C-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN C-POIKIEN KOTISIVUILLE

Seuraava ottelu

C-ikäisiä ovat 2005- ja 2006-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

Ma 19.15-20.30 Lempoinen
Ke 18.30-20 Sääksjärvi
To 19-20.30 Sääksjärvi

UUTISIA

C-poikien SM-välieräturnaus Loimaalla 14.3.

12.2.2020

Lempo-Volley C1 pelaa SM-välieräturnauksen Loimaalla lauantaina 14. maaliskuuta. Välieräturnauksen joukkueet ovat Lempo, Loimaan Jankko, Pieksamäen Tsemppi ja Järvi-Suomen Pallo. Turnauksen kaksi parasta etenee SM-finaaleihin Suomen 12 parhaan joukkoon pelaamaan SM-mitaleista. Kaksi huonointa pelaa sijoista 13-19.

Pelit alkavat kello 11 Loimaan liikuntahallissa, pelataan kahdella kentällä. Viimeiset pelit alkavat kello 14.
Tulospalvelu

Lempo-Volleyn C2-pojat (D-ikäiset) pelaavat välieräturnauksen Liperissä, isäntäjoukkue on Liperi-Volley.  Vielä ei ole tiedossa, pelataanko 14. vai 15. maaliskuuta. Muut joukkueet ovat Oriveden Ponnistus ja Alahärmän Kisa.

Joukkueet pelaavat sijoista 19-30.  Välieräturnauksen kaksi parasta pelaavat sijoista 19-25, kaksi heikompaa sijoista 25-30.
Tulospalvelu

Toinen B-poikaturnaus takana, kehitystä tapahtunut

8.2.2020

Lempo B2

B-poikien 2-joukkue pelasi kotiturnauksen Lempoisten liikuntahallissa lauantaina 8.2. B- ja C-ikäisistä pelaajista koostunut joukkue isännöi kolmen joukkueen turnausta F-poolissa. Pienemmän joukkuemäärän vuoksi pelattiin kaikissa peleissä kolme erää 25 pisteeseen asti.

Lempo koki tällä kertaa kaksi tappiota. Avauspelissä 2-1-tappio Vantaan Lentopallon 2-joukkueelle niukasti erin 2-1. Lempo voitti toisen erän upeasti 25-7, mutta hävisi kaksi muuta tiukasti. 

Turnauksen päätöspelissä Karkkilan Pojat oli parempi 3-0, Lempo sai 17, 17 ja 23 pistettä. Pelit jatkuvat F-poolissa. Turnauksen voitti KaPo puhtaalla pelillä.

- Pelaaminen oli paljon parempaa kuin viime turnauksessa. Ensimmäisessä pelissä vastaanotto oli hyvää ja ekan pelin toisessa erässä murskattiin vastustaja syötöllä. Kolmanteen erään vaihdeltiin aika paljon pelipaikkoja ja se sekoitti pikkasen peliä. Tavoitteena on, että kaikki pelaa lähes kaikkia pelipaikkoja. Torjunta-puolustus-pelaaminen oli ehkä päivän parasta antia. Kokeiltiin pikkasen erilaista systeemiä kuin aikaisemmin ja pelaajat pystyi yllättävän hyvin toteuttamaan sitä pieniä nukahduksia lukuunottamatta. Toisessa pelissä taisteltiin, mutta se ei tänään riittäny erävoittoihin, tuumi B2-joukkueen ja C-poikien päävalmentaja Marko Panu turnauksen peleistä.

Tulospalvelu F-Pooli

Pitkä reissu Savonlinnaan toi välieräpaikan

2.2.2020

C-pojat pelasivat Savonlinnassa lauantaina 1. helmikuuta. Itään lähdettiin jo perjantaina ajelemaan ja yöpymään. 

D-poolissa tuli kolmas sija: ensin tappiot koville Iskulle ja East Volleylle ja päätöspelissä voitto VanLesta. Poolin kolmossija varmisti paikan SM-välierissä! Seuraava turnaus onkin siis jo välieräturnaus, josta kaksi lohkon parasta pääsee SM-finaaliturnaukseen.

