaman joukkuetta herättävän aikalisäkeskustelun jälkeen päävalmentaja sai puhallettua uskoa porukkaan ja omaan tekemiseen. Lempolaiset pistivät 15-20 tappioasemassa taisteluvaihteen päälle ja ottivat lopulta toisen erän voiton pistein 26-24. Kolmannessa erässä Lempo pystyi pitämään intensiivisen otteen yllä ja vei erän nimiinsä. Ottelusta 2-1 voitto Lempolle.

1A3-poolin lohkovoittaja LPK sekä kakkoseksi sijoittunut Lempo  jatkavat 2. poolikierroksella A-poolissa, johon tulevat seuraksi KaPo eteläisen sekä JyLe läntisen 1A-poolien kärkisijoilta. Seuraava turnauskierros pelataan 13.-14.11. viikonloppuna. Jos kaikki merkit pitävät paikkana, niin turnaus pelataan Lempäälässä.

Kausi jatkuu Lounaan A-poolilla lokakuun lopulla

5.10.2021

Lempon C-pojat jatkavat SM-sarjan pelejä sunnuntaina 24. lokakuuta A-poolissa Raisiossa.

Systeemi on hieman erilainen kuin viime kaudella ja poolitkin menevät ainakin alkukaudesta alueellisesti. Niinpä Lempo pelaa tasonmittausturnauksen lohkovoittajana Lounaisen alueen A-poolissa yhdessä LP Kangasalan, Loimun ja VaLePan kanssa.

Tulospalvelu

Kaikkiaan A-pooleja on viisi.

C-pojat aloittivat hienolla turnausvoitolla

3.10.2021

Lempo-Volley C-poikien kausi 2021-22 polkaistiin käyntiin lauantaina 2.10. Poikien sarjassa pelaa 38 joukkuetta, jotka oli jaettu kymmeneen alueelliseen lohkoon tasonmittausturnauksia varten.

Alastaron kauniissa syysmaisemissa pelattiin Loimaan JankkoCP:n järjestämä turnaus, johon vieraiksi saapuivat Lempon poikien lisäksi KAJE X Hämeenlinnasta sekä Raision Loimu2.

Turnauspäivä eteni tasaiseen tahtiin otteluiden pyöriessä kahdella kentällä. Lempon joukkue sai pelinsä liikkeelle erien alussa hyvin ja kuusikkopelaaminen sujui mallikkaasti. Myös oma syöttö oli vahva kautta linjan ja välillä päästiin nauttimaan pitkistäkin syöttöputkista. Kaiken kaikkiaan Lempon peli oli kaiken kaikkiaan hyvännäköistä ja tästä on mukava lähteä rakentamaan kautta.

Lempon joukkue voitti kaikki pelinsä 2-0 ja otti näin ollen puhtaalla pelillä lohkonsa ykkössijan nimiinsä sekä lunasti paikan A-poolista. Seuraava turnauskierros pelataan 23.-24.10, syyslomaviikon päätteeksi. Poikkeuksellisesti 1. poolikierros pelataan koronan takia alueellisesti eli A-pooleja on kolme. Lempon lisäksi 1A3 pooliin on selvittänyt tiensä Raision Loimu 1, LPK sekä VaLePa.

C-poikien kautta tukemassa Holvikoti Oy!

Turnauksen tulospalvelu

Avausturnaus lauantaina Alastarolla

30.9.2021

Lempon C-pojat laittavat sarjapelit käyntiin lauantaina 2.10. Alastarolla Loimaan lähellä.

Pelit alkavat kello 10.

Turnauksen tulospalvelu

SM-sarja käyntiin lokakuun alussa

20.9.2021

Lempon C-pojat pelaa tälläkin kaudella SM-sarjaa. Sarjapelit alkavat 2. lokakuuta Alastarossa.

Lempon tasonmittausturnauksessa pelaavat Loimaan Jankko, KAJE X ja Raision Loimu 2.

Turnauksen tulospalvelu

Kasper Vesaselle alue-SM-hopeaa

19.9.2021

C-ikäisten alue-SM-kisat pelattiin 17.-19. syyskuuta Hollolassa.

C-pojissa Lounas 1 -joukkueessa pelasi Lempon Kasper Vesanen ja Louna 2 -joukkueessa Lempon Kendron Tüür.

Lounas 1 oli turnauksessa hopealla ja Lounas  2 viides.

Kultaa voitti Länsi 1 ja pronssia Etelä 1.

Kasper Vesanen valittiin maajoukkueriparille.

C-poikien tulospalvelu

Kendron Tüür ja Kasper Vesanen alue-SM-joukkueisiin

1.9.2021

Lounais-Suomen C- ja B-ikäisten aluejoukkueisiin valittiin useampi Lempo-Volleyn juniori alue-SM-kisoihin.

C-nuorten tyttöjen ja poikien alue-SM-turnaus järjestetään 17.-19.9. Hollolassa ja B-nuorten turnaus 24.-26.9. Salossa.