C2-pojat eli D-ikäiset pelasivat pitkän turnauspäivän kotikentällä Kuljussa. Yhdellä kentällä pelattu turnaus oli kunnon rutistus aamusta pitkälle iltapäivään. E-poolissa tuli kaksi tappiota ja voitto, mutta tottuminen ison kentän peliin näyttää koko ajan paremmalta.

Tulospalvelut: C1 ja C2


Suuntana Savonlinna ja D-pooli - D-pojat pelaavat C-junnuissa puolestaan kotiturnauksen

24.1.2020

Lempon C-pojat saavat matkustaa: edelliset turnaukset ovat olleet muun muassa Padasjoella ja Vantaalla, ja seuraavaksi edessä on Savonlinna. Siellä pelataan D-pooli lauantaina 1. helmikuuta. 

Pelipaikka Nojanmaan koulu Savonlinnassa. Pelit alkavat kello Lempolla klo 12.30, viimeinen peli 17. Mukana ovat Lempo, East Volley, VanLe ja Isku.
Tulospalvelu

Lisäksi C-poikien sarjaa pelaava D-pojat pelaavat samana päivänä, E-pooliturnaus pelataan Lempäälässä kotiturnauksena. 

Turnaus pelataan Lempäälässä Kuljun koulun liikuntahallissa, pelit alkavat kello 10, viimeinen peli klo 16.30. Pelit pelataan yhdellä kentällä. Mukana ovat Lempo, Kosken Kaiku, Raision Loimu ja Oriveden Ponnistus.
Tulospalvelu


Kokemusta B-poikien peleistä

18.1.2020

B-poikien vuoden vaihteessa perustettu 2-joukkue pelasi ensimmäisen turnauksensa Tampereella lauantaina 18. tammikuuta Linnainmaan koululla. 

Joukkueessa on sekä B-poikia että C-poikia hakemassa kokemusta vanhempien peleistä ja korkeammasta verkosta. Turnauksessa oli vain kolme joukkuetta, joten pelit pelattiin kolmesta erästä, Lempo hävisi 3-0 sekä Iskulle että VaLePalle E-poolissa.

tulospalvelu: E-pooli Tampereella


Padasjoelta puhdas kolmen voiton turnaus saaliina

11.1.2020

C-pojat pelasivat E-poolissa Padasjoella lauantaina 11. tammikuuta vuoden ensimmäisessä turnauksessa ja nappasivat kolme voittoa. C-pojat veivät kaikki pelinsä 2-0, mikä tarkoittaa nousua D-pooliin.

Vastustajat olivat Padasjoen Yritys, PuMa King ja OrPo.

D-pojat pelasivat ensimmäisen C-poikien turnauksensa Helsingissä ja ottivat heti turnausvoiton kolmella voitolla ja nousun E-pooliin. Kaksi voittoa 2-1 ja yksi 2-0. Hieno aloitus ison kentän peleihin!

Tulospalvelut lauantailta:
C-pojat
D-pojat C:n turnauksessa


Vuosikymmenen avaus lauantaina 11. tammikuuta E-poolissa

4.1.

C-poikien vuoden ensimmäisen turnauksen on varmistunut lauantai 11. tammikuuta. Turnaus pelataan Padasjoella Kullasvuoren koululla.

Lempo-Volleyn lisäksi E-pooliturnauksessa ovat mukana Padasjoen Yritys, Oriveden Ponnistu ja PuMaKing.

Lempon avauspeli on kello 10.15 Padasjokea vastaan.

Turnauksen tulospalvelu

Lisäksi D-poikien joukkue pelaa kevätkaudella C-poikien sarjaa. D-poikajoukkueen ensimmäinen C-turnaus pelataan lauantaina 11. tammikuuta Puistolan Urheilutalolla Helsingissä.
Tulospalvelu

Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu, vuoden 2019 kuvadokumentti ja joukkuekuvat julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

Lempo-Volleyn C-juniorit toivottavat rauhallista joulua!

Koko Lempo-Volleyn seurayhteisö toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

Kannattaa myös katsoa oheiselta videolta seuraväen joulutoivotukset!

Vuosi 2020 aloitetaan Padasjoella

19.12.2019

Lempo-Volleyn C-poikien vuoden 2020 ensimmäinen turnaus pelataan Padasjoella. Turnaus pelataan 11. tai 12. tammikuuta

Mukana ovat Lempon lisäksi järjestävä seura Padasjoen Yritys, PuMa King ja Oriveden Ponnistus.

Turnaus on E-pooliturnaus.

Turnauksen tulospalvelu

edit. 4.1. päivitetty tieto, että turnaus pelataan la 11.1.

D-pojat lähtee keväällä mukaan C-poikien sarjaan yhdellä joukkueella

15.12.2019

Lempo-Volleyn D-pojat lähtevät kevätkaudella mukaan C-poikien sarjaan. Sen lisäksi jatketaan kahdella joukkueella pelaamista D-poikien sarjassa syyskauden mukaan.

C-poikien sarjaa pelaavat pelaajat koostuvat nykyisistä D-poikapelaajista.

- Tällä haetaan kokemusta C-poikien peleistä eli kuudella pelaamisesta jo ensi kautta ajatellen, kertoo päävalmentaja Pasi Korkola.

Lisäksi Lempon C-pojat jatkavat kevätkauden tapaan pelaamista C-poikien sarjassa.

Lempon D-poikien joukkueen ottamuksia C-poikien sarjassa voi seurata täältä.


Oriveden E-poolista niukka toinen sija

7.12.2019

Lempo-Volleyn C-pojat pelasivat kauden kolmannen turnauksensa E-poolissa Orivedellä lauantaina 7. joulukuuta. 

Tuloksena kolmesta pelistä kaksi voittoa (OrPo 2-0 ja PadY 2-0) ja toinen sija. Lohkon kärkipelissä tuli tappio 2-1 lohkovoittaja Alahärmän Kisalle. Lohkovoitto jäi todella pienestä kiinni, ratkaisevan pelin ratkaiseva erä meni alahärmäläisile 16-14. 

Turnaus oli C-pojille tämän kalenterivuoden viimeinen.

 Tulospalvelu


Lempon Jaaro Mattsson nimetty maajoukkuekatsastusleirille

1.12.2019

Lempo-Volleyn C-pojissa pelaava Jaaro Mattsson on nimetty 05-06-ikäluokkien maajoukkuekatsastusleirille. Leiri pidetään joulukuun puolen välin jälkeen Kuortaneella.

Upeaa Jaaro ja onnittelut!

Lentopalloliiton uutinen, jossa kaikki leirille valitut pelaajat


C-poikia yläkoululeirityksellä Kisakalliossa

28.11.2019

Lempo-Volleyn C-poikia on mukana yläkoululeirityksellä Kisakallion urheiluopistolla. Yläkoululeirityksellä on muun muassa erilaisia lajiharjoituksia, oheistreeniä ja yhdessäoloa.

Kisakallio kävi leirillä haastattelemassa leiriläisiä, ja haastatteluun pääsi mukaan Lempo-Volleyn C-poikien Teemu Nyström.

- Olemme treenanneet paljon, pitäneet vapaa-ajalla hauskaa kavereiden kanssa ja syöneet hyvin, tiivisti Teemu leirin siihenastisen kulun.

Haastattelun voit kokonaisuudessaan katsoa alta olevalta videolta.

Joukkuekuvaukset pe 22.11. Hakkarissa

TÄRKEÄÄ

Lempo-Volleyn seurakuvauspäivä on perjantaina 22. marraskuuta. Kaikista joukkueista otetaan joukkuekuvat, joukkueilla mahdollisuus ottaa myös pelaajakuvia. Paikka Hakkarin liikuntahallin aula. 

Kuvausaikataulu tarkentuu, milloin joukkueella on kuvausaika. Otetaan huomioon ne, joilla treenit tuolloin muualla. Lisätietoja seuran tiedottaja Antti Rauniolta. Kuvat ottaa Jani Huurne.