C-poikien joukkueeseen on valittu Kendron Tüür ja Kasper Vesanen. 

Onnea kaikille valituille ja tsemppiä alue-SM-kisoihin!

Täällä valitut joukkueet 

Tietoa uusille harrastajille

10.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Tässä muutamia huomioitavia asioita.

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

- Millainen laji lentopallo on? Täältä yleistietoa lentopallosta.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

Sisätreenit alkavat elokuussa

6.8.2021

Lempon C-pojat aloittavat sisätreenikauden 16. elokuuta.

Treenejä on neljästi viikossa, treenivuorot näkyvät ylempää.

Lempo Power Cupissa hienosti neljäs!

1.8.2021

Lempo-Volleyn C-pojat sijoittuivat neljänneksi Supersarjassa Salon Power Cupissa 2021. Heinä-elokuun taitteessa Lempo eteni neljän joukkueen lauantaina ja sunnuntaina edessä oli välierä.

Välierässä Lempo hävisi Vaasan Kiistolle 1-2, viimeinen erä 12-15. Pronssipelissä OsVa oli parempi 2-0. 

Kiitos tämän vuoden normaalia tiiviimmästä Powerista. Paljon hienoja hetkiä ja yhdessäoloa! Lempolla oli mukana poikkeusvuoden Powerissa vain kolme joukkuetta, ja loppusaldo kolmella välieräpaikalla ja yhdellä mitalilla oli upea!

C-pojat Supersarja lopputulokset:
1. KempeLe
2. Kiisto
3. OsVa
4. Lempo-Volley

Tulospalvelu C-pojat Supersarja

C-pojat selvisivät Powerin välieriin

31.7.2021

Power Cup Salossa on edennyt kolmen päivän jälkeen sunnuntain mitalipeleihin. Lempolaiset ovat pärjänneet hienosti: kaikki kolme joukkuetta ovat mukana välierissä sunnuntaina.

C-poikien Supersarjassa Lempo-Volley oli alkulohkonsa kolmas ja jatkolohkonsa toinen. Tähän mennessä Lempolla on kuusi voittoa.

Sunnuntain välierässä vastaan tulee Vaasan Kiisto kello 10. Finaali tai pronssipeli pelataan kello 12. Toisessa välierässä pelaavat KempeLe ja OsVa.

Mitalipelit:

Su 1.8. Välierä Lempo-Volley - Vaasan Kiisto klo 10
Su 1.8. klo 12 finaali tai pronssipeli

C-poikien loppupelien tulospalvelu

Lempon C-pojat mukana Power Cupin Supersarjassa 

28.7.2021

C-poikien joukkuekuva 2020-2021.

Power Cup päästään järjestämään tänä kesänä viime vuoden tauon jälkeen, tosin normaalia pienempänä tapahtumana. Salossa pelataan torstaista 29.7 sunnuntaihin 1.8. asti.

Tänä vuonna Lempo ei järjestänyt koronatilanteen vuoksi yhteistä koko seuran turnausmatkaa. Koko Power Cup on koronatilanteen vuoksi järjestelty hyvin tarkasti ja rajoituksien mukaan. Turnauksen joukkuemääriä sarjoissa on rajoitettu ja Poweria pelataan vain B-E-junioreiden sarjoissa.

Lempon C-pojat ovat mukana ja pelaavat Supersarjassa.

joukkueen tulospalvelusivu

Joukkueen pelit alkavat torstaina kahdella pelillä. Alkulohkossa on seitsemän joukkuetta. Pelien tuloksia voit seurata yllä olevan tulospalvelulinkin kautta ja esimerkiksi lataamalla Power Cupin sovelluksen.

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

C-poikien joukkuekuva 2020-2021.

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla jatkaa C-poikien ryhmä myös tulevalla kaudella.

C-poikien sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

C-poikien joukkue jatkaa omassa ikäluokassaan. Kesällä oli ajatusta siirtyä pelaamaan myös B-poikiin, mutta C-pojat jatkavat omassa ikäluokassaan.

Yhteystiedot:

Pasi Korkola, valmentaja
040 7342672
pasi.korkola(a)gmail.com

Jonna Korkola, joukkueenjohtaja
040 7735822
jonna.korkola(a)gmail.com

C-pojat lähdössä Salon Power Cupiin

19.5.2021

Lempo-Volleyn D-pojista Salon Power Cupiin on lähdössä Lempo Valkoinen. Poweri pelataan tänä kesänä pelataan 29.7.-1.8.2021. Lempo Valkoinen pelaa D-poikien Supersarjaa.

Tänä vuonna Power Cup on typistetty koronatilanteen vuoksi vain ikäluokille C, D ja E.

Myös joukkuemäärää on pienennetty pelattavissa sarjoissa. Samoin ajankohta siirtyi alkukesästä heinä-elokuun taitteeseen.

Kesällä 2020 Power Cupia ei pelattu ollenkaan koronan vuoksi

Täältä voi lukea lisää Power Cupin uusitusta rungosta koronakesälle.

Power Cupin kotisivut