KATSO TÄÄLTÄ KUVAUSAIKATAULU

E-pooliturnaus Orivedellä itsenäisyyspäivän jälkeen

21.11.2019

Lempo-Volleyn C-pojat jatkavat pelejään E-poolissa. Viime turnauksessa Lempo pelasi D-poolissa. Seuraava turnaus pelataan Pirkanmaalla, kun matka käy Orivedelle.

Turnaus pelataan itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna, lauantaina 7. tai sunnuntaina

Lohkossa ovat Lempon lisäksi järjestävä seura Oriveden Ponnistus, Alahärmän Kisa ja Padasjoen Yritys.

Lempon ottelut Oriveden liikuntahallilla:
klo 12 Orpo - Lempo
klo 13.15 Lempo - PadY
klo 14.30. AK - Lempo

Tulospalvelu

Vantaalta tuliaisina voitto ja kolmossija

16.11.2019

C-pojat matkustivat lauantaina 16.11. melko kaus, pääkaupunkiseudulle saakka. D-poolissa Vantaalla pelatusta turnauksesta tuli tuliaisina kolmas sija yhdellä voitolla. 

Keskimmäisessä pelissä kaatui trillerin jälkeen Kosken Kaiku 2-1. Kolmas erä 16-14 lempääläisille. Muissa peleissä Tsemppi ja VanLe olivat parempia 2-0.

Lohkovoiton nappasi Tsemppi puhtaalla pelillä, kolme voittoa.

Tulospalvelu

Seuraava turnaus Vantaalla marraskuun puolivälissä

1.11.2019

C-pojat pääsevät matkaamaan pääkaupunkiseudulle seuraavaan turnaukseen. D-pooliturnaus pelataan Vantaalla, järjestäjänä toimii VanLe.

Turnaus pelataan lauantaina 16. marraskuuta. Pelit alkavat Lempolla 11.15. Pelipaikkoja on kaksi: Vantaan ammattiopisto Myyrmäessä ja Kanniston koulu. Viimeinen peli klo 17.

Lohkon muut joukkueet Lempon lisäksi ovat VanLe, Pieksamäen Tsemppi ja Kosken Kaiku.

Edellisessä poolissa C-pojat voittivat kotonaan kaikki pelit ja nouisvat E-poolista ylemmäs. Kauden kaksi ensimmäistä turnausta olivat kotiturnauksia, joten nyt edessä ensimmäiset reissupelit.

Tulospalvelu Vantaan-turnaukseen

Edit. Uutista päivitetty 6.11. Tarkennettu aikatalu ja paikka.

Komea turnausvoitto ja nousu D-pooliin!

27.10.2019

C-pojilla oli puolestaan kotiturnaus Sääksjärvellä. Lempo otti komean lohkovoiton, kun kolmesta pelistä saldona kolme 2-0-voittoa. Kausi jatkuu D-poolissa.

Lempo-OrPo 2-0
Lempo-Salpis 2-0
Lempo-PadY 2-0

C-Pojat tulospalvelu

Kotiturnaus Sääksjärvellä sunnuntaina 27.10.

17.10.2019

Lempon C-pojat jatkavat pelejään kotiturnauksella. Myös kauden ensimmäinen turnaus oli kotiturnaus, joka pelattiin Sääksjärven koulun liikuntahallissa 6.10.

Ensimmäinen pooliturnaus pelataan myös samaisessa Sääksjärven liikuntahallissa, sunnuntaina 27. lokakuuta. Kyseessä on E-pooli. Muut turnausjoukkueet ovat OrPo, PadY ja Salpis.

Ottelut alkavat kello 11. Viimeinen peli on kello 14, pelejä pelataan kahdella kentällä. Saliin pääsee klo 10. Tekninen palaveri klo 11. Turnausvastaava Juha Laine, joukkueenjohtaja. Yhteystiedot löytyvät C-poikien yhteystiedot-sivulta.

Kenttien koko: Sääntöjen mukainen
Lämmittelytila: ei ylimääräistä kenttätilaa, hieman käytävätilaa.
Wifi: ei
Kahvio: Kyllä
Ruokailu: ei

Ajo-ohje Sääksjärven liikuntahallille.

TERVETULOA SEURAAMAAN PELEJÄ!

TULOSPALVELU ja OTTELUOHJELMA

Tasonmittausturnauksesta kaksi voittoa ja 3. sija

6.10.2019

C-poikien kausi alkoi tasonmittausturnauksella Lempäälän Sääksjärvellä sunnuntaina 6. lokakuuta.

Normaalisti neljän joukkueen lohkoista poiketen Lempon lohkossa oli viisi joukkuetta ja pelejä neljä. Peleissä pelattiin kaksi erää ja jokaisesta voittoerästä sai pisteen.

Lempo voitti kaksi ja hävisi kaksi peliä. Se oikeutti lohkon kolmanteen sijaan. Lohkovoiton vei Isku Punainen häviämättä eräkään.

Lempo - Isku Punainen 0-2
Loimu - Lempo 0-2
Lempo - VaLePa 0-2
KaPo - Lempo 0-2

Tarkemmat erätulokset otteluista

Lohkon tulospalvelu

Jaaro ja Veeti mukana alue-SM-turnauksessa

23.9.2019

Lempo-Volleyn C-pojissa pelaavat Veeti Lassila ja Jaaro Mattsson edustivat Lounas 2 -joukkuetta C-poikien alue-SM-kisoissa viime viikonloppuna! 

Lounas kaksi tuli aluejoukkueiden SM-turnauksessa sijalle viisi kymmenestä joukkueesta.

Lisäksi Lempon C-poikien päävalmentaja Marko Panu oli mukana valmentamassa Lounas 2 -joukkuetta turnauksessa.

Hienoa ja onnittelut!

C-POIKIEN ALUE-SM TULOSPALVELU

C-poikien SM-sarja alkaa kotiturnauksella lokakuun alussa

16.9.2019

Lempo-Volleyn C-poikien sarjakausi alkaa SM-sarjan tasonmittausturnauksella. Turnaus on Lempon kotiturnaus, ja se pelataan sunnuntaina 6.10. Sääksjärven koululla.

Tulospalvelussa on vielä ollut väärää tietoa turnauksesta. Muutokset ovat vielä tässä kohtaa mahdollisia, mutta alustavasti pelit aloitetaan kello 10 Sääksjärvellä sunnuntaina.

Lauantaina 5.10. Sääksjärvellä pelataan  D-tyttöjen tasonmittausturnaus.

Lempo kohtaa turnauksessa Isku Punaisen, VaLePan, Loimun ja KaPo.

Viiden joukkueen lohkoissa pelataan kahden erän pelit. Sarjapiste tulee jokaisesta voitetusta erästä.

Tervetuloa seuraamaan pelejä.

C-poikien kausi alkaa - lähde mukaan toimintaan!

10.8.2019

Lempo-Volleyn C-poikien joukkueeseen mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle! Joukkue aloitti toimintansa elokuun alussa

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset C-poikien päävalmentaja Marko Panulta

Marko Panu
marko.panu(a)gmail.com
Puh. 050 0767217

Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!

C-pojat siirtyvät isolle kentälle - sisäkausi alkoi elokuun alussa

10.8.2019

Lempo-Volleyn C-pojat siirtyvät tälle kaudelle isolle kentälle ja pelaamaan kuudella. Viime kausi sujui D-pojissa neljä vs. neljä -kentällä.

Joukkue aloitti sisäharjoitukset elokuun alussa Hakkarin liikuntahallilla.

- Varmasti alkukaudesta kestää jonkin aikaa, kun uusiin systeemeihin totutaan. Viime kauden lopulla hieman treenattii ja kävimme silloin yhdessä turnauksessa harjoittelemassa kuudella pelaamista. Aluejoukkueessa on jo tätä treenattu osan poikien kanssa, kertoo C-poikien valmentaja Marko Panu